Șase locuri incredibile în care oamenii locuiesc alături de animale exotice

Șase locuri incredibile în care oamenii locuiesc alături de animale exotice

Noi suntem obișnuiți să vedem pe străzile orașelor noastre pisicuțe, cățeluși, porumbei și alte păsări pe care nici măcar nu le mai observăm, la cât de bine ne-am obișnuit cu prezența lor.

Dar cum lumea este extrem de diferită de la un colț la altul, pe străzile altor țări locuitorii se întâlnesc cu tot felul de creaturi, pe care noi le vedem doar la zoo. Cine ar fi crezut, spre exemplu, că în Thailand maimuțele sunt la orice pas? Sau că în Japonia este absolut normal să te întâlnești pe străzi cu... căprioare?

Vă prezentăm șase locuri uimitoare, în care oamenii trăiesc alături de animale exotice:

Insula Iepurilor, Japonia

Principala atracție a insulei Okunoshima o reprezintă locuitorii cu urechi lungi – iepurii sălbatici. Cunoscută și ca Insula Iepurilor, Okunoshima este casa a peste 700 de iepurași pufoși care îi întâmpină întotdeauna cu fericire pe turiști.

Insula Iguanelor, Honduras

Roatan este una dintre cele mai populare atracții din Honduras. Principala atracției a insulei o reprezintă o fermă și un parc unde sute de iguane se plimbă nestigherite, așteptând cu nerăbdare turiști care să le ofere atenție și chiar mâncare.

Satul vulpilor, Japonia

Zao Kitsune Mura este un sat din Japonia în care sute de vulpe locuiesc nestigherite. Vizitatorii se pot plimba pe aceste meleaguri fără nicio problemă și pot chiar hrăni blănoasele roșcate, cu doar câteva măsuri de siguranță.

Maimuțe, Thailanda

Dacă ai avut șansa să ajungi în Thailanda, cu siguranță te-ai întâlnit cu sute de maimuțele – pentru că acestea sunt prezențe în absolut fiecare locușor al țării – de la munți, până la plaje, parcuri și chiar și pe străzile orașelor.  

Parcul de animale sălbatice, Insula Philip

Insula Philip, din Australia, este cunoscută datorită porumbeilor, aproximativ 5000 la număr. Cu toate acestea,  în parc există sute de animale, din cele mai diverse și mai sălbatice, printre care și canguri.

Orașul caprioarelor, Japonia

Orașul japonez Nara este supaîncărcat de căprioare, aproximativ 1200 la număr. Majoritatea locuiesc în parcuri, dar nici plimbările pe străzile orașului nu sunt neapărat străine.

Sursa: Brightside.me

Foto: Brightside.me


Autor: Iulia Albi

0 Comentarii
mai multe life.ro
mai multe Ştiri / Evenimente
 • Un câine s-a întors acasă după patru ani în care nimeni n-a ştiut de el
  Un câine s-a întors acasă după patru ani în care nimeni n-a ştiut de el

  În 2013, Molly, un ciobănesc german din Carolina de Nord, a plecat de acasă împreună cu cel mai bun prieten al său, un căţel din curtea vecină.

  CITEŞTE
 • A riscat pedeapsa cu închisoarea, pentru a salva un pui de urs care era pe moarte - Galerie foto
  A riscat pedeapsa cu închisoarea, pentru a salva un pui de urs care era pe moarte - Galerie foto

  Fotograful Corey Hancock, din Oregon, a găsit în timpul unei excursii montane un pui de urs care trăgea să moară.

  CITEŞTE
 
X
Citeste mai mult»
 • Pedigree Teacup Maltese Puppies
  Pedigree Teacup Maltese Puppies

  Avem o grămadă frumoasă de pui maltezi. Calitate excelentă cu ochi mari negri. Sărut de Ch. Sammy și barajul este G-Champion, care este însoțit de mulți campioni în pedigree. Acum, luând un depozit pentru acești copii adorabili. Curente pe toate vaccinuri

  audreyprior3@gmail.com Postat la 14/06/2017 11:11
  Categoria: Oferte
 • DONEZ broasca testoasa

  Donez broasca testoasa in varsta de 4-5 ani. Este destul de mare ca si dimensiuni deja - cat o palma. Nu ii pot oferi conditiile necesare unui trai bun si sta mai mult singura. Nu ma pricep la acest tip de animal si mi-as dori sa o preia cineva care o poa

  mail.alexagombos@gmail.com Postat la 14/06/2017 11:11
  Categoria: Oferte
 • Pierdut caine lup negru
  Pierdut caine lup negru

  Pierdut caine lup negru,mascul, talie mare,varsta 8 ani,se afla sub tratament, zona Gara de Est - Obor, Sect.2, Bucuresti. Este microcipat. Data disparitiei 27.05.2017. Ofer recompensa! Tel.:0722.68.88.36 / 0752.17.79.19; email: dragosion1977@yahoo.com

  dragosion1977@yahoo.com Postat la 14/06/2017 11:11
  Categoria: Oferte
 • Pisoiasi Norocei nascuti pe 1 apr educati la litiera scumpi si jucausi
  Pisoiasi Norocei nascuti pe 1 apr educati la litiera scumpi si jucausi

  2 Puiuti de 2 luni, scumpi si dragastosi, ingrijiti si curatei crescuti in casa - Blackie si Costi, deparazitati, educati - invatati sa-si faca nevoile la litiera, pufosi si mancaciosi cauta un stapan/o stapana la fel de iubitoare si grijulie

  pavilic@yahoo.com Postat la 14/06/2017 11:11
  Categoria: Oferte
x
Aboneaza-te la newsletterul Zooland.ro