Un kayaker s-a alăturat unei orci care înota lângă el şi „s-au unit” într-un dans formidabil – VIDEO viral

Un kayaker s-a alăturat unei orci care înota lângă el şi „s-au unit” într-un dans formidabil – VIDEO viral

Un neozeelandez pe nume Timothy Stewart a ieşit să se aventureze pe ocean, când a dat nas-în-nas cu o balenă ce înota foarte aproape de locul în care el făcea canotaj. Imediat, acesta  a făcut un gest pe care nu mulţi oameni din lumea aceasta l-ar face: şi-a abandonat caiacul şi a început să înoate alături de balenă.

,,Reacţia mea spontană a fost să mă simt ca una dintre ele. Aceasta m-a atras în apă, am privit cu uimire către gura sa deschisă,'' a declarat Stewart.

Norocul acestuia a fost că fotograful Sam Kynman-Cole îşi pilota drona în acel moment, surprinzând tot momentul fascinant.

Momentul a avut loc în Army Bay din Auckland. În videoclip, Stewart poate fi observat cum intră în apă şi înoată alături de balenă. Orca l-a urmărit pe bărbat atunci când a încercat să se întoarcă pe caiac. 

“Am stat deasupra filmând aproximativ 9 minute. A fost o experienţă memorabilă, mă simt foarte norocos scă am putut fi martorul unor asemenea clipe”, a declarant Sam.

Orcile vânează în grupuri atunci când sunt în sălbăticie. Acestea sunt cei mai puternici prădători din ocean, ucigând rechini, păsări, ţestoase şi foci. De asemenea, vânează şi mamifere marine, delfini sau balene. 


Sursa: Seeker

 


Autor: Iulia Albi

0 Comentarii
mai multe life.ro
mai multe Ştiri / Evenimente
 • Un câine s-a întors acasă după patru ani în care nimeni n-a ştiut de el
  Un câine s-a întors acasă după patru ani în care nimeni n-a ştiut de el

  În 2013, Molly, un ciobănesc german din Carolina de Nord, a plecat de acasă împreună cu cel mai bun prieten al său, un căţel din curtea vecină.

  CITEŞTE
 • Un câine a salvat de la moarte zeci de nuntaşi în Nigeria. Ce a făcut când o femeie se pregătea să se arunce în aer
 
X
Citeste mai mult»
 • Pedigree Teacup Maltese Puppies
  Pedigree Teacup Maltese Puppies

  Avem o grămadă frumoasă de pui maltezi. Calitate excelentă cu ochi mari negri. Sărut de Ch. Sammy și barajul este G-Champion, care este însoțit de mulți campioni în pedigree. Acum, luând un depozit pentru acești copii adorabili. Curente pe toate vaccinuri

  audreyprior3@gmail.com Postat la 14/06/2017 11:11
  Categoria: Oferte
 • DONEZ broasca testoasa

  Donez broasca testoasa in varsta de 4-5 ani. Este destul de mare ca si dimensiuni deja - cat o palma. Nu ii pot oferi conditiile necesare unui trai bun si sta mai mult singura. Nu ma pricep la acest tip de animal si mi-as dori sa o preia cineva care o poa

  mail.alexagombos@gmail.com Postat la 14/06/2017 11:11
  Categoria: Oferte
 • Pierdut caine lup negru
  Pierdut caine lup negru

  Pierdut caine lup negru,mascul, talie mare,varsta 8 ani,se afla sub tratament, zona Gara de Est - Obor, Sect.2, Bucuresti. Este microcipat. Data disparitiei 27.05.2017. Ofer recompensa! Tel.:0722.68.88.36 / 0752.17.79.19; email: dragosion1977@yahoo.com

  dragosion1977@yahoo.com Postat la 14/06/2017 11:11
  Categoria: Oferte
 • Pisoiasi Norocei nascuti pe 1 apr educati la litiera scumpi si jucausi
  Pisoiasi Norocei nascuti pe 1 apr educati la litiera scumpi si jucausi

  2 Puiuti de 2 luni, scumpi si dragastosi, ingrijiti si curatei crescuti in casa - Blackie si Costi, deparazitati, educati - invatati sa-si faca nevoile la litiera, pufosi si mancaciosi cauta un stapan/o stapana la fel de iubitoare si grijulie

  pavilic@yahoo.com Postat la 14/06/2017 11:11
  Categoria: Oferte
x
Aboneaza-te la newsletterul Zooland.ro