Un căţel salvat dintr-un incendiu a devenit pompier (Galerie Foto)

Un căţel salvat dintr-un incendiu a devenit pompier (Galerie Foto)

Micuţul Jake nu avea decât trei săptămâni, când a fost salvat dintr-un incendiu.  Scos din flăcări de pompierul Bill Landler,  Jake avea suferit arsuri pe 75% din suprafaţa corpului, inclusiv pe lăbuţe.

„Am observat fum ieşind din curtea vecinului meu. Oamenii strigau că în clădire a rămas căţeluşul lor”, a povestit pompierul Bill Lindler incidentul petrecut anul trecut, în septembrie.

 

Deşi puiuţul a supravieţuit incendiului, a fost abandonat de stăpâni pentru că nu-şi permiteau tratamentul său.  Acesta a fost momentul în care pompierul i-a salvat viaţa pentru a doua oară, pentru că l-a adopat pe micuţ şi l-a îngrijit până ce s-au asigurat că este perfect sănătos.

De atunci, căţelul a petrecut mult timp prin Departamentul de pompieri, iar acum îl însoţeşte pe Bill în şcoli, unde le predă copiilor lecţii despre siguranţă în caz de incendiu. În luna decembrie, Jake a fost făcut oficial membru.

Acum, pompierul speră că animăluţul va deveni câine terapeut, ca să-i ajute pe copiii care au suferit arsuri. „Vreau ca ei să ştie că indiferent de cât de rău sunt, acest căţeluş a reuşit şi este tot frumos”, a mai spus pompierul.

Sursa: Bored Panda

 


Autor: Iulia Albi

0 Comentarii
mai multe life.ro
mai multe Ştiri / Evenimente
 • Un câine s-a întors acasă după patru ani în care nimeni n-a ştiut de el
  Un câine s-a întors acasă după patru ani în care nimeni n-a ştiut de el

  În 2013, Molly, un ciobănesc german din Carolina de Nord, a plecat de acasă împreună cu cel mai bun prieten al său, un căţel din curtea vecină.

  CITEŞTE
 • Un câine a salvat de la moarte zeci de nuntaşi în Nigeria. Ce a făcut când o femeie se pregătea să se arunce în aer
 
X
Citeste mai mult»
 • Pedigree Teacup Maltese Puppies
  Pedigree Teacup Maltese Puppies

  Avem o grămadă frumoasă de pui maltezi. Calitate excelentă cu ochi mari negri. Sărut de Ch. Sammy și barajul este G-Champion, care este însoțit de mulți campioni în pedigree. Acum, luând un depozit pentru acești copii adorabili. Curente pe toate vaccinuri

  audreyprior3@gmail.com Postat la 14/06/2017 11:11
  Categoria: Oferte
 • DONEZ broasca testoasa

  Donez broasca testoasa in varsta de 4-5 ani. Este destul de mare ca si dimensiuni deja - cat o palma. Nu ii pot oferi conditiile necesare unui trai bun si sta mai mult singura. Nu ma pricep la acest tip de animal si mi-as dori sa o preia cineva care o poa

  mail.alexagombos@gmail.com Postat la 14/06/2017 11:11
  Categoria: Oferte
 • Pierdut caine lup negru
  Pierdut caine lup negru

  Pierdut caine lup negru,mascul, talie mare,varsta 8 ani,se afla sub tratament, zona Gara de Est - Obor, Sect.2, Bucuresti. Este microcipat. Data disparitiei 27.05.2017. Ofer recompensa! Tel.:0722.68.88.36 / 0752.17.79.19; email: dragosion1977@yahoo.com

  dragosion1977@yahoo.com Postat la 14/06/2017 11:11
  Categoria: Oferte
 • Pisoiasi Norocei nascuti pe 1 apr educati la litiera scumpi si jucausi
  Pisoiasi Norocei nascuti pe 1 apr educati la litiera scumpi si jucausi

  2 Puiuti de 2 luni, scumpi si dragastosi, ingrijiti si curatei crescuti in casa - Blackie si Costi, deparazitati, educati - invatati sa-si faca nevoile la litiera, pufosi si mancaciosi cauta un stapan/o stapana la fel de iubitoare si grijulie

  pavilic@yahoo.com Postat la 14/06/2017 11:11
  Categoria: Oferte
x
Aboneaza-te la newsletterul Zooland.ro