ZooLand.ro Forum  

Go Back   ZooLand.ro Forum > Animale de companie > Reptile
     LOGIN     
Register FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply

LinkBack Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1 (permalink)  
Old 23-12-2009, 10:52 AM
Junior Member

Default Gusteri

Aveti ideie daca gusterii supravietuiesc in captivitate sau daca exista vreo specie care rezista.?..Normal cei din salbaticie stiu ca sunt foarte sensibili, daca ii atingi pe coada le cade si nu cred ca ar sta intr-un acvariu..
Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old 05-01-2010, 12:21 PM
Junior Member

Nu am vazut sau auzit pe cineva sa creasca gusteri... Din cate stiu si eu nu spuravietuiesc daca sunt captivi.
Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old 06-01-2010, 01:03 PM
Junior Member

Sigur ca pot supravietui dar toata chestia e sa ii oferi conditii cat mai apropiate de mediul lui natural. se hraneste in general cu insecte, nu stiu cum i-ai procura asa ceva... si de baut i-ar trebui apa fara clor, adica plata. In acvariu ar avea nevoie de o bucata de lemn pe care sa se urce..
Reply With Quote
  #4 (permalink)  
Old 12-01-2010, 06:55 AM
Junior Member

n-ar fi o problema asta, i-as oferi conditiile de care are nevoie dar numai sa stiu ca supravietuieste intr-un mediu artificial.Multumesc pentru sfaturi crayi.
Reply With Quote
  #5 (permalink)  
Old 15-01-2010, 12:17 PM
Junior Member

Cu placere mariusel. Sa-mi spui si mie de unde ai facut rost, daca vei reusi sa faci acest lucru ca sunt foarte curios....iti doresc mult succes!!
Reply With Quote
  #6 (permalink)  
Old 18-01-2010, 02:27 PM
Junior Member

Quote:
Originally Posted by mariusel
Aveti ideie daca gusterii supravietuiesc in captivitate sau daca exista vreo specie care rezista.?..Normal cei din salbaticie stiu ca sunt foarte sensibili, daca ii atingi pe coada le cade si nu cred ca ar sta intr-un acvariu..
mariusel, daca vrei sa cresti un animal de companie ai foarte multe variante...de ce vrei tu sa faci experimente si sa chinui bietul animal? mai mult ca sigur o sa moara daca il iei din natura si il bagi intr-un acvariu pentru ca nu ai experienta.
Reply With Quote
  #7 (permalink)  
Old 20-01-2010, 02:28 PM
Junior Member

M-am saturat sa cresc animale "conventionale".. ma atrag mai mult cele ciudate in momentul de fata.
Reply With Quote
  #8 (permalink)  
Old 28-01-2010, 02:12 PM
Member

Quote:
Originally Posted by mariusel
Ce ai rezolvat mariusel in legatura cu gusterii?
Reply With Quote
  #9 (permalink)  
Old 29-01-2010, 02:44 PM
Junior Member

Quote:
Originally Posted by yguashu
Ce ai rezolvat mariusel in legatura cu gusterii?
Ce sa rezolv yguashu pe o vreme ca asta?.....Pana nu vine caldura nu am nici o sansa sa fac rost de vreunul..Daca ma supar ma duc la petshop si cumpar o iguana.
Reply With Quote
  #10 (permalink)  
Old 07-04-2010, 01:11 PM
Junior Member

Nu cred ca are rost sa chinui animalul. Chiar daca tu crezi ca ii vei oferi conditiile de care are nevoie in realitate lucrurile nu stau chiar asa. Niciodata nu va reusi mediul artificial creat de noi sa il substitue pe cel natural. Sigur ca vei proceda cum crezi de cuviinta insa aceasta este sugestia mea..
Reply With Quote
  #
Old

Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules