10 poveşti cu animale care ne-au făcut să ne recăpătăm credinţa în umanitate, în 2016 - FOTO

10 poveşti cu animale care ne-au făcut să ne recăpătăm credinţa în umanitate, în 2016 - FOTO

Pe timpul anului trecut, am auzit o mulţime de poveşti emoţionante despre salvarea animalelor, poveşti care au reuşit, în cele din urmă, să ne facă să ne recăpătăm credinţa în umanitate!

Am văzut astfel că pe lume mai sunt şi oameni care salvează vieţile animalelor, şi nu doar indivizi care fac rău celor lipsiţi de apărare.

Am adunat cele mai emoţionante poveşti ale anului 2016, pentru a începe anul cu dreptul,recăpătându-ne credinţa în umanitate!

Unui câine al cărui chip s-a împietrit, de la atâtea boli, nu suporta atingerea oamenilor. Acum, nu poate trăi fără mângâierile pe burtică.

 

Un câine salvat de pompieri a devenit, la rândul său, pompier.

 

În timp ce toată lumea fuge din Aleppo, oraşul sfâşiat de război, un bărbat a rămas acolo, pentru a hrăni pisicile rămase fără stăpâni.

 

Un tigru ce cântărea un sfert din greutatea normală a fost salvat de la circ şi s-a recuperat în mod miraculos.

 

Un bărbat care vedea cu un singur ochi a adoptat un căţel care suferea aceeaşi problemă şi pe care nimeni nu îl dorea.

 

O femeie din Coreea de Sud îngrijeşte peste 200 de căţeluşi pe care i-a salvat înainte de a fi vânduţi către restaurantele care i-ar fi servit ca şi delicatese.

 

În anul 2016 s-a reuşit, pentru prima dată, ca o broască ţestoasă să primească o carapace cu totul nouă, făcută cu ajutorul unei imprimante 3D.

 

O broască şi-a făcut cuib pe capota maşinii de poliţie, iar când au văzut isprava, poliţiştii i-au montat o umbreluţă mov şi i-au pus un pahar cu apă, pentru ca micuţa să fie protejată de temperaturile ridicate.

 

Un bărbat s-a oferit voluntar să tundă câinii bătrâni de la un adăpost pentru animale, pentru a le creşte şansele de a fi adoptaţi.

 

Un imam a adoptat într-o moschee mai multe pisici ale străzii.

 

Sursa: Bored Panda
 


Autor: Iulia Albi

0 Comentarii
mai multe life.ro
mai multe Ştiri / Evenimente
 • Un câine s-a întors acasă după patru ani în care nimeni n-a ştiut de el
  Un câine s-a întors acasă după patru ani în care nimeni n-a ştiut de el

  În 2013, Molly, un ciobănesc german din Carolina de Nord, a plecat de acasă împreună cu cel mai bun prieten al său, un căţel din curtea vecină.

  CITEŞTE
 • Un câine a salvat de la moarte zeci de nuntaşi în Nigeria. Ce a făcut când o femeie se pregătea să se arunce în aer
 
X
Citeste mai mult»
 • Pedigree Teacup Maltese Puppies
  Pedigree Teacup Maltese Puppies

  Avem o grămadă frumoasă de pui maltezi. Calitate excelentă cu ochi mari negri. Sărut de Ch. Sammy și barajul este G-Champion, care este însoțit de mulți campioni în pedigree. Acum, luând un depozit pentru acești copii adorabili. Curente pe toate vaccinuri

  audreyprior3@gmail.com Postat la 14/06/2017 11:11
  Categoria: Oferte
 • DONEZ broasca testoasa

  Donez broasca testoasa in varsta de 4-5 ani. Este destul de mare ca si dimensiuni deja - cat o palma. Nu ii pot oferi conditiile necesare unui trai bun si sta mai mult singura. Nu ma pricep la acest tip de animal si mi-as dori sa o preia cineva care o poa

  mail.alexagombos@gmail.com Postat la 14/06/2017 11:11
  Categoria: Oferte
 • Pierdut caine lup negru
  Pierdut caine lup negru

  Pierdut caine lup negru,mascul, talie mare,varsta 8 ani,se afla sub tratament, zona Gara de Est - Obor, Sect.2, Bucuresti. Este microcipat. Data disparitiei 27.05.2017. Ofer recompensa! Tel.:0722.68.88.36 / 0752.17.79.19; email: dragosion1977@yahoo.com

  dragosion1977@yahoo.com Postat la 14/06/2017 11:11
  Categoria: Oferte
 • Pisoiasi Norocei nascuti pe 1 apr educati la litiera scumpi si jucausi
  Pisoiasi Norocei nascuti pe 1 apr educati la litiera scumpi si jucausi

  2 Puiuti de 2 luni, scumpi si dragastosi, ingrijiti si curatei crescuti in casa - Blackie si Costi, deparazitati, educati - invatati sa-si faca nevoile la litiera, pufosi si mancaciosi cauta un stapan/o stapana la fel de iubitoare si grijulie

  pavilic@yahoo.com Postat la 14/06/2017 11:11
  Categoria: Oferte
x
Aboneaza-te la newsletterul Zooland.ro