Poate fi rottweilerul un bun animal de companie?

Poate fi rottweilerul un bun animal de companie?

rottweiler
rottweiler
rottweiler


Rottweilerul este un caine temut de foarte multe persoane. De foarte multe ori vedem la stiri cazuri ale unor oameni care au fost fost atacati cu salbaticie de caini din rasa Rottweiler. Este oare aceasta ferocitate o caracteristica inerenta a acestei rase, sau pur si simplu acesti caini sunt antrenati pentru a fi agresivi chiar de catre proprietarii acestora, care profita de pe urma fortei naturale a acestor caini? Expertii in caini si crescatorii profesionisti sunt de acord ca reputatia prosta a Rottweilerilor a rezultat din cauza tratamentului necorespuzator si a dresajului inadecvat facut de stapanii care invata acesti caini sa fie caini de atac. Un Rottweiler poate fi, de fapt, un minunat animal de companie, dar pentru aceasta are nevoie de multa atentie, munca si disciplina. De fapt, daca ati stat vreodata in preajma unui Rottweiler bine dresat, ati fost probabil coplesit de loialitatea, voiosia si natura dulce a acestui caine.


Adesea, Rottweilerii sunt dresati pentru a fi caini de atac, datorita puterii lor naturale si a corpului masiv. Printre caracteristicile rasei se numara un cap foarte mare si o frunte rotunda. Botul sau este bine dezvoltat, cu o muscatura puternica si ascutita. Rottweilerii au ochii negri, urechile sunt de forma triangulara, iar nasul este lat si negru. Parul este scurt si gros, de culoare neagra sau maro (culori predominante). Masculii au, de obicei, intre 60 si 68 cm inaltime, iar femelele au intre 55 si 63 cm. Atat masculii cat si femelele cantaresc circa 37 kilograme.

Daca va ganditi sa va cumparati un Rottweiler, asigurati-va ca dispuneti de timpul si energia necesare dresarii unui astfel de caine. Temperamentul unui astfel de caine depinde de cantitatea de exercitiu de care beneficiaza zilnic. Descendenti ai unei clase de caini de munca, Rottweilerii nu au parte niciodata de suficient exercitiu. Alergatul prin padure ii face foarte fericiti pe acesti caini, avand tendinta de a-si ignora complet stapanul. Inotul sau alergatul langa o bicicleta sunt, de asemenea, activitati perfecte; la fel si jocul cu mingea sau cu batul. O data ce cainele ajunge acasa, are tendinta de a fi inactiv.


rottweiler


Temperamentul natural al unui Rottweiler este unul calm, curajos si loial. Cainii din aceasta rasa sunt companioni sunt recunoscuti a fi companioni calmi si afectuosi si se cunoaste faptul ca isi urmaresc stapanii dintr-o camera in alta. Sunt caini usor de antrenat, dar este absolut necesar sa fie dresat. Sunt extrem de protectivi si isi apara familia fara teama. Datorita acestei calitati, este foarte important ca puii de Rottweiler sa fie socializati cu alti caini sau oameni. Trebuie sa ii aratati catelului care ii sunt prietenii si sa il lasati sa interactioneze cu alte animale, pentru a fi mereu entuziasmat in prezenta acestora. Totusi, strainii nu vor putea sa se apropie de casa dumneavoastra. Acelasi lucru este valabil si in privinta altor animale. Rottweilerii trebuie sa fie socializati de la o varsta tanara. Pot fi foarte agresivi cu alti caini si trebuie sa fie tinuti in lesa in public. Dar cainele va accepta alte animale in gospodarie, atata timp cat a fost socializat cu ele din copilarie.


Lucrul esential in cresterea unui Rottweiler este dresajul. Dresajul ferm si facut cu grija este extrem de important, altfel veti ajunge sa aveti un caine foarte puternic si agresiv. Stapanul sau trebuie sa fie capabil sa manuiasca statura masiva a acestui caine, de aceea fiind foarte important ca dresajul sa inceapa cat mai devreme posibil. Rasa are tendinta de a-si intimida stapanul, care trebuie sa fie foarte darz in dresaj, atunci cand cainele este inca mic. Este o rasa foarte inteligenta, care raspunde foarte bine la dresaj, mai ales la obedienta competitiva. Rasa raspunde foarte bine la comenzile verbale, acest lucru facand ca impunerea prin forta fizica asupra cainelui sa fie uneori inutila. Un Rottweiler nu trebuie tratat niciodatata cu asprime, ci cu consistenta, senzitivitate si rabdare.


rottweilers
rottweiler
rottweiler


Daca aveti un copil mic, trebuie sa aveti mare grija atunci cand va hotarati sa aduceti in casa un Rottweiler. Desi unii Rottweileri se comporta bine cu copiii, altii nu, dar nu puteti sti niciodata cu siguranta. Foarte multi dintre ei sunt foarte toleranti si iubitori fat de copii, in timp ce altii reactioneaza la tratamentul agasant al copiilor. Cea mai grava problema poate apare din marimea cainelui. Rottweilerii au cauzat, accidental, rani unor copii mici, pur si simplu sarind pe ei in joaca.

Atunci cand alegeti un Rottweiler, nu conteaza daca acesta este mascul sau femela (sunt la fel de bune animale de companie). Totusi, datorita staturii mai mici, femelele de Rottweiler sunt mai usor de stapanit, mai ales pentru un stapan care detine pentru prima data un caine.

Desi multi considera ca Rottweilerii sunt caini perfecti, nu sunt pentru oricine. Detinerea unui Rottweiler necesita foarte multa responsabilitate. Daca sunteti dispus sa luati aceasta responsabilitate in serios, Rottweilerul poate fi cainele perfect pentru dumneavoastra.


214 Comentarii
  • vanoo a scris la 06.11.2014 23:06:

    inchidel in beci si dai singe

    [Răspunde]
  • nick a scris la 31.10.2014 22:24:

    Vedeti asta pentru a intelege ce-nseamna un rottweiler https://www.youtube.com/watch?v=uMgDYSCfFyQ

    [Răspunde]
  • Ion a scris la 19.08.2014 00:30:

    Sall am si eu un rottweiler de 1 an fix este agresiv doar la legatura ce pot face sa il fac agresiv caci cind cineva se apropie pe el da sa il paleascca putin sa vada ce asa faca el se apleaca cu kapul in jos se teme ...ce pot face sa sara la bataie ca mam saturat deamu sa isi bata jok de el cum il pot face putin mai agresiv/....?

    [Răspunde]
  • Pharmg391749 a scris la 02.06.2014 06:01:

    Very nice site! [url=http://opeyixa2.com/rvqsrrx/2.html]cheap goods[/url]

    [Răspunde]
  • Pharmg281225 a scris la 31.05.2014 23:52:

    Very nice site!

    [Răspunde]
  • Pharmg437867 a scris la 31.05.2014 23:51:

    Very nice site! cheap goods http://opxaiey2.com/oyyaooy/4.html

    [Răspunde]
  • Pharme26886 a scris la 31.05.2014 23:51:

    Very nice site! [url=http://opxaiey2.com/oyyaooy/2.html]cheap goods[/url]

    [Răspunde]
  • Pharmd115405 a scris la 31.05.2014 23:51:

    Very nice site! cheap goods

    [Răspunde]
  • Pharmd908167 a scris la 30.05.2014 17:13:

    Very nice site!

    [Răspunde]
  • Pharmc344642 a scris la 30.05.2014 17:11:

    Very nice site! cheap goods

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 13.12.2013 21:04:

    invatal cu alti caini si cu lumea sa nu fie sever de mic lasal pe el sa adulmece de la viata si daca tot ai copil sa fi mereu cu ochii pe el cat timp sta in preajma copilului ca nu poti sa stii niciodata ce se intampla sa nu uitam ca sant foarte gelosi si eu am unul de 8 luni a facut akum pe 10 dec 2013 si tot timpul il urmaresc cat am timp pe langa el dar sa stii ca sant foarte destepti si iti intra repede la suflet si sai dai atentie cat poti sa vb cu el si e bine sa il antrenezi .cate putin dc nu stii cum mai uitatae la altii pe google cum fac si poti si u sa faci

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 06.08.2013 22:32:

    am o fetita de 2 ani....eu recomand un rottweiler nu am avut si nici nu am cu ea probleme deloc...m-am ocupat de ea de la o luna jumate nu am vrut sa o duc la dresaj....este foarte cuminte si intelege tot ce zic....sunt indragostita de ea si face parte din familie acum

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 23.07.2013 21:07:

    am si eu un caine rottweiler cumparat de la o firma de paza bine dresat ....dar el tot este agresiv cu cei din prejurul lui...nustiu ce sa fac...ma puteti ajuta???

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 21.05.2013 14:17:

    Crescuti cu grija si afectiune sunt niste milogi adorabili. am un "micut" de un an si cateva saptamani si atunci cand vin de la munca daca nu trec si pe la el plange ca un copil. e jucacus si sociabil. dar Atentie! prin masivitate poate rani si un adult , fara intentie, doar in joaca.

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 01.03.2013 13:42:

    salut am avut si eu o catelusa foarte desteapta,cuminte,iubitoare cu toata lumea,nu a distrus niciodata nimic, a trait aproape 13 ani fara probleme grave si din cauza capuselor si a batranetii a murit asa ca aveti mare grija.aceasta rasa o recomand la toata lumea cine isi doreste un caine de curte si un prieten pe viata...

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 30.01.2013 17:12:

    Am si eu un rottwailar de aproape 11 luni ...este un caine absolut extraordinar..ascultator cuminte atent destept ....pricepe foarte repede ce e bine si ce nu ..Atata timp cat aveti timp spatiu putina rabdare si perseverenta va recomand aceasta rasa e foarte buna

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 19.07.2011 13:31:

    Vand pui rottweiler de talie mare, fatati pe 14.05.2011. Cateii au carnet de sanatate. Mai multe informatii la numarul de telefon 0747.627.947 intre orele 10.00-22.00. Pret 500 ron , Iasi-Pascani

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 10.07.2011 19:16:

    dragii mei prieteni azi sunt cea mai fericita miam facut mie un cadou o pereche de cinisori rotveiler nu prea stiu multe despre ei dar sper sa ma ajutati au abia cite o luna nici nustiu ce maninka mie frica sa le dau ceva si sa nu le convina fiindca credetema ii iubesc foarte mutl chiar am plins cind iam adus akasa

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 29.06.2011 11:53:

    Este adevarat ca vaccinul antirabic facut la 3 luni incetineste cresterea la rott?

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 10.05.2011 01:46:

    eu am o catea di rasa rottweiler si as vrea sa va spun ca are 3 luni .am invatato de sezi si culcat de la 1 si jumatate cand erea cat pumnul meu are un conportament mai rautacios de la 3 la 6 luni atunci trebuie sa ii aratati ca il dominati nu prin bataie o palma incet peste bot e de ajuns nu trebuie mai mult eu de exemplu o speri cu o cutie de cereale zgomotul o face sa fie atenta la mine. sper ca vam fost de folos cu acet comentariu sa va traiasca

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 10.04.2011 10:56:

    sall am si yo un rottwailer de 3 luni si nustiu cum sal invat sa mance numai dela stapan nu si dela straini ma puteti ajuta?

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 15.01.2011 21:07:

    sunt frumosi

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 15.01.2011 21:07:

    sunt frumosi

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 15.01.2011 21:07:

    sunt frumosi

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 08.01.2011 02:19:

    salut. eu am o catea pe nume Kara si are 3 ani si 5 luni.deoarce am un frate mai mic de 10 ani ne=a fost teama la linceput cu ea dar cu timpul am observat ca nu are nici un fel de prblema cu copiii...mai ales ca fratele meu mai vine acasa cu prieteni de-o seama. Desi am dresat-o corespunzator tot ma tem caar putea sa devina agresiva cu cei mici..

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 25.12.2010 13:37:

    comportament ciudat? daca musca si rupe tot prin casa este din cauza ca este lasat singur si nu-i place ideea,tb sa-l lasi treptat singur in casa pt ca sa se obisnuiasca,sunt caini foarte iubitori si dependenti de stapani,in felul acesta se razbuna cand este lasat singur,alta rezolvare este sa-i cumperi un os mare sa aiba ce sa roada,daca nu mai mananca incearca sa-l ti linga tine un timp ,nu-l mai tine in cusca mai ales ca a fost bolnav,are nevoie de iubire si afectiune,si o sa vezi ca isi revine

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 20.08.2010 00:39:

    am un mascul de 4 luni jumate si am o problema cu el ... face prostii cat imp lipsesc ...ia tot felul de lucrurui de pe masa inclusiv mancare..si le roade si imprastie in mijlocul unei camere unde ii vine lui ..si a 2 a problema..care se leaga si de prima..deseori ma scoate din sarite sil bat cert si tin intrun colt al camerei destul timp ,pentru al pedepsii si stiu ca nu e bine ce fac dar imi e greu sa ma abtin...e ar trebuii sa fac sa nu se mai intample lucrurile astea??? stiu ca el doar nu stie,si are nevoie de dresaj dar totusi e destul de inteligent isi rec greselile atunci cand observ cea ce a facut dar in lipsa mea este precum o vulme..un mic hot...

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 20.08.2010 00:39:

    am un mascul de 4 luni jumate si am o problema cu el ... face prostii cat imp lipsesc ...ia tot felul de lucrurui de pe masa inclusiv mancare..si le roade si imprastie in mijlocul unei camere unde ii vine lui ..si a 2 a problema..care se leaga si de prima..deseori ma scoate din sarite sil bat cert si tin intrun colt al camerei destul timp ,pentru al pedepsii si stiu ca nu e bine ce fac dar imi e greu sa ma abtin...e ar trebuii sa fac sa nu se mai intample lucrurile astea??? stiu ca el doar nu stie,si are nevoie de dresaj dar totusi e destul de inteligent isi rec greselile atunci cand observ cea ce a facut dar in lipsa mea este precum o vulme..un mic hot...

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 13.08.2010 16:20:

    se integreaza foarte bine in societate,e novoie doar de putina rabdare apoi totul e ok,incerc sa o plimb in lesa desi e cam mica pentru asa ceva,dar sunt multumit de comportamentul ei,e o scumpa

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 13.08.2010 16:20:

    se integreaza foarte bine in societate,e novoie doar de putina rabdare apoi totul e ok,incerc sa o plimb in lesa desi e cam mica pentru asa ceva,dar sunt multumit de comportamentul ei,e o scumpa

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 18.07.2010 20:20:

    am un pui de rotti de 2 luni si o sapt. mi se pare cam micuta in statura. cit de mare ar trebui sa fie?

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 11.07.2010 21:19:

    Salut. Ieri m-am pomenit cu un caine in plina zi la poarta, dupa cateva incercari am reusit sa-l ademenesc sa intre in curte, intrucat mi sa parut ca ar fi un caine de rasa si se vedea ca este infometat si insetat. Intr-un tarziu am reusit sa-l bag in curte si sa-i dau de mancare. Intradevar este un Rottweiler. Ce ma sfatuiti sa-l pastrez mai departe sau sa-l dau deoarece dupa mine cred ca are peste un an si mai bine.

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 05.07.2010 08:25:

    si eu am avut un rottweiler de 7 luni de zile si imi era foarte drag si foarte cuminte era ca si un copil era foarte ascultator si foarte jucaus din pacate lam pierdut in urma unei boli la stomac este o rasa extra ordinara pentru cine stie sa se comporte cu ei si sa le dea atentie si caldura ei raspund foarte bine cu aceias moneda

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 24.06.2010 00:12:

    am si eu un caine de rasa rottweiler si sunt foarte multumit de el. are aproape 6 luni si are peste 25 de kg. este extrem de jukaus si iubitor. am un vecin care are un rottweiler de 8 ani si nu este rau delok. nu isi ataca stapanii cum zike lumea. eu consider ka kainii de rasa rottweileri sunt o rasa de companie si cuminti!

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 01.04.2010 13:04:

    Salut! Nu de mult mi-am luat un alt pui de rott asta dupa ce mi-a murit cateaua .Ce mi s-a intamplat nu mi-as fi imaginat niciodata. Cateaua mi-a murit in brate asta dupa ce m-a asteptat sa vin de la serviciu. Toti membrii familiei erau acasa dar ea m-a asteptat si pe mine.Cred ca este unul dintre cei mai devotati caini. si cine isi ia un astfel de caine nu va regreta niciodata numai ca va trebui sa aiba putine rabdare..recompensa va fi pe masura.

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 01.04.2010 13:04:

    Salut! Nu de mult mi-am luat un alt pui de rott asta dupa ce mi-a murit cateaua .Ce mi s-a intamplat nu mi-as fi imaginat niciodata. Cateaua mi-a murit in brate asta dupa ce m-a asteptat sa vin de la serviciu. Toti membrii familiei erau acasa dar ea m-a asteptat si pe mine.Cred ca este unul dintre cei mai devotati caini. si cine isi ia un astfel de caine nu va regreta niciodata numai ca va trebui sa aiba putine rabdare..recompensa va fi pe masura.

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 19.03.2010 22:22:

    Am shi eu un caine rottweiler.. este de talie mai mica... dar este un prieten foarte bun . In ciuda varstei sale de 6 ani e destul de jucaush shi simpatic .. nu e un caine rau sau care ataca oameni.. DAR daca este bruscat de straini este adevarat ca incepe sa maraie shi sa latre.. dar cred ca acesti caini devin rai shi ataca oameni doar fiindca stapanii lor nu au habar cum sa ii ingrijeasca shi cum sa ii creasca. ASA ca eu zic sa nu mai lanseze cineva astfel de zvonuri despre rottweileri .. Singurul lucru care e diferit la ei fata de ceilaltzi caini este ca sunt extrem de puternici..NU mai credetzi miturile alea .. ca turbeaza sau ca isi ataca stapanul dupa catziva ani....

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 19.03.2010 22:22:

    Am shi eu un caine rottweiler.. este de talie mai mica... dar este un prieten foarte bun . In ciuda varstei sale de 6 ani e destul de jucaush shi simpatic .. nu e un caine rau sau care ataca oameni.. DAR daca este bruscat de straini este adevarat ca incepe sa maraie shi sa latre.. dar cred ca acesti caini devin rai shi ataca oameni doar fiindca stapanii lor nu au habar cum sa ii ingrijeasca shi cum sa ii creasca. ASA ca eu zic sa nu mai lanseze cineva astfel de zvonuri despre rottweileri .. Singurul lucru care e diferit la ei fata de ceilaltzi caini este ca sunt extrem de puternici..NU mai credetzi miturile alea .. ca turbeaza sau ca isi ataca stapanul dupa catziva ani....

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 19.03.2010 22:22:

    Am shi eu un caine rottweiler.. este de talie mai mica... dar este un prieten foarte bun . In ciuda varstei sale de 6 ani e destul de jucaush shi simpatic .. nu e un caine rau sau care ataca oameni.. DAR daca este bruscat de straini este adevarat ca incepe sa maraie shi sa latre.. dar cred ca acesti caini devin rai shi ataca oameni doar fiindca stapanii lor nu au habar cum sa ii ingrijeasca shi cum sa ii creasca. ASA ca eu zic sa nu mai lanseze cineva astfel de zvonuri despre rottweileri .. Singurul lucru care e diferit la ei fata de ceilaltzi caini este ca sunt extrem de puternici..NU mai credetzi miturile alea .. ca turbeaza sau ca isi ataca stapanul dupa catziva ani....

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 12.03.2010 23:48:

    Mahhh are dreptate prieteni nu sunt decat rottweilerii. Ce vrem noi al meu este foarte sociabil dar cand nu e pe teritoriul lui (la curte)in cazul meu.Adica daca iese din curte nu are nimeni probleme, iar daca e in curte (pe teritoriul lui )cand trec copii de la scoala pe langa gard imi e mie frica pentru ei. Dar pana la urma d-aia ti-ai luat rottweiler sa te stie toata lumea.Apropo daca ai un rott inregistreazal la politie si la veterinar si atuncii daca cuiva ii vine vreo idee rea va raspunde penal. Eu sper sa nu se intample cu al meu asa ceva ca vor raspunde civil (si cei vinovatii si cei nevinovatii) pana voi afla cine m-ie dusman.

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 12.03.2010 23:48:

    Mahhh are dreptate prieteni nu sunt decat rottweilerii. Ce vrem noi al meu este foarte sociabil dar cand nu e pe teritoriul lui (la curte)in cazul meu.Adica daca iese din curte nu are nimeni probleme, iar daca e in curte (pe teritoriul lui )cand trec copii de la scoala pe langa gard imi e mie frica pentru ei. Dar pana la urma d-aia ti-ai luat rottweiler sa te stie toata lumea.Apropo daca ai un rott inregistreazal la politie si la veterinar si atuncii daca cuiva ii vine vreo idee rea va raspunde penal. Eu sper sa nu se intample cu al meu asa ceva ca vor raspunde civil (si cei vinovatii si cei nevinovatii) pana voi afla cine m-ie dusman.

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 12.03.2010 23:48:

    Mahhh are dreptate prieteni nu sunt decat rottweilerii. Ce vrem noi al meu este foarte sociabil dar cand nu e pe teritoriul lui (la curte)in cazul meu.Adica daca iese din curte nu are nimeni probleme, iar daca e in curte (pe teritoriul lui )cand trec copii de la scoala pe langa gard imi e mie frica pentru ei. Dar pana la urma d-aia ti-ai luat rottweiler sa te stie toata lumea.Apropo daca ai un rott inregistreazal la politie si la veterinar si atuncii daca cuiva ii vine vreo idee rea va raspunde penal. Eu sper sa nu se intample cu al meu asa ceva ca vor raspunde civil (si cei vinovatii si cei nevinovatii) pana voi afla cine m-ie dusman.

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 12.03.2010 23:48:

    Mahhh are dreptate prieteni nu sunt decat rottweilerii. Ce vrem noi al meu este foarte sociabil dar cand nu e pe teritoriul lui (la curte)in cazul meu.Adica daca iese din curte nu are nimeni probleme, iar daca e in curte (pe teritoriul lui )cand trec copii de la scoala pe langa gard imi e mie frica pentru ei. Dar pana la urma d-aia ti-ai luat rottweiler sa te stie toata lumea.Apropo daca ai un rott inregistreazal la politie si la veterinar si atuncii daca cuiva ii vine vreo idee rea va raspunde penal. Eu sper sa nu se intample cu al meu asa ceva ca vor raspunde civil (si cei vinovatii si cei nevinovatii) pana voi afla cine m-ie dusman.

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 11.03.2010 14:47:

    Vand un pui de rotw varsta 5 luni vaccinat la timp ,vitamine facute ,deparazitat codita taiata ,intretinut f bine are aprox 20 kg si 27 cm inaltime.Cei interesati laur_floryn sau 0754480359

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 11.03.2010 14:47:

    Vand un pui de rotw varsta 5 luni vaccinat la timp ,vitamine facute ,deparazitat codita taiata ,intretinut f bine are aprox 20 kg si 27 cm inaltime.Cei interesati laur_floryn sau 0754480359

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 11.03.2010 14:47:

    Vand un pui de rotw varsta 5 luni vaccinat la timp ,vitamine facute ,deparazitat codita taiata ,intretinut f bine are aprox 20 kg si 27 cm inaltime.Cei interesati laur_floryn sau 0754480359

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 11.03.2010 14:47:

    Vand un pui de rotw varsta 5 luni vaccinat la timp ,vitamine facute ,deparazitat codita taiata ,intretinut f bine are aprox 20 kg si 27 cm inaltime.Cei interesati laur_floryn sau 0754480359

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 07.03.2010 16:21:

    Asa este sunt fff iubitori eu am o femela si fara dresaj e f ascultatoare si deabia are 8 luni tinetio tot asa rott sa domine :)

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 07.03.2010 16:21:

    Asa este sunt fff iubitori eu am o femela si fara dresaj e f ascultatoare si deabia are 8 luni tinetio tot asa rott sa domine :)

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 07.03.2010 16:21:

    Asa este sunt fff iubitori eu am o femela si fara dresaj e f ascultatoare si deabia are 8 luni tinetio tot asa rott sa domine :)

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 07.03.2010 16:21:

    Asa este sunt fff iubitori eu am o femela si fara dresaj e f ascultatoare si deabia are 8 luni tinetio tot asa rott sa domine :)

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 01.03.2010 11:51:

    am avut si eu o femela de 4 ani dar a murit din pacate... rottweilerii pot fi caini foarte buni de companie,cu un dresaj propriu.daca stapanul nu il invata de mic sa fie rau atunci nu va fi. copilul meu are 5 ani si a suferit cumplit cand a murit catelusa caci practic erau de nedespartit, erau cei mai buni prieteni cred cu tarie ca rottweiller-ul este un animal potrivit chiar indicat pentru cei cu copilasi si pt iubitorii inraiti

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 01.03.2010 11:51:

    am avut si eu o femela de 4 ani dar a murit din pacate... rottweilerii pot fi caini foarte buni de companie,cu un dresaj propriu.daca stapanul nu il invata de mic sa fie rau atunci nu va fi. copilul meu are 5 ani si a suferit cumplit cand a murit catelusa caci practic erau de nedespartit, erau cei mai buni prieteni cred cu tarie ca rottweiller-ul este un animal potrivit chiar indicat pentru cei cu copilasi si pt iubitorii inraiti

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 12.02.2010 04:21:

    eu am un mascul de 3 ani il am de mic si va asigur ca tot ce scrie mai sus este foarte adevarat,in rest fiti iubitori cu caini si ei o sa va iubeasca si inteleaga la fel

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 12.02.2010 04:21:

    eu am un mascul de 3 ani il am de mic si va asigur ca tot ce scrie mai sus este foarte adevarat,in rest fiti iubitori cu caini si ei o sa va iubeasca si inteleaga la fel

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 10.02.2010 19:44:

    Ei bine poate suna ciudat dar am 19 ani, iar de la varsta de 11 ani am crescut cu un rott La inceput este greu cu ei imi amintesc ff bine cum toti din familie a trebuit sa luam parte la dresaj cu el pentru a ne putea asculta, ma pot baza in cainele acesta cat si pentru propria mea protectie de multe ori ma salvat de alti caini fara sa fie dresat sau ceva, desi imi era sincera mila oarecum sa nu omoare cainele care ma atacat,din prea multa protectie. Cine vrea sa isi ia un rott este o alegere ff buna, mult succes in continuare stapanilor si animalelor!!

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 24.01.2010 16:11:

    as vrea sa cumpar si yo un pui de rottwailer ofer 240euro ma gasiti pe cata_boss382

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 23.01.2010 21:17:

    am un pu de un an rotvailer si am o intrebare dac nu il duc la dresaj ce se poate intampla intrati pe id CLAU_hiphop_2009 si vb acolo

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 18.01.2010 09:38:

    am si eu un rottweiler de 4 ani si este cel mai jucaus caine din lume. Nu mi-as inchipui viata fara el. Are in jur de 80 kg foarte impresionant dar in acelasi timp foarte bland si iubitor. Nu este adevarat ce se spune despre ei ca sunt o rasa agresiva, totul depinde de cum sunt educati.

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 15.01.2010 15:41:

    cei care aveti caine rottweiler de cate ori trebuie vaccinat? pls vreau sa-mi iau unul.

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 15.01.2010 15:41:

    cei care aveti caine rottweiler de cate ori trebuie vaccinat? pls vreau sa-mi iau unul.

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 15.01.2010 15:41:

    cei care aveti caine rottweiler de cate ori trebuie vaccinat? pls vreau sa-mi iau unul.

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 10.01.2010 18:08:

    am o catea rodweiler de 2 ani.e foarte energica jucusa si blanda...foaret ascultatoare..nu este agresiva deloc nici cu strainii nici cu copii mici,de mica s-a obisnuit cu musafirii care veneu la mine..toata ziua vrea sa se joace dar din pacate nu am timpul necesar..am un nepotel de 4 ani si s-a obisnuit foarte bine cu el,se joaca cu el..ba il si calareste...niciodata nu a fost agresiv cu oamenii.in schimb preinde pasari prin parc si dak il las printre gaini nu mai gasesc multe in viata..pot spune ca e cainele perfect daca ai timp sa il inveti tot ce crezi tu c trebuie sa faca.e deosebit de receptiv.

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 28.12.2009 17:24:

    eu azi miam luat cainele rowailer si e super nare de cat 4 luni

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 03.09.2009 18:02:

    rottweilerii sunt cei mai periculosi cainii????

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 28.07.2009 20:12:

    am o catelusa de 1 luna si jumatate.o cheama alla si e pui de rotw.ce mancare trebuie sa-i dau si ce vaccine trebuie sa-i fac pt k stiu k se fac multe pana la varsta de 1 an.

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 28.07.2009 20:12:

    am o catelusa de 1 luna si jumatate.o cheama alla si e pui de rotw.ce mancare trebuie sa-i dau si ce vaccine trebuie sa-i fac pt k stiu k se fac multe pana la varsta de 1 an.

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 28.07.2009 20:12:

    am o catelusa de 1 luna si jumatate.o cheama alla si e pui de rotw.ce mancare trebuie sa-i dau si ce vaccine trebuie sa-i fac pt k stiu k se fac multe pana la varsta de 1 an.

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 27.07.2009 08:22:

    am o catelusa rotwailer are 3 luni si un pic,si de o data a inceput sami vomite,cred ca miau otravito vecinii, am duso la doctor iam facut injectii iam dat pastile,ierio era vioaie tragea de blugii mei asa face de obicei cand cayuta joaca iam dat in jur de 100 grame piept pui fiert, dimineata dupa amiaza, azi dimineata a vomitat un lichid galbui,e iarasi palida nu vrea sa manace nimik,are toate vaccinile facute,e recent deparazitata in interior, ce poate sa aiaba ca as face orice sa o salvez:((((((((((((

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 27.07.2009 08:22:

    am o catelusa rotwailer are 3 luni si un pic,si de o data a inceput sami vomite,cred ca miau otravito vecinii, am duso la doctor iam facut injectii iam dat pastile,ierio era vioaie tragea de blugii mei asa face de obicei cand cayuta joaca iam dat in jur de 100 grame piept pui fiert, dimineata dupa amiaza, azi dimineata a vomitat un lichid galbui,e iarasi palida nu vrea sa manace nimik,are toate vaccinile facute,e recent deparazitata in interior, ce poate sa aiaba ca as face orice sa o salvez:((((((((((((

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 27.07.2009 08:22:

    am o catelusa rotwailer are 3 luni si un pic,si de o data a inceput sami vomite,cred ca miau otravito vecinii, am duso la doctor iam facut injectii iam dat pastile,ierio era vioaie tragea de blugii mei asa face de obicei cand cayuta joaca iam dat in jur de 100 grame piept pui fiert, dimineata dupa amiaza, azi dimineata a vomitat un lichid galbui,e iarasi palida nu vrea sa manace nimik,are toate vaccinile facute,e recent deparazitata in interior, ce poate sa aiaba ca as face orice sa o salvez:((((((((((((

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 21.07.2009 13:45:

    buna eu am o catelusa rottwailer si are 3 luni si jumate este foarte jucausa si cuminte o am de la 5 saptamani stau la apartament si pot sa spun k este un animal perfect in toate punctele de vedere .nu suporta sa tipe cineva la mine sau sa se atinga de mine .pat sa fiu plekta 8 ore si sta cuminte singura nu gasesc murdar in casa ,nu latra chiar ma mandresc cu ea .dak doriti sa va sp mai multe blondina_pustoaik

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 21.07.2009 13:45:

    buna eu am o catelusa rottwailer si are 3 luni si jumate este foarte jucausa si cuminte o am de la 5 saptamani stau la apartament si pot sa spun k este un animal perfect in toate punctele de vedere .nu suporta sa tipe cineva la mine sau sa se atinga de mine .pat sa fiu plekta 8 ore si sta cuminte singura nu gasesc murdar in casa ,nu latra chiar ma mandresc cu ea .dak doriti sa va sp mai multe blondina_pustoaik

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 19.07.2009 23:11:

    Rottweileri sunt cei mai buni caini trebuie sa le oferi multa atentie ca sa ii poti stapani si sa nu ii inveti sa fie rai da nici prea cuminti ....daca il bati la fund risti sa fie un fricos si sa-si tina coada intre picioare...si daca ii dai peste bot sa-r putea sa devina prea rau

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 19.07.2009 23:11:

    Rottweileri sunt cei mai buni caini trebuie sa le oferi multa atentie ca sa ii poti stapani si sa nu ii inveti sa fie rai da nici prea cuminti ....daca il bati la fund risti sa fie un fricos si sa-si tina coada intre picioare...si daca ii dai peste bot sa-r putea sa devina prea rau

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 14.07.2009 14:46:

    Am si eu rottweiler dar are decat 1luna este mic si foarte jucaus.Il cheama Maxy si este foarte mofturos la mancare.Prefera snitele de piept de pi si supa cu smantana.il iubesc sinu cred ce spun alti despre aceasta rasa de caini.

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 14.07.2009 14:46:

    Am si eu rottweiler dar are decat 1luna este mic si foarte jucaus.Il cheama Maxy si este foarte mofturos la mancare.Prefera snitele de piept de pi si supa cu smantana.il iubesc sinu cred ce spun alti despre aceasta rasa de caini.

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 25.06.2009 11:29:

    eu momentan nu am caine dar m-am mutat recent la casa si tre sa imi i-au cat de curand. unchiul meu are un rott. si il iubesc fttt mult si desi nu il vad prea des se comporta ca si cand as fi propiul stapan este extraordinar de cuminte si de linistit si nu ar musca pe nimeni niciodata.am auzit si eu nijte prosti ca rotweileri nu mai asculta la o varsta mai mare cam 9 ani spunetimi daca este adevarat si daca este bine sa imi cumpar un caine rotweiler pls raspunde-timi astept un rasp va multumesc

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 25.06.2009 11:25:

    eu momentan nu am caine dar m-am mutat recent la casa si tre sa imi i-au cat de curand. unchiul meu are un rott. si il iubesc fttt mult si desi nu il vad prea des se comporta ca si cand as fi propiul stapan este extraordinar de cuminte si de linistit si nu ar musca pe nimeni niciodata.am auzit si eu nijte prosti ca rotweileri nu mai asculta la o varsta mai mare cam 9 ani spunetimi daca este adevarat si daca este bine sa imi cumpar un caine pls raspunde-timi astept un rasp va multumesc

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 04.06.2009 19:22:

    Nu ii adevarat ca rottweiler-ul este un caine agresiv am shi eu 2 rottweileri shi sunt intr-o echipa de voluntari cu caini de salvare shi sunt foarte cuminti si ascultatori ...........cum il cresti asa il ai ......eu sunt foarte multumiti de iei la cate pers au gasit si salvat nu ma mai intereseaza de ce zic uni shi alti despre ei care nu stiu sa creasca nici un pechinez..........

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 05.05.2009 22:23:

    Luati Rotweileru neamule! 3 la 10 mi:D...daca nau veti cu ce sai hraniti....va mananca pe voi :D spor Si eu am avut un rotweiler ...dar nu am avut ce sai dau de mancare :-"...drept uramre..a mancat din mine :D...acuma sunt foarte fericit..pentru ca am ramas mutilat :X O amintire frumoasa...acuma plang dupa el (inca ma mai doare)

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 05.05.2009 19:38:

    io nu sunt cunoscator de rasa rottweiler am vazut cateva emisiuni si am mai citit cate ceva uneori despre ei si cum spun multi este si parerea mea, depinde de felul cum il inveti pe caine sa se comporte agresiv sau nu...vreau si io sa-mi cumpar un pui si io vreau sa-l dresez k caine de paza.

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 03.05.2009 14:29:

    au am un dalmatian de 6 luni!nu stiti cam cat costa unul de 6 luni?ca lam primit si no vrut sami spuna cat a costat!

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 30.04.2009 18:26:

    Anul trecut am comentat tot aici cainii mei de aceasta rasa. Si mi se pare ca merita o reputatie mai buna! Apropo: Doriti sa vedeti un site cu articolele mele? Atunci vizitati site-ul www.pet-room.org (care inca nu e terminat, va mai include concursuri si premii) si cautati rasele Dogue de Bordeaux, Labrador retriever, Albastra de Rusia si Pulli. O zi buna!

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 30.04.2009 18:26:

    Anul trecut am comentat tot aici cainii mei de aceasta rasa. Si mi se pare ca merita o reputatie mai buna! Apropo: Doriti sa vedeti un site cu articolele mele? Atunci vizitati site-ul www.pet-room.org (care inca nu e terminat, va mai include concursuri si premii) si cautati rasele Dogue de Bordeaux, Labrador retriever, Albastra de Rusia si Pulli. O zi buna!

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 26.04.2009 20:13:

    am avut si yo un mascul pe nume Banderas dar a murit impuscat la 1an si 3 luni.Nu era gresiv dar daca ai spuneam musca musca ....Infine era cel mai scump catel de pe lume.Acum na nu mai e..Acum am o catea de 5 luni pe nume Laica si e ff dragutza

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 26.04.2009 20:13:

    am avut si yo un mascul pe nume Banderas dar a murit impuscat la 1an si 3 luni.Nu era gresiv dar daca ai spuneam musca musca ....Infine era cel mai scump catel de pe lume.Acum na nu mai e..Acum am o catea de 5 luni pe nume Laica si e ff dragutza

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 25.04.2009 19:09:

    Buna! Va rog sa-mi da-ti sfaturi pentru alimentatia unui pui de Rottveiler de 5 saptamani, fara mama.

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 25.04.2009 19:09:

    Buna! Va rog sa-mi da-ti sfaturi pentru alimentatia unui pui de Rottveiler de 5 saptamani, fara mama.

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 25.04.2009 19:09:

    Buna! Va rog sa-mi da-ti sfaturi pentru alimentatia unui pui de Rottveiler de 5 saptamani, fara mama.

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 22.04.2009 14:02:

    de ce spuneti ca un caine rottweiler are circa 37 kg cand acest lucru nu este adevarat

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 22.04.2009 14:02:

    de ce spuneti ca un caine rottweiler are circa 37 kg cand acest lucru nu este adevarat

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 22.04.2009 14:02:

    de ce spuneti ca un caine rottweiler are circa 37 kg cand acest lucru nu este adevarat

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 22.04.2009 10:24:

    Buna ziua! Pe la varsta de 9 ani am fost muscat de un caine dog german. de atunci mi-a fost frica sa ma apropii de orice caine pe care il vedeam. Recent am inteles de ce am fost muscat de caine. eu am gresit iar el ma educat.. Am ajuns sa lucrez la o firma in care era un rott cam de vreo 4 ani. cand l-am vazut prima data am ramas mut de frica. dupa vreo 3 ore am ajuns sa fim cei mai buni prieteni. nu exista caine rau exista stapani needucati si rai care ii dreseza sa fie agresivi. acum caut sa imi cumpar si eu un pui de rott sa il tin intrun apartament. toata lumea ma condamna cand au aflat vestea. ma cert cu ei pe tema asta. am vazut in parc o faza tare. o doamna a mustrat propiul copil cu vreo doua palme la fund. rott... sa apropiat de ea, femeia a ramas nemiscat iar copilul a inceput sa se joace cu cainele il tragea de urechi iar el statea. de ce mai spunem ca, caini sunt rai??? am impresia ca nu sa inteles un aspect sunt oameni si buni si rai si sunt si caini buni si rai dar cei rai depind numai de stapan....

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 22.04.2009 10:24:

    Buna ziua! Pe la varsta de 9 ani am fost muscat de un caine dog german. de atunci mi-a fost frica sa ma apropii de orice caine pe care il vedeam. Recent am inteles de ce am fost muscat de caine. eu am gresit iar el ma educat.. Am ajuns sa lucrez la o firma in care era un rott cam de vreo 4 ani. cand l-am vazut prima data am ramas mut de frica. dupa vreo 3 ore am ajuns sa fim cei mai buni prieteni. nu exista caine rau exista stapani needucati si rai care ii dreseza sa fie agresivi. acum caut sa imi cumpar si eu un pui de rott sa il tin intrun apartament. toata lumea ma condamna cand au aflat vestea. ma cert cu ei pe tema asta. am vazut in parc o faza tare. o doamna a mustrat propiul copil cu vreo doua palme la fund. rott... sa apropiat de ea, femeia a ramas nemiscat iar copilul a inceput sa se joace cu cainele il tragea de urechi iar el statea. de ce mai spunem ca, caini sunt rai??? am impresia ca nu sa inteles un aspect sunt oameni si buni si rai si sunt si caini buni si rai dar cei rai depind numai de stapan....

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 22.04.2009 10:24:

    Buna ziua! Pe la varsta de 9 ani am fost muscat de un caine dog german. de atunci mi-a fost frica sa ma apropii de orice caine pe care il vedeam. Recent am inteles de ce am fost muscat de caine. eu am gresit iar el ma educat.. Am ajuns sa lucrez la o firma in care era un rott cam de vreo 4 ani. cand l-am vazut prima data am ramas mut de frica. dupa vreo 3 ore am ajuns sa fim cei mai buni prieteni. nu exista caine rau exista stapani needucati si rai care ii dreseza sa fie agresivi. acum caut sa imi cumpar si eu un pui de rott sa il tin intrun apartament. toata lumea ma condamna cand au aflat vestea. ma cert cu ei pe tema asta. am vazut in parc o faza tare. o doamna a mustrat propiul copil cu vreo doua palme la fund. rott... sa apropiat de ea, femeia a ramas nemiscat iar copilul a inceput sa se joace cu cainele il tragea de urechi iar el statea. de ce mai spunem ca, caini sunt rai??? am impresia ca nu sa inteles un aspect sunt oameni si buni si rai si sunt si caini buni si rai dar cei rai depind numai de stapan....

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 18.04.2009 19:38:

    daca iti ei rottwailar nu mai apuci 3 ani tata a murit in dinti unui rotwailar si mlam crescut non agresiv

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 18.04.2009 19:38:

    daca iti ei rottwailar nu mai apuci 3 ani tata a murit in dinti unui rotwailar si mlam crescut non agresiv

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 18.04.2009 19:38:

    daca iti ei rottwailar nu mai apuci 3 ani tata a murit in dinti unui rotwailar si mlam crescut non agresiv

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 09.04.2009 20:27:

    vind ciine Rottweiler la un super pret de 450 de euro telefon 0761394221

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 09.04.2009 20:27:

    vind ciine Rottweiler la un super pret de 450 de euro telefon 0761394221

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 09.04.2009 20:22:

    vind cine Rottweiler super oferta 500 de euro discutabil

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 09.04.2009 20:22:

    vind cine Rottweiler super oferta 500 de euro discutabil

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 04.04.2009 12:35:

    Eo am un mascul de 8 luni si il cheama rott.....................Mie mi se pare ca cei care se sperie de aceasta rasa este un incult...Ei cred k sunt rai si musca fara sa le fak nimik si asta ma doare foarte rau.......Ei nu observa ca multi oameni straini...Eo vreau sa spun k...oamenii sunt inspaimantati de 2 rase ,,periculoase" Pitbullul si Rottweilerul.eo zik k nu e ajea dar fiekre are parerea lui.:)

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 04.04.2009 12:35:

    Eo am un mascul de 8 luni si il cheama rott.....................Mie mi se pare ca cei care se sperie de aceasta rasa este un incult...Ei cred k sunt rai si musca fara sa le fak nimik si asta ma doare foarte rau.......Ei nu observa ca multi oameni straini...Eo vreau sa spun k...oamenii sunt inspaimantati de 2 rase ,,periculoase" Pitbullul si Rottweilerul.eo zik k nu e ajea dar fiekre are parerea lui.:)

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 03.04.2009 15:06:

    Am avut si eu un rottweiler, pe numele lui Solo. Din pacate l-am pierdut intr-un accident de masina in decembrie anul trecut. Ghinionul a facut ca el sa iasa din curtea prietenilor nostri si a iesit in strada, unde a fost lovit de un individ ce rula cu o viteza foarte mare.Totul s-a intamplat intr-o fractiune de secunda....Nu am cuvinte sa exprim durerea pe care am simtit-o in suflet, cand medicul veterinar a spus ca nu mai poate fi salvat. Ma lupt si acum cu sentimentul de vina pe care il port; poate daca nu ii scoteam lesa......dar nu m-am gandit nici o clipa ca poate iesi ca un fulger pe usa.......Oricum, RUGAMINTEA mea este urmatoarea: daca exista cineva care are un puiutz de rottweiler si vrea sa il dea, va rog nu ezitati sa ma contactati la nr. de tel : 0763.391.845, sau e-mail:any_lu3@yahoo.com Simt ca sunt pregatita sa rad si sa ma bucur din nou alaturi de un prieten adevarat care nu te dezamageste niciodata, si iti ofera dragostea lui neconditionata. Va multumesc !

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 03.04.2009 15:06:

    Am avut si eu un rottweiler, pe numele lui Solo. Din pacate l-am pierdut intr-un accident de masina in decembrie anul trecut. Ghinionul a facut ca el sa iasa din curtea prietenilor nostri si a iesit in strada, unde a fost lovit de un individ ce rula cu o viteza foarte mare.Totul s-a intamplat intr-o fractiune de secunda....Nu am cuvinte sa exprim durerea pe care am simtit-o in suflet, cand medicul veterinar a spus ca nu mai poate fi salvat. Ma lupt si acum cu sentimentul de vina pe care il port; poate daca nu ii scoteam lesa......dar nu m-am gandit nici o clipa ca poate iesi ca un fulger pe usa.......Oricum, RUGAMINTEA mea este urmatoarea: daca exista cineva care are un puiutz de rottweiler si vrea sa il dea, va rog nu ezitati sa ma contactati la nr. de tel : 0763.391.845, sau e-mail:any_lu3@yahoo.com Simt ca sunt pregatita sa rad si sa ma bucur din nou alaturi de un prieten adevarat care nu te dezamageste niciodata, si iti ofera dragostea lui neconditionata. Va multumesc !

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 02.04.2009 16:45:

    am si eu o catelusa de rasa rottweiler,imi plac toti catei,dar in special aceasta rasa,cu toate ca e inca copil(4luni)imi raspunde cu atata dragoste si gingasie iubirii ce io daruim eu si sotul meu...am avut norocul si mia dato cineva gratis,dar acum sa am ocazia as da si 1000de euro pt ea,cei care spun ca sunt o rasa rea si dusmanoasa nu pot fi decat niste oameni care nu stiu cum e sa iubesti cu adevarat un animal...pt toti cei care iubiti animalele o mare imbratisare din partea mea

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 02.04.2009 16:45:

    am si eu o catelusa de rasa rottweiler,imi plac toti catei,dar in special aceasta rasa,cu toate ca e inca copil(4luni)imi raspunde cu atata dragoste si gingasie iubirii ce io daruim eu si sotul meu...am avut norocul si mia dato cineva gratis,dar acum sa am ocazia as da si 1000de euro pt ea,cei care spun ca sunt o rasa rea si dusmanoasa nu pot fi decat niste oameni care nu stiu cum e sa iubesti cu adevarat un animal...pt toti cei care iubiti animalele o mare imbratisare din partea mea

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 26.03.2009 14:15:

    eu am o fetita...are 7 luni...si e cea mai scumpa..nu e deloc agresiva..e doar ffff jucausa si iubeste pe toata lumea..singura ei problema este o ratusca...acum nu as mai da-o pe DeeDee pt nimic din lume..

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 21.03.2009 11:29:

    Ziua buna! am un rottweiler,de 3ani,il iubesc de nu mai pot,din pacate acum un an a suferit un accident dupa care a ramas surd,si doua picioareau fost protezate,ramand cu defect la unul din urma; i-am facut o groaza de tratamente,dar nimic! de atunci viata lui s-a schimbat,nu mai este activ,iar pofta lui de viata,de altadata, a disparut! daca se poate as vrea si eu prieten pentru cainele meu,tot un rottweiler,la un pret mai bun. va multumesc! antonica_78@yahoo.com

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 17.03.2009 16:33:

    as vrea si eu un rottweiler daca se poate pui fetita daca este cineva din bucuresti si are de vanzare la un pret bun.multumesc ---- florin_ad85@yahoo.com

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 17.03.2009 16:31:

    as vrea si eu un rottweiler daca se poate pui fetita daca este cineva din bucuresti si are de vanzare la un pret bun.multumesc

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 07.03.2009 07:05:

    Ii multumesc zilnic lui Dumnezeu ca a creat aceste fiinte, rottweilerii.Am un exemplar despre care toata lumea spune ca e superb.Eu il consider superb ca este al meu, dar oriunde as fi si as vedea unul,l-as admira ca si pe al meu.Impresia lasata si acuzele la adresa lor sunt facute de cei care nu-i cunosc, care nu au crescut si nu s-au bucurat vreodata de compania lor.Eu nu mi-as imagina viata fara Ronald, mai ales ca inaintea lui am pierdut unul la 6 luni si asta din cauza incompetentei medicilor din orasul meu, Braila.Dumnezeu a facut sa descopar un OM, in orasul invecinat,Galati,medic veterinar, care mi l-a salvat pe acesta pe care-l am acum, as spune din ghearele mortii.Daca e cineva caruia i-as aduce recunostinta vesnica, este acest medic, doctor Gingarasu.Un OM, scriu cu litere mari, ca nu pot altfel si cred ca e cea mai buna descrie a dansului si a daruirii, priceperii si profesionalitatii dumnealui.Ii multumesc ca exista, ca si-a ales aceasta meserie.Datorita lui Rony este alaturi de mine si de familia mea.Stiu ca poate gresesc ca il alint prea mult, ca il iubesc prea mult, ca-i fac toate poftele si ii cedez mereu la tot ce-si doreste, dar niciodata nu a profitat sau nu m-a dezamagit.Dargostea lui, protectia cu, care ma inconjoara, ca nimeni nu se poate apropia de mine, uneori nici chiar membrii familiei, pe care nu-i musca, dar face de asa natura, incat sa vina el intre mine si copil sau sot, imi da satisfactie maxima.Nu mi-a fost niciodata frica sa stau singura acasa, stiind ca alaturi de mine este el.Ca si jucaria lui preferata, poate nu ve-ti crede, este un motan negru, pe care singur si l-a ales din multe pisici care dadeau roata casei.Pe el la ales si e ceva de vis cum se joaca cu el, cum ii deschide usile motanului, daca noi nu-l auzim, sau cum il protejeaza daca vede ca motanul este cumva in vreun pericol.Are un suflet de milioane, mult mai omenos decat a multor oameni.Respect pe toti cei care cresc si iubesc astefel de caini, le doresc numai bine si sa se bucure cat mai mult de prietenul lor, ROTTWELERUL.

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 26.02.2009 16:47:

    cumpar rottweiler pui.contact rica210383@yahoo.es BISTRITA

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 25.02.2009 14:42:

    as vrea si eu un rottweiler daca se poate dar sa nu fie scum si pui se poate;imi plac la nebunie acesti caii as vrea sa am o companie buna....Sunt foarte buni acesti caini .......

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 22.02.2009 16:18:

    Am un rottweiler de 3 ani.L-am cumparat cand avea 1.5 ani,este mascul si este mare si puternic. Familia si prietenii au spus ca am facut o prostie,ca ma va ataca,musca etc.I-am oferit incredere si dragoste si dupa o perioada scurta de timp am devenit stapanul si prietenul lui.Este un foarte bun paznic si este foarte destept.Nu lasa pe nimeni strain sa se apropie sau sa puna mana pe mine.

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 12.02.2009 16:45:

    vreau neaparat un pui de rottweiler ma puteti contacta pe adresa bogdanbarbu21@yahoo.com

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 10.02.2009 12:18:

    vreau si io un pui de ROTTWEILER...oferr 50 de ron...nu am mia mult...contact benga98@yahoo.com

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 10.02.2009 12:16:

    vreau si io un pui de ROTTWEILER...oferr 50 de ron...nu am mia mult...

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 09.02.2009 09:56:

    Nu am iubit cainii si imi era frica de ei pana l-am luat pe Rotitza, care acum are 7 ani. Datorita lui, am invatat ce este dragostea neconditionata, am invatat sa nu mai fiu asa de egoista, am invatat sa iubesc si sa respect toate fiintele din jurul meu. Pot sa spun, fara sa exagerez, ca este cel mai bun prieten al meu. Unde sunt eu, acolo e si el, e umbra mea. Sotul meu, uneori, este gelos pentru dragostea pe care mi-o arata Rott in permanenta. Am avut multe discutii cu oamenii pe strada, din cauza articolelor din presa sau a stirilor de la tv. Ma irita faptul ca oamenii ii taxeaza de 'criminali', doar pentru ca asa aud. Vina este a stapinilor si nu a animalului. Si noi am avut probleme cu el, la 15-20 luni, era foarte agresiv, se repezea la tot ce misca in jurul lui si l-am dat la dresat. Aproape ca ma tara pe strada cand il apucau 'spumele'. Acum imi dau seama ca eu greseam, ca nu stiam sa-l stapanesc. Din pacate, are cancer osos si suntem terminati. Pur si simplu, nu ne putem inchipui viata fara el. Ma rog in fiecare clipa la Dumnezeu sa-l vindece, pentru ca o sa-mi lipseasca explozia lui de bucurie cand vin acasa, pupaturile si alintaturile lui! Cere in permanenta sa fie bagat in seama, iubit, alintat.

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 07.02.2009 23:43:

    pai cum sa nu fie agresivi si sa sara la voi daca el vine sa te miroase si tu te dai la el ... vrei sal alungi sau te faci spre el ....

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 04.02.2009 17:45:

    am un rodvailar de 10 luni si este foarte jucausi apriape k sar juca toata ziua .dar nu lam dresat eu la scos afara din curte k sa se invete k oameni dar akum knd vede pe cineva sare pe el ka sa se joace ma refer la cunoscuti da la cele lalte persoane care nu lea vazut sa uita cam urat as vrea sa il dresez da nu stiu cum macar sa ma asculte un pik

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 01.02.2009 12:25:

    Vreau un Rottweiler ,gen masculin,talie mare ,cu pete de foc si sa aiba maxim 2 luni.Contactatima la nr. 0731072175 urgenttttttttt.

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 29.01.2009 10:36:

    Eu chiar acum 2 zile mi-am luat 2 rottweilerii talie mare cu varsta de 2 luni sunt cuper dragutzi shi pe langa aceshtia mai am un amstaff cu varsta de 2 ani :X:X:X

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 20.01.2009 15:16:

    vreau si eu unul :(( de 2 ani visez la un rottweiler dak are cineva mai multi pui va rog dati mi si mie unul am 13 ani j ma gasiti pe id dacy_kly95 va rog

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 18.01.2009 17:10:

    Vreau si eu unul:D

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 18.01.2009 14:18:

    sal.. .. am un rottwailer de un an si zapte luni pe nume roth.... il am de 7 luin si pot sa spun ca a devenit cel mai bun prieten al meu.... knd ies cu el si prietenii mei la plimbare cemi place e ca prietenii nici nu au voie sa tipe l mn ca sare pe pieptul lor si ii prinde cu gura de mana si ii departeaza de mn .. sunt cei mai buni caini dak stii cum sa ii copntrolezi... numai ca are o prob. cu tot ce se numeste animal.. de la pasari pana la cai:))

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 18.01.2009 11:15:

    Am si eu un rottweiler de 3 ani si as dori sa mentionez ca orice parere cum ca acest caine ar fi violent este complet falsa :) . Desi este de talie mare si este un urias si musculos ( pentru ca il plimb cu bicileta mai mereu ) , acesta este foarte bland . Problema lui este ca este foarte energic si agitat :)) . " Violenta " depinde in totalitate de modul de dresaj . Cainele meu ma lasa sa il mangai in timp ce manca ! ... Asta se numeste violenta nu ?? Sper ca am mai deschis niste ochi :) P . S . NU VA SFATUIESC SA DUCETII CAINII LA DRESAJ . CEL MAI BINE ESTE SA-L DRESEZI DE UNU SINGUR .

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 05.01.2009 23:23:

    buna, imi plac foarte mult cainii si caii, pot sa spun ca sunt innebunit dupa aceste animale, as avea o mare placere ca adopt un pui de Rottweiler, imi place foarte mult aceasta rasa, asa ca daca se poate ma gasiti pe adresa de mail mircea_adi84, va rog vreau si eu unuuuuu:((((

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 05.01.2009 23:23:

    buna, imi plac foarte mult cainii si caii, pot sa spun ca sunt innebunit dupa aceste animale, as avea o mare placere ca adopt un pui de Rottweiler, imi place foarte mult aceasta rasa, asa ca daca se poate ma gasiti pe adresa de mail mircea_adi84, va rog vreau si eu unuuuuu:((((

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 05.01.2009 23:23:

    buna, imi plac foarte mult cainii si caii, pot sa spun ca sunt innebunit dupa aceste animale, as avea o mare placere ca adopt un pui de Rottweiler, imi place foarte mult aceasta rasa, asa ca daca se poate ma gasiti pe adresa de mail mircea_adi84, va rog vreau si eu unuuuuu:((((

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 05.01.2009 13:32:

    VRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRREAUUUUUUUUUUU SI EU UN PUYUT,BAIETEL

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 05.01.2009 13:32:

    VRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRREAUUUUUUUUUUU SI EU UN PUYUT,BAIETEL

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 05.01.2009 13:32:

    VRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRREAUUUUUUUUUUU SI EU UN PUYUT,BAIETEL

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 04.01.2009 19:37:

    am 2 rottweileri massculi de talie mare,rasa pura bine intretinuti....si caut femela pt monta.Locuiesc in ALBA_IULIA....ROBERT....0728952661

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 04.01.2009 19:37:

    am 2 rottweileri massculi de talie mare,rasa pura bine intretinuti....si caut femela pt monta.Locuiesc in ALBA_IULIA....ROBERT....0728952661

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 04.01.2009 19:37:

    am 2 rottweileri massculi de talie mare,rasa pura bine intretinuti....si caut femela pt monta.Locuiesc in ALBA_IULIA....ROBERT....0728952661

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 21.12.2008 23:39:

    Vreau si eu un catel va rog!...nu imi permit..:(...am o situatie financiara foarte proasta....:((

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 21.12.2008 23:39:

    Vreau si eu un catel va rog!...nu imi permit..:(...am o situatie financiara foarte proasta....:((

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 12.12.2008 01:13:

    am un pui d rottweiler,fetita in varsta d 4 luni.o am de cand avea 1 luna si e super frumoasa,jucausa si ffffffffffffffffffffffffffffffffff rasfatata,o iubesc tare mult si oriunde ma duc ma gandesc la ea....mi-a luat mintile...:))...nici la prietenul meu nu ma gandesc asa mult cum ma gandesc la fetita mea...

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 12.12.2008 01:13:

    am un pui d rottweiler,fetita in varsta d 4 luni.o am de cand avea 1 luna si e super frumoasa,jucausa si ffffffffffffffffffffffffffffffffff rasfatata,o iubesc tare mult si oriunde ma duc ma gandesc la ea....mi-a luat mintile...:))...nici la prietenul meu nu ma gandesc asa mult cum ma gandesc la fetita mea...

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 04.12.2008 19:47:

    Pt cine ofera un puiut:arges sau bucuresti id-ul ralumos@yahoo.com

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 04.12.2008 19:47:

    Pt cine ofera un puiut:arges sau bucuresti id-ul ralumos@yahoo.com

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 04.12.2008 19:47:

    Pt cine ofera un puiut:arges sau bucuresti id-ul ralumos@yahoo.com

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 04.12.2008 19:47:

    Pt cine ofera un puiut:arges sau bucuresti id-ul ralumos@yahoo.com

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 04.12.2008 19:41:

    buna! ma numesc Raluca si as vrea sa adopt un puiut de rottweiler.Stau la curte.langa curte este o padure destul de mare iar mai departe este un lac in fiecare vara merg la munte si as dori sa ne insoteasca pe mine si pe familia mea.Am experienta in catei (am mai avut 2 catei din rasa brac german ,2 tekeli iar acum am 2 fetite de shih-tzu).Am citit totul despre Rottweileri si sunt niste catei adorabili.In primavara sau vara anului 2009 as vrea un catelus mascul de rottweiler.o sa ii ofer o viata minunata.Cine are puiuti de rottweiler si ar dori sa imi faca o mare bucurie ma poate contaca pe id-ul: ralumos@yahoo.com va roog mult de tot nu veti regreta.catelusul va fi pe maini bune.

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 04.12.2008 19:41:

    buna! ma numesc Raluca si as vrea sa adopt un puiut de rottweiler.Stau la curte.langa curte este o padure destul de mare iar mai departe este un lac in fiecare vara merg la munte si as dori sa ne insoteasca pe mine si pe familia mea.Am experienta in catei (am mai avut 2 catei din rasa brac german ,2 tekeli iar acum am 2 fetite de shih-tzu).Am citit totul despre Rottweileri si sunt niste catei adorabili.In primavara sau vara anului 2009 as vrea un catelus mascul de rottweiler.o sa ii ofer o viata minunata.Cine are puiuti de rottweiler si ar dori sa imi faca o mare bucurie ma poate contaca pe id-ul: ralumos@yahoo.com va roog mult de tot nu veti regreta.catelusul va fi pe maini bune.

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 04.12.2008 19:41:

    buna! ma numesc Raluca si as vrea sa adopt un puiut de rottweiler.Stau la curte.langa curte este o padure destul de mare iar mai departe este un lac in fiecare vara merg la munte si as dori sa ne insoteasca pe mine si pe familia mea.Am experienta in catei (am mai avut 2 catei din rasa brac german ,2 tekeli iar acum am 2 fetite de shih-tzu).Am citit totul despre Rottweileri si sunt niste catei adorabili.In primavara sau vara anului 2009 as vrea un catelus mascul de rottweiler.o sa ii ofer o viata minunata.Cine are puiuti de rottweiler si ar dori sa imi faca o mare bucurie ma poate contaca pe id-ul: ralumos@yahoo.com va roog mult de tot nu veti regreta.catelusul va fi pe maini bune.

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 04.12.2008 19:41:

    buna! ma numesc Raluca si as vrea sa adopt un puiut de rottweiler.Stau la curte.langa curte este o padure destul de mare iar mai departe este un lac in fiecare vara merg la munte si as dori sa ne insoteasca pe mine si pe familia mea.Am experienta in catei (am mai avut 2 catei din rasa brac german ,2 tekeli iar acum am 2 fetite de shih-tzu).Am citit totul despre Rottweileri si sunt niste catei adorabili.In primavara sau vara anului 2009 as vrea un catelus mascul de rottweiler.o sa ii ofer o viata minunata.Cine are puiuti de rottweiler si ar dori sa imi faca o mare bucurie ma poate contaca pe id-ul: ralumos@yahoo.com va roog mult de tot nu veti regreta.catelusul va fi pe maini bune.

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 23.11.2008 23:04:

    am si eu o fetita de 2 ani ce cintareste aproape 60 de kg,am nevoie de un sfat de la cine ma poate ajuta .Care este perioada lor de dat la monta.sunt niste ciini exceptionali din toate punctele de vedere si cei mai loiali. EDUCATI BINE NU CRED CA POTI AVEA NICI O PREBLEMA

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 23.11.2008 23:04:

    am si eu o fetita de 2 ani ce cintareste aproape 60 de kg,am nevoie de un sfat de la cine ma poate ajuta .Care este perioada lor de dat la monta.sunt niste ciini exceptionali din toate punctele de vedere si cei mai loiali. EDUCATI BINE NU CRED CA POTI AVEA NICI O PREBLEMA

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 23.11.2008 23:04:

    am si eu o fetita de 2 ani ce cintareste aproape 60 de kg,am nevoie de un sfat de la cine ma poate ajuta .Care este perioada lor de dat la monta.sunt niste ciini exceptionali din toate punctele de vedere si cei mai loiali. EDUCATI BINE NU CRED CA POTI AVEA NICI O PREBLEMA

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 15.11.2008 19:30:

    am un mascul de 1an si 9 luni a fost la scoala de dresaj si imi asculta toate comenziel este cel mai bun prieten si cea mai buna rasa de companie

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 15.11.2008 19:30:

    am un mascul de 1an si 9 luni a fost la scoala de dresaj si imi asculta toate comenziel este cel mai bun prieten si cea mai buna rasa de companie

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 15.11.2008 19:30:

    am un mascul de 1an si 9 luni a fost la scoala de dresaj si imi asculta toate comenziel este cel mai bun prieten si cea mai buna rasa de companie

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 04.11.2008 23:49:

    Am si eu un rott (de talie mare)de 8 luni si are 48 de kg si sunt putin ingrijorata de greutatea lui ...oare nu are prea multe kg pt varsta lui?si nu este deloc agresiv din contra se joaca cu toata lumea si ma gandesc daca o sa fie la fel de bland si jucaus si la varsta de 1-2 ani.

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 04.11.2008 23:49:

    Am si eu un rott (de talie mare)de 8 luni si are 48 de kg si sunt putin ingrijorata de greutatea lui ...oare nu are prea multe kg pt varsta lui?si nu este deloc agresiv din contra se joaca cu toata lumea si ma gandesc daca o sa fie la fel de bland si jucaus si la varsta de 1-2 ani.

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 01.11.2008 20:10:

    Pot fi contactat la numarul de telefon 0732167284.

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 01.11.2008 20:10:

    Pot fi contactat la numarul de telefon 0732167284.

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 01.11.2008 20:08:

    Sunt un pasionat al animalelor.Am un porcusor de guineea la care tin foarte mult .In urma cu doi ani mi-a murit cainele de rasa brac german .Am suferit mult mai ales ca a fost otravit.Il tineam la bunici in curtea casei.De atunci cusca este goala.Imi doresc nespus de mult un pui de rottweiler .Daca va fi sa am vreodata unul il voi da la dresat pentru a nu mai manca de la persoane straine.In eventualitatea ca m-ati inteles va multumesc anticipat.

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 01.11.2008 20:08:

    Sunt un pasionat al animalelor.Am un porcusor de guineea la care tin foarte mult .In urma cu doi ani mi-a murit cainele de rasa brac german .Am suferit mult mai ales ca a fost otravit.Il tineam la bunici in curtea casei.De atunci cusca este goala.Imi doresc nespus de mult un pui de rottweiler .Daca va fi sa am vreodata unul il voi da la dresat pentru a nu mai manca de la persoane straine.In eventualitatea ca m-ati inteles va multumesc anticipat.

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 07.10.2008 15:11:

    am si eu unu are 1 an si 8 luni e superb e foarte atasat de mine are chef d joaca toata ziua dar are si o problema cand il scot la plimbare devine foarte agresiv nu suporta nici un fel de animale si nici copii aveti mare grija sunt si gelosi

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 07.10.2008 01:02:

    Am un caine rottwailer de 1 an si 1 luna e extraordinar de cuminte

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 10.09.2008 07:42:

    In curand trebuie sa "nasca" cateaua mea Rottweiler insa nu stiu sigur cati pui o sa aiba deoarece este la prima "nastere" si sper sa nu aiba probleme 8-> ...tata mia promis ca imi da un pui......un mascul..... dar dak o sa fete mai multi o sa dau anunt aici deoarece am vazut mai multe persoane interesate de Rottweiler ..........Va rog cititi cu atentie pe internet si interesativa de tot ce va trebuie ca sa aveti un caine ca acesta......eu am avut cam 4 caini si stiu ce inseamna asta........Dak va intereseaza ceva la id de mess BERNARDO_provenzano_2016

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 07.09.2008 22:56:

    Am si eu un caine rotwailer de la 3 saptamani si acuma are 1 an si 1luna .Este foarte inteligent , afectuos si agresiv cu cei care nu iubesc animalele sau alcoolisti si cu copii "nu toti copii " .Executa frumos comenzile de dresaj.Nu-i place alte aminale de companie deoarece este foarte gelos.Si ca sa ai un rottwailer trebuie sa ai acorzi toata atentia si rabdarea ta.

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 07.09.2008 22:48:

    am si eu caine rottwailer

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 07.09.2008 22:48:

    am si eu caine rottwailer

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 04.09.2008 22:07:

    chiar daca privesti in ochii unui astfel de caine si chiar daca nu poti crede ca poate fi un caine milos,iubitor si atasat de tine asta nu inseamna ca acest caine este violent ce nu te lasa sa te apropii de stapanul lui.are acest comportament datorita dragostei si iubirii lui pe care o poarta stapanului.vreau sa mentionez ca este un caine credincios si recunoscator.

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 29.08.2008 17:29:

    E rasa mea favorita, cat iubesc eu cainii astia. Eu am un Teckel, e caine de talie mica si arata ca un pui de Rtoweiller...imi doresc la nebunie un rotweiller, insa nu la apartament, pentru k au nevoie de spatiu foarte mare si le trebuie o gradina unde sa se joace!!

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 26.08.2008 00:57:

    sunt fata cu mesajul anterior, nr meu de tel e 0740534599, va multunesc

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 26.08.2008 00:41:

    am avut unul si mi-a murit acum 3 zile, era bolnav de inima si mi-a facut stop cardiac , as dori un alt puiut ca simt ca innebunesc toata ziua cu gandul la el, as vrea sa-mi umplu timpul sa uit de el . iubesc foarte mult animalele,daca aveti vreun puiut disponibil va rog sa ma contactati. va multumesc

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 22.08.2008 00:02:

    am un caine rottwailler este foarte rau fara voia mea nu intra nimenia IN CURTE,daca intra cineva in curtea mea il sugerez sa sune la sonerie,daca nu va suna il va face bucati cainele. AVETI MARE GRIJA DE CAINI.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 21.08.2008 23:55:

    t7edktyd

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 21.08.2008 23:51:

    Caini

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 21.08.2008 23:51:

    Caini

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 18.08.2008 23:33:

    Sunt cei mai draguti caini! avem si noi o fetita de 2 ani. E o dulceata! Insa nimeni nu are curajul sa se apropie nici macar de tarc...Doar ca e cam zurlie. din prea mult drag, sare pe tine de te darama. Dar e cel mai bun caine!

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 18.08.2008 22:22:

    sunt cei mai naspa caini........si va zic si de ce...mai demult un rottweiler mi-a muscat cainele...a fost cumplit ..la muscat de gat si nu ii mi dadea drumul . ..cainele meu a fost in stare f grava si nici acum nu sa vindecat complet . sunt cei mi rai caini posibili. si zobi, cainele meu nici macar nu la atacat pt ca e cel mai bland caine pe care lam vazut si asta explica de ce cainele rottwailer nu avea nici o zgarietura .dar acel caine parca inebunise...feritiva

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 15.08.2008 23:11:

    Este intr-adevar un animal foarte atasat de stapin . Se spune ,cum sunt stapinii asa este si animalu.nu ataca decit daca esti atacat, nu te lasa sa fii trist.iar daca printr-o nefericita problema crezi ca il pierzi cind este bolnav devii cel mai bolnav om de pe pamint. Asa sunt sunt eu de citeva zile de cind am aflat ca are inceput de hepatita si leucemie pe linga o prostata cu puroi cit capul unui bebelus, si trebuia sa facem un consiliu de familie dupa ce ni s-amexplicat ce inseamna acest risc. daca il va deschide si sunt alte probleme si nu poate fi operat este mai bine sa nu se teezeasca din anestezie. dar uneori viata este asa de complexa. am facut tot posibilul sa incercam sa il salvam si sper ca am reusit. dupa ce ne-am hotarit ca asa este mai bine sa fie eutanasiat, deodata apare un licar de speranta care striga > mama m-am razgindit vreau sa il vad in viata sa imi iau ramas bun de la el ajung in patru ore de la mare, te rog nu ii lasa sa ii faca injectia> si atunci accepti ceea ce te roaga copilul cu lacrimi in glas .Dupa ce am plecat de la doctor si mi-a arat cum arata aceea prostat cu puroi,nici acum nu imi dau seama cum am rezistat sa vad cum ii umbla printre mate si imi arata acea punga cu puroi cit capul unui nou nascut. Cind am plecat de acolo il inchidea si stiam ca va mai putea trai citeva zile cu morfina pina reuseau sa ajunga baietii si sa isi i-a ramas bun de la el. Am plecat pligind de acolo si peste 20 de minute ma suna de la cabinet zicindu-mi ca il va opera incercind sa isi asume acest risc de al pierde pe masa de opratie.dar dorindu-si atit de mult sa traiasca a rezista acestei operatii si sper ca aceste 12 0re sa fie un semn bun pina miine. Dl doctor spunind ca nu a mai vazut ca un caine isi doreste atit de mult sa traiasca deoarece dupa ce l-a terminat de operat s-a trezit imediat din anestezie cautind cu ochii pe cei dragi. Am ajuns sa il vedem la inceput nu m-a recunoscut dar imediat ce m-am apropiat si i-am vorbit cu dragoste a ridicat capul de jos m-a pupat pe obrazsi nu isi mai dezlipea capul din bratele mele, cind a ajuns baiatul cel mic s-a ridicat in picioare si aplecat spre el intinzindu-i labuta sa dea noroc cu el ochii ii staluceau de fericire. Poate are sanse sa scape miine trebuie sa il luam . Deci ,daca vreti sa va luati un animal de companie cel mai bun este rottweilerul.Si ii multumesc domnului doctor Stecik pentru ca ne-a mai dat sansa sa il vedem in viata.

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 11.08.2008 15:13:

    Am si eu doi caini ROTTWEILER o femela si un mascul.Femella se numeste Bia si masculul se numeste Pancho.Pe Bia o am de la varsta de 6 saptamani.Mereu ma apara si se joaca cu mine.Problema este ca nu ii plac copiii mici.Pe mine ma suporta si ma iubeste.M-ia demostrat acest lucru cand a sarit si la parintii mei sa ma apere de ei k au vrut sa imi dea o palma dar din joaca.Rasa este cea mai TARE.PWPWPWPWPWPWPWPW MALE MALE MALE;):*;):*

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 11.08.2008 15:13:

    Am si eu doi caini ROTTWEILER o femela si un mascul.Femella se numeste Bia si masculul se numeste Pancho.Pe Bia o am de la varsta de 6 saptamani.Mereu ma apara si se joaca cu mine.Problema este ca nu ii plac copiii mici.Pe mine ma suporta si ma iubeste.M-ia demostrat acest lucru cand a sarit si la parintii mei sa ma apere de ei k au vrut sa imi dea o palma dar din joaca.Rasa este cea mai TARE.PWPWPWPWPWPWPWPW MALE MALE MALE;):*;):*

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 03.08.2008 12:38:

    mama imi spune cine o sal creasca ude sal tin si tot o rog sa mi dea voi sa iau unul

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 03.08.2008 01:47:

    ma da vreau foare tare un rotfeler vreau vreau vreu el e super

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 30.07.2008 23:39:

    Sunt Bibitza! Am si eu Rottweileri,trei! Sunt dragalasi si adorabiliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii! Deby si Hakan (ii vedeti in ultima poza cu adulti) sunt suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuper tari. Cand ii vezi prima data incremenesti, mai ales in fata baietelului, dar amandoi sunt blaaaanzi! Cu pitica de Nora nu am probleme, inafara de faptul ca nu e dresata si e prea zbuciumata pt asta!!!!!!!!!!! Sunt foarte dragalasi si adorabili! Niste monstruleti ffffffffffffffffffffffffffffffoarrrrrrrrrrrrrrrrrtttttttttttttttteeeeeeeeeeeee F. F. ascultatori. Sunt foarte rasfatati, mai ales cea mica! Nu suporta sa vada ca-i mangai pe ceilalti. Mica mea geloasa ma iubeste tare mult! As vrea ca intr-o zi sa ma trezesc si langa un Terra Nova, dar pana atunci voi sta cu monstruletzii mei preferati!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! MUAHHHHHHHHH !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 30.07.2008 00:39:

    moama cutzi astia sunt cei mai frumy:X:X:X:X:X:Xbesk rotwaileri cei mai tari kiss la ei:X

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 20.07.2008 18:51:

    sunt o iubitoare de catei

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 19.07.2008 18:49:

    si eu am un caine rottweiler de 4 ani.e foarte frumos.il am de cand avea 2 luni.:)este cuminte dar cu straini putin agresiv.suntem cei mai bn prieteni.il iubesc ff mult si sper ca va ramane asa cum este si acum un caine super;)

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 12.07.2008 20:12:

    este un cine foarte frumos si vreau si ieu unu

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 01.07.2008 00:14:

    am avut un rotwailler pe nume igor...dar era o dulceata de catel...nu cred ca il voi uita niciodata,din pacate era al fostului meu prieten si a ramas la el..dar stiu ca va avea grija de el...il iubeste si el la fel de mult ca mine

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 30.06.2008 10:50:

    rottweilerul este o rasa de cine care nu tre sa fii nici blind nici rau cu el,deoarece,cei care vor sa aiba un rottweiler trebue sa aiba grija inca de cind is mici,,,daca is mari degeaba va kinuiti,va faceti cosciug singur voua,,,sfatul meu:cumparativa un pui de rott.. shi educatil de mic,aratatii cinei sefu,dar nu prea sever,,succes

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 16.06.2008 22:17:

    am mascul si femela de rottweiler,femela este gestanta iar cainele este un adevarat domn cu iubita lui.Nu am intalnit atata inteligenta decat la ciobanescul german.Toata lumea m-a sfatuit sa renunt la aceasta rasa,dar nu au avut nici o sansa.Nero are un an iar Rita un an si trei luni.Sunt dresati de mine ,cunosc notiuni elementare,dar nici o sansa de agresivitate.Consider ca stapanii sunt adevaratii vinovati cand vorbim de agresivitate.Este foarte fioros cand te uiti la el,in schimb poti sa pleci cu farfuria lui cu mancare,chiar daca atunci te vede prima oara.Aratai cine este seful haitei de mic si totul este OK.Un sfat-nu renunta la vanatoarea de pasari chiar si de curte,totul plecand de la joaca.

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 07.06.2008 19:06:

    am si eu un caine rottweiler, are 7 luni...nu stiu ce sa-i mai dau de mancare..i-am luat si mancare speciala pt catei...l-am deparazitat intern, i-am facut vaccin, problema este ca nu se ingrasa deloc este slab. cand pun mana pe el tremura foarte tare..nu stiu care este cauza...am grija de el....nimeni nu-i face nici un rau. imi este fffffff drag...nu vreau sa mai fie asa slab. ce sa-i fac??? dati-mi niste sfaturi.

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 30.05.2008 13:30:

    Tocmai mi-am luat un puisor de rottweiler, vreau sa zic ca este minunat, nu e primul catel,dar asta mi se pare prea deosebit..ma face sa ma simt mult mai bn...e minunat..

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 21.05.2008 12:44:

    am un rottwailer cu pete de foc ,l-am primit mare la 7 luni ,mi la adus cineva care il tinea in curte acum sta cu mine la bloc ,va scriu pt ca nu stiu ce sa ma fac cu el e agresiv cu ceilalti caini de companie ,practic nu ii suporta ,il scot afara doar cu botnita ,imi puteti da un sfat ,incerc sa-l fac sa socializeze cu celelalte rase dar nu-l intereseaza ,are doua prietene ,o boxerita si o femela ascki,la fel nu suporta persoanele care consuma alcool a atacat o astfel de persoana ,nu suporta nici cainii comunitari ce sa ma fac cu el imi dati un sfat

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 11.05.2008 16:16:

    Am un rottweiler de 10 ani la mine in curte nu poate intra nimeni fara voia lui si am mea daca cineva intra var sa ii dau voie il poarte omora pe loc cand eu innot in piscina si ma arunc de pe trambulina el ma impinge cu botul

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 11.05.2008 16:16:

    Am un rottweiler de 10 ani la mine in curte nu poate intra nimeni fara voia lui si am mea daca cineva intra var sa ii dau voie il poarte omora pe loc cand eu innot in piscina si ma arunc de pe trambulina el ma impinge cu botul

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 07.05.2008 15:55:

    Vreau URGENT un pui rottweiler mascul sau femela ...da sa fie mik puiul...mazim 2 luni.........!!!!!!!!!!!!!!.... URGENT!!!!!!!!!

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 07.05.2008 15:55:

    Vreau URGENT un pui rottweiler mascul sau femela ...da sa fie mik puiul...mazim 2 luni.........!!!!!!!!!!!!!!.... URGENT!!!!!!!!!

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 29.04.2008 16:56:

    desi multi (prieteni,partinti,)miau spus ca aceasta rasa este foarte periculoasa eu vreau sami cumpar un pui de rottweiler deoarece ii iubesc prea mult si o sa ma ocup de el cat voi putea de mult

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 26.04.2008 17:43:

    eu am 2 rottweileri femela si mascul si e adevarat k mascul e mai greu d stapanit iar femela mai usor ...ii cheama bessy si nerro ..el e mai neastamparat dar ea ne iubeste pe toti mai putin p cei care ii uita sau strainii............:P

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 26.04.2008 17:43:

    eu am 2 rottweileri femela si mascul si e adevarat k mascul e mai greu d stapanit iar femela mai usor ...ii cheama bessy si nerro ..el e mai neastamparat dar ea ne iubeste pe toti mai putin p cei care ii uita sau strainii............:P

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 23.04.2008 22:32:

    Si eu am un caine ... un rottweiler de 3 ani .... desi l-am luat de la 3 luni ( o varsta destul de mare s-ar zice ) l-am dresat usor :) ... Si este FOARTE ascultator si istet. Nu credeam ca rottweilerii sunt asa destepti sincer. Nu ataca decat cand eu sunt atacat . (ex: ma jucam cu verisorul meu in iarba ...ne tranteam , ne jucam si la un moment dat verisorul meu a ajuns peste mine . "Max" cainele meu imediat a sarit si l-a apucat de mana .. Norocul nostru ca Max avea doar 8 luni ) . De asemenea tin sa precizez ca rottweilerul NU VA ACCEPTA NICIODATA 2 STAPANI!!! Tatal meu este "stapanul" , ceea ce este clar observabil ... Eu sunt doar un amic, dar asta nu inseamna ca nu ma asculta ! Ba chiar imi face placere sa il scot la plimbare , sa ma joc cu el ... fara sa imi fie teama ca nu ma va asculta sau ca va face vreo prostie ! P.S. : Scuzati greselile de exprimare . Am 14 ani ! :D

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 23.04.2008 22:32:

    Si eu am un caine ... un rottweiler de 3 ani .... desi l-am luat de la 3 luni ( o varsta destul de mare s-ar zice ) l-am dresat usor :) ... Si este FOARTE ascultator si istet. Nu credeam ca rottweilerii sunt asa destepti sincer. Nu ataca decat cand eu sunt atacat . (ex: ma jucam cu verisorul meu in iarba ...ne tranteam , ne jucam si la un moment dat verisorul meu a ajuns peste mine . "Max" cainele meu imediat a sarit si l-a apucat de mana .. Norocul nostru ca Max avea doar 8 luni ) . De asemenea tin sa precizez ca rottweilerul NU VA ACCEPTA NICIODATA 2 STAPANI!!! Tatal meu este "stapanul" , ceea ce este clar observabil ... Eu sunt doar un amic, dar asta nu inseamna ca nu ma asculta ! Ba chiar imi face placere sa il scot la plimbare , sa ma joc cu el ... fara sa imi fie teama ca nu ma va asculta sau ca va face vreo prostie ! P.S. : Scuzati greselile de exprimare . Am 14 ani ! :D

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 22.04.2008 08:49:

    sunt cei mai buni . Am mai avut si boxer.

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 22.04.2008 08:49:

    sunt cei mai buni . Am mai avut si boxer.

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 21.04.2008 17:41:

    rottweilerul meu a implinit acum citeva zile 7 ani. in tot acest timp a dat dovada ca este cel mai iubitor caine . Sa nu credeti ca nu a facut si prostii. A muscat-o pe fica mea de 13 ani , dar asta doar pentru ca lui nu-i place cearta si scandalul . Eu o certam pe ea , ea a inceput sa tipe la mine si el a sarit si a muscat-o .Totusi a muscat-o cu grija , ca putea sa ii rupa mina. Altadata, a aparat-o in parc de niste derbedei ce voiau sa-i fure telefonul si nu l-au vazut si pe el .Cand era mica fetita mea, o pazea noaptea , se ducea la ea la usa de la dormitor , plangea pana ii deschideam usa, se urca in pat langa ea o pupa de cateva ori , si pe urma se intorcea la locul lui .De cand am cainele asta , nu imi mai este teama , nici mie si nici fetitei mele sa stam singure in casa .Se joaca cu oricine intra invitat de noi in casa si doamne fereste sa deschizi usa sa intri singur ca nu mai apuci sa faci 3 pasi. Este cel mai bun paznic al nostru si cel mai bun prieten.Il iubesc .

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 21.04.2008 17:41:

    rottweilerul meu a implinit acum citeva zile 7 ani. in tot acest timp a dat dovada ca este cel mai iubitor caine . Sa nu credeti ca nu a facut si prostii. A muscat-o pe fica mea de 13 ani , dar asta doar pentru ca lui nu-i place cearta si scandalul . Eu o certam pe ea , ea a inceput sa tipe la mine si el a sarit si a muscat-o .Totusi a muscat-o cu grija , ca putea sa ii rupa mina. Altadata, a aparat-o in parc de niste derbedei ce voiau sa-i fure telefonul si nu l-au vazut si pe el .Cand era mica fetita mea, o pazea noaptea , se ducea la ea la usa de la dormitor , plangea pana ii deschideam usa, se urca in pat langa ea o pupa de cateva ori , si pe urma se intorcea la locul lui .De cand am cainele asta , nu imi mai este teama , nici mie si nici fetitei mele sa stam singure in casa .Se joaca cu oricine intra invitat de noi in casa si doamne fereste sa deschizi usa sa intri singur ca nu mai apuci sa faci 3 pasi. Este cel mai bun paznic al nostru si cel mai bun prieten.Il iubesc .

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 17.04.2008 12:32:

    eu imi iau un Rottweiler....multa loome[parintii,familia,prietenii si colegii] spun ca este agresiv.....ei pot fi inblanziti?

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 17.04.2008 12:32:

    eu imi iau un Rottweiler....multa loome[parintii,familia,prietenii si colegii] spun ca este agresiv.....ei pot fi inblanziti?

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 13.04.2008 18:51:

    AM UN rottweiler. ARE 1AN SI 2 LUNI. A CRESCUT CU FICA MEA IN CASA. FIKA MEA LA INVATAT CA DACA SE IA CINEVA DE EA SI II LA PLIMBARE CU CAINELE O APARA SI SARE SA MUSTE. IN REST CAINELE II BLAND NU MUSCA. MUSCA DOAR DACE ESTE INTARATATA.. DECI SA NU VA FIE FRICA DE ROTTWEILERI !!!

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 13.04.2008 18:51:

    AM UN rottweiler. ARE 1AN SI 2 LUNI. A CRESCUT CU FICA MEA IN CASA. FIKA MEA LA INVATAT CA DACA SE IA CINEVA DE EA SI II LA PLIMBARE CU CAINELE O APARA SI SARE SA MUSTE. IN REST CAINELE II BLAND NU MUSCA. MUSCA DOAR DACE ESTE INTARATATA.. DECI SA NU VA FIE FRICA DE ROTTWEILERI !!!

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 06.03.2008 19:45:

    rottweilerul este un caine deosebit si este foarte jucaus si nu va ataca pe nimeni decat la comanda sau cand se simte in pericol este un caine super

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 04.03.2008 19:36:

    u crezi?

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 02.03.2008 18:50:

    Am un Rottweiler de 8 ani si pot spune ca e ceva deosebit.In tot acest timp am fost nedespartiti(poate doar 5-6 ore pe zi).In rest am stat impreuna.Ii place ff mult sa se plimbe cu masina si cand eu plec,el imi ocupa locul de la volan si adopta o pozitie greu de descris.Parca e o statuie.Nu reactioneaza la persoanele care trec, decat in momentul cand eu sunt inauntru.Nu lasa pe nimeni in masina nici chiar pe sotia mea cu care sta zilnic,poate mai mult decat cu mine.Ca sa o urc in masina, trebuie sa-l dau jos pe el si apoi poate urca.Nu ataca pe nimeni decat la comanda ,sau cand sunt eu atacat prin surprindere. Proprietatea o apara cu pretul vietii.Sunt foarte afectivi si nu poti imparti cu nimeni sentimente dragalase, daca el este prezent.Ii place mult sa se joace si iubeste tot ce este mic: catei,pisici,copii,pasari de curte,etc.La pescuit se arunca asupra pestelui cand il scoti din apa. Cand inoti,are tendinta de a te salva si deci te prinde cu gura sa te scoata afara din apa. Nu suporta mirosuri de batrani nespalati,alcoolici,miscari bruste,zgomot de motorete etc si deci e pericol de a ataca persoana respectiva sau obiectul zgomotos.Asculta cu sfintenie comenzile si le executa mai putin cand este in prezenta unei femele.Nu recomand persoanelor cu astfel de caini sa se bage cand sunt la imperechere.Sunt imprevizibili.Zilnic trebuie sa-i demonstrezi ca esti superior lui. In rest e un caine SUUUUUUUUPEEEERRRRRR !

    [Răspunde]
mai multe life.ro
mai multe Ştiri / Evenimente
  • Un câine s-a întors acasă după patru ani în care nimeni n-a ştiut de el
    Un câine s-a întors acasă după patru ani în care nimeni n-a ştiut de el

    În 2013, Molly, un ciobănesc german din Carolina de Nord, a plecat de acasă împreună cu cel mai bun prieten al său, un căţel din curtea vecină.

    CITEŞTE
  • Un câine a salvat de la moarte zeci de nuntaşi în Nigeria. Ce a făcut când o femeie se pregătea să se arunce în aer
 
X
Citeste mai mult»
  • Pedigree Teacup Maltese Puppies
    Pedigree Teacup Maltese Puppies

    Avem o grămadă frumoasă de pui maltezi. Calitate excelentă cu ochi mari negri. Sărut de Ch. Sammy și barajul este G-Champion, care este însoțit de mulți campioni în pedigree. Acum, luând un depozit pentru acești copii adorabili. Curente pe toate vaccinuri

    audreyprior3@gmail.com Postat la 14/06/2017 11:11
    Categoria: Oferte
  • DONEZ broasca testoasa

    Donez broasca testoasa in varsta de 4-5 ani. Este destul de mare ca si dimensiuni deja - cat o palma. Nu ii pot oferi conditiile necesare unui trai bun si sta mai mult singura. Nu ma pricep la acest tip de animal si mi-as dori sa o preia cineva care o poa

    mail.alexagombos@gmail.com Postat la 14/06/2017 11:11
    Categoria: Oferte
  • Pierdut caine lup negru
    Pierdut caine lup negru

    Pierdut caine lup negru,mascul, talie mare,varsta 8 ani,se afla sub tratament, zona Gara de Est - Obor, Sect.2, Bucuresti. Este microcipat. Data disparitiei 27.05.2017. Ofer recompensa! Tel.:0722.68.88.36 / 0752.17.79.19; email: dragosion1977@yahoo.com

    dragosion1977@yahoo.com Postat la 14/06/2017 11:11
    Categoria: Oferte
  • Pisoiasi Norocei nascuti pe 1 apr educati la litiera scumpi si jucausi
    Pisoiasi Norocei nascuti pe 1 apr educati la litiera scumpi si jucausi

    2 Puiuti de 2 luni, scumpi si dragastosi, ingrijiti si curatei crescuti in casa - Blackie si Costi, deparazitati, educati - invatati sa-si faca nevoile la litiera, pufosi si mancaciosi cauta un stapan/o stapana la fel de iubitoare si grijulie

    pavilic@yahoo.com Postat la 14/06/2017 11:11
    Categoria: Oferte
x
Aboneaza-te la newsletterul Zooland.ro