Imaginație prea îndrăzneață: cum ar arăta oamenii reproducându-se ca animalele – FOTO

Imaginație prea îndrăzneață: cum ar arăta oamenii reproducându-se ca animalele – FOTO

Ne place să credem că noi, oamenii, suntem speciali, în comparație cu animalele. Dar adevărul este că  suntem doar diferiți.

Să luăm, spre exemplu, diferețele din punctul de vedere al sexului: fiecare specie se înmulțește, la majoritatea speciilor este nevoie de doi și fiecare o face diferit.  

Dar v-ați întrebat vreodată cum ar arăta oamenii în momentul reproducerii, dacă ar face-o ca animalele? Ei bine, prietenii noștri de la IFL Science au publicat câteva imagini sub formă de ilustrații, realizate de Mike Trapp, imagini în care oamenii fac sex asemenea animalelor. 

Iată cam ce a ieșit:

Stilul libelulă – Masculul libelulă este cel care face primul pas. Pentru a o “convinge” pe femelă, el o va aborda în timp ce ambii sunt în zbor. Pentru a se realiza o împerechere de succes, masculul trebuie să reușească să se prindă de femelă, așa că se folosește de anexa lui anală pentru a o prinde pe ea de gât, din spate. Apoi, se răscucesc ușor, până ce organele lor genitale intră în contact.

Stilul pești undițari – Dragostea la peștii undițari poate fi un fel de... mă topesc în tine.De ce? Femela acestei specii de pești abisali măsoară între 10-20 de centimetri, iar masculii abia dacă ating câțiva milimetri, chiar și la maturitate, motiv pentru care ei trăiesc atașați de abdomenul femelei, atunci când o găsesc. Lucrurile se petrec astfel: norocosul mascul, pentru care întâlnirea cu o femelă nu înseamnă doar sex la discreţie, ci şi asigurarea zilnică a hranei, se ataşează de abdomenul acesteia cu ajutorul unor dinţi specializaţi de forma unor cârlige. Şi ataşat rămâne până la sfârşitul zilelor sale... Odată ce a muşcat din trupul femelei, vasele sale sanguine încep să se contopească cu cele ale partenerei sale şi întreg corpul său concreşte, treptat, cu cel al femelei. Devenit un parazit perfect, masculul va primi toată hrana, oxigenul şi substanţele nutritive direct din organismul ei.  Când vine vara şi este timpul să depună icrele, din fericire pentru specie, femela are deja ataşat de ea masculul fertilizator. Masculul, care se hrăneşte din trupul ei, eliberează în schimb lapţii, care ajung direct în săculeţii de icre depuşi ulterior de femelă. La o singură depunere, femelele elimină milioane de ouă gata fecundate intern.

Stilul broască țestoasă – Masculul de broască țestoasă se împerechează cu femelă din spate, organul lui sexual plecând de lângă coadă și ajungând până la cloacă. Din cauza faptului că se mișcă foarte încet, femela are timp și energie să mănânce, să doarmă sau să facă aproape orice, în tot acest timp.

Stilul călugărița - Din categoria "love hurts", călugăriţele sunt renumite pentru obiceiurile lor legate de împerechere. Pentru femela de călugăriţă, faptul că îşi mănâncă partenerul imediat după împerechere (înhăţându-l cu viteza fulgerătoare cu care înhaţă orice pradă), ba uneori încep să-l mestece chiar în timp ce se împerechează, nu înseamnă decât o adaptare evolutivă. Masculul e o sursă de hrană, bogată în proteine, aflată chiar la îndemână şi, după, cum se ştie, o femelă care aşteaptă urmaşi trebuie să mănânce bine. Așa că... mănâncă!

Sursa: IFL Science, Descoperă  

 

 

 


Autor: Iulia Albi

1 Comentarii
 • eu a scris la 10.09.2015 08:15:

  Articolul e dezgustator

  [Răspunde]
mai multe life.ro
mai multe Ştiri / Evenimente
 • Un câine s-a întors acasă după patru ani în care nimeni n-a ştiut de el
  Un câine s-a întors acasă după patru ani în care nimeni n-a ştiut de el

  În 2013, Molly, un ciobănesc german din Carolina de Nord, a plecat de acasă împreună cu cel mai bun prieten al său, un căţel din curtea vecină.

  CITEŞTE
 • Un câine a salvat de la moarte zeci de nuntaşi în Nigeria. Ce a făcut când o femeie se pregătea să se arunce în aer
 
X
Citeste mai mult»
 • Pedigree Teacup Maltese Puppies
  Pedigree Teacup Maltese Puppies

  Avem o grămadă frumoasă de pui maltezi. Calitate excelentă cu ochi mari negri. Sărut de Ch. Sammy și barajul este G-Champion, care este însoțit de mulți campioni în pedigree. Acum, luând un depozit pentru acești copii adorabili. Curente pe toate vaccinuri

  audreyprior3@gmail.com Postat la 14/06/2017 11:11
  Categoria: Oferte
 • DONEZ broasca testoasa

  Donez broasca testoasa in varsta de 4-5 ani. Este destul de mare ca si dimensiuni deja - cat o palma. Nu ii pot oferi conditiile necesare unui trai bun si sta mai mult singura. Nu ma pricep la acest tip de animal si mi-as dori sa o preia cineva care o poa

  mail.alexagombos@gmail.com Postat la 14/06/2017 11:11
  Categoria: Oferte
 • Pierdut caine lup negru
  Pierdut caine lup negru

  Pierdut caine lup negru,mascul, talie mare,varsta 8 ani,se afla sub tratament, zona Gara de Est - Obor, Sect.2, Bucuresti. Este microcipat. Data disparitiei 27.05.2017. Ofer recompensa! Tel.:0722.68.88.36 / 0752.17.79.19; email: dragosion1977@yahoo.com

  dragosion1977@yahoo.com Postat la 14/06/2017 11:11
  Categoria: Oferte
 • Pisoiasi Norocei nascuti pe 1 apr educati la litiera scumpi si jucausi
  Pisoiasi Norocei nascuti pe 1 apr educati la litiera scumpi si jucausi

  2 Puiuti de 2 luni, scumpi si dragastosi, ingrijiti si curatei crescuti in casa - Blackie si Costi, deparazitati, educati - invatati sa-si faca nevoile la litiera, pufosi si mancaciosi cauta un stapan/o stapana la fel de iubitoare si grijulie

  pavilic@yahoo.com Postat la 14/06/2017 11:11
  Categoria: Oferte
x
Aboneaza-te la newsletterul Zooland.ro