Simpozion privind nevoile nutritionale ale animalelor

Simpozion privind nevoile nutritionale ale animalelor

Asociatia Generala a Medicilor Veterinari din Romania si compania Masterfoods Romania, producatoare a cunoscutelor marci de hrana pentru animale de companie Whiskas, Pedigree, Chappi si Kitekat organizeaza un simpozion cu tema �Medicii veterinari si rolul lor in cunoasterea nevoilor nutritionale ale animalelor de companie�, pe data de 17 noiembrie, intre orele 10:00 - 16:00, la hotelul Crowne Plaza din Bucuresti.


Evenimentul se adreseaza medicilor veterinari din intreaga tara si se doreste a fi o platforma de dezbatere a unor probleme de nutritie specifice animalelor de companie, a ultimelor noutati din domeniu precum si a unor noi abordari in business-ul veterinar.


In cadrul simpozionului vor sustine prezentari personalitati ale medicinii veterinare din Romania, precum Dr. Horatiu Olaru, Presedintele Asociatiei Generale a Medicilor Veterinari din Romania, Dr. Cristian Duicu, Vicepresedinte al Agentiei Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor, si reprezentanti ai Facultatii de Medicina Veterinara din Bucuresti. De asemenea, specialisti in medicina veterinara din tara, proprietari de cabinete veterinare, vor vorbi despre ce inseamna succesul in business-ul veterinar si care sunt ingredientele acestuia.


La eveniment va fi prezent de asemenea Drul Damir Skok, reprezentantul regional al renumitului centru mondial de cercetare in domeniul ingrijirii si nutritiei animalelor, Centrul WALTHAM pentru Nutritia Animalelor de Companie. Drul Damir Skok va descrie activitatea centrului si va vorbi despre aspecte specifice precum �Intoleranta alimentara la caine�, �Obezitatea la caine�, �Aminoacizi esentiali si rolul lor in sanatatea pisicii� etc.


In ultimele decenii, Centrul Waltham a avut o influenta majora in domeniul ingrijirii si nutritiei animalelor de companie, un domeniu care se dezvolta extrem de rapid. In fiecare an, milioane de dolari sunt investiti in programele de cercetare desfasurate de WALTHAM, care sprijina medicina veterinara si producatorii de hrana pentru animale, in determinarea si satisfacerea nevoilor nutritionale si de comportament ale animalelor de companie. WALTHAM reprezinta stiinta care sta la originea unor marci consacrate la nivel mondial precum Pedigree si Whiskas, Chappi si Kitekat precum si Cesar, Sheba, etc.


Publicat la: 17 noiembrie 2004
0 Comentarii
mai multe life.ro
mai multe Ştiri / Evenimente
 • Un câine s-a întors acasă după patru ani în care nimeni n-a ştiut de el
  Un câine s-a întors acasă după patru ani în care nimeni n-a ştiut de el

  În 2013, Molly, un ciobănesc german din Carolina de Nord, a plecat de acasă împreună cu cel mai bun prieten al său, un căţel din curtea vecină.

  CITEŞTE
 • A riscat pedeapsa cu închisoarea, pentru a salva un pui de urs care era pe moarte - Galerie foto
  A riscat pedeapsa cu închisoarea, pentru a salva un pui de urs care era pe moarte - Galerie foto

  Fotograful Corey Hancock, din Oregon, a găsit în timpul unei excursii montane un pui de urs care trăgea să moară.

  CITEŞTE
 
X
Citeste mai mult»
 • Pedigree Teacup Maltese Puppies
  Pedigree Teacup Maltese Puppies

  Avem o grămadă frumoasă de pui maltezi. Calitate excelentă cu ochi mari negri. Sărut de Ch. Sammy și barajul este G-Champion, care este însoțit de mulți campioni în pedigree. Acum, luând un depozit pentru acești copii adorabili. Curente pe toate vaccinuri

  audreyprior3@gmail.com Postat la 14/06/2017 11:11
  Categoria: Oferte
 • DONEZ broasca testoasa

  Donez broasca testoasa in varsta de 4-5 ani. Este destul de mare ca si dimensiuni deja - cat o palma. Nu ii pot oferi conditiile necesare unui trai bun si sta mai mult singura. Nu ma pricep la acest tip de animal si mi-as dori sa o preia cineva care o poa

  mail.alexagombos@gmail.com Postat la 14/06/2017 11:11
  Categoria: Oferte
 • Pierdut caine lup negru
  Pierdut caine lup negru

  Pierdut caine lup negru,mascul, talie mare,varsta 8 ani,se afla sub tratament, zona Gara de Est - Obor, Sect.2, Bucuresti. Este microcipat. Data disparitiei 27.05.2017. Ofer recompensa! Tel.:0722.68.88.36 / 0752.17.79.19; email: dragosion1977@yahoo.com

  dragosion1977@yahoo.com Postat la 14/06/2017 11:11
  Categoria: Oferte
 • Pisoiasi Norocei nascuti pe 1 apr educati la litiera scumpi si jucausi
  Pisoiasi Norocei nascuti pe 1 apr educati la litiera scumpi si jucausi

  2 Puiuti de 2 luni, scumpi si dragastosi, ingrijiti si curatei crescuti in casa - Blackie si Costi, deparazitati, educati - invatati sa-si faca nevoile la litiera, pufosi si mancaciosi cauta un stapan/o stapana la fel de iubitoare si grijulie

  pavilic@yahoo.com Postat la 14/06/2017 11:11
  Categoria: Oferte
x
Aboneaza-te la newsletterul Zooland.ro