Cum reacţionează un câine abuzat, când este mângâiat (Opriţi sunetul dacă sunteţi sensibili) - VIDEO

Cum reacţionează un câine abuzat, când este mângâiat (Opriţi sunetul dacă sunteţi sensibili) - VIDEO

Acest câine a fost atât de terorizat de oameni, încât îi era teamă de orice atingere! Ba mai mult: orice contact, oricât de uşor, îl durea de moarte!

Clipul a fost filmat într-un adăpost de câini din Breasta, Craiova, şi o înfăţişează pe Monica Mitreanu, o femeie din România care iubeşte animalele, încercând să se apropie de micuţul patruped.

Din fericire, animăluţul a învăţat din nou să creadă în oameni şi acum, când a fost adoptat de o familie din Londra, simte că s-a născut pentru a doua oară.

„Când a fost găsit, nu cântărea mai mult de 6 kg. Acum, cântăreşte peste 9. Mulţumiri enorme celor care au donat bani pentru ca animalul să fie transportat în Londra”., a declarat Kelly Wollacot, una dintre puţinele persoane care se ocupă de îngrijirea animalelor fără adăpost, din România.

Sursa: Bored Panda

 


Autor: Iulia Albi

1 Comentarii
 • eu a scris la 27.01.2016 05:20:

  primarita din craiova asa sa ai si tu viata ...esti o ordinara ....esti un demon ....pune-ti catusele singura ....cat de inumana poti sa fii ?

  [Răspunde]
mai multe life.ro
mai multe Ştiri / Evenimente
 • Un câine s-a întors acasă după patru ani în care nimeni n-a ştiut de el
  Un câine s-a întors acasă după patru ani în care nimeni n-a ştiut de el

  În 2013, Molly, un ciobănesc german din Carolina de Nord, a plecat de acasă împreună cu cel mai bun prieten al său, un căţel din curtea vecină.

  CITEŞTE
 • Un câine a salvat de la moarte zeci de nuntaşi în Nigeria. Ce a făcut când o femeie se pregătea să se arunce în aer
 
X
Citeste mai mult»
 • Pedigree Teacup Maltese Puppies
  Pedigree Teacup Maltese Puppies

  Avem o grămadă frumoasă de pui maltezi. Calitate excelentă cu ochi mari negri. Sărut de Ch. Sammy și barajul este G-Champion, care este însoțit de mulți campioni în pedigree. Acum, luând un depozit pentru acești copii adorabili. Curente pe toate vaccinuri

  audreyprior3@gmail.com Postat la 14/06/2017 11:11
  Categoria: Oferte
 • DONEZ broasca testoasa

  Donez broasca testoasa in varsta de 4-5 ani. Este destul de mare ca si dimensiuni deja - cat o palma. Nu ii pot oferi conditiile necesare unui trai bun si sta mai mult singura. Nu ma pricep la acest tip de animal si mi-as dori sa o preia cineva care o poa

  mail.alexagombos@gmail.com Postat la 14/06/2017 11:11
  Categoria: Oferte
 • Pierdut caine lup negru
  Pierdut caine lup negru

  Pierdut caine lup negru,mascul, talie mare,varsta 8 ani,se afla sub tratament, zona Gara de Est - Obor, Sect.2, Bucuresti. Este microcipat. Data disparitiei 27.05.2017. Ofer recompensa! Tel.:0722.68.88.36 / 0752.17.79.19; email: dragosion1977@yahoo.com

  dragosion1977@yahoo.com Postat la 14/06/2017 11:11
  Categoria: Oferte
 • Pisoiasi Norocei nascuti pe 1 apr educati la litiera scumpi si jucausi
  Pisoiasi Norocei nascuti pe 1 apr educati la litiera scumpi si jucausi

  2 Puiuti de 2 luni, scumpi si dragastosi, ingrijiti si curatei crescuti in casa - Blackie si Costi, deparazitati, educati - invatati sa-si faca nevoile la litiera, pufosi si mancaciosi cauta un stapan/o stapana la fel de iubitoare si grijulie

  pavilic@yahoo.com Postat la 14/06/2017 11:11
  Categoria: Oferte
x
Aboneaza-te la newsletterul Zooland.ro