Un copil a omorât un şarpe, muşcându-l - VIDEO

Un copil a omorât un şarpe, muşcându-l - VIDEO

Un băieţel brazilian, în vârstă de 1 an, s-a salvat de un şarpe veninos, după ce l-a omorât muşcându-l. Întâmplarea a avut loc în localitatea Mostardas, din Brazilia.

Jaine Ferreira, mama copilului, povesteşte că "Micul Lorenzo era mult prea liniştit decât de obicei". În ziua de 9 noiembrie, când a mers să-şi verifice fiul, l-a descoperit pe Lorenzo cu un şarpe în gură şi cu sânge pe mâini şi pe faţă.
 
Locuinţa familiei Ferreira se află într-o zonă urbană în care locuitorii ei nu au mai văzut şerpi până acum.
 


Mama copilului a relatat că micuţul a tratat reptila de parcă ar fi fost una dintre jucăriile sale, ea, având nevoie de ajutorul soţului ca să-i poată smulge copilului şarpele dintre fălci.

Medicii au examinat băiatul şi nu au găsit niciun semn că acesta ar fi fost muşcat de şarpe. Ei au constatat că Lorenzo a ucis reptila, muşcându-l foarte aproape de zona capului.
 
Conform medicilor, băiatul ar fi putut să moară, căci şarpele era viperă de peşteră veninoasă.  Dar specialiştii au anunţat, după ce au văzut fotografiile reptilei moarte, că era, totuşi, un şarpe de apă neveninos.
 
Iniţiativa Globală Snakebite, un ONG australian, a estimat că anual, în America Latină, se înregistrează de la 540 până la 2298 de decese provocate de muşcături ale şerpilor.

Sursa: Upi
 

Autor: Iulia Albi

0 Comentarii
mai multe life.ro
mai multe Ştiri / Evenimente
 • Un câine s-a întors acasă după patru ani în care nimeni n-a ştiut de el
  Un câine s-a întors acasă după patru ani în care nimeni n-a ştiut de el

  În 2013, Molly, un ciobănesc german din Carolina de Nord, a plecat de acasă împreună cu cel mai bun prieten al său, un căţel din curtea vecină.

  CITEŞTE
 • A riscat pedeapsa cu închisoarea, pentru a salva un pui de urs care era pe moarte - Galerie foto
  A riscat pedeapsa cu închisoarea, pentru a salva un pui de urs care era pe moarte - Galerie foto

  Fotograful Corey Hancock, din Oregon, a găsit în timpul unei excursii montane un pui de urs care trăgea să moară.

  CITEŞTE
 
X
Citeste mai mult»
 • Pedigree Teacup Maltese Puppies
  Pedigree Teacup Maltese Puppies

  Avem o grămadă frumoasă de pui maltezi. Calitate excelentă cu ochi mari negri. Sărut de Ch. Sammy și barajul este G-Champion, care este însoțit de mulți campioni în pedigree. Acum, luând un depozit pentru acești copii adorabili. Curente pe toate vaccinuri

  audreyprior3@gmail.com Postat la 14/06/2017 11:11
  Categoria: Oferte
 • DONEZ broasca testoasa

  Donez broasca testoasa in varsta de 4-5 ani. Este destul de mare ca si dimensiuni deja - cat o palma. Nu ii pot oferi conditiile necesare unui trai bun si sta mai mult singura. Nu ma pricep la acest tip de animal si mi-as dori sa o preia cineva care o poa

  mail.alexagombos@gmail.com Postat la 14/06/2017 11:11
  Categoria: Oferte
 • Pierdut caine lup negru
  Pierdut caine lup negru

  Pierdut caine lup negru,mascul, talie mare,varsta 8 ani,se afla sub tratament, zona Gara de Est - Obor, Sect.2, Bucuresti. Este microcipat. Data disparitiei 27.05.2017. Ofer recompensa! Tel.:0722.68.88.36 / 0752.17.79.19; email: dragosion1977@yahoo.com

  dragosion1977@yahoo.com Postat la 14/06/2017 11:11
  Categoria: Oferte
 • Pisoiasi Norocei nascuti pe 1 apr educati la litiera scumpi si jucausi
  Pisoiasi Norocei nascuti pe 1 apr educati la litiera scumpi si jucausi

  2 Puiuti de 2 luni, scumpi si dragastosi, ingrijiti si curatei crescuti in casa - Blackie si Costi, deparazitati, educati - invatati sa-si faca nevoile la litiera, pufosi si mancaciosi cauta un stapan/o stapana la fel de iubitoare si grijulie

  pavilic@yahoo.com Postat la 14/06/2017 11:11
  Categoria: Oferte
x
Aboneaza-te la newsletterul Zooland.ro