Imagini şi poveşti adorabile cu şi despre animăluţe care au crescut împreună

Imagini şi poveşti adorabile cu şi despre animăluţe care au crescut împreună

Ce poate fi mai frumos decât să ai un prieten? Să ai un prieten adevărat, alături de care să creşti! Un prieten care să îţi fie alături la bine şi la greu, la bucurii şi la supărări, un prieten care să îţi cunoască pasiunile, stările, să te simtă şi cu ochii închişi!

Nu contează dacă el are spini şi tu poţi zbura, dacă el este mai mare şi grăsun şi tu mic cât un ghemotoc! Totul se reduce la iubire, până la urmă.

Am adunat pentru voi câteva imagini cu animăluţe înainte şi după ce au crescut împreună, animăluţe care s-au împrieteni pe viaţă, şi le-am completat cu poveştile lor adorabile!

Ia priviţi:

Ghepardul Kasi şi Labradorul Mtani


© Busch Gardens Tampa   

Mtani, care în limba swahili (Zanzibar) înseamnă „cel mai bun prieten”, şi Kasi („rapid”) trăiesc împreună în Parcul Naţional din Florida. Puiul de ghepard şi căţeluşul s-au cunoscut după ce Kasi a fost părăsit de mămica lui. Puiuţii au devenit prieteni foarte buni la scurt timp, iar relaţia lor a continuat să rămână la fel de strânsă, în ciuda faptului că frumosul Kasi a început să îşi petreacă timpul şi cu rudele sale, iar Mtani să stea alături de alţi gheparzi.

Câini şi răţuşte


© lifeofpikelet / instagram.com  
 

Câinii Pikelet şi Patty Cakes din Sydney, Australia, au grijă de când se ştiu de două răţuşte, Penguin şi Popinjay, care au fost adoptate de familia lor la doar câteva zile de când au fost aduse pe lume. Cei patru sunt o gaşcă de nedespărţiţi!

Pisicuţa Komari şi nevăstuicile


© garo004giru / twitter.com  


 

Abandonat pe stradă, pisoiul a nimerit printre cinci pui de nevăstuică. Acest pisoi drăgălaş a fost abandonat când avea cinci luni. El se numeşte Komari şi a fost adoptat de o familie care avea deja ca animăluţe de casă cinci pui de nevăstuică. Pisoiul şi puii de nevăstuică se înţeleg de minune – sunt cei mai buni prieteni şi fac totul împreună!

Milo şi Porcuşorul de Guineea Stuart

 

 

Milo, un câine din rasa Golden Retriever, are tot ceea ce şi-ar putea dori un câine şi ceva mai mult: pe porcuşorul de guineea Stuart, prietenul lui adorabil!

Câinele Callie şi veveriţa Stewart

 
© dog_and_squirrel / instagram.com  

Stewart era bolnăvioară când a fost găsită şi adoptată de o familie care deja îl avea în îngrijire pe Callie, un câine din rasa Ciobănesc Australian. Callie a luat-o pe Stewart sub aripa lui ocrotitoare, aşa că în scurt timp animăluţele au devenit cei mai buni prieteni.

Şobolanul Riff şi câinele Osiris

 
© osirisandfriends / instagram.com  

Foarte mulţi câini urăsc şoarecii şi şobolanii, dar asta nu este valabil şi pentru Osiris, un câine care îl iubeşte la nebunie pe şobolanul Riff. Când vecinii i-au întrebat pe stăpânii celor doi dacă nu se tem că Osiris l-ar putea răni pe Riff, ei au răspus: „Nu, sub nicio formă! Osiris a avut sub îngrijire zeci de animăluţe. Este cel mai gentil câine pe care l-am văzut”.

Sursa: Brightside.me

Fotowall

 

Autor: Iulia Albi

0 Comentarii
mai multe life.ro
mai multe Ştiri / Evenimente
 • Un câine s-a întors acasă după patru ani în care nimeni n-a ştiut de el
  Un câine s-a întors acasă după patru ani în care nimeni n-a ştiut de el

  În 2013, Molly, un ciobănesc german din Carolina de Nord, a plecat de acasă împreună cu cel mai bun prieten al său, un căţel din curtea vecină.

  CITEŞTE
 • A riscat pedeapsa cu închisoarea, pentru a salva un pui de urs care era pe moarte - Galerie foto
  A riscat pedeapsa cu închisoarea, pentru a salva un pui de urs care era pe moarte - Galerie foto

  Fotograful Corey Hancock, din Oregon, a găsit în timpul unei excursii montane un pui de urs care trăgea să moară.

  CITEŞTE
 
X
Citeste mai mult»
 • Pedigree Teacup Maltese Puppies
  Pedigree Teacup Maltese Puppies

  Avem o grămadă frumoasă de pui maltezi. Calitate excelentă cu ochi mari negri. Sărut de Ch. Sammy și barajul este G-Champion, care este însoțit de mulți campioni în pedigree. Acum, luând un depozit pentru acești copii adorabili. Curente pe toate vaccinuri

  audreyprior3@gmail.com Postat la 14/06/2017 11:11
  Categoria: Oferte
 • DONEZ broasca testoasa

  Donez broasca testoasa in varsta de 4-5 ani. Este destul de mare ca si dimensiuni deja - cat o palma. Nu ii pot oferi conditiile necesare unui trai bun si sta mai mult singura. Nu ma pricep la acest tip de animal si mi-as dori sa o preia cineva care o poa

  mail.alexagombos@gmail.com Postat la 14/06/2017 11:11
  Categoria: Oferte
 • Pierdut caine lup negru
  Pierdut caine lup negru

  Pierdut caine lup negru,mascul, talie mare,varsta 8 ani,se afla sub tratament, zona Gara de Est - Obor, Sect.2, Bucuresti. Este microcipat. Data disparitiei 27.05.2017. Ofer recompensa! Tel.:0722.68.88.36 / 0752.17.79.19; email: dragosion1977@yahoo.com

  dragosion1977@yahoo.com Postat la 14/06/2017 11:11
  Categoria: Oferte
 • Pisoiasi Norocei nascuti pe 1 apr educati la litiera scumpi si jucausi
  Pisoiasi Norocei nascuti pe 1 apr educati la litiera scumpi si jucausi

  2 Puiuti de 2 luni, scumpi si dragastosi, ingrijiti si curatei crescuti in casa - Blackie si Costi, deparazitati, educati - invatati sa-si faca nevoile la litiera, pufosi si mancaciosi cauta un stapan/o stapana la fel de iubitoare si grijulie

  pavilic@yahoo.com Postat la 14/06/2017 11:11
  Categoria: Oferte
x
Aboneaza-te la newsletterul Zooland.ro