Câinele-erou: a salvat un pui de delfin eşuat pe plajă – VIDEO

Câinele-erou: a salvat un pui de delfin eşuat pe plajă – VIDEO

Ca iubitori de animale, nu ni se pare nimic mai frumos decât să vedem că cei din jurul nostru ajută animăluţele aflate la nevoie. Sau, poate, există pentru noi un lucru şi mai bun de atât: să vedem animale salvând necuvântătoarele din jurul lor!

Deseori subestimam capacitatea animalelor de a empatiza, dar există mii de exemple care ne dovedesc că necuvântătoarele sunt, de cele mai multe ori, deasupra noastră, din punctul acesta de vedere.

Un caz recent care a uimit întreaga lumea s-a petrecut pe o plajă de lângă Criccieth: un britanic se afla la pescuit când şi-a auzit câinele lătrând pe plajă. Speriat că ar putea fi vreun pericol, bărbatul s-a dus să vadă ce s-a întâmplat, iar când a ajuns pe malul apei a găsit eşuat un pui de delfin. Leia, câinele bărbatului, a stat lângă animal şi a continuat să latre până când acesta l-a ridicat şi l-a pus înapoi în apă.

Momentul a fost surprins cu ajutorul unei camere de filmat. Rareori se întâmplă că delfinii să ajungă atât de aproape de ţărm în această zona. Britanicul a menţionat şi că a anunţat pază de coasta, pentru a evita repetarea unor astfel de situaţii.

"Când m-am dus să văd de ce latră Leia, mi-am dat seama că descoperise ceva pe malul apei. Era un pui de delfin, pe care am reuşit să-l ridic şi să îi dau drumul înapoi în apă. Am mai stat puţin pe mal, să mă asigur că nu eşuează iar. Am semnalat incidentul şi pazei de coasta. Am avut noroc că am avut-o pe Leia cu mine, ea i-a salvat cu siguranţă viaţă", a povestit britanicul.

Sursa: One Green Planet, Youtube

 

 


Autor: Iulia Albi

0 Comentarii
mai multe life.ro
mai multe Ştiri / Evenimente
 • Un câine s-a întors acasă după patru ani în care nimeni n-a ştiut de el
  Un câine s-a întors acasă după patru ani în care nimeni n-a ştiut de el

  În 2013, Molly, un ciobănesc german din Carolina de Nord, a plecat de acasă împreună cu cel mai bun prieten al său, un căţel din curtea vecină.

  CITEŞTE
 • A riscat pedeapsa cu închisoarea, pentru a salva un pui de urs care era pe moarte - Galerie foto
  A riscat pedeapsa cu închisoarea, pentru a salva un pui de urs care era pe moarte - Galerie foto

  Fotograful Corey Hancock, din Oregon, a găsit în timpul unei excursii montane un pui de urs care trăgea să moară.

  CITEŞTE
 
X
Citeste mai mult»
 • Pedigree Teacup Maltese Puppies
  Pedigree Teacup Maltese Puppies

  Avem o grămadă frumoasă de pui maltezi. Calitate excelentă cu ochi mari negri. Sărut de Ch. Sammy și barajul este G-Champion, care este însoțit de mulți campioni în pedigree. Acum, luând un depozit pentru acești copii adorabili. Curente pe toate vaccinuri

  audreyprior3@gmail.com Postat la 14/06/2017 11:11
  Categoria: Oferte
 • DONEZ broasca testoasa

  Donez broasca testoasa in varsta de 4-5 ani. Este destul de mare ca si dimensiuni deja - cat o palma. Nu ii pot oferi conditiile necesare unui trai bun si sta mai mult singura. Nu ma pricep la acest tip de animal si mi-as dori sa o preia cineva care o poa

  mail.alexagombos@gmail.com Postat la 14/06/2017 11:11
  Categoria: Oferte
 • Pierdut caine lup negru
  Pierdut caine lup negru

  Pierdut caine lup negru,mascul, talie mare,varsta 8 ani,se afla sub tratament, zona Gara de Est - Obor, Sect.2, Bucuresti. Este microcipat. Data disparitiei 27.05.2017. Ofer recompensa! Tel.:0722.68.88.36 / 0752.17.79.19; email: dragosion1977@yahoo.com

  dragosion1977@yahoo.com Postat la 14/06/2017 11:11
  Categoria: Oferte
 • Pisoiasi Norocei nascuti pe 1 apr educati la litiera scumpi si jucausi
  Pisoiasi Norocei nascuti pe 1 apr educati la litiera scumpi si jucausi

  2 Puiuti de 2 luni, scumpi si dragastosi, ingrijiti si curatei crescuti in casa - Blackie si Costi, deparazitati, educati - invatati sa-si faca nevoile la litiera, pufosi si mancaciosi cauta un stapan/o stapana la fel de iubitoare si grijulie

  pavilic@yahoo.com Postat la 14/06/2017 11:11
  Categoria: Oferte
x
Aboneaza-te la newsletterul Zooland.ro