Este în regulă să întreții relații intime cu partenerul, în fața câinelui?

Este în regulă să întreții relații intime cu partenerul, în fața câinelui?

Cu toții am fost acolo – ne apropiem prea tare de partener, devenim din ce în ce mai intimi și avem senzația că nimeni și nimic pe lumea aceasta nu mai contează. Asta până când... ochii voștri se întâlnesc și rămâi blocat– ai tăi și ai cățelușului tău drag, căci despre el vorbim în acest material!

Și atunci... ce faci? Pui „stop” magiei și te ridici din pat să scoți câinele din cameră, încerci să te lași purtată de val, chiar dacă nu reușești să îți scoți fățuca lui uimită din minte sau chiar dai frâu liber pasiunii, gândindu-te că nimeni altcineva nu mai contează?

Deci, care este protocolul?

Unii oameni alungă patrupedul din cameră, atunci când iubirea fizică se consumă, alții nu iau în seamă prezența acestuia și, mai există și o treia categorie, care ține cont de vârsta patrupedului în luarea deciziei – „până nu împlinește 14-15 ani, nu facem sex de față cu el!” (să știe și el cam care este treaba, nu? J).

„Oare el știe ce se întâmplă? La ce s-o gândi în momentul acesta? E greșit ce fac? Ce o zice săracul patrupedul?” – dacă toate aceste întrebări te obsedează, atunci trebuie să știi că răspunsul este NU. Patrupedulului nu îi pasă de ceea ce faci sub nicio formă! Dar dacă îți trec mereu aceste întrebări prin cap, atunci fă-ți o favoare: scoate câinele din cameră și simte-te bine alături de partenera/ul ta/tău.

Trebuie însă să știi că patrupezii, ca și noi, sunt diferiți. Fiecare reacționează în propriul mod, puși în fața unei asemenea experiențe. Unii pot vedea actul în sine ca pe o luptă, alții ca pe o joacă, iar altora pur și simplu nu le pasă, rămân indiferenți. Dar cum nimeni nu îți cunoaște câinele mai bine decât tine, tu singur/ă îți dai cel mai bine seama dacă în asemenea momente delicate se simte inconfortabil sau nervos.

La o adică, cel mai important este ca toată lumea să se simtă bine în propriul spațiu; aceasta este tot ce contează. Așa că, dacă unul dintre voi - tu, partenera/ul ta/tău sau câinele – nu se simte confortabil, trebuie să găsești o soluție cât mai bună pentru fiecare dintre voi (spre exemplu, scoate câinele din cameră și recompensează-l ulterior cu mâncarea lui preferată).

Prin intermediul unui studiu făcut în SUA, s-a ajuns la concluzia că 81 % dintre oameni cred că este în regulă să întreții relații intime cu partenerul, în fața câinelui, în timp ce 19 % consideră acest lucru ca fiind total nepotrivit. Oricum ar fi, este bine să știi că fiecare părinte de animăluț s-a gândit deja la asta, iar decizia aparține fiecăruia, în totalitate.

Sursa: Bark Post

Foto: Hepta.ro


Autor: Iulia Albi

0 Comentarii
mai multe life.ro
mai multe Ştiri / Evenimente
 • Un câine s-a întors acasă după patru ani în care nimeni n-a ştiut de el
  Un câine s-a întors acasă după patru ani în care nimeni n-a ştiut de el

  În 2013, Molly, un ciobănesc german din Carolina de Nord, a plecat de acasă împreună cu cel mai bun prieten al său, un căţel din curtea vecină.

  CITEŞTE
 • A riscat pedeapsa cu închisoarea, pentru a salva un pui de urs care era pe moarte - Galerie foto
  A riscat pedeapsa cu închisoarea, pentru a salva un pui de urs care era pe moarte - Galerie foto

  Fotograful Corey Hancock, din Oregon, a găsit în timpul unei excursii montane un pui de urs care trăgea să moară.

  CITEŞTE
 
X
Citeste mai mult»
 • Pedigree Teacup Maltese Puppies
  Pedigree Teacup Maltese Puppies

  Avem o grămadă frumoasă de pui maltezi. Calitate excelentă cu ochi mari negri. Sărut de Ch. Sammy și barajul este G-Champion, care este însoțit de mulți campioni în pedigree. Acum, luând un depozit pentru acești copii adorabili. Curente pe toate vaccinuri

  audreyprior3@gmail.com Postat la 14/06/2017 11:11
  Categoria: Oferte
 • DONEZ broasca testoasa

  Donez broasca testoasa in varsta de 4-5 ani. Este destul de mare ca si dimensiuni deja - cat o palma. Nu ii pot oferi conditiile necesare unui trai bun si sta mai mult singura. Nu ma pricep la acest tip de animal si mi-as dori sa o preia cineva care o poa

  mail.alexagombos@gmail.com Postat la 14/06/2017 11:11
  Categoria: Oferte
 • Pierdut caine lup negru
  Pierdut caine lup negru

  Pierdut caine lup negru,mascul, talie mare,varsta 8 ani,se afla sub tratament, zona Gara de Est - Obor, Sect.2, Bucuresti. Este microcipat. Data disparitiei 27.05.2017. Ofer recompensa! Tel.:0722.68.88.36 / 0752.17.79.19; email: dragosion1977@yahoo.com

  dragosion1977@yahoo.com Postat la 14/06/2017 11:11
  Categoria: Oferte
 • Pisoiasi Norocei nascuti pe 1 apr educati la litiera scumpi si jucausi
  Pisoiasi Norocei nascuti pe 1 apr educati la litiera scumpi si jucausi

  2 Puiuti de 2 luni, scumpi si dragastosi, ingrijiti si curatei crescuti in casa - Blackie si Costi, deparazitati, educati - invatati sa-si faca nevoile la litiera, pufosi si mancaciosi cauta un stapan/o stapana la fel de iubitoare si grijulie

  pavilic@yahoo.com Postat la 14/06/2017 11:11
  Categoria: Oferte
x
Aboneaza-te la newsletterul Zooland.ro