Cartea Recordurilor: Top 6 animale cu cel mai lung organ genital din lume

Cartea Recordurilor: Top 6 animale cu cel mai lung organ genital din lume

Bărbații au fost preocupați de lungimea oraganului lor genital încă de la începuturile civilizației. Chiar dacă se știe cam ce înseamnă „mare/lung”, în societatea actuală, inclusiv masculii care tot pretind că merită un loc în Cartea Recordurilor, datorită lungimii penisului lor, ar fi uimiți să afle că există animale care se pot lăuda cu organe genitale chiar mai mari decât cele ale propriului corp. 
 
Dar, ca să nu ne mai învârtim în jurul cozii, vă prezentăm un top al animalelor cu cel mai lung penis din lume, atât din punctul de vedere al lungimii, cât și din cel al raportului cu trupul lor:
 
Balena Albastră – Cu o mărime medie de 2,4 – 3 metri, balena albastră câștigă premiul pentru cel mai lung penis din lume. Cu toate acestea, în comparație cu lungimea corpului său, nu este chiar prima în top. Raportul dintre lungimea penisului și cea a corpului este de 1: 10! Oricum, stă mai bine decât omul, la acest capitol! Raportul pentru bărbații noștri este de doar 1:12. 
 

 
Colymbosathon Ecplecticos – Această creatură antică are un penis atât de mare, încât grecii o porecleau: uimitoare înotătoare cu penis gigant. Când arheologii au descoperit fosilele acesteia, au fost umiți de virilitatatea sa: raportul era de 1:5. În termeni umani, asta ar însemna un penis lung de 38 de centimetri. 
 

 
Elefantul Arican – Ni se pare corect ca un animal atât de mare să aibă și penisul foarte mare! Cu o medie de peste 1,5 metri, elefantul african se poate lăuda și cu un raport penis / corp de 1:4. 
 

 
Calmarul Onykia Ingens  - Imaginați-văcă trageți după voi un penis de lungimea corpului vostru! Cam greu, nu? Ei bine, prin asta trece Calmarul Onykia Ingens , căci rata este de 1:1. Bănuim că femelele lor sunt tare mulțumite :) 
 
 
Rața Oxyura Vittata - Oxyura vittata, o specie de rate, are un penis de 42, 5 cm, la o lungime a corpului de 20-25 cm, adică raportul este de 2:1. Echivalentul uman ar fi un bărbat cu un penis de 3.5 m!
 
 
Chthamalus stellatus – Recordul pentru cel mai lung penis din lume, în comparație cu trupul, este deținut de o crustacee marină apparent banală: Chthamalus stellatus. Raportul penis-trup este de 40:1, ceea ce înseamnă pentru un bărbat un penis de 73 de metri. Interesant, nu? 
 
Sursa: Bro Bible 

Autor: Iulia Albi

0 Comentarii
mai multe life.ro
mai multe Ştiri / Evenimente
 • Un câine s-a întors acasă după patru ani în care nimeni n-a ştiut de el
  Un câine s-a întors acasă după patru ani în care nimeni n-a ştiut de el

  În 2013, Molly, un ciobănesc german din Carolina de Nord, a plecat de acasă împreună cu cel mai bun prieten al său, un căţel din curtea vecină.

  CITEŞTE
 • A riscat pedeapsa cu închisoarea, pentru a salva un pui de urs care era pe moarte - Galerie foto
  A riscat pedeapsa cu închisoarea, pentru a salva un pui de urs care era pe moarte - Galerie foto

  Fotograful Corey Hancock, din Oregon, a găsit în timpul unei excursii montane un pui de urs care trăgea să moară.

  CITEŞTE
 
X
Citeste mai mult»
 • Pedigree Teacup Maltese Puppies
  Pedigree Teacup Maltese Puppies

  Avem o grămadă frumoasă de pui maltezi. Calitate excelentă cu ochi mari negri. Sărut de Ch. Sammy și barajul este G-Champion, care este însoțit de mulți campioni în pedigree. Acum, luând un depozit pentru acești copii adorabili. Curente pe toate vaccinuri

  audreyprior3@gmail.com Postat la 14/06/2017 11:11
  Categoria: Oferte
 • DONEZ broasca testoasa

  Donez broasca testoasa in varsta de 4-5 ani. Este destul de mare ca si dimensiuni deja - cat o palma. Nu ii pot oferi conditiile necesare unui trai bun si sta mai mult singura. Nu ma pricep la acest tip de animal si mi-as dori sa o preia cineva care o poa

  mail.alexagombos@gmail.com Postat la 14/06/2017 11:11
  Categoria: Oferte
 • Pierdut caine lup negru
  Pierdut caine lup negru

  Pierdut caine lup negru,mascul, talie mare,varsta 8 ani,se afla sub tratament, zona Gara de Est - Obor, Sect.2, Bucuresti. Este microcipat. Data disparitiei 27.05.2017. Ofer recompensa! Tel.:0722.68.88.36 / 0752.17.79.19; email: dragosion1977@yahoo.com

  dragosion1977@yahoo.com Postat la 14/06/2017 11:11
  Categoria: Oferte
 • Pisoiasi Norocei nascuti pe 1 apr educati la litiera scumpi si jucausi
  Pisoiasi Norocei nascuti pe 1 apr educati la litiera scumpi si jucausi

  2 Puiuti de 2 luni, scumpi si dragastosi, ingrijiti si curatei crescuti in casa - Blackie si Costi, deparazitati, educati - invatati sa-si faca nevoile la litiera, pufosi si mancaciosi cauta un stapan/o stapana la fel de iubitoare si grijulie

  pavilic@yahoo.com Postat la 14/06/2017 11:11
  Categoria: Oferte
x
Aboneaza-te la newsletterul Zooland.ro