Nu se mai opreşte din adoptat animăluţe. Cum arată acum casa lui - Galerie foto

Nu se mai opreşte din adoptat animăluţe. Cum arată acum casa lui - Galerie foto

El este Lee Asher, bărbatul din Los Angeles care se poate lăuda cu o extraordinară familie de necuvântătoare – nouă animăluţe salvate din adăposturi!

„Am ştiut dintotdeauna că atunci când mă voi face mare voi avea casa plină de animale salvate, aşa că nu este deloc ciudat pentru mine sau pentru cunoscuţi să mă vadă aşa, acum”, a spus Asher pentru The Dodo.

Încă de când era mic, Asher a simţit cât este de satisfăcător să salveze animale. Îşi petrecea timpul în adăposturi, făcând voluntariat şi învăţând diverse lucruri despre procesul de salvare. Încă de când a intrat la colegiu, a început să adopte animale şi să le găsească adăposturi. Până acum, el a salvat 16 necuvântătoare.

„Inspiraţia mi-a venit din iubirea pentru animale şi din conştientizarea faptului că, atunci când reuşesc să fac posibilă adopţia unui câine – nu salvez doar o viaţă – ci eliberez un alt loc în adăpost pentru un câine aflat la nevoie”, a continuat Asher.

Astăzi, Asher locuieşte alături de alte nouă animale – şapte câini şi două pisici. „Este o distracţie continuă în casa mea şi sunt extrem de recunoscător să am casa plină de atâta iubire”, a mai spus Asher.

Sursa: Bored Panda, Facebook, Instagram


Autor: Iulia Albi

0 Comentarii
mai multe life.ro
mai multe Ştiri / Evenimente
 • Un câine s-a întors acasă după patru ani în care nimeni n-a ştiut de el
  Un câine s-a întors acasă după patru ani în care nimeni n-a ştiut de el

  În 2013, Molly, un ciobănesc german din Carolina de Nord, a plecat de acasă împreună cu cel mai bun prieten al său, un căţel din curtea vecină.

  CITEŞTE
 • A riscat pedeapsa cu închisoarea, pentru a salva un pui de urs care era pe moarte - Galerie foto
  A riscat pedeapsa cu închisoarea, pentru a salva un pui de urs care era pe moarte - Galerie foto

  Fotograful Corey Hancock, din Oregon, a găsit în timpul unei excursii montane un pui de urs care trăgea să moară.

  CITEŞTE
 
X
Citeste mai mult»
 • Pedigree Teacup Maltese Puppies
  Pedigree Teacup Maltese Puppies

  Avem o grămadă frumoasă de pui maltezi. Calitate excelentă cu ochi mari negri. Sărut de Ch. Sammy și barajul este G-Champion, care este însoțit de mulți campioni în pedigree. Acum, luând un depozit pentru acești copii adorabili. Curente pe toate vaccinuri

  audreyprior3@gmail.com Postat la 14/06/2017 11:11
  Categoria: Oferte
 • DONEZ broasca testoasa

  Donez broasca testoasa in varsta de 4-5 ani. Este destul de mare ca si dimensiuni deja - cat o palma. Nu ii pot oferi conditiile necesare unui trai bun si sta mai mult singura. Nu ma pricep la acest tip de animal si mi-as dori sa o preia cineva care o poa

  mail.alexagombos@gmail.com Postat la 14/06/2017 11:11
  Categoria: Oferte
 • Pierdut caine lup negru
  Pierdut caine lup negru

  Pierdut caine lup negru,mascul, talie mare,varsta 8 ani,se afla sub tratament, zona Gara de Est - Obor, Sect.2, Bucuresti. Este microcipat. Data disparitiei 27.05.2017. Ofer recompensa! Tel.:0722.68.88.36 / 0752.17.79.19; email: dragosion1977@yahoo.com

  dragosion1977@yahoo.com Postat la 14/06/2017 11:11
  Categoria: Oferte
 • Pisoiasi Norocei nascuti pe 1 apr educati la litiera scumpi si jucausi
  Pisoiasi Norocei nascuti pe 1 apr educati la litiera scumpi si jucausi

  2 Puiuti de 2 luni, scumpi si dragastosi, ingrijiti si curatei crescuti in casa - Blackie si Costi, deparazitati, educati - invatati sa-si faca nevoile la litiera, pufosi si mancaciosi cauta un stapan/o stapana la fel de iubitoare si grijulie

  pavilic@yahoo.com Postat la 14/06/2017 11:11
  Categoria: Oferte
x
Aboneaza-te la newsletterul Zooland.ro