ZooLand.ro Forum  

Go Back   ZooLand.ro Forum > Animale de companie > Rozatoare
     LOGIN     
Register FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply

LinkBack Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1 (permalink)  
Old 17-02-2010, 08:59 PM
Junior Member

Question Hamster pitic

Buna ziua! Mi-am cumparat de curand o hamsterita pitica si as vrea sa mai cumpar unul dar nu stiu ce sa iau ori baiat ori fata,din cate am auzit se bat daca iau fata dar si baiat e prosibil. As mai vrea sa stiu cum trebuie sa am grija de ei ce mancare sa le ofer in special ,vitamine ,dimensiuni cusca ,cum sa previn bolile.
Astept parerile voastre!!!
Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old 18-02-2010, 10:02 AM
Member

Eu te sfatuiesc sa iei un baietel ca sa aiba si ea pereche. Daca cumperi tot hamsterita chiar s-ar putea sa se bata.
Hamsterii sunt omnivori deci mananca si carne si vegetale. In natura ei mananca graunte, seminte si insecte.
In afara de hrana speciala de la magazin iti recomand sa-i dai morcov, broccoli, castraveti, conopida la inceput cate putin si progresiv sa ii dai mai mult.
Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old 19-02-2010, 01:04 PM
Junior Member

multumesc pt sfat......dar nu as dori pui prea multi ca din cate ma citit pe net se impuiaza din 3 in 3 sapt ca se bat ca se manac......acum nu stiu ce sa zic
Reply With Quote
  #4 (permalink)  
Old 19-02-2010, 02:09 PM
Junior Member

Eu am 3 femele de 1 an jumate si nu s-au batut niciodata pana acum. Ideea este sa aiba spatiu sa se desfoasoare(eu am un acvariu mai mare) si fiecare sa aiba "roata" ei in care sa fuga
Reply With Quote
  #5 (permalink)  
Old 26-02-2010, 02:39 PM
Member

Cici daca poti, te rog pune o poza sa vedem si noi minunatia ta.
Ca tot ai intrebat de custi, trebuie sa sti ca modelele individuale standard sunt facute din plasa de sarma prinsa pe un schelet metalic si au dimensiunile 17 cm x 17 cm in fata si 22 cm adancime.
Dimensiunile sale variaza in functie de greutatea corporala respectiv varsta animalutelor. De exemplu pentru un hamster sub 5 saptamani este necesara o su*prafata de 25 cmp, pentru unul aflat intre 5 sapta*mini si 3 luni este nevoie de 31,25 cmp iar pentru unul care a depasit 3 luni, 38 cmp. Pentru fiecare exemplar in plus spatiul care trebuie asigurat se dubleaza, se intelege.
Reply With Quote
  #
Old

Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules