Cele mai bune rase de câini pentru copii

Cele mai bune rase de câini pentru copii

Există numeroase motive pentru care să îţi doreşti să adopţi un câine care să crească alături de copilul tău: îi poate oferi acestuia încredere în sine, îi întăreşte sistemul imunitar, îl ajută să deprindă anumite aptitudini sociale şi nu numai.

Cu toate acestea, există anumite lucruri de care trebuie să ţii cont, atunci când vine vorba despre rasele de câini potrivite copiilor.

Îţi prezentăm o listă a celor mai bune rase de câini pentru copii şi rămâne să o alegi pe cea care vi se potriveşte cel mai tare, ţie şi copilului tău.

Golden Retriever – Poate cea mai bună rasă pentru copilul tău, Golden Retriever-ul este bun, loial şi inteligent. Nu este deloc agresiv, nici timid şi foarte răbdător – exact calităţile de care are nevoie un câine, pentru a fi ales să crească în preajma copilului tău.

În plus, câinii Golden Retriever sunt cunoscuti drept câini activi, care te vor acompania cu plăcere în drumeţii, la plajă sau în parc. Un Golden Retriever nu este numai un prieten adevarat, ci şi un caine foarte frumos.  

Labrador Retriever – Labrador Retriev reprezintă una dintre cele mai populare rase de câini, iar motivul este lesne de înţeles – sunt protectori, jucăuşi, iubitori, răbdători şi de încredere. Aceasta rasă este asemanatoare golden-ului retriever, fiind preferată pentru avantajul parului mai scurt. Deosebit de inteligenţi şi foarte gentili, câinii din această rasă se comportă exemplar în familii cu bebeluşi.

Poodle – Câinii din rasa Poodle sunt extrem de deştepţi şi gentili. Principalul avantaj oferit de această rasă este acela că năpârleşte foarte puţin, astfel că este ideală pentru copiii care suferă de alergii. Poodle-ii sunt eleganţi, iubitori, jucăuşi, grijulii şi foarte, foarte răbdători.

Beagle – Originar consideraţi câini de vânătoare, beagle-ii se potrivesc perfect familiilor care au copii, deoarece sunt în permanenţă activi. Sunt prietenoşi, deştepţi şi, în plus, constituţia media îi recomandă drept rasa potrivită pentru cei mici.

Bulldog Englez  -  Bulldogul englez este câinele cunoscut pentru capacitatea de a se împrieteni foarte uşor cu copiii, dar şi cu alte animale de companie. Bulldogii au o inimă mare, sunt calmi, adorabili şi gentili. Cu toate acestea, rasa bulldog nu va primi întocmai un premiu pentru “cei mai energici câini”, fiind destul de liniştiţi.

 

Collie – Collie reprezintă rasa pe care Lesie a făcut-o faimoasă. Aceşti câini sunt gentili, previzibili şi uşor de dresat, fiind perfecţi pentru familiile care nu au mai avut câini.  Din păcate, blana lungă necesită o îngrijire deosebită, dar noi spunem că merită efortul!

Mops – Majoritatea părinţilor doresc să adopte un câine de talie mică, atunci cand au şi un copil, iar rasa Mops este printre cele mai apreciate. Graţie dispoziţiei ce te umple de energie pozitivă şi personalităţii prietenoase, Mopsul este un prieten adevărat, loial, ce se poate înţelege bine cu oricine, inclusiv cu pisica.

 

  Vă invităm să vizualizaţi o galerie foto superbă cu bebeluşi supravegheaţi de câini uriaşi:


Autor: Iulia Albi

1 Comentarii
 • Florence a scris la 08.09.2014 19:45:

  The Zune concentrates on being a Portable Media Player. Not a web brweosr. Not a game machine. Maybe in the future it'll do even better in those areas, but for now it's a fantastic way to organize and listen to your music and videos, and is without peer in that regard. The iPod's strengths are its web browsing and apps. If those sound more compelling, perhaps it is your best choice.

  [Răspunde]
mai multe life.ro
mai multe Ştiri / Evenimente
 • Un câine s-a întors acasă după patru ani în care nimeni n-a ştiut de el
  Un câine s-a întors acasă după patru ani în care nimeni n-a ştiut de el

  În 2013, Molly, un ciobănesc german din Carolina de Nord, a plecat de acasă împreună cu cel mai bun prieten al său, un căţel din curtea vecină.

  CITEŞTE
 • A riscat pedeapsa cu închisoarea, pentru a salva un pui de urs care era pe moarte - Galerie foto
  A riscat pedeapsa cu închisoarea, pentru a salva un pui de urs care era pe moarte - Galerie foto

  Fotograful Corey Hancock, din Oregon, a găsit în timpul unei excursii montane un pui de urs care trăgea să moară.

  CITEŞTE
 
X
Citeste mai mult»
 • Pedigree Teacup Maltese Puppies
  Pedigree Teacup Maltese Puppies

  Avem o grămadă frumoasă de pui maltezi. Calitate excelentă cu ochi mari negri. Sărut de Ch. Sammy și barajul este G-Champion, care este însoțit de mulți campioni în pedigree. Acum, luând un depozit pentru acești copii adorabili. Curente pe toate vaccinuri

  audreyprior3@gmail.com Postat la 14/06/2017 11:11
  Categoria: Oferte
 • DONEZ broasca testoasa

  Donez broasca testoasa in varsta de 4-5 ani. Este destul de mare ca si dimensiuni deja - cat o palma. Nu ii pot oferi conditiile necesare unui trai bun si sta mai mult singura. Nu ma pricep la acest tip de animal si mi-as dori sa o preia cineva care o poa

  mail.alexagombos@gmail.com Postat la 14/06/2017 11:11
  Categoria: Oferte
 • Pierdut caine lup negru
  Pierdut caine lup negru

  Pierdut caine lup negru,mascul, talie mare,varsta 8 ani,se afla sub tratament, zona Gara de Est - Obor, Sect.2, Bucuresti. Este microcipat. Data disparitiei 27.05.2017. Ofer recompensa! Tel.:0722.68.88.36 / 0752.17.79.19; email: dragosion1977@yahoo.com

  dragosion1977@yahoo.com Postat la 14/06/2017 11:11
  Categoria: Oferte
 • Pisoiasi Norocei nascuti pe 1 apr educati la litiera scumpi si jucausi
  Pisoiasi Norocei nascuti pe 1 apr educati la litiera scumpi si jucausi

  2 Puiuti de 2 luni, scumpi si dragastosi, ingrijiti si curatei crescuti in casa - Blackie si Costi, deparazitati, educati - invatati sa-si faca nevoile la litiera, pufosi si mancaciosi cauta un stapan/o stapana la fel de iubitoare si grijulie

  pavilic@yahoo.com Postat la 14/06/2017 11:11
  Categoria: Oferte
x
Aboneaza-te la newsletterul Zooland.ro