Ce spune poziţia de somn a unui câine despre personalitatea lui – Foto

Ce spune poziţia de somn a unui câine despre personalitatea lui – Foto

Câinii noştri ştiu totul despre iubirea necondiţionată, despre loialitate şi despre prietenie. Dar, ca şi noi, câinii au personalitatea lor, „acel ceva” care îi face diferiţi unii de alţii.

Şi cum fiecare părinte de câine vrea să afle cât mai multe despre personalitatea animăluţului său, venim cu veşti bune şi vă spunem că un câine poate fi caracterizat chiar în funcţie de poziţia în care doarme.

Deci, ce spune poziţia de somn a câinelui tău despre personalitatea sa:

Într-o parte – Dacă îţi vezi adesea câinele dormind în această poziţie, înseamnă că se simte foarte confortabil şi în siguranţă în mediul în care trăieşte. În general, câinii care dorm într-o parte sunt fericiţi, se simt liberi şi foarte loiali, în acelaşi timp.

Ghemuit – Această poziţie este, probabil, cea mai comună. Câinii dorm astfel în încercarea de a-şi menţine corpul încălzit. Din punctul de vedere al personalităţii, câinii care dorm astfel sunt probabil foarte calmi, gentili şi adesea bine dispuşi.

Întins pe burtă – Câinii care dorm în această poziţie, cu labele întinse şi pe burtă, au o personalitate grozavă. Sunt întotdeauna plini de energie, ambiţioşi şi fericiţi. În general, căţeluşii sunt cei care dorm în această poziţie; adulţii, mai rar.

Cu labele în sus – Dacă îţi vezi câinele dormind în această poziţie, nu ai cum să nu zâmbeşti – ştim! Că ne crezi sau nu, îţi spunem că el se simte foaaarte confortabil! Câinele tău are foarte multă încredere în el, se simte bine cu tine şi cu întreaga familie, este mereu relaxat şi se crede independent.

Pe burtă – Dacă al tău câine alege să dormă aşa, înseamnă că nu este prea relaxat. Aceasta poziţie nu este altceva decât „preludiul” somnului mai adânc ce va urma. Câinii care adorm aşa sunt energici, aventuroşi şi întotdeauna gata să se distreze cu stăpânul. În general, au o personalitate foarte drăguţă dar şi un pic cam timidă.

"Leşinat" – Nu-i aşa că poziţia aceasta pare să fie specifică unei fiinţe care tocmai a leşinat? Nu îţi face griji, totul este în regulă cu câinele tău. El doarme aşa pentru a se răcori cât mai repede posibil! Câinii care dorm în această poziţie sunt fericiţi, se simt în siguranţă şi relaxaţi. În plus, ei se adaptează uşor schimbărilor de mediu.

Sursa: Brightside.me

 

 

 

 


Autor: Iulia Albi

0 Comentarii
mai multe life.ro
mai multe Ştiri / Evenimente
 • Un câine s-a întors acasă după patru ani în care nimeni n-a ştiut de el
  Un câine s-a întors acasă după patru ani în care nimeni n-a ştiut de el

  În 2013, Molly, un ciobănesc german din Carolina de Nord, a plecat de acasă împreună cu cel mai bun prieten al său, un căţel din curtea vecină.

  CITEŞTE
 • Un câine a salvat de la moarte zeci de nuntaşi în Nigeria. Ce a făcut când o femeie se pregătea să se arunce în aer
 
X
Citeste mai mult»
 • Pedigree Teacup Maltese Puppies
  Pedigree Teacup Maltese Puppies

  Avem o grămadă frumoasă de pui maltezi. Calitate excelentă cu ochi mari negri. Sărut de Ch. Sammy și barajul este G-Champion, care este însoțit de mulți campioni în pedigree. Acum, luând un depozit pentru acești copii adorabili. Curente pe toate vaccinuri

  audreyprior3@gmail.com Postat la 14/06/2017 11:11
  Categoria: Oferte
 • DONEZ broasca testoasa

  Donez broasca testoasa in varsta de 4-5 ani. Este destul de mare ca si dimensiuni deja - cat o palma. Nu ii pot oferi conditiile necesare unui trai bun si sta mai mult singura. Nu ma pricep la acest tip de animal si mi-as dori sa o preia cineva care o poa

  mail.alexagombos@gmail.com Postat la 14/06/2017 11:11
  Categoria: Oferte
 • Pierdut caine lup negru
  Pierdut caine lup negru

  Pierdut caine lup negru,mascul, talie mare,varsta 8 ani,se afla sub tratament, zona Gara de Est - Obor, Sect.2, Bucuresti. Este microcipat. Data disparitiei 27.05.2017. Ofer recompensa! Tel.:0722.68.88.36 / 0752.17.79.19; email: dragosion1977@yahoo.com

  dragosion1977@yahoo.com Postat la 14/06/2017 11:11
  Categoria: Oferte
 • Pisoiasi Norocei nascuti pe 1 apr educati la litiera scumpi si jucausi
  Pisoiasi Norocei nascuti pe 1 apr educati la litiera scumpi si jucausi

  2 Puiuti de 2 luni, scumpi si dragastosi, ingrijiti si curatei crescuti in casa - Blackie si Costi, deparazitati, educati - invatati sa-si faca nevoile la litiera, pufosi si mancaciosi cauta un stapan/o stapana la fel de iubitoare si grijulie

  pavilic@yahoo.com Postat la 14/06/2017 11:11
  Categoria: Oferte
x
Aboneaza-te la newsletterul Zooland.ro