Ce înseamnă să lucrezi într-un pet shop. Secrete pe care numai angajaţii magazinelor de animale le cunosc

Ce înseamnă să lucrezi într-un pet shop. Secrete pe care numai angajaţii magazinelor de animale le cunosc

Când intri într-un pet shop, ai impresia că ai pătruns într-un colţ de răi. „Pufoşenii”, suflete frumoase, ochi blânzi – tot ceea ce poate fi mai frumos pe lumea aceasta, acolo se ascunde.

Dar angajaţii magazinelor de animale ne spun un secret: în pet shopuri nu este totul numai lapte şi miere. Există câteva secrete pe care le afli numai dacă ajungi să lucrezi acolo!

Doamne-fereşte, nu spunem că a fi angajat la un pet shop nu reprezintă, poate, una dintre cele mai frumoase meserii din lume, dar există mici dedesubturi de care noi, clienţii bucuroşi, nu suntem deloc conştienţi.

Iată despre ce este vorba! Şi vă mai spunem ceva: noi, după ce am aflat lucrurile de mai jos, ne-am propus să fim un pic mai îngăduitori cu angajaţii puţin cam „iritaţi” de la magazinele de la animale.

Una dintre cele mai dificile părţi cu care trebuie să te confrunţi, când lucrezi la un pet shop, este că trebuie să strângi „resturile” şi voma de la absolut toate animăluţele.

Dar poate şi mai rău de atât este când animăluţul unui client intră în magazin şi îşi face nevoile pe unde apucă; vânzătorul este cel care curăţă, iar clientul este cel care priveşte.

Povestea conform căreia cine se aseamănă, se adună, este valabilă şi în cazul relaţiei stăpân - câine. Musculoşii intră în magazine cu pitbulli, doamnele finuţe ce iubesc fitnessul preferă ogarii supli, domnişoarele bichonii, iar bătrânii – căţeii bătrâni.

Câinii mititei sunt mai agresivi decât cei mari – temperamentul unui câine este invers proporţional cu mărimea lui.

Clienţii întotdeauna jură că animăluţele lor sunt cele mai cuminţi, dar odată ce întorc spatele necuvântătoarele se transformă în adevăraţi demoni.

Angajaţii trebuie să poarte adesea mânuşi, pentru a le face faţă animăluţelor agresive.

Stăpânii sunt adesea mai speriaţi decât animăluţele, dacă acestora din urmă trebuie să li se facă o injecţie, astfel că îngrijitorii ajung să se chinuiască mai tare să îi liniştească pe stăpâni, decât pe necuvântătoare.

Angajaţii se ataşează atât de tare de anumite animale, încât ajung să le ia chiar ei acasă.

Sursa: Buzz Feed

Foto: Buzz Feed


Autor: Iulia Albi

0 Comentarii
mai multe life.ro
mai multe Ştiri / Evenimente
 • Un câine s-a întors acasă după patru ani în care nimeni n-a ştiut de el
  Un câine s-a întors acasă după patru ani în care nimeni n-a ştiut de el

  În 2013, Molly, un ciobănesc german din Carolina de Nord, a plecat de acasă împreună cu cel mai bun prieten al său, un căţel din curtea vecină.

  CITEŞTE
 • A riscat pedeapsa cu închisoarea, pentru a salva un pui de urs care era pe moarte - Galerie foto
  A riscat pedeapsa cu închisoarea, pentru a salva un pui de urs care era pe moarte - Galerie foto

  Fotograful Corey Hancock, din Oregon, a găsit în timpul unei excursii montane un pui de urs care trăgea să moară.

  CITEŞTE
 
X
Citeste mai mult»
 • Pedigree Teacup Maltese Puppies
  Pedigree Teacup Maltese Puppies

  Avem o grămadă frumoasă de pui maltezi. Calitate excelentă cu ochi mari negri. Sărut de Ch. Sammy și barajul este G-Champion, care este însoțit de mulți campioni în pedigree. Acum, luând un depozit pentru acești copii adorabili. Curente pe toate vaccinuri

  audreyprior3@gmail.com Postat la 14/06/2017 11:11
  Categoria: Oferte
 • DONEZ broasca testoasa

  Donez broasca testoasa in varsta de 4-5 ani. Este destul de mare ca si dimensiuni deja - cat o palma. Nu ii pot oferi conditiile necesare unui trai bun si sta mai mult singura. Nu ma pricep la acest tip de animal si mi-as dori sa o preia cineva care o poa

  mail.alexagombos@gmail.com Postat la 14/06/2017 11:11
  Categoria: Oferte
 • Pierdut caine lup negru
  Pierdut caine lup negru

  Pierdut caine lup negru,mascul, talie mare,varsta 8 ani,se afla sub tratament, zona Gara de Est - Obor, Sect.2, Bucuresti. Este microcipat. Data disparitiei 27.05.2017. Ofer recompensa! Tel.:0722.68.88.36 / 0752.17.79.19; email: dragosion1977@yahoo.com

  dragosion1977@yahoo.com Postat la 14/06/2017 11:11
  Categoria: Oferte
 • Pisoiasi Norocei nascuti pe 1 apr educati la litiera scumpi si jucausi
  Pisoiasi Norocei nascuti pe 1 apr educati la litiera scumpi si jucausi

  2 Puiuti de 2 luni, scumpi si dragastosi, ingrijiti si curatei crescuti in casa - Blackie si Costi, deparazitati, educati - invatati sa-si faca nevoile la litiera, pufosi si mancaciosi cauta un stapan/o stapana la fel de iubitoare si grijulie

  pavilic@yahoo.com Postat la 14/06/2017 11:11
  Categoria: Oferte
x
Aboneaza-te la newsletterul Zooland.ro