Ingrijirea cainilor batrani

Ingrijirea cainilor batrani

O data cu trecerea anilor, cainii imbatranesc cu o rata mai mare decat noi, oamenii. Inainte sa iti dai seama, catelul jucaus de odinioara a devenit un batranel care se misca greu, iar pisica ta zglobie pare mai mult o felina lenesa.

dog    dog


Pe masura ce un animal imbatraneste, acesta are nevoie de un alt tip de ingrijire. Acum este mai importanta ca niciodata sa va asigurati ca beneficiaza de toata atentia de care au nevoie. Vizitele regulate la medicul veterinar sunt esentiale pentru bunastarea animalului tau de companie, ajuns acum la o varsta venerabila.

Un "senior" patruped nu mai necesita la fel de multe calorii precum un animal aflat in deplinatatea sa fizica. Daca tineti la sanatatea lui, acum este momentul sa ii administrati hrana saraca in grasimi. Consultati-va cu medicul veterinar pentru a afla ce tip de dieta este mai potrivita pentru animalul dumneavoastra de companie. Cateii tineri au nevoie de mai multe calorii decat cainii batrani. Animalele batrane au nevoie demai multe fibre si elemente esentiale, precum proteinele. Ca si oamenii, animalele se misca mai incet pe masura ce incep sa imbatraneasca, astfel ca, in mod cert nu iti vei hrani "batranelul" cu aceeasi hrana pe care i-o dadeai si cand avea cateva luni.

De obicei, un bun veterinar va poate spune care este calea cea mai buna de urmat in ingrijirea unui caine batran. Pe masura ce imbatraneste, animlul devine mai sensibil la temperatura. Un animal artritic nu se va simti bine deloc daca se afla in curent, sta in frig, si-a udat picioarele sau l-a plouat. Asigurati-va permanent ca animalului ii este suficient de cald si ca patul si zona in zare dorm sunt bine intretinute.

 

dog    old dog


Nu uitati ca rasele de caini mari imbatranesc mai repede decat cele mici. In general, pisicile traiesc ma mult decat cainii. Animalele sunt considerate a fi batrane in jurul varstei de 7-8 ani. Pentru rasele mari insa, aceasta varsta mai scade putin.

Pentru prevenirea si detectarea precoce a bolilor cainilor batrani, medicul veterinar va poate indica sa efectuati o serie de teste si analize, incluzand si o analiza a urinei, pentru a se asigura ca rinichii animalului functioneaza corespunzator. Testele includ si un EKG, dar si o radiografie a pieptului, pentru ca medicul sa se poata asigura ca inima functioneaza la parametri normali. O analiza a sezutului va fi realizata doar pentru a se asigura ca pastreaza in corp o balanta echilibrata a enzimelor, dar si pentru verificarea existentei parazitilor interni. Analiza sangelui se face pentru a verifica daca sangele produce suficiente celule si daca exista anormalitati in corp.

Daca este detectata o problema, un medic veterinar bun va sfatui proprietarul cainelui ce trebuie sa faca. Asta poate insemna o medicatie pe termen lung sau o modificare a dietei. Aceasta inseamna o crestere a costurilor de intretinere a animalului, dar si multa rabdare din partea proprietarului. Datorita unei ingrijiri bune, un animal de companie poate trai foarte mult.

Nu uitati niciodata sa mergeti cu cainele cel putin o data pe an la medicul veterinar pentru consultatie si vaccinari, dar si atunci cand se invesc probleme de sanatate.

loading...
53 Comentarii
 • mariana a scris la 29.07.2016 11:23:

  i se va iubi pentru a împărtăși mărturia mea pentru a vă toți oamenii din world.i sa căsătorit cu soțul meu aproximativ 2 ani în urmă începem să avem probleme acasă ca și cum ne-am opri dormit pe același pat, luptă despre lucruri mici el întotdeauna vine acasă târziu timp de noapte, de băut prea mult și se culcă cu alte femei din side.i au iubire nu orice om în viața mea, cu excepția him.he este tatăl copilului meu și nu vreau să-l pierd pentru că am lucrat atât de greu împreună pentru a devin ceea ce suntem și avem o lună în urmă today.few acum el a decis să-mi și copilul trăiesc, fiind o mamă singură poate fi greu, uneori, și așa că am pe nimeni să apeleze la și i-au fost broken.i inimii sunat mama și să explice fiecare lucru cu ea, mama mea mi-a spus despre Dr. Victor cum a ajutat-o ​​să rezolve problema între ea și tatăl meu am fost mirarea cu privire la aceasta, deoarece acestea au fost fără unul pe altul timp de trei ani și jumătate și a fost ca un miracol cum au venit înapoi la fiecare other.i a fost direcționată către Dr. Victor pe e-mail lui: drvictorericspell@gmail.cOM și să explice totul pentru el, așa că promite-mi să nu vă faceți griji că el va arunca o vraja și să facă lucrurile vin înapoi la modul în care în cazul în care atât de mult în dragoste din nou și că a fost un alt spirit de sex feminin, care a fost controlul husband.he meu mi-a spus că problema mea va fi rezolvată în termen de două zile, în cazul în care cred că am spus OK.So el arunca o vraja pentru mine și după două zile dragostea mea a venit din nou îmi cere să ierte him.i Sunt atât de fericit acum. astfel încât de ce am decis să împartă experiența mea cu fiecare organism, care au o astfel de contact problema Dr. VICTOR mare rolă vraja pe adresa sa de e-mail: drvictorericspell@gmail.com ES De asemenea, pe specializati următoarele probleme (1) În cazul în care doriți ex-vă înapoi. (2), dacă aveți întotdeauna vise rele. (3) Vrei să fii promovat în biroul tău. (4) Vrei femei / bărbați să fugi după tine. (5) În cazul în care doriți un copil. (6) Vrei să fii bogat. (7) Vrei să lega soțul / soției să fie al tău pentru totdeauna. (8) În cazul în care aveți nevoie de asistență financiară. (9) de îngrijire pe bază de plante.

  [Răspunde]
 • margaret a scris la 25.07.2016 00:40:

  Numele meu este margaret Fredrick și îmi bazez în Texas, Statele Unite ale Americii. "Viața mea este din nou !!! După 1 an de căsătorie rupt, soțul meu mi-a lăsat cu doi copii. eu simtit ca viata mea a fost pe cale să i se încheie sinucidere aproape comis, am fost emoțional în jos pentru un timp foarte lung. Grație unui mare de fugă vraja numit oamen Mare Preot Dr. care i-ment on-line. Într-o zi credincios, așa cum am fost de navigare prin internet, am dat peste o mulțime de mărturii despre această fugă special vraja. Unii oameni au mărturisit că el a adus iubitul lor Ex înapoi, unii mărturisit că el restabilește uterul, vindecarea cancerului și a altor boli, unii mărturisit că el poate arunca o vraja pentru a opri divorțul și așa mai departe. De asemenea, am venit peste o anumită mărturie, era vorba despre o femeie numită Maria, a depus mărturie despre modul în care a adus înapoi iubitul ei Ex în mai puțin de 7 zile, iar la sfârșitul anului mărturia ei a abandonat adresa de e-mail Mare Preot Dr. oamen'S. După ce am citit toate acestea, am decis să-i dea un try. L-am contactat prin e-mail (drogalaspellcaster5555@gmail.com) și a explicat problema mea către el. In doar 3 zile, soțul meu mi-au revenit. Am rezolvat nostru probleme, iar noi suntem chiar mai fericiți decât înainte. Mare Preot Dr. oamen este într-adevăr un om talentat și nu se va opri să-l publicare pentru că el este un om minunat ... Dacă aveți orice problemă aici este adresa de e-mail pentru a ajunge la el. drogalaspellcaster5555@gmail.com vei fi bucuros ai făcut-o. Lucruri pe care le poate deasemenea: * Pentru a vindeca HIV / sau stări înrudite AJUTORUL * Doriți să fie promovat în biroul său. * Vrei femei / bărbați să fugi după tine. * Dacă doriți un copil. * Sunteți un antreprenor și doresc să câștige un contract * Vrei să lega soțul / sotia este al tău pentru totdeauna. * Dacă aveți nevoie de ajutor spiritual. * Oprire Divorțul * Dacă doriți să fie liber de amenințări de îngrijire a ortografiei în Africa să-l contacteze pe email*drogalaspellcaster5555@gmail.com* lui

  [Răspunde]
 • ANGELA a scris la 29.06.2016 01:13:

  Vreau să le mulțumesc Dr. Goko pentru a aduce înapoi fostul meu că am pierdut pentru ultimii 1 an și 4 luni, am contactat medic mare după ce a citit mărturiile el împărtășite de oamenii pe care le are de ajutor la fel de bine, să fiu sincer nu cred că dar tocmai am hotărât să-l contacteze și să-i dea o încercare, dar el dovedi mă înțelege greșit prin acordarea de dorința inimii mele, eu sunt foarte fericit că DR Goko aduc înapoi pe fostul meu pentru mine, ce mai pot spune, dar vă mulțumesc, contactați l prin adresa de e-mail: dr.gokosspiritualcaster@gmail.com

  [Răspunde]
 • ANGELA a scris la 29.06.2016 01:10:

  Vreau să le mulțumesc Dr. Goko pentru a aduce înapoi fostul meu că am pierdut pentru ultimii 1 an și 4 luni, am contactat medic mare după ce a citit mărturiile el împărtășite de oamenii pe care le are de ajutor la fel de bine, să fiu sincer nu cred că dar tocmai am hotărât să-l contacteze și să-i dea o încercare, dar el dovedi mă înțelege greșit prin acordarea de dorința inimii mele, eu sunt foarte fericit că DR Goko aduc înapoi pe fostul meu pentru mine, ce mai pot spune, dar vă mulțumesc, contactați l prin adresa de e-mail: dr.gokosspiritualcaster@gmail.com

  [Răspunde]
 • Jasmine a scris la 20.05.2016 06:19:

  N-am crezut în dragoste vrăji sau magie până când am văzut-o mărturie despre o femeie numită Jasmine pe internet mărturisind despre modul în care un aparat de turnare vraja numit DR MUSTAFA aduce înapoi fostul soțul ei, care a părăsit-pentru o altă femeie, și am decis să contacteze omul să da-i un try. Așa că, atunci când l-am contactat el mi-a spus că el va aduce soțul meu înapoi la mine că i-ar trebui să-i dau două zile pentru a face turnarea de vraja mea pe care am făcut-o. Sunt aici să mărturisesc că ceea ce a făcut pentru mine DR MUSTAFA a lucrat cu adevărat ... e-mail-l la: dr.mustafa86@yahoo.com

  [Răspunde]
 • Jasmine a scris la 20.05.2016 06:16:

  N-am crezut în dragoste vrăji sau magie până când am văzut-o mărturie despre o femeie numită Jasmine pe internet mărturisind despre modul în care un aparat de turnare vraja numit DR MUSTAFA aduce înapoi fostul soțul ei, care a părăsit-pentru o altă femeie, și am decis să contacteze omul să da-i un try. Așa că, atunci când l-am contactat el mi-a spus că el va aduce soțul meu înapoi la mine că i-ar trebui să-i dau două zile pentru a face turnarea de vraja mea pe care am făcut-o. Sunt aici să mărturisesc că ceea ce a făcut pentru mine DR MUSTAFA a lucrat cu adevărat ... e-mail-l la: dr.mustafa86@yahoo.com

  [Răspunde]
 • sakina a scris la 09.05.2016 14:53:

  Numele meu este Sakina, și mă bazează în cowait Ḩawall ... Viața mea este din nou !!! După 2 ani de căsătorie rupte, soțul meu mi-a lăsat cu doi copii. M-am simtit ca viata mea a fost pe cale să i se încheie sinucidere aproape comis, am fost emoțional în jos pentru un timp foarte lung. Grație unei caster vraja numit Dr. EGBOR, care l-am întâlnit on-line. Într-o zi credincios, așa cum am fost de navigare prin internet, am dat peste o multime de marturii cu privire la această fugă special vraja. Unii oameni au mărturisit că el a adus iubitul lor Ex înapoi, unii mărturisit că el reface uterul, vindecarea cancerului și a altor boli, unii au mărturisit că el poate arunca o vraja pentru a opri divorțul și așa mai departe. De asemenea, am venit peste o anumită mărturie, era vorba despre o femeie numită Sonia, ea a depus mărturie despre modul în care ea a adus înapoi iubitul ei Ex în mai puțin de 2 zile, iar la sfârșitul mărturiei ei, ea a scăzut Dr. EGBOR adresă de e-mail. După ce am citit toate acestea, am decis să-i dea un try. L-am contactat prin e-mail și a explicat probl

  [Răspunde]
 • sakina a scris la 09.05.2016 14:48:

  Numele meu este Sakina, și mă bazează în cowait Ḩawall ... Viața mea este din nou !!! După 2 ani de căsătorie rupte, soțul meu mi-a lăsat cu doi copii. M-am simtit ca viata mea a fost pe cale să i se încheie sinucidere aproape comis, am fost emoțional în jos pentru un timp foarte lung. Grație unei caster vraja numit Dr. EGBOR, care l-am întâlnit on-line. Într-o zi credincios, așa cum am fost de navigare prin internet, am dat peste o multime de marturii cu privire la această fugă special vraja. Unii oameni au mărturisit că el a adus iubitul lor Ex înapoi, unii mărturisit că el reface uterul, vindecarea cancerului și a altor boli, unii au mărturisit că el poate arunca o vraja pentru a opri divorțul și așa mai departe. De asemenea, am venit peste o anumită mărturie, era vorba despre o femeie numită Sonia, ea a depus mărturie despre modul în care ea a adus înapoi iubitul ei Ex în mai puțin de 2 zile, iar la sfârșitul mărturiei ei, ea a scăzut Dr. EGBOR adresă de e-mail. După ce am citit toate acestea, am decis să-i dea un try. L-am contactat prin e-mail și a explicat problema mea la EL. În doar 48 oră, soțul meu s-au întors la mine. Am rezolvat problemele noastre, iar noi suntem chiar mai fericiți decât înainte de Dr. EGBOR, este într-adevăr un om talentat și nu se va opri publicarea de numele lui, deoarece el este un om minunat ... Dacă aveți o problemă și sunteți în căutarea pentru o adevărată și autentic de fugă vraja pentru a rezolva toate problemele tale pentru tine. Încercați spellhome@gmail.com oricând de mare, el ar putea fi raspunsul la problemele tale. Iată contactul său: egborspellhome@gmail.com

  [Răspunde]
 • lilian nikky a scris la 08.02.2016 00:52:

  Numele meu este Lilian N.This este o zi foarte plină de bucurie din viața mea, din cauza ajutorul Dr.saguru a prestat pentru mine, ajutându-mă să ex-soțul înapoi cu magia și iubirea vraja. am fost căsătorit timp de 6 ani și a fost atât de teribil că soțul meu a fost într-adevăr mă înșeală și a fost în căutarea unui divorț, dar atunci când am dat peste e-mail Dr.saguru pe internet pe modul în care el a ajutat atât de mulți oameni pentru a obține ex înapoi și de a ajuta fixarea relationship.and face pe oameni pentru a fi fericit în relația lor. I-am explicat situația mea la el și apoi să caute ajutorul lui, dar, cel mai mare surprinderea mea mi-a spus că mă va ajuta cu cazul meu și aici mă acum sărbătoresc pentru că soțul meu a schimba total pentru totdeauna. El vrea întotdeauna să fie de mine și nu se poate face nimic fără cadoul meu. i sînt într-adevăr se bucură de căsnicie, ceea ce o mare sărbătoare. i se va continua să ateste pe internet, deoarece Dr.saguru este cu adevărat o adevărată rolă vraja. Ai nevoie de ajutor ATUNCI luați legătura cu medicul SAGURU ACUM prin e-mail: drsagurusolutions@gmail.com sau suna +2349037545183 El este singurul răspuns la problema ta și de a face să vă simțiți fericit în relationship.and ta sa, de asemenea, perfectă în 1 DRAGOSTE SPELL 2 WIN EX ÎNAPOI 3 rodul pântecelui 4 PROMOVAREA SPELL 5 PROTECȚIA SPELL 6 SPELL BUSINESS 7 Buna treaba SPELL 8 LOTTERY SPELL și un teren de CASE vraja.

  [Răspunde]
 • paul a scris la 02.01.2016 14:25:

  Acesta Dr.SUNNY poți să-l e-mail dacă aveți nevoie de asistență în relația lor drsunnydsolution1@gmail.com Promit că problemele tale sunt rezolvate imediat. După ce a fost în relație cu el timp de șapte ani, mi-a lăsat, am făcut tot ce pot să-l aduc înapoi din nou, dar în zadar. Ar fi pentru dragostea simt pentru el, rugat, dar el a refuzat să-am explicat problema mea cu cineva on-line și a sugerat că ar trebui să mai degrabă trimis un magician care ar putea să mă ajute să-l aduc înapoi o vraja, dar eu sunt tipul care nu credea în vrăji, nu avea de ales decât să-l încercați, a trimis rolă, a declarat nici o problema totul va fi bine în termen de trei zile, fosta mea înapoi la mine în termen de trei zile, vraja a fost exprimate și, în mod surprinzător, în a doua zi , a fost în jurul valorii de 04:00. Ex meu ma sunat, am fost atât de surprins, el a răspuns apelului și tot ce a spus a fost că el a fost atât de rău pentru tot ce sa întâmplat, am vrut să, pe care o iubesc atât de mult. Am fost atât de fericit, Surprins. De atunci, am făcut o promisiune că toată lumea va ști ei nu au o problemă relație, pe care mă voi referi la ulcior vraja pentru ajutor. Orice persoană poate avea nevoie de ajutorul turnare, e-mail lui drsunnydsolution1@gmail.com El a făcut, de asemenea, mai multe vraja-cum ar fi, (1) pe care doriți ex-vă înapoi. (2) Trebuie întotdeauna coșmaruri. (3) Pentru a fi promovat în biroul său (4) Vreti un copil. (5) Vrei să fii bogat. (6) doriți să păstrați soțul / soția să fie doar a ta pentru totdeauna. (7) necesitatea de asistență financiară. 8) Ați fi în controlul de căsătoria 9) Nu vrei să fie atras de oameni 10) childlessness 11) Ai nevoie de un soț / soție 13) Cum să câștige LOTERIA dvs. 14) promovarea SPELL 15) vrajă de protecție 16) vraja AFACERI 17) precizează Bună treabă 18) leac pentru orice boala / H.I.V. Contactați-l astăzi, la: drsunnydsolution1@gmail.com

  [Răspunde]
 • paul a scris la 02.01.2016 08:51:

  Acesta Dr.SUNNY poți să-l e-mail dacă aveți nevoie de asistență în relația lor drsunnydsolution1@gmail.com Promit că problemele tale sunt rezolvate imediat. După ce a fost în relație cu el timp de șapte ani, mi-a lăsat, am făcut tot ce pot să-l aduc înapoi din nou, dar în zadar. Ar fi pentru dragostea simt pentru el, rugat, dar el a refuzat să-am explicat problema mea cu cineva on-line și a sugerat că ar trebui să mai degrabă trimis un magician care ar putea să mă ajute să-l aduc înapoi o vraja, dar eu sunt tipul care nu credea în vrăji, nu avea de ales decât să-l încercați, a trimis rolă, a declarat nici o problema totul va fi bine în termen de trei zile, fosta mea înapoi la mine în termen de trei zile, vraja a fost exprimate și, în mod surprinzător, în a doua zi , a fost în jurul valorii de 04:00. Ex meu ma sunat, am fost atât de surprins, el a răspuns apelului și tot ce a spus a fost că el a fost atât de rău pentru tot ce sa întâmplat, am vrut să, pe care o iubesc atât de mult. Am fost atât de fericit, Surprins. De atunci, am făcut o promisiune că toată lumea va ști ei nu au o problemă relație, pe care mă voi referi la ulcior vraja pentru ajutor. Orice persoană poate avea nevoie de ajutorul turnare, e-mail lui drsunnydsolution1@gmail.com El a făcut, de asemenea, mai multe vraja-cum ar fi, (1) pe care doriți ex-vă înapoi. (2) Trebuie întotdeauna coșmaruri. (3) Pentru a fi promovat în biroul său (4) Vreti un copil. (5) Vrei să fii bogat. (6) doriți să păstrați soțul / soția să fie doar a ta pentru totdeauna. (7) necesitatea de asistență financiară. 8) Ați fi în controlul de căsătoria 9) Nu vrei să fie atras de oameni 10) childlessness 11) Ai nevoie de un soț / soție 13) Cum să câștige LOTERIA dvs. 14) promovarea SPELL 15) vrajă de protecție 16) vraja AFACERI 17) precizează Bună treabă 18) leac pentru orice boala / H.I.V. Contactați-l astăzi, la: drsunnydsolution1@gmail.com

  [Răspunde]
 • marie a scris la 08.11.2015 23:34:

  Vreau să împărtăşească mărturia mea cu tine de cum I luat meu de ex înapoi şi, de asemenea, a devenit însărcinată după mulţi ani de căsătorie, cu ajutorul de o rolă mare vraja. Câţiva ani în urmă, am pierdut sotul meu la o altă femeie pentru că am fost în imposibilitatea de a avea un copil de propria mea. Am fost casatorita timp de 8 ani fără un copil. Din acest motiv, sotul meu lăsat să se căsătorească cu o altă femeie. Orice speranţă a fost pierdut pentru mine, dar un prieten de-al meu mi-a prezentat la un om mare, numit mare Ojenga de greatojenga@yahoo.co.uk că el ar ajuta-mi rezolva toate problemele mele. Am contactat rapid pentru a ajuta-mi găsi soluţia la problemele mele. Mare Ojenga apoi mi-a spus că el va ajuta-ma o vrajă pe soţul meu să-l aducă înapoi la mine în termen de 48 de ore, şi el va ajuta să rămâneţi gravidă şi să aibă copii de propriul meu. După ce face toate Ojenga mare mi-a spus să fac, soţul meu ma sunat în aceeaşi zi şi a începe cerşit să-l ierte şi el a venit înapoi la mine. Am rămas însărcinată după un timp scurt, am doi copii încântătoare şi o familie foarte fericit. Vă mulţumim pentru ajutor eu şi a face eu foarte fericit persoană azi mare Ojenga. Pentru toată lumea acolo care se confruntă cu orice problemă şi aveţi nevoie de o soluţie urgentă, mare Ojenga este cel mai bun răspuns şi mai rapid solutii la toate problemele tale, Puteti contacta-l prin intermediul lui adresă de e-mail: greatojenga@yahoo.co.uk

  [Răspunde]
 • marie a scris la 04.11.2015 23:16:

  Vreau să împărtăşească mărturia mea cu tine de cum I luat meu de ex înapoi şi, de asemenea, a devenit însărcinată după mulţi ani de căsătorie, cu ajutorul de o rolă mare vraja. Câţiva ani în urmă, am pierdut sotul meu la o altă femeie pentru că am fost în imposibilitatea de a avea un copil de propria mea. Am fost casatorita timp de 8 ani fără un copil. Din acest motiv, sotul meu lăsat să se căsătorească cu o altă femeie. Orice speranţă a fost pierdut pentru mine, dar un prieten de-al meu mi-a prezentat la un om mare, numit mare Ojenga de greatojenga@yahoo.co.uk că el ar ajuta-mi rezolva toate problemele mele. Am contactat rapid pentru a ajuta-mi găsi soluţia la problemele mele. Mare Ojenga apoi mi-a spus că el va ajuta-ma o vrajă pe soţul meu să-l aducă înapoi la mine în termen de 48 de ore, şi el va ajuta să rămâneţi gravidă şi să aibă copii de propriul meu. După ce face toate Ojenga mare mi-a spus să fac, soţul meu ma sunat în aceeaşi zi şi a începe cerşit să-l ierte şi el a venit înapoi la mine. Am rămas însărcinată după un timp scurt, am doi copii încântătoare şi o familie foarte fericit. Vă mulţumim pentru ajutor eu şi a face eu foarte fericit persoană azi mare Ojenga. Pentru toată lumea acolo care se confruntă cu orice problemă şi aveţi nevoie de o soluţie urgentă, mare Ojenga este cel mai bun răspuns şi mai rapid solutii la toate problemele tale, Puteti contacta-l prin intermediul lui adresă de e-mail: greatojenga@yahoo.co.uk

  [Răspunde]
 • marie a scris la 04.11.2015 23:14:

  Vreau să împărtăşească mărturia mea cu tine de cum I luat meu de ex înapoi şi, de asemenea, a devenit însărcinată după mulţi ani de căsătorie, cu ajutorul de o rolă mare vraja. Câţiva ani în urmă, am pierdut sotul meu la o altă femeie pentru că am fost în imposibilitatea de a avea un copil de propria mea. Am fost casatorita timp de 8 ani fără un copil. Din acest motiv, sotul meu lăsat să se căsătorească cu o altă femeie. Orice speranţă a fost pierdut pentru mine, dar un prieten de-al meu mi-a prezentat la un om mare, numit mare Ojenga de greatojenga@yahoo.co.uk că el ar ajuta-mi rezolva toate problemele mele. Am contactat rapid pentru a ajuta-mi găsi soluţia la problemele mele. Mare Ojenga apoi mi-a spus că el va ajuta-ma o vrajă pe soţul meu să-l aducă înapoi la mine în termen de 48 de ore, şi el va ajuta să rămâneţi gravidă şi să aibă copii de propriul meu. După ce face toate Ojenga mare mi-a spus să fac, soţul meu ma sunat în aceeaşi zi şi a începe cerşit să-l ierte şi el a venit înapoi la mine. Am rămas însărcinată după un timp scurt, am doi copii încântătoare şi o familie foarte fericit. Vă mulţumim pentru ajutor eu şi a face eu foarte fericit persoană azi mare Ojenga. Pentru toată lumea acolo care se confruntă cu orice problemă şi aveţi nevoie de o soluţie urgentă, mare Ojenga este cel mai bun răspuns şi mai rapid solutii la toate problemele tale, Puteti contacta-l prin intermediul lui adresă de e-mail: greatojenga@yahoo.co.uk

  [Răspunde]
 • rodica a scris la 02.10.2015 15:14:

  am o catelusa de 15 ani Roxi o pekineza mica de 4 kg. pe care am operat-o in vara aceasta de doua ori de mai multe tumori mamare, s-a refacut foarte bine, operatiile fiind facute de doctorul Ispas Laurentiu din Ploiesti un chirurg eminent datorita caruia Roxi a mea traieste astazi caci dupa doctori din Focsani unde locuiesc trebuia eutanasiata Cu mincare de la Hill"s n/d ,oncovet ,vit.c ,supliment de Vetri ,sucuri de sfecla si morcovi am reusit chiar sa-i cresc putin greutatea; este foarte vioaie si sper sa ma bucur de inca mult timp.

  [Răspunde]
 • Anonim a scris la 11.02.2014 23:23:

  am un caniche de 12 ani si de doua zile nu prea mananca.azi am observat ca nu se joaca cu mingea lucru care nu se intampla.e foarte jucaus.am observat ca de la gingii ii curge putin sange.veterinar nu avem in zona decat la vreo 50 de km si e cam greu de gasit.ajutati-ma va rog daca sunteti in tema.

  [Răspunde]
 • Anonim a scris la 07.08.2013 07:40:

  Mda...Tocmai acuma catelusa mea preferata e pe moarte...Si fiul sau tot incearca sa o ridice pe picioare,credeti`ma...O sa imi fie foarte dor de catelusa mea <3 Chiar daca toate amintirile mele care le`am cules cu ea au disparut...Imi era cea mai draga catelusa deoarece chiar daca era batranica tot incerca sa ma faca vesela^^

  [Răspunde]
 • Anonim a scris la 09.02.2013 12:09:

  Catelul meu bichon maltese are 7 ani si de cateva zile are probleme cand se misca brusc respectiv pe zona lombara cred. Cunoaste cineva simptomatologia asta.?

  [Răspunde]
 • Anonim a scris la 14.01.2013 17:20:

  CEI CE DECID SA-SI OMOARE CAINELE, PASAMITE SA-L EUTANASIEZE, SA SE GANDEASCA LA FAPTUL CA FAC CEVA IREVERSIBIL, C? SI CAINII AU DREPTUL LA VIA?? COMPLET?, C? STAPANII LOR NU SUNT DUMNEZEI. VIA?A ESTE TOTUL, ?I LA OM ?I LA CAINE !!! A?A C? NU V? GR?BI?I S? LUA?I ASTFEL DE DECIZII CAPITALE, NU V? MAI LUA?I DUP? UNII MEDICI VETERINARI F?R? SUFLET CARE RECOMAND? CÂT AI CLIPI EUTHANASIEREA, DE?I AL?I COLEGI DE-AI LOR VETERINARI G?SESC TOTU?I SOLU?II DE VINDECARE SAU AMELIORARE VIZIBIL? A SIMPTOMELOR ANIMALELOR. DE EXEMPLU, EU STIU CAZURI CONCRETE CÂND LA UN CABINET OBSCUR DE CARTIER, CARE SE NUMEA LAMYVET, SITUAT INTR-UN BLOC DIN DRUMUL TABEREI , strada aleea topoloveni, ZONA VALEA ARGE?ULUI, NI?TE A?A-ZI?I VETERINARI (DOU? fufe LUNATECE ?I UN MALAC B?TRÂN , ?IG?NOS ?I IPOCRIT) RECOMAND? PE BAND? RULANT? EUTHANASIERI. UNII ST?PÂNI care nu au ascultat de astfel de recomand?ri sadico-imbecile ALE tembelilor de la lamyvet si LE-AU SALVAT ulterior DUCÂNDU-LE LA ALTE CLINICI, CU ADEV?RAT SERIOASE. DECI, ATEN?IE PE MÂNA CUI DA?I ANIMALELE. SUCCES ?I S?N?TATE MULT?!

  [Răspunde]
 • Sorin a scris la 03.04.2015 07:40

  Si eu stiu o gramada de cazuri concrete (ingrijesc o haita de 20 de caini in afara de cei de acasa) cand m-am dus la "imbecilii" de la Lamyvet, in special la medicul ala "batran" si "tiganos" fara nici o speranta de a mai salva ceva si in cateva zile pacientii si-au revenit. In plus de asta, niciodata nu mi s-a propus eutanasierea. Cred ca problemele tale cu Lamyvet sunt de alta natura.

 • Anonim a scris la 09.07.2011 14:28:

  Acum cativa ani a murit un catel foarte darg mie. Desi a murit acum 2 ani tristetea nu a disparut. Era un minunat border collie. Avea 12 ani jumate. Eu si tata am petrecut foarte mult timp dresandu-l. Intr-o seara ma jucam cu el dupa care am intrat in casa. Pe la 3 noapte s-a auzit un zgomot, am alergat pana afara si l-am vazut intins pe pamant. Eram mica si ce-a mai buna solutie mi s-a parut sa il ingropam in locul lui preferat, langa lacul de din curte. Am simtit o tristete imensa in mine. Dupa un an am primit de la tata un pui de ciobanesc. Acum va implini 2 ani. Este foarte nubunatica si nu prea stie multe trucuri dar o iubim la fel de mult si cnd se uita la mine cu ochisorii ei negri ma gandesc ca intr-o zi o voi pierde si pe ea si imi este foarte teama sa resimt din nou acea durere groaznica

  [Răspunde]
 • Anonim a scris la 10.04.2010 20:34:

  Cainele meu, un metis doberman de 9 ani, trece printr-o cumplita suferinta: dupa ce n-a mai mancat 3 zile, l-am readus pe linia de plutire cu synulox, prescris de veterinar, dar i-au aparut niste spasme f. dese care-l epuizeaza: se uita rugator si se tine dupa mine prin curte, iar, mai nou nu mai poate pune piciorul stang spate in pamant, odata cu intetirea amplitudinii acestor icneli din tot corpul; nu-l mai tin legat de cand e bolnav, dar imi plange sufletul cand il vad!

  [Răspunde]
 • Anonim a scris la 10.04.2010 20:34:

  Cainele meu, un metis doberman de 9 ani, trece printr-o cumplita suferinta: dupa ce n-a mai mancat 3 zile, l-am readus pe linia de plutire cu synulox, prescris de veterinar, dar i-au aparut niste spasme f. dese care-l epuizeaza: se uita rugator si se tine dupa mine prin curte, iar, mai nou nu mai poate pune piciorul stang spate in pamant, odata cu intetirea amplitudinii acestor icneli din tot corpul; nu-l mai tin legat de cand e bolnav, dar imi plange sufletul cand il vad!

  [Răspunde]
 • Anonim a scris la 13.03.2010 13:43:

  Pe 11 martie, inainte sa implineasca 12 ani,"amintirea mea cu pietre scumpe" s-a stins...Il chema Toto si era un caniche negru, foarte frumos, foarte destept, foarte sensibil si iubitor...Imi pare nespus de rau ca n-am fost langa el in ultimile clipe, sa-l mangai, sa-i vorbesc...I-am aprins o lumanare,m-am rugat pentru sufletelul lui atat de bun si am plans... Poem pentru Toto... Chiar daca-mi pierd inelele unul cate unul, Degetele-mi raman mie, si numai mie... Pe ele, Oricand, Daca inchid ochii numai o clipa, Vad amintiri cu pietre scumpe... M-a iubit enorm de mult si am invatat foarte multe lucruri de la el... In primul rand, sa-mi fie mai usor sa iert... Dar intotdeauna m-a impresionat faptul ca m-a iubit neconditionat, asa cum numai mamele-si pot iubi copiii... Mi-e sufletul ravasit ,inca-l mai plang, si-l voi pastra cu mult drag in minte si-n suflet pana cand probabil ne vom intalni acolo sus o data cu toti ceilalti dragi noua plecati printre stele...

  [Răspunde]
 • Anonim a scris la 13.03.2010 13:43:

  Pe 11 martie, inainte sa implineasca 12 ani,"amintirea mea cu pietre scumpe" s-a stins...Il chema Toto si era un caniche negru, foarte frumos, foarte destept, foarte sensibil si iubitor...Imi pare nespus de rau ca n-am fost langa el in ultimile clipe, sa-l mangai, sa-i vorbesc...I-am aprins o lumanare,m-am rugat pentru sufletelul lui atat de bun si am plans... Poem pentru Toto... Chiar daca-mi pierd inelele unul cate unul, Degetele-mi raman mie, si numai mie... Pe ele, Oricand, Daca inchid ochii numai o clipa, Vad amintiri cu pietre scumpe... M-a iubit enorm de mult si am invatat foarte multe lucruri de la el... In primul rand, sa-mi fie mai usor sa iert... Dar intotdeauna m-a impresionat faptul ca m-a iubit neconditionat, asa cum numai mamele-si pot iubi copiii... Mi-e sufletul ravasit ,inca-l mai plang, si-l voi pastra cu mult drag in minte si-n suflet pana cand probabil ne vom intalni acolo sus o data cu toti ceilalti dragi noua plecati printre stele...

  [Răspunde]
 • Anonim a scris la 13.03.2010 13:43:

  Pe 11 martie, inainte sa implineasca 12 ani,"amintirea mea cu pietre scumpe" s-a stins...Il chema Toto si era un caniche negru, foarte frumos, foarte destept, foarte sensibil si iubitor...Imi pare nespus de rau ca n-am fost langa el in ultimile clipe, sa-l mangai, sa-i vorbesc...I-am aprins o lumanare,m-am rugat pentru sufletelul lui atat de bun si am plans... Poem pentru Toto... Chiar daca-mi pierd inelele unul cate unul, Degetele-mi raman mie, si numai mie... Pe ele, Oricand, Daca inchid ochii numai o clipa, Vad amintiri cu pietre scumpe... M-a iubit enorm de mult si am invatat foarte multe lucruri de la el... In primul rand, sa-mi fie mai usor sa iert... Dar intotdeauna m-a impresionat faptul ca m-a iubit neconditionat, asa cum numai mamele-si pot iubi copiii... Mi-e sufletul ravasit ,inca-l mai plang, si-l voi pastra cu mult drag in minte si-n suflet pana cand probabil ne vom intalni acolo sus o data cu toti ceilalti dragi noua plecati printre stele...

  [Răspunde]
 • Anonim a scris la 13.03.2010 13:43:

  Pe 11 martie, inainte sa implineasca 12 ani,"amintirea mea cu pietre scumpe" s-a stins...Il chema Toto si era un caniche negru, foarte frumos, foarte destept, foarte sensibil si iubitor...Imi pare nespus de rau ca n-am fost langa el in ultimile clipe, sa-l mangai, sa-i vorbesc...I-am aprins o lumanare,m-am rugat pentru sufletelul lui atat de bun si am plans... Poem pentru Toto... Chiar daca-mi pierd inelele unul cate unul, Degetele-mi raman mie, si numai mie... Pe ele, Oricand, Daca inchid ochii numai o clipa, Vad amintiri cu pietre scumpe... M-a iubit enorm de mult si am invatat foarte multe lucruri de la el... In primul rand, sa-mi fie mai usor sa iert... Dar intotdeauna m-a impresionat faptul ca m-a iubit neconditionat, asa cum numai mamele-si pot iubi copiii... Mi-e sufletul ravasit ,inca-l mai plang, si-l voi pastra cu mult drag in minte si-n suflet pana cand probabil ne vom intalni acolo sus o data cu toti ceilalti dragi noua plecati printre stele...

  [Răspunde]
 • Anonim a scris la 31.12.2009 13:53:

  Chiar la inceputul lui decembrie, implinise varsta de 8 ani si eram bucuroasa ce rottweiler frumos am (desi, ii cam albise blanita din barba si cateva mustati). Iar la jumatatea lunii avea sa i se descopere o tumoare la prostata. Desi a fost castrat,, ulterior tumoarea s-a extins si s-a marit. Pe 30 decembrie s-a decis extirparea tumorii,dar din pacate nu a putut fi scoasa. A fost o noapte de chin pentru el si o noapte de lacrimi pentru mine. Desi am cerut sa fie eutanasiat pe masa de operatie, mi s-a zis sa-i mai dam o sansa.... Dar Bruno al meu... a hotarat ca nu mai poate suporta durerea si a plecat cu demnitate in lumea lor, in raiul lor, al cateilor....De ce atata chin? Cu ce a gresit bunul meu prieten ca sa sufere atat? Ramai cu bine, prieten drag!!! Nu te voi uita niciodata....

  [Răspunde]
 • Anonim a scris la 01.09.2009 09:34:

  Ca si Anonymus...simt ca mi se rupe sufletul.Am pentru inca 3 ore AM, un ciobanesc german de 13 ani.Cu toate ca l-am ingrijit ca pe un copil, acum 7 ani a fost depistat cu adenom de protstat, a fost operat si pana acum 3 luni totul a fost OK. de trei luni are incontinenta, nu simte deloc cand trebuie sa urineze, a fost o problema pentru ca locuim la bloc la etajul 3 , dar am rezolvat-o cu pampersi. Din pacate are si artrita, abia poate urca scarile, de 2 luni il ajut ducand partea din spate in brate, de cateva zile nu mai simte nici scaunul.Plimbatul a devenit a corvoada din cauza scarilor, de fapt nici afara nu se plimba ci se aseaza. Am facut tot posibilul, am fost la toti medicii veterinari din oras, am luat tot ce am gasit pentru a-l ajuta, pentru a fi fericit...Dar nu mai vad in ochii lui nici o bucurie.Adica o licarire poate atunci cand stau langa el si-l mangai...si fac asta aproape toata ziua.Am uitat sa spun ca la ecograf sa depistat tumori in fiere si ficat si rinichu poilchistic.De cateva saptamani stau si plang si caut solutii...dar nu le gasesc.Cu greu, foarte greu am hotarat ca il iubesc atat de mult incat ii dau drumul sa plece, in sfarsit sa fie din nou cainele demn, si fericit care era.E foarte greu...am ajuns in cateva zile o epava...pentru ca nu stiu ....daca gresesc cu eutanasierea.Va fi greu fara el...e greu cu el vazand suferinta prin care trece...Nu stiu de ce am scris aceste lucruri.....probabil nici nu am reusit sa scriu ce voiam cu adevarat, ce simt cu adevarat...Asta e va trebui sa traiesc cu aceasta indoiala in suflet..l-am ajutat sau.....

  [Răspunde]
 • Anonim a scris la 25.08.2009 17:11:

  si eu sunt la fel ca voi cei care suferiti cand va vedeti cainii suferind:am un caine de 8 ani pe nume bart care a crescut in ochii mei si ai fratelui meu de la 2 saptamani.bine mai mult in ai lui decat ai mei pt ca a stat acasa la el.acum este bolnav de osteoporoza si nu se mai poate deplasa cu picioarele din spate.plange se vaita urla!l am dus la medic de 3 luni incoace si isi mai revenise dar intr una din zilele trecute nu a mai vrut sa iasa din cotet si a inceput iar sa planga si sa se vaite de dureri cu tot tratamentul tinut ca la carte.a ajuns in asa hal de la nenorocitele astea de dureri sa si muste degetele de la picioare ba chiar sa si le sectioneze cu dintii.stiu ca se chinuie si de aceea am luat decizia sa l eutanasiem chiar daca ni se rupe sufletul si nu ne putem opri lacrimile pt puiul nostru pt ca pt noi tot pui o sa fie pana isi va da ultima suflare.medicul vet.deja ne a sp ca nu mai este nici o sansa sa si revina asa ca nu mi ramane decat sa mi impart mila si durerea ce o simt in clipele astea ca stiu ca maine va fii eutanasiat cu voi cu iubitorii de animale care stiti ce inseamna sa iubesti si sa cresti un animal ca pe un copil al tau.sa va dea cel de sus numai bn si sanatate.

  [Răspunde]
 • Anonim a scris la 17.08.2009 23:52:

  am un catel pichinez de 14 ani este fetita ,nu a facut catei niciodata ...si de citeva zile se tot tiraste pe fund in casa pe covor si afara si nu stiu de ce,,se uita la mine parca imi cere so ajut,,ce treb facut dak stie cineva astept un raspuns .multumesc

  [Răspunde]
 • Anonim a scris la 17.08.2009 23:52:

  am un catel pichinez de 14 ani este fetita ,nu a facut catei niciodata ...si de citeva zile se tot tiraste pe fund in casa pe covor si afara si nu stiu de ce,,se uita la mine parca imi cere so ajut,,ce treb facut dak stie cineva astept un raspuns .multumesc

  [Răspunde]
 • Anonim a scris la 28.07.2009 18:26:

  Buna Ma numesc Bettynna si am o catelusa pe nume Lynndda. Are 17 ani,si inca este jucausa,si alearga foarte repede,se bucura cand vin musafiri la noi,este grasa,nu grasa,plinuta ,este alba alba si are ochii caprui.Este in stare buna! Credeti ca o sa mai traiasca mult? Multumesc pentru citire! Astept sa imi dati un raspuns... La revedere! O zii buna va doresc!!!

  [Răspunde]
 • Anonim a scris la 28.07.2009 18:26:

  Buna Ma numesc Bettynna si am o catelusa pe nume Lynndda. Are 17 ani,si inca este jucausa,si alearga foarte repede,se bucura cand vin musafiri la noi,este grasa,nu grasa,plinuta ,este alba alba si are ochii caprui.Este in stare buna! Credeti ca o sa mai traiasca mult? Multumesc pentru citire! Astept sa imi dati un raspuns... La revedere! O zii buna va doresc!!!

  [Răspunde]
 • Anonim a scris la 28.07.2009 18:26:

  Buna Ma numesc Bettynna si am o catelusa pe nume Lynndda. Are 17 ani,si inca este jucausa,si alearga foarte repede,se bucura cand vin musafiri la noi,este grasa,nu grasa,plinuta ,este alba alba si are ochii caprui.Este in stare buna! Credeti ca o sa mai traiasca mult? Multumesc pentru citire! Astept sa imi dati un raspuns... La revedere! O zii buna va doresc!!!

  [Răspunde]
 • Anonim a scris la 09.07.2009 17:04:

  leidy este fosta mea catelusa.spun fosta pentru ca este deja moarta din pacate.a murit la 9 ani anica la 55 de ani in anii cainilor ,din cauza unei boli numite jigodie.rasa ei este de ciobanesc german,cand am aflat ca a murit nu mai stiam ce sa mai fac.am iubit-o foarte mult ,o iubesc si acum si nu o voi uita niciodata.chiar daca l-am rugat pe tatal meu sa imi ia un alt caine acceasi rasa si tot femela,niciodata nu va intra in inima mea in locul in care a intrat leidy din prima clipa in care am vazut-o.ea s-a atasat foarte tare de noi,cei din familie si cred ca s-a simtit foarte bine timp de 9 ani in familia noastra pentru ca noi sau cel putin eu am iubit-o foarte mult

  [Răspunde]
 • Anonim a scris la 05.07.2009 13:11:

  bolnav

  [Răspunde]
 • Anonim a scris la 05.07.2009 13:11:

  bolnav

  [Răspunde]
 • Anonim a scris la 25.06.2009 17:43:

  am o femela coker,are 9 ani,o iubesc de parca ar fi copilasul meu,de fapt este...mi-e groaza numai gandindu-ma ca va muri ...,peste cativa ani.sunt mereu cu ochii pe ea,si la cea mai mica problema ma panichez.pentru mine nu exista caine mai dragalas decat ea,este prietena mea cea mai buna .am citit aici celalte comentarii si ma bucur pentru cei care-si iubesc animalele de companie,le doresc multa sanatate si viata cat mai lunga

  [Răspunde]
 • Anonim a scris la 23.06.2009 13:26:

  Maine e ziua cand urmeaza sa-mi fie eutanasiat cainele meu drag de 10 ani. E un ciobanesc gernam foarte inteligent si iubitor. Il cheama Hook. Nu va puteti imagina durerea pe care o simt cand ma gandesc ca s-a ajuns la asta...De ceva ani a tot avut probleme cu spatele si zile cand nu se putea ridica de jos. A facut tratamente si de fiecare data si-a revenit. Acum 2 luni situatia s-a agravat. Pe picioarele din spate nu se putea sprijini deloc. Am fost la 2 medici, si concluzia a fost aceeasi. Niste cioturi pe coloana ii provoaca dureri pe care oamenii nu le-ar putea suporta nici o ora. Si el se chinuie asa si tace. Doar mancarea ii mai aduce bucurii. Mereu a fost un mancacios. Acum in ultima zi ma chinuie remuscarile. Nu stiu ce e mai bine...Sa-i curm suferinta sau sa-l ajut sa se chinuie asa...ca poate isi va reveni...

  [Răspunde]
 • Anonim a scris la 09.06.2009 20:52:

  Am un cocker spaniel de 15 ani. Acum 2 ani a fost diagnosticat cu cancer, dar a raspuns foarte bine la tratamentul cu venin de tarantula. Luna trecuta insa a facut o criza asemanatoare crizei de epilepsie, dar care se pare ca a fost (cf vet) un accident vascular la nivelul cerebelului. Putin inaintea acestui eveniment si de atunci permanent, cainele nostru nu mai retine urina. Aseara a avut iarasi o criza minora, dupa care si-a revenit mai repede, insa am observat ca atunci cand i-am dat sa manance, nu putea sa mestece, probabil rezultatul accidentului. Intrebearea mea este: exista vreun remediu pentru incontinenta? Cat despre aceste accidente....doctorul a zis ca nu le putem preveni. Are 15 ani, si cand il vad ca da din coada si se joaca nu ma lasa inima sa il eutanasiez. Aveti vreun sfat pentru mine? Va multumesc din suflet.

  [Răspunde]
 • Anonim a scris la 03.06.2009 11:00:

  becky,catelusa mea de 11 ani nu a avut niciodata probleme de sanatate,dar de duminica a inceput sa prezinte scaune dese,lipsa de pofta de mancare.la inceput am crezut ca nu este nimica grav, dar astazi de dimineata a prezentat mai multe scaune insotite de sange si iarba pt ca am observat ca atunci cand ii este rau mananca o anumita iarba din gradina.ce sfaturi imi dati?

  [Răspunde]
 • Anonim a scris la 08.05.2009 14:12:

  Este foarte ingrijirea cainilor bratani de aceaa insist sa va ingrijiti bine cainiii shi dai duceti cel putin odata pe saptamana la doctorul veterinar.

  [Răspunde]
 • Anonim a scris la 24.03.2009 11:09:

  Ce sfaturi imi puteti da?Este micut, nu pot spune ce varsta are , poate un medic veterinar ma va putea ajuta. Momentan ii dau lapte, dar ma intreb daca nu ii trebuie ceva mai consistent. Cu ce sa incep inainte? Daca ma puteti ajuta cu cateva sfaturi v-as fi recunoscatoare.Multumesc

  [Răspunde]
 • Anonim a scris la 14.03.2009 17:55:

  Lady este numele catelusei mele de vreo 12 ani, a fost foarte credincioasa si un caine in care am avut mare incredere in paza casei si fara sa o dresam , numai ca de vreo 3 zile are probleme cu mersul pare sa nu aiba stabilitate si este f.obosita, am fost la doctor cu ea dar sper sa ma ajute cineva cu un sfat. Sa fie de la varsta?

  [Răspunde]
 • Anonim a scris la 04.03.2009 16:39:

  Boala a inceput cu o problema la o unghie care cresrea mai mare dupa care sa unflat dupa care aputrezit unghia a urmat un tratamen injectabil dar extrem de scump care lam continuat u tratament oral. Acum maninca foarrte putin consuma multa apa si nu poate sa stea pe piciorele din spate iar dupa ce consuma apa respira foarte si intervine starea de voma fara expectora nimic.Are 14 ani si nusti ce s ai fac .

  [Răspunde]
 • Anonim a scris la 18.12.2008 10:45:

  tom catelusul meu e un caine inteligent e foarte dragut si foarte cuminte , ma asculta . era bolnav grav (nu mai stiu ce boala avea ) acum e un catlus impatic

  [Răspunde]
 • Anonim a scris la 18.12.2008 10:45:

  tom catelusul meu e un caine inteligent e foarte dragut si foarte cuminte , ma asculta . era bolnav grav (nu mai stiu ce boala avea ) acum e un catlus impatic

  [Răspunde]
 • Anonim a scris la 17.12.2008 11:44:

  Am o catelusa caniche de 8 ani. De la inceput (de la 2 luni) mi-a varsat la intervale neregulate o varsatura spumoasa de culoare galbena (pe care am tratat-o cu Malox ). am intrerupt tratamentul de la virsta de 6-7 luni.De circa trei zile varsa la circa 5-6 ore aceasta spuma care de data aceasta este mnai consistenta nu mai este apoasa. Ce sa fac ! Nu pot sa ma duc la medic deoarece nu sint deplasabil (am o pareza la ambele picioare!). Va rog ajutati-ma cu un sfat. Serban Alin

  [Răspunde]
 • Anonim a scris la 17.12.2008 11:44:

  Am o catelusa caniche de 8 ani. De la inceput (de la 2 luni) mi-a varsat la intervale neregulate o varsatura spumoasa de culoare galbena (pe care am tratat-o cu Malox ). am intrerupt tratamentul de la virsta de 6-7 luni.De circa trei zile varsa la circa 5-6 ore aceasta spuma care de data aceasta este mnai consistenta nu mai este apoasa. Ce sa fac ! Nu pot sa ma duc la medic deoarece nu sint deplasabil (am o pareza la ambele picioare!). Va rog ajutati-ma cu un sfat. Serban Alin

  [Răspunde]
 • Anonim a scris la 23.08.2008 18:34:

  am un ciobanes belgian de 11 ani,acum 6 saptamani i s-au contractat muschii si 4 saptamani nu a avut scaun,nu a mancat decat a baut apa.L-am dus la medic,i s-au administrat 2 injectii in urma carora dupa 2 zile a avut scaun,a inceput sa manance si-a revenit foarte bine (a fost exact cainele care il stiu din totdeauna) incepand de astazi nu se mai ridica din cauza picioarelor din spate.Are scaun,nu manaca si are corpul indoit aproape in fosrma de L.Datzi-mi un sfat cum pot sa il mai ajut pt ca 2 zile nu am nici un medic veterinar.

  [Răspunde]
 • Anonim a scris la 11.08.2008 10:07:

  ceaiurile fac minuni; ceaiurile nu sunt facute numai pentru om, ci pentru toata creatia lui Dumnezeu. Doctorii nu i-au mai dat nici o sansa catelusului nostru care acum a trecut de 15 ani ( insuficienta renala avansata, uree in sange fff mare). Am cautat pe internet si am gasit ca pentru azotemie si uree mare in sange e bun ceaiul de frasin - daca-i bun la om, e bun si la prichindeii cu labute. Si catelul nostru s-a intors la viata ! E bun Dumnezeu si Maicuta Sfanta ! daca ai credinta, totul este cu putinta prin darul Sau. Daca n-ai credinta, nimic nu este cu putinta, totul este greu, apasator, fara speranta. Sa auzim de bine !

  [Răspunde]
 • Anonim a scris la 11.08.2008 10:07:

  ceaiurile fac minuni; ceaiurile nu sunt facute numai pentru om, ci pentru toata creatia lui Dumnezeu. Doctorii nu i-au mai dat nici o sansa catelusului nostru care acum a trecut de 15 ani ( insuficienta renala avansata, uree in sange fff mare). Am cautat pe internet si am gasit ca pentru azotemie si uree mare in sange e bun ceaiul de frasin - daca-i bun la om, e bun si la prichindeii cu labute. Si catelul nostru s-a intors la viata ! E bun Dumnezeu si Maicuta Sfanta ! daca ai credinta, totul este cu putinta prin darul Sau. Daca n-ai credinta, nimic nu este cu putinta, totul este greu, apasator, fara speranta. Sa auzim de bine !

  [Răspunde]
 • Anonim a scris la 02.03.2008 00:18:

  kimm , catelul meu face in curand 10 ani ;de 2 ani a fost castrat deoarece prostata a crescut in dimensiuni , el nu mai putea urina si a trebuia operat urgent deoarece antiinflamatoarele nu maia veau efect;dupa operatie si-a revenit repede,dar la un an dupa, mai precis anul trecut in februarie am descoperit ca are spondiloza cervicala si dorsala;mai are dureri din cand in cand, atunci ii administrez rymadil dar recent am descoperit mici umflaturi pe corpului, care se simt doar la mangaierea de-a lungul corpului;sunt putin ingrijorata stiind ca , cainii de talie mare sunt predispusi si la cancer;ce pot sa fac?

  [Răspunde]
mai multe Ştiri / Evenimente
 • Un biet sconcs blocat într-o cutie de suc, salvat de un trecător – VIDEO
  Un biet sconcs blocat într-o cutie de suc, salvat de un trecător – VIDEO

  Un clip care ne arată efectele directe ale poluării mediului înconjurător a fost postat pe un site de socializare, cu titlul „Cel mai curajos lucru pe care l-am făcut”.

  CITEŞTE
 • Cinci female de leu au început „să se transforme” în masculi: le creşte coamă şi adoptă un comportament tipic masculin
  Cinci female de leu au început „să se transforme” în masculi: le creşte coamă şi adoptă un comportament tipic masculin

  Cinci leoaice din Rezervaţia Moremi Game, Botswana, au început “să se transforme” în masculi, crescându-le coame şi comportându-se similar lor.

  CITEŞTE
 
X
Citeste mai mult»
 • Titlu...Gratuite Pui Jack Russel
  Titlu...Gratuite Pui Jack Russel

  Acestea sunt pedigree pur rase în vârstă de 4 luni - vaccinate cu siguranta temperamentul cu toate documentele de sanatate, acesti pui sunt linii de sange campion cu ochi luminoase si oase puternice ii place sa se joace cu copii.

  f.diegovillar@gmail.com Postat la 29/09/2016 10:10
  Categoria: Oferte
 • Donez medicamente insuficienta renala

  Donez medicamentele: Sofcanis renal (inceputa, 1/3 consumata) si Ipakitine praf (inceputa, 1/3 consumata). Pisicuta mea, bolnava de insuficienta renala, nu a mai supravietuit. Ma puteti contacta la 0728500605. Predare personala in Bucuresti.

  diana.caldarus@yahoo.com Postat la 27/09/2016 16:04
  Categoria: Oferte
 • catelusa Luna isi cauta o casuta !
  catelusa Luna isi cauta o casuta !

  Cățelușa are in jur de 4 luni, este foarte jucăușa si deșteapta. Am găsit o pe strada si am hotărât sa ii găsesc o casa. Da lăbuța, nu face deloc in casa, nu miroase, am deparazitat o si este curată. Este foarte foarte sociabilă cu toată lumea

  alexa_denis69@yahoo.com Postat la 27/09/2016 16:04
  Categoria: Oferte
 • donatie pisica
  donatie pisica

  Felicia este o femela .frumoasa identica cu poza de pe plicul de hrana umeda Felix A aparut in curtea unor prieteni din Agigea din greseala;eu am adus-o in Buc sperand sa le gasesc un camin cu iubitori de pisici;nu le pot pastra pt ca ma internez.

  doina.tudorache@gmail.com Postat la 26/09/2016 09:09
  Categoria: Oferte
x
Aboneaza-te la newsletterul Zooland.ro