Zodiacul animalelor: cât de compatibil eşti cu animăluţul tău

Zodiacul animalelor: cât de compatibil eşti cu animăluţul tău

Ca şi tine, animăluţul tău a fost născut sub una dintre cele douăsprezece semne zodiacale. Aşa că, dacă te-ai întrebat de ce câinele tău este mai neastâmpărat decât cel al vecinului, deşi aparţine aceleiaşi rase, sau de ce pisiciuţa ta nu este la fel de şireată ca cea pe care ai avut-o în trecut, acum poţi afla şi răspunsul: sunt zodii diferite.

Dacă ştii în ce lună este născut animăluţul tău, atunci vei afla foarte multe lucruri despre temperamentul său.

Berbec
– Animalele născut sub acest semn zodiacal sunt buni tovarăşi de joacă, atâta timp cât sunt lăsaţi să exerseze în voie tot ceea ce doresc. Partea mai puţin plăcută este că animalele născute în această zodie sunt autoritare, impunătoare şi temperamentale. Active din fire, „animalele-berbec” se vor supăra foarte tare dacă vor avea o viaţă sedentară, ce le va aduce multe kilograme în plus.


Stăpânii compatibili: Leii şi Săgetătorii
Stăpânii incompatibili: Fecioarele şi Racii

Taur – Oferă-le „animalelor-taur” o viaţă sedentară, confortabilă şi vei primi cele mai calme, susţinătoare şi iubitoare animale de companie. Necuvântătoarele aparţinând acestei zodii sunt adesea leneşe, lacome şi pot fi găsite în majoritatea timpului pe canapea, lângă stăpân, aşteptând următoarea masă.

Stăpânii compatibili: Fecioarele şi Capricornii
Stăpânii incompatibili: Săgetătorii şi Vărsătorii

Gemeni – Dacă animalul tău de companie este în zodia gemeni, poţi spune cu bucurie că ai cumpărat două animale la preţul unuia singur: acum este vesel, jucăuş şi plin de viaţă, iar în următorul minut nu există animal mai plictisit ca el. Gemenii urăsc rutina, nu le place să fie puşi să facă trucuri şi sunt fiinţe extrem de curioase din fire. 

Stăpânii compatibili: Săgetătorii şi Balanţele
Stăpânii incompatibili: Scorpionii şi Capricornii


Rac
– Animalul tău rac te adoră, asta pentru că îi place să îşi petreacă timpul în sânul familiei. ÎI place atmosfera caldă, destinsă, somnul lung şi dulce şi urăşte călătoriile. Deşi unui rac îi ia foarte mult timp să se ataşeze de noii membri ai familiei, cu siguranţă atunci când o fac, o fac pentru totdeauna.

Stăpânii compatibili: Peştii şi Fecioarele
Stăpânii incompatibili: Berbecii şi Gemenii

Leu  - Dacă ai un „animal-leu”, te poţi lăuda cu o vedetă. Bineînţeles, o vedetă căreia trebuie să îi acorzi permanent atenţie, pe care trebuie să o scoţi mereu „în oraş” şi pe care trebuie să o prezinţi tuturor prietenilor tăi; asta dacă vrei să nu plece de acasă.

Stăpânii compatibili: Balanţele şi Săgetătorii
Stăpânii incompatibili: Berbecii şi Vărsătorii

Fecioară – Fecioarele urăsc să fie privite îndelung, nu pot suporta schimbările şi nici persoanele zgomotoase. „Câinii-fecioară” sunt extrovertiţi, deştepţi şi ageri în mişcare. Oferă-i animăluţului tău un stil de viaţă calm şi confortabil şi vei primi în schimb cei mai iubitori, curaţi şi inteligenţi prieteni.

Stăpânii compatibili: Taurii şi Capricornii
Stăpânii incompatibili: Leii şi Peştii

Balanţă
– Animalul balanţă? Sociabil, urăşte să fie lăsat singur în casă, s-ar plimba oriunde şi oricând. Dacă ai un căţel născut sub acest semn zodiacal, nu te mira dacă îl vei vedea împrietenindu-se cu pisica vecinului sau cu vreun şoricel. Balanţele te vor face cel mai fericit stăpân, dacă vei avea grijă să îi oferi atenţia cuvenită şi să nu îl laşi să se plictisească.

Stăpânii compatibili: Gemenii şi Vărsătorii
Stăpânii incompatibili: Scorpionii şi LeiiScorpion – Puterea veninului din coadă se este aceeaşi şi în cazul „animalelor-scorpion”. Aşa că încercearcă  nu le superi, pentru că este posibil să urineze pe cea mai frumoasă plantă din curtea casei tale, atunci când te aştepţi mai puţin. Scorpionii sunt foarte suspicioşi, atunci când întâlnesc oameni noi, dar sunt şi foarte intuitivi. Dacă vrei să fii pe placul animăluţelor-scorpion, spune-le adevărul şi numai adevărul. Vor merge astfel cu tine până în pânzele albe.

Stăpânii compatibili: Taurii şi Racii
Stăpânii incompatibili: Gemenii şi Balanţele

Săgetător
– Săgetătorii iubesc ieşirile, călătoriile şi urăsc din toată inima să stea acasă, aşteptând ceva sau pe cineva. Sunt permanent în căutarea distracţiei, a aerului proaspăt şi a mâncărurilor noi. Nu le place să fie sufocaţi cu prea multă afecţiune, ceea ce înseamnă că respectul este cuvântul cheie în cazul lor.

Stăpânii compatibili: Gemenii şi Vărsătorii
Stăpânii incompatibili: Racii şi Fecioarele

Capricorn
–Capricornii sunt sensibili, gentili şi foarte loiali. Maturi parcă încă de la naştere, nu vei întâmpina probleme în creşterea animăluţelor din această zodie. Tot ceea ce le trebuie sunt un cămin cald, bune maniere şi stăpâni gentili. Ei oferă în schimb iubire pentru toată viaţa.

Stăpânii compatibili: Racii şi Capricornii
Stăpânii incompatibili: Berbecii şi Leii

Vărsător
- Cuvintele care descriu cel mai bine animalele-vărsător sunt: neconvenţionalul, inteligenţa şi energia. Vărsătorii adoră familiile atipice, cu un stil de viaţă nonconformist, motiv pentru care se şi comportă întotdeauna neaşteptat. Animale deloc supuse, dar extrem de inteligente şi unice , întotdeauna reacţionează ca şi cum nimeni nu se poate ridica la nivelul lor.

Stăpânii compatibili: Gemenii şi Săgetătorii
Stăpânii incompatibili: Taurii şi Fecioarele

Peşti – „Animalele-peşti” sunt sensibile şi foarte fermecătoare. Căţeii născuţi sub acest semn zodiacal au nevoie de foarte multă atenţie, afecţiune şi siguranţă, altfel îţi vor arăta că pot deveni invizibili sau de neînţeles. Peştii nu sunt întocmai cele mai aventuriere animale, aşa că nu vă miraţi dacă vă cer o viaţă calmă, liniştită şi puţină susţinere, din când în când.

Stăpânii compatibili: Racii şi Balanţele
Stăpânii incompatibili: Berbecii şi Vărsătorii
 

Sursa: The Astrology Room

Autor: Iulia Albi

0 Comentarii
mai multe life.ro
mai multe Ştiri / Evenimente
 • Un câine s-a întors acasă după patru ani în care nimeni n-a ştiut de el
  Un câine s-a întors acasă după patru ani în care nimeni n-a ştiut de el

  În 2013, Molly, un ciobănesc german din Carolina de Nord, a plecat de acasă împreună cu cel mai bun prieten al său, un căţel din curtea vecină.

  CITEŞTE
 • A riscat pedeapsa cu închisoarea, pentru a salva un pui de urs care era pe moarte - Galerie foto
  A riscat pedeapsa cu închisoarea, pentru a salva un pui de urs care era pe moarte - Galerie foto

  Fotograful Corey Hancock, din Oregon, a găsit în timpul unei excursii montane un pui de urs care trăgea să moară.

  CITEŞTE
 
X
Citeste mai mult»
 • Pedigree Teacup Maltese Puppies
  Pedigree Teacup Maltese Puppies

  Avem o grămadă frumoasă de pui maltezi. Calitate excelentă cu ochi mari negri. Sărut de Ch. Sammy și barajul este G-Champion, care este însoțit de mulți campioni în pedigree. Acum, luând un depozit pentru acești copii adorabili. Curente pe toate vaccinuri

  audreyprior3@gmail.com Postat la 14/06/2017 11:11
  Categoria: Oferte
 • DONEZ broasca testoasa

  Donez broasca testoasa in varsta de 4-5 ani. Este destul de mare ca si dimensiuni deja - cat o palma. Nu ii pot oferi conditiile necesare unui trai bun si sta mai mult singura. Nu ma pricep la acest tip de animal si mi-as dori sa o preia cineva care o poa

  mail.alexagombos@gmail.com Postat la 14/06/2017 11:11
  Categoria: Oferte
 • Pierdut caine lup negru
  Pierdut caine lup negru

  Pierdut caine lup negru,mascul, talie mare,varsta 8 ani,se afla sub tratament, zona Gara de Est - Obor, Sect.2, Bucuresti. Este microcipat. Data disparitiei 27.05.2017. Ofer recompensa! Tel.:0722.68.88.36 / 0752.17.79.19; email: dragosion1977@yahoo.com

  dragosion1977@yahoo.com Postat la 14/06/2017 11:11
  Categoria: Oferte
 • Pisoiasi Norocei nascuti pe 1 apr educati la litiera scumpi si jucausi
  Pisoiasi Norocei nascuti pe 1 apr educati la litiera scumpi si jucausi

  2 Puiuti de 2 luni, scumpi si dragastosi, ingrijiti si curatei crescuti in casa - Blackie si Costi, deparazitati, educati - invatati sa-si faca nevoile la litiera, pufosi si mancaciosi cauta un stapan/o stapana la fel de iubitoare si grijulie

  pavilic@yahoo.com Postat la 14/06/2017 11:11
  Categoria: Oferte
x
Aboneaza-te la newsletterul Zooland.ro