Legătura indestructibilă dintre oamenii străzii şi câinii lor, în imagini emoţionante

Legătura indestructibilă dintre oamenii străzii şi câinii lor, în imagini emoţionante

Să trăieşti pe stradă este poate una dintre cele mai grele condiţii la care poate fi supus un om. Este greu de închipuit cât de dificil poate fi să nu ai nişte pereţi şi un acoperiş care să îţi ţină de cald şi o pernă pe care să îţi pui capul noaptea…

Dar poate şi mai greu decât atât este să faci faţă singurătăţii. Să nu ai lângă tine un suflet căruia să îi spui toate păsurile tale şi care să îţi dea forţa necesară să mergi mai departe, să simţi că ai pentru cine lupta să supravieţuieşti.

De aceea, foarte mulţi oameni ai străzii aleg să îşi împartă singurătatea cu animalele de companie. Îşi iau lângă ei un câine aflat în aceeaşi situaţie şi îi ajută să îşi ducă viaţa mai departe, dându-le cât de mult pot, din puţinul lor.


Înţelegând foarte bine situaţia dificilă cu care oamenii străzii şi câinii lor trebuie să se confrunte, cei de la Edgard & Cooper (celebri producători de alimente sănătoase pentru câini) s-au oferit să le ofere alimente. Cu această ocazie, le-au aflat poveştile impresionante şi le-au împărtăşit lumii întregi:

Sam şi Princess – împreună de cinci ani, pe străzi

 

Ei sunt Sam şi Princess. Sam a adoptat-o pe micuţă pe vremea când era doar un pui, adică acum cinci ani, şi de atunci sunt îngeri unul pentru celălalt. Princess are grijă de Sam, să nu fie atacat, iar Sam se îngrijeşte să îi dea mâncare lui Princess, astfel că fiecare sunt ochii, urechile şi braţele celuilalt, la nevoie. Sam spune despre Princess ca este cât se poate de calmă, gentilă şi loială, exact aşa cum îi sugerează numele.

Donna şi Tyson – pe străzi de şase luni

 

Donna şi Tyson – 9 ani – sunt pe străzi de doar şase luni. Donna spune că scopul ei este să se asigure că Tyson are ce mânca în fiecare zi. Când Tyson a primit cadoul de la Edgard & Cooper, a început să sară în sus de bucurie şi să îi sărute pe cei care i-au făcut cadoul.


Sebastian şi Chico – Sebastian şi Chico sunt noi în Londra şi noi pe străzi. Sebastian spune că îl pune pe Chico înaintea tuturor şi că nicăieri nu va merge vreodată, fără el.

 

Alex şi Boo Boo – Alex are 69 şi de ani şi susţine că nu ar fi complet fără BooBoo. Îl ţine mereu sub haina lui, mai ales că în această perioadă a anului este mai greu de supravieţuit. Alex e lumea lui BooBoo, Iar BooBoo e lumea lui Alex.

 

Gavin, Spike şi Rolex – Pe străzi de 9 luni

 

Încă de când era mic, Gavin a fost crescut într-un adăpost alături de 3 câini, reuşind să se elibereze de-abia la 14 ani. El l-a salvat pe Rolex, pe care l-a găsit închis într-o cuşcă şi, un an mai târziu, şi pe Spike, care era cât pe ce să fie aruncat în râu. Când situaţia în locuinţa pe care cu greu şi-a găsit Gavin, la un moment dat, a devenit nesigură, acestuia i s-a oferit alternativa să trăiască într-o locuinţă de tip B&B, fără câinii lui, sau să trăiască pe străzi. Desigur, el i-a ales pe Spike şi pe Rolex şi acum trăiesc pe străzi, de 9 luni.

Sursa: Bored Panda


 

Autor: Iulia Albi

0 Comentarii
mai multe life.ro
mai multe Ştiri / Evenimente
 • Un câine s-a întors acasă după patru ani în care nimeni n-a ştiut de el
  Un câine s-a întors acasă după patru ani în care nimeni n-a ştiut de el

  În 2013, Molly, un ciobănesc german din Carolina de Nord, a plecat de acasă împreună cu cel mai bun prieten al său, un căţel din curtea vecină.

  CITEŞTE
 • Un câine a salvat de la moarte zeci de nuntaşi în Nigeria. Ce a făcut când o femeie se pregătea să se arunce în aer
 
X
Citeste mai mult»
 • Pedigree Teacup Maltese Puppies
  Pedigree Teacup Maltese Puppies

  Avem o grămadă frumoasă de pui maltezi. Calitate excelentă cu ochi mari negri. Sărut de Ch. Sammy și barajul este G-Champion, care este însoțit de mulți campioni în pedigree. Acum, luând un depozit pentru acești copii adorabili. Curente pe toate vaccinuri

  audreyprior3@gmail.com Postat la 14/06/2017 11:11
  Categoria: Oferte
 • DONEZ broasca testoasa

  Donez broasca testoasa in varsta de 4-5 ani. Este destul de mare ca si dimensiuni deja - cat o palma. Nu ii pot oferi conditiile necesare unui trai bun si sta mai mult singura. Nu ma pricep la acest tip de animal si mi-as dori sa o preia cineva care o poa

  mail.alexagombos@gmail.com Postat la 14/06/2017 11:11
  Categoria: Oferte
 • Pierdut caine lup negru
  Pierdut caine lup negru

  Pierdut caine lup negru,mascul, talie mare,varsta 8 ani,se afla sub tratament, zona Gara de Est - Obor, Sect.2, Bucuresti. Este microcipat. Data disparitiei 27.05.2017. Ofer recompensa! Tel.:0722.68.88.36 / 0752.17.79.19; email: dragosion1977@yahoo.com

  dragosion1977@yahoo.com Postat la 14/06/2017 11:11
  Categoria: Oferte
 • Pisoiasi Norocei nascuti pe 1 apr educati la litiera scumpi si jucausi
  Pisoiasi Norocei nascuti pe 1 apr educati la litiera scumpi si jucausi

  2 Puiuti de 2 luni, scumpi si dragastosi, ingrijiti si curatei crescuti in casa - Blackie si Costi, deparazitati, educati - invatati sa-si faca nevoile la litiera, pufosi si mancaciosi cauta un stapan/o stapana la fel de iubitoare si grijulie

  pavilic@yahoo.com Postat la 14/06/2017 11:11
  Categoria: Oferte
x
Aboneaza-te la newsletterul Zooland.ro