O mamă-șobolan se luptă cu un șarpe, pentru a-și apăra puiul – VIDEO

O mamă-șobolan se luptă cu un șarpe, pentru a-și apăra puiul – VIDEO

Spunem adesea că iubirea unei mame este un sentiment universal , ce ne caracterizează atât pe noi, oamenii, cât și pe necuvântătoarele din lumea întreagă. Dar când spunem acest lucru este imposibil să ne vină în minte o scenă precum cea de mai jos, care s-a petrecut între un șarpe și un șobolan.

„Astăzi, când mă întorceam acasă, am văzut ceva tare curios. Am fost martora iubirii infinite a unei mame-șobolan”, a scris Rojas Montecinos Envy pe pagina ei de Facebook.

Rojas a surprins un șarpe încercând să mănânce un pui de șobolan, depărtându-se de mama acestuia în cea mai mare viteză.

Femela a reacționat cum nu se poate mai potrivit pentru o mamă: s-a ținut după șarpe, mușcându-l de coadă în speranța că va salva viața puiului.

Eforturile sale nu au fost în zadar, dar cele câteva secunde de tensiune au părut parcă fără de sfârșit. În final, într-o fracțiune de secundă, șarpele a eliberat pata gri” din gura sa, îndepărtându-se mușcând pământul. Mama l-a urmărit preț de câteva secunde, după care s-a întors la puiul ei, asigurându-se că este în viață și că îl duce cât mai departe de drumul public.

Nu se știe încă unde a fost filmat videoclipul și ce fel de șarpe a apărut în imagini, însă specialiștii sunt încrezători că puiul încă este în viață.

Sursa: The Dodo


Autor: Iulia Albi

0 Comentarii
mai multe life.ro
mai multe Ştiri / Evenimente
 • Un câine s-a întors acasă după patru ani în care nimeni n-a ştiut de el
  Un câine s-a întors acasă după patru ani în care nimeni n-a ştiut de el

  În 2013, Molly, un ciobănesc german din Carolina de Nord, a plecat de acasă împreună cu cel mai bun prieten al său, un căţel din curtea vecină.

  CITEŞTE
 • Un câine a salvat de la moarte zeci de nuntaşi în Nigeria. Ce a făcut când o femeie se pregătea să se arunce în aer
 
X
Citeste mai mult»
 • Pedigree Teacup Maltese Puppies
  Pedigree Teacup Maltese Puppies

  Avem o grămadă frumoasă de pui maltezi. Calitate excelentă cu ochi mari negri. Sărut de Ch. Sammy și barajul este G-Champion, care este însoțit de mulți campioni în pedigree. Acum, luând un depozit pentru acești copii adorabili. Curente pe toate vaccinuri

  audreyprior3@gmail.com Postat la 14/06/2017 11:11
  Categoria: Oferte
 • DONEZ broasca testoasa

  Donez broasca testoasa in varsta de 4-5 ani. Este destul de mare ca si dimensiuni deja - cat o palma. Nu ii pot oferi conditiile necesare unui trai bun si sta mai mult singura. Nu ma pricep la acest tip de animal si mi-as dori sa o preia cineva care o poa

  mail.alexagombos@gmail.com Postat la 14/06/2017 11:11
  Categoria: Oferte
 • Pierdut caine lup negru
  Pierdut caine lup negru

  Pierdut caine lup negru,mascul, talie mare,varsta 8 ani,se afla sub tratament, zona Gara de Est - Obor, Sect.2, Bucuresti. Este microcipat. Data disparitiei 27.05.2017. Ofer recompensa! Tel.:0722.68.88.36 / 0752.17.79.19; email: dragosion1977@yahoo.com

  dragosion1977@yahoo.com Postat la 14/06/2017 11:11
  Categoria: Oferte
 • Pisoiasi Norocei nascuti pe 1 apr educati la litiera scumpi si jucausi
  Pisoiasi Norocei nascuti pe 1 apr educati la litiera scumpi si jucausi

  2 Puiuti de 2 luni, scumpi si dragastosi, ingrijiti si curatei crescuti in casa - Blackie si Costi, deparazitati, educati - invatati sa-si faca nevoile la litiera, pufosi si mancaciosi cauta un stapan/o stapana la fel de iubitoare si grijulie

  pavilic@yahoo.com Postat la 14/06/2017 11:11
  Categoria: Oferte
x
Aboneaza-te la newsletterul Zooland.ro