Garda Felină apără Regatul Luminii! Din 18 aprilie, la Disney Junior! (P)

Garda Felină apără Regatul Luminii! Din 18 aprilie, la Disney Junior! (P)

Savana africană găzduiește sute de specii de animale, de la cele mai curajoase la cele mai rapide, și de la unele dintre cele mai mari la cele mai neînfricate. De o diversitate uimitoare, animalele din savană stârnesc interesul celor mici și celor mari deopotrivă, încă din copilărie când descoperim cine este „regele animalelor”.

Dacă sunteți fani ai animalelor din Africa și ați fost mereu interesați să aflați curiozități despre acestea, cu siguranță sunteți familiarizați și cu seria de filme Disney, Regele Leu, care dincolo de prezentarea animalelor într-un mod jucăuș, include o mulțime de lecții despre viață.

Povestea din Regatul Luminii continuă în noul serial Garda Felină, de la Disney Junior, aducând în prim plan a treia generație de lei din bine-cunoscuta și îndrăgita animație Regele Leu. Kion, al doilea pui al Regelui Simba și al Reginei Nala, își asumă rolul de lider al Gărzii Feline, un grup format conform tradiției din cei mai curajoși, neînfricați, rapizi, puternici și perspicace lei,  însărcinați să apere Regatul Luminii. În loc să adune o echipă de lei tineri care să servească Regatul alături de el, Kion contestă tradiția și cheamă în schimb câțiva prieteni pe care îi consideră cea mai bună alegere – Bunga, un bursuc african neînfricat; Fuli, un ghepard încrezător; Beshte, hipopotamul optimist; și Ono, egreta intelectuală. 

Poveștile din noile episoade se vor bucura de aparițiile speciale ale lui Mufasa, Timon, Pumba, Rafiki, Zazu și sora cea mai a lui Kion, Kiara, viitoarea Regină a Regatului Luminii.

Seria animată Garda Felină se adresează preșcolarilor și familiilor lor, având drept scop educarea lor prin crearea unui conținut cu care se pot identifica și care explorează teme emoționale și sociale precum familia, prietenia, diversitatea, incluziunea și comunitatea, precum și de a comunica aceste teme printr-o poveste care captivează întreaga familie.

Garda Felină creează oportunitatea de a conștientiza alte medii lingvistice și culturale și descrie în mod realist trăsăturile și comportamentele animalelor din Serengeti. Seria integrează cuvinte și expresii Swahili, învățându-i pe copii despre limbajul și cultura Swahili.Parcul tematic Disney Regatul Animalelor are un rol consultativ pentru noua serie animată, în ceea ce privește trăsăturile, comportamentele și habitatele speciilor de animale africane prezentate, fiind și o sursă de inspirație pentru povești originale bazate pe experiențele lor directe.

Noul serial animat Garda Felină începe din 18 aprilie, la 19:30, doar la Disney Junior, și se difuzează în fiecare zi la aceeași oră. Nu pierdeți noile aventuri din Savana Africană!


Autor: Iulia Albi

0 Comentarii
mai multe life.ro
mai multe Ştiri / Evenimente
 • Un câine s-a întors acasă după patru ani în care nimeni n-a ştiut de el
  Un câine s-a întors acasă după patru ani în care nimeni n-a ştiut de el

  În 2013, Molly, un ciobănesc german din Carolina de Nord, a plecat de acasă împreună cu cel mai bun prieten al său, un căţel din curtea vecină.

  CITEŞTE
 • A riscat pedeapsa cu închisoarea, pentru a salva un pui de urs care era pe moarte - Galerie foto
  A riscat pedeapsa cu închisoarea, pentru a salva un pui de urs care era pe moarte - Galerie foto

  Fotograful Corey Hancock, din Oregon, a găsit în timpul unei excursii montane un pui de urs care trăgea să moară.

  CITEŞTE
 
X
Citeste mai mult»
 • Pedigree Teacup Maltese Puppies
  Pedigree Teacup Maltese Puppies

  Avem o grămadă frumoasă de pui maltezi. Calitate excelentă cu ochi mari negri. Sărut de Ch. Sammy și barajul este G-Champion, care este însoțit de mulți campioni în pedigree. Acum, luând un depozit pentru acești copii adorabili. Curente pe toate vaccinuri

  audreyprior3@gmail.com Postat la 14/06/2017 11:11
  Categoria: Oferte
 • DONEZ broasca testoasa

  Donez broasca testoasa in varsta de 4-5 ani. Este destul de mare ca si dimensiuni deja - cat o palma. Nu ii pot oferi conditiile necesare unui trai bun si sta mai mult singura. Nu ma pricep la acest tip de animal si mi-as dori sa o preia cineva care o poa

  mail.alexagombos@gmail.com Postat la 14/06/2017 11:11
  Categoria: Oferte
 • Pierdut caine lup negru
  Pierdut caine lup negru

  Pierdut caine lup negru,mascul, talie mare,varsta 8 ani,se afla sub tratament, zona Gara de Est - Obor, Sect.2, Bucuresti. Este microcipat. Data disparitiei 27.05.2017. Ofer recompensa! Tel.:0722.68.88.36 / 0752.17.79.19; email: dragosion1977@yahoo.com

  dragosion1977@yahoo.com Postat la 14/06/2017 11:11
  Categoria: Oferte
 • Pisoiasi Norocei nascuti pe 1 apr educati la litiera scumpi si jucausi
  Pisoiasi Norocei nascuti pe 1 apr educati la litiera scumpi si jucausi

  2 Puiuti de 2 luni, scumpi si dragastosi, ingrijiti si curatei crescuti in casa - Blackie si Costi, deparazitati, educati - invatati sa-si faca nevoile la litiera, pufosi si mancaciosi cauta un stapan/o stapana la fel de iubitoare si grijulie

  pavilic@yahoo.com Postat la 14/06/2017 11:11
  Categoria: Oferte
x
Aboneaza-te la newsletterul Zooland.ro