A riscat pedeapsa cu închisoarea, pentru a salva un pui de urs care era pe moarte - Galerie foto

A riscat pedeapsa cu închisoarea, pentru a salva un pui de urs care era pe moarte - Galerie foto

07.04.2017

Fotograful Corey Hancock, din Oregon, a găsit în timpul unei excursii montane un pui de urs care trăgea să moară.

„Stătea pe spate de parcă era mort. Buzele îi erau vineţii şi, deşi ochii îi erau deschişi, nu se mişca deloc. Ploua şi burta îi era îmbibată cu apă”, povesteşte bărbatul.

„Mi-am amintit brusc de băieţelul meu care mă aştepta acasă. Ursuleţul arăta, mai de grabă, a pui de om. Cum puteam să mă uit la el şi să văd cum moare, în ploaie? Trebuia să fac ceva…”, a continuat el.

Aşa că a luat ursuleţul în spate şi a început să alerge cu el spre maşină.” În tot acest timp, nu mă gândeam decât că din spate va veni o ursoaică şi mă va ataca”.

Cum au ajuns în maşină, ursuleţului i s-a oprit respiraţia. Hancock i-a făcut respiraţie gură la gură şi micuţul a început să respire din nou.

L-a dus imediat la veterinar, unde l-a tratat de înfometare şi deshidratare,  iar acum ursuleţul devine pe zi ce trece mai puternic.

Deşi Hancock a salvat o viaţă, în statul american Oregon este ilegal să capturezi sau să păstrezi în captivitate animale sălbatice, considerându-se că atunci când omul intervine în natură nu poate face decât rău. Dacă se recurge la așa ceva, riscul este un an de închisoare și o amendă de 6.000 de dolari. Cu toate acestea, bărbatul nu s-a gândit la riscuri, ci la cum îl poate salva pe puiul de urs rămas neajutorat. Din fericire, Hancock nu a suferit nicio pedeapsă.

Sursa: Bored Panda, Facebook


Autor: Iulia Albi

2 Comentarii
 • DE CE DRQ A FACUT ASATA? a scris la 23.11.2017 17:33:

  reCAPTACHA DE CEEEEEEEEEE

  [Răspunde]
 • CRISTI a scris la 23.11.2017 17:32:

  MUHAHAHAHAHAHAHAHA

  [Răspunde]
mai multe life.ro
mai multe Ştiri / Evenimente
 • Un câine s-a întors acasă după patru ani în care nimeni n-a ştiut de el
  Un câine s-a întors acasă după patru ani în care nimeni n-a ştiut de el

  În 2013, Molly, un ciobănesc german din Carolina de Nord, a plecat de acasă împreună cu cel mai bun prieten al său, un căţel din curtea vecină.

  CITEŞTE
 • Un câine a salvat de la moarte zeci de nuntaşi în Nigeria. Ce a făcut când o femeie se pregătea să se arunce în aer
 
X
Citeste mai mult»
 • Pedigree Teacup Maltese Puppies
  Pedigree Teacup Maltese Puppies

  Avem o grămadă frumoasă de pui maltezi. Calitate excelentă cu ochi mari negri. Sărut de Ch. Sammy și barajul este G-Champion, care este însoțit de mulți campioni în pedigree. Acum, luând un depozit pentru acești copii adorabili. Curente pe toate vaccinuri

  audreyprior3@gmail.com Postat la 14/06/2017 11:11
  Categoria: Oferte
 • DONEZ broasca testoasa

  Donez broasca testoasa in varsta de 4-5 ani. Este destul de mare ca si dimensiuni deja - cat o palma. Nu ii pot oferi conditiile necesare unui trai bun si sta mai mult singura. Nu ma pricep la acest tip de animal si mi-as dori sa o preia cineva care o poa

  mail.alexagombos@gmail.com Postat la 14/06/2017 11:11
  Categoria: Oferte
 • Pierdut caine lup negru
  Pierdut caine lup negru

  Pierdut caine lup negru,mascul, talie mare,varsta 8 ani,se afla sub tratament, zona Gara de Est - Obor, Sect.2, Bucuresti. Este microcipat. Data disparitiei 27.05.2017. Ofer recompensa! Tel.:0722.68.88.36 / 0752.17.79.19; email: dragosion1977@yahoo.com

  dragosion1977@yahoo.com Postat la 14/06/2017 11:11
  Categoria: Oferte
 • Pisoiasi Norocei nascuti pe 1 apr educati la litiera scumpi si jucausi
  Pisoiasi Norocei nascuti pe 1 apr educati la litiera scumpi si jucausi

  2 Puiuti de 2 luni, scumpi si dragastosi, ingrijiti si curatei crescuti in casa - Blackie si Costi, deparazitati, educati - invatati sa-si faca nevoile la litiera, pufosi si mancaciosi cauta un stapan/o stapana la fel de iubitoare si grijulie

  pavilic@yahoo.com Postat la 14/06/2017 11:11
  Categoria: Oferte
x
Aboneaza-te la newsletterul Zooland.ro