Cai în imagini superbe: „Am fotografiat cai sălbatici și mi-am găsit liniștea” (Galerie foto)

Cai în imagini superbe: „Am fotografiat cai sălbatici și mi-am găsit liniștea” (Galerie foto)

În munții Bosniei se ascund animale superbe, pe care nu te-ai aștepta să le vezi, animale care supraviețuiesc verilor toride și iernilor aspre, urșilor violenți și lupilor nesătui.

Mi-am început călătoria neavând nicio idee despre ce urmează. Iar toate așteptările de-o viață mi-au fost depășite odată cu primul contact vizual cu un cal sălbatic. Nu îmi mai trebuia nimic altceva, decât să privesc superbii cai cât era ziua de lungă. Văzându-le obiceiurile și structurile sociale mi-am dat seama cât de subestimați sunt aceștia.

Departe de tehnologie, de telefoane și de internet, aerul proaspăt m-a făcut să simt că trăiesc, iar animalele că trăiau în pace și armonie mi-au umplut sufletul de melancolie.

În timp ce în lume, acum, ura și violența dau în clocot, locul acesta din Bosnia pare un rai al sufletului.

În timpul șederii mele, am cunoscut caii, le-am văzut trăsăturile specifice de caracter și chiar am reușit să creez o conexiune cu aceștia. Să ating caii și să schimbăm gesturi de afecțiune este o experiență pe care nu ai cum să o uiți vreodată.

Caii sălbatici exprimă atât de multe – putere, pace, îndrăzneală și bunătate. Pot fi extrem de cruzi și mult prea buni, uneori. Nu am văzut niciunde o dragoste mai pură ca cea a cailor. Ca și noi, oamenii, ei iubesc, se joacă, se rănesc și se împacă. Pot fi îndurerați, mult prea păsători și plini de viață. Viața fiecăruia contează, ca și a noastră!

Pozele acestea sunt primele dintr-o serie ce se va întinde pe ani buni. Înseamnă totul pentru mine și sunt fericit pentru că pot împărtăși experiența aceasta cu voi.

Carina Maiwild.

Sursa: Bored Panda 


Autor: Iulia Albi

0 Comentarii
mai multe life.ro
mai multe Ştiri / Evenimente
 • Un câine s-a întors acasă după patru ani în care nimeni n-a ştiut de el
  Un câine s-a întors acasă după patru ani în care nimeni n-a ştiut de el

  În 2013, Molly, un ciobănesc german din Carolina de Nord, a plecat de acasă împreună cu cel mai bun prieten al său, un căţel din curtea vecină.

  CITEŞTE
 • A riscat pedeapsa cu închisoarea, pentru a salva un pui de urs care era pe moarte - Galerie foto
  A riscat pedeapsa cu închisoarea, pentru a salva un pui de urs care era pe moarte - Galerie foto

  Fotograful Corey Hancock, din Oregon, a găsit în timpul unei excursii montane un pui de urs care trăgea să moară.

  CITEŞTE
 
X
Citeste mai mult»
 • Pedigree Teacup Maltese Puppies
  Pedigree Teacup Maltese Puppies

  Avem o grămadă frumoasă de pui maltezi. Calitate excelentă cu ochi mari negri. Sărut de Ch. Sammy și barajul este G-Champion, care este însoțit de mulți campioni în pedigree. Acum, luând un depozit pentru acești copii adorabili. Curente pe toate vaccinuri

  audreyprior3@gmail.com Postat la 14/06/2017 11:11
  Categoria: Oferte
 • DONEZ broasca testoasa

  Donez broasca testoasa in varsta de 4-5 ani. Este destul de mare ca si dimensiuni deja - cat o palma. Nu ii pot oferi conditiile necesare unui trai bun si sta mai mult singura. Nu ma pricep la acest tip de animal si mi-as dori sa o preia cineva care o poa

  mail.alexagombos@gmail.com Postat la 14/06/2017 11:11
  Categoria: Oferte
 • Pierdut caine lup negru
  Pierdut caine lup negru

  Pierdut caine lup negru,mascul, talie mare,varsta 8 ani,se afla sub tratament, zona Gara de Est - Obor, Sect.2, Bucuresti. Este microcipat. Data disparitiei 27.05.2017. Ofer recompensa! Tel.:0722.68.88.36 / 0752.17.79.19; email: dragosion1977@yahoo.com

  dragosion1977@yahoo.com Postat la 14/06/2017 11:11
  Categoria: Oferte
 • Pisoiasi Norocei nascuti pe 1 apr educati la litiera scumpi si jucausi
  Pisoiasi Norocei nascuti pe 1 apr educati la litiera scumpi si jucausi

  2 Puiuti de 2 luni, scumpi si dragastosi, ingrijiti si curatei crescuti in casa - Blackie si Costi, deparazitati, educati - invatati sa-si faca nevoile la litiera, pufosi si mancaciosi cauta un stapan/o stapana la fel de iubitoare si grijulie

  pavilic@yahoo.com Postat la 14/06/2017 11:11
  Categoria: Oferte
x
Aboneaza-te la newsletterul Zooland.ro