Legea protectiei animalelor

Legea nr 205/2004 privind protectia animalelor, publicata in M. Of. Partea I nr 531/14.06.2004

Capitolul I - Dispozitii generale



Art. 1
(1) Prezenta lege reglementeaza masurile necesare pentru asigurarea conditiilor de viata si bunastare ale animalelor cu sau fara detinator.


(2) Gestionarea populatiei canine fara stapan de pe teritoriul Romaniei se reglementeaza prin lege speciala.

Art. 2
In sensul prezentei legi, prin detinator de animale se intelege proprietarul, persoana care detine cu orice titlu valabil, precum si orice persoana fizica sau juridica in ingrijirea careia se afla animalul.

Art. 3
Detinatorii de animale au obligatia de a asigura aplicarea normelor sanitare veterinare si de zooigiena privind adapostirea, hranirea, ingrijirea, reproductia, exploatarea, precum si a celor referitoare la protectia si bunastarea animalelor.

Art. 4
Detinatorii de animale au obligatia de a avea un comportament lipsit de brutalitate fata de acestea, de a asigura conditiile elementare necesare scopului pentru care sunt crescute, precum si de a nu le parasi sau izgoni.

Art. 5
(1) Detinatorii de animale au obligatia de a asigura acestora, in functie de nevoile etologice, specie, rasa, sex, varsta si categorie de productie, urmatoarele:
a) un adapost corespunzator;
b) hrana si apa suficiente;
c) posibilitatea de miscare suficienta;
d) ingrijire si atentie.
(2) Detinatorilor de animale le este interzis sa aplice tratamente rele, precum: lovirea, schingiuirea si alte asemenea cruzimi.

Art. 6
(1) In sensul prezentei legi, prin rau tratament se intelege comportamentul brutal, abuzul in utilizarea animalelor, maltratarea si supunerea animalelor la eforturi inutile, precum si neasigurarea conditiilor minime necesare vietii si bunastarii acestora.
(2) In sensul prezentei legi, prin cruzime fata de animale se intelege:
a) omorarea animalelor, din perversitate, precum si prin practicarea tirului pe animale domestice sau captive;
b) organizarea de lupte intre animale sau cu animale;
c) folosirea de animale vii pentru dresajul cainilor sau pentru a le controla agresivitatea;
d) folosirea de animale pentru expozitii, publicitate, realizare de filme sau in scopuri asemanatoare, daca aceste activitati le provoaca acestora suferinte fizice si psihice, afectiuni sau raniri;
e) abandonarea unui animal a carui existenta depinde de ingrijirea omului;
f) administrarea de substante destinate stimularii capacitatilor fizice ale animalelor in timpul competitiilor sportive, sub forma dopajului.

Art. 7
Animalele folosite in scopuri stiintifice sunt supuse unor reguli de protectie specifice, fara a li se provoca suferinte inutile.

Art. 8
(1) Autoritatea Nationala Sanitara Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor reprezinta autoritatea nationala in domeniul protectiei animalelor.
(2) Conditiile de detinere, adapostire si intretinere a animalelor se stabilesc prin ordin al presedintelui Autoritatii Nationale Sanitare Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor.

Capitolul II - Conditii privind detinerea animalelor



Art. 9
(1) Detinatorii de animale pot detine animale salbatice, potrivit legii, numai daca sunt autorizati de directia veterinara si pentru siguranta alimentelor judeteana, respectiv a municipiului Bucuresti.
(2) Conditiile privind detinerea animalelor salbatice se stabilesc prin ordin al ministrului agriculturii, padurilor si dezvoltarii rurale, la propunerea Autoritatii Nationale Sanitare Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor.

Art. 10
(1) Detinatorii de animale au obligatia de a ingriji si trata in mod corespunzator un animal bolnav sau ranit.
(2) Autoritatea sanitara veterinara poate dispune taierea sau uciderea, dupa caz, a unui animal bolnav ori ranit, pentru a-l scuti de suferinte fizice si psihice inutile, in conditii stabilite prin ordin al presedintelui Autoritatii Nationale Sanitare Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor.
(3) Prevederile alin. (1) si (2) nu se aplica animalelor folosite in scopuri stiintifice sau in alte scopuri experimentale.

Art. 11
Detinatorii de animale care selectioneaza un animal pentru reproductie au obligatia de a respecta caracteristicile anatomice, fiziologice si comportamentale ale speciei si rasei respective, astfel incat sa nu fie compromise performantele, sanatatea si bunastarea descendentilor.

Art. 12
Persoana care contribuie la dresarea unui animal are obligatia de a folosi mijloace de dresaj care sa nu provoace traume psihice sau fizice, precum si de a folosi metode care sa nu prejudicieze sanatatea ori bunastarea animalului.

Capitolul III - Conditii privind comertul cu animale, transportul animalelor, precum si folosirea acestora in scop publicitar, in spectacole, expozitii, competitii si manifestari similare



Art. 13
Autoritatea Nationala Sanitara Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor, din considerente privind protectia animalelor sau conservarea speciilor de animale existente pe teritoriul tarii, poate impune anumite conditii, precum si limita sau interzice importul, exportul, tranzitul si comertul cu animale, tinand cont de reglementarile comunitare.

Art. 14
(1) Transportatorii au obligatia de a transporta animalele in conditii corespunzatoare, in functie de specie, sex, varsta, categorie de productie, pentru a evita ranirea sau epuizarea fizica a acestora.
(2) Conditiile privind transportul animalelor se stabilesc prin ordin al presedintelui Autoritatii Nationale Sanitare Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor.

Art. 15
Animalele pot fi folosite in scop publicitar, in spectacole, expozitii, competitii sau alte manifestari similare numai daca:
a) organizatorul asigura conditiile prevazute la art. 5;
b) sanatatea si bunastarea animalelor nu sunt puse in pericol.

Art. 16
In cursul competitiilor sau cu alte ocazii este interzis sa se administreze animalelor substante ori sa fie supuse unor procedee pentru cresterea sau diminuarea nivelului natural al performantelor.

Capitolul IV - Interventii chirurgicale



Art. 17
(1) Animalele sunt supuse interventiilor chirurgicale numai in cazurile motivate.
(2) Interventiile chirurgicale se efectueaza sub anestezie locala sau, dupa caz, generala, numai de catre medici veterinari.
(3) Manoperele medicale care pot provoca suferinta animalului trebuie efectuate de catre medicul veterinar.

Art. 18
Prin exceptie de la dispozitiile art. 17 alin. (2), in cazul animalelor utilizate in scopuri stiintifice sau in alte scopuri experimentale, interventiile chirurgicale ori alte tratamente pot fi efectuate si de alte persoane care au calificarea necesara.

Capitolul V - Taierea sau uciderea animalelor



Art. 19
Animalele nu vor fi supuse unor suferinte inutile in cazul taierii sau uciderii.

Art. 20
Taierea animalelor se va efectua cu respectarea prevederilor legale specifice in vigoare.

Art. 21
Prevederile art. 20 nu se aplica animalelor care, datorita unor accidente sau boli, trebuie taiate ori ucise imediat.

Capitolul VI - Folosirea animalelor in scopuri stiintifice sau in alte scopuri experimentale



Art. 22
Animalele pot fi folosite pentru cercetare stiintifica, diagnosticarea de boli, producerea unor medicamente sau produse biologice, precum si in alte scopuri similare, atunci cand obiectivul activitatii nu poate fi atins prin alte metode ce nu implica folosirea animalelor.

Capitolul VII - Sanctiuni



Art. 23
(1) Constituie contraventie urmatoarele fapte:
a) nerespectarea dispozitiilor art. 12;
b) nerespectarea dispozitiilor art. 5 alin. (1);
c) supunerea unui animal la rele tratamente;
d) nerespectarea dispozitiilor art. 26 alin. (3);
e) supunerea unui animal la cruzimi.
(2) Contraventiile prevazute la alin. (1) se sanctioneaza dupa cum urmeaza:
a) cele de la lit. a), cu amenda de la 2.000.000 lei la 4.000.000 lei;
b) cele de la lit. b) si c), cu amenda de la 3.000.000 lei la 6.000.000 lei;
c) cea de la lit. d), cu amenda de la 6.000.000 lei la 10.000.000 lei;
d) cea de la lit. e), cu amenda de la 10.000.000 lei la 20.000.000 lei.

Art. 24
In cazul savarsirii de trei ori pe o perioada de 2 ani a faptelor prevazute la art. 23 alin. (1) lit. c) si e) de catre proprietarul animalelor, pe langa amenda contraventionala, se aplica si masura confiscarii animalelor. In acest caz, animalele se cazeaza in adaposturile care functioneaza pe langa consiliile locale si sunt valorificate in conditiile legii.

Art. 25
(1) Constatarea contraventiilor si aplicarea sanctiunilor se fac de persoane imputernicite, potrivit atributiilor de serviciu, din cadrul Autoritatii Nationale Sanitare Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor si al Ministerului Administratiei si Internelor.
(2) Contravenientul poate achita, pe loc sau in termen de cel mult 48 de ore de la data incheierii procesului-verbal ori, dupa caz, de la data comunicarii acestuia, jumatate din minimul amenzii prevazute la art. 23 alin. (2), agentul constatator facand mentiune despre aceasta posibilitate in procesul-verbal.
(3) Contraventiilor prevazute la art. 23 le sunt aplicabile dispozitiile Ordonantei Guvernului nr. 2/2001 privind regimul juridic al contraventiilor, aprobata cu modificari si completari prin Legea nr. 180/2002, cu modificarile ulterioare.

Capitolul VIII - Dispozitii finale



Art. 26
(1) Autoritatea Nationala Sanitara Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor si Ministerul Administratiei si Internelor, prin organele abilitate, monitorizeaza aplicarea prevederilor prezentei legi.
(2) Pentru indeplinirea prevederilor prezentei legi, persoanele imputernicite, potrivit atributiilor de serviciu, din cadrul Autoritatii Nationale Sanitare Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor si al Ministerului Administratiei si Internelor au acces in cladiri, adaposturi si alte locuri unde sunt tinute animalele, precum si dreptul de a solicita orice informatie si documente necesare controlului si de a preleva probe pentru cercetari si analize de laborator.
(3) In situatia in care locul unde sunt tinute animalele se afla la domiciliul sau resedinta detinatorilor de animale, accesul persoanelor prevazute la alin. (2) in acest spatiu se face cu acordul detinatorului. In lipsa acordului, detinatorul de animale are obligatia de a face dovada respectarii dispozitiilor art. 5.

Art. 27
Ordinele prevazute la art. 8 alin. (2), art. 9 alin. (2), art. 10 alin.
(2) si art. 14 alin. (2) se emit in termen de 6 luni de la data publicarii prezentei legi in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I.

Art. 28
Prezenta lege intra in vigoare la 10 zile de la publicarea ei in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I.

 

208 Comentarii
  • Allianz a scris la 14.12.2017 11:03:

    Aveți nevoie de împrumut? Doresc să vă prezint propunerea noastră de finanțare pentru toți proprietarii de afaceri / proiecte. Oferim tot felul de împrumuturi legitime pentru succesul afacerii dvs., în ajutorul și sprijinul acordat în producerea de diferite tipuri de credit, consultare, asistență juridică, scor scăzut de credit, numerar: petrecere a timpului liber, instruire, tratament, reparații, dezvoltare de afaceri și împrumuturi personale cu condiții de credit favorabile la rata dobânzii de 3% pe an. Pentru mai multe detalii Kindly Aplicați astăzi la Email: allianzfinance@consultant.com

    [Răspunde]
  • Alex a scris la 13.12.2017 22:09:

    ComentariuBuna! Suntem o companie de experți financiari capabili să facă o finanțare de credit în numerar este o sumă de care aveți nevoie și cu condițiile care fac diferitele lor activități economice. Noi oferim împrumuturi de orice fel de 10.000 la un interes de 1.000.000,00 2% și o piesă bună banca dvs. file.via email: alexpeter718@gmail.com sau vizitați site-ul nostru: https://alexpeter718.wixsite.com/alexanderfinancial sau sunați-ne la +12526741053

    [Răspunde]
  • SUSAN PATRICK a scris la 12.12.2017 12:44:

    Buna, Numele meu este doamna Hannah James, din România, un singur părinte, înainte ca soțul meu să moară să ne lase cu atâta datorii, am fost atât de confuz și frustrat de cum Să citim datoriile imense. Într-o zi, trecând prin Internet, am dat peste o mărturie a doamnei Gloria despre cum doamna Mary William ia ajutat cu un împrumut. Așadar, am solicitat un împrumut de 25.000 de euro, cu o perioadă de 5 ani de la Companie prin poștă (susanpatrick18@gmail.com) SAU prin intermediul site-ului, faceți clic aici. http://mcssn.com/susanpatrickfirm/ Când am aplicat împrumutul, am făcut un jurământ lui DUMNEZEU că dacă am primit împrumutul. Voi lăsa lumea să știe ce a făcut pentru mine, spre marea mea surpriză Mai puțin de 12 ore, împrumutul meu a fost acordat la o rată a dobânzii de 2%. Acum am pus datoria soțului meu și am început o viață nouă și o afacere de-a mea proprie. Tocmai mi-am făcut jurămintele. Deci, dacă doriți vreun tip de împrumut de până la 2%, Dacă sunteți interesat, puteți contacta mama bună pe e-mailul ei. (susanpatrick18@gmail.com) SAU prin intermediul site-ului, faceți clic aici. http://mcssn.com/susanpatrickfirm/ VA MULTUMESC TUTUROR

    [Răspunde]
  • pedro a scris la 10.12.2017 09:20:

    nevoie de împrumut între individuale grave Alo Sunt creditor între individ și eu acord credit tuturor persoană care are nevoie de finanțare. De asemenea, fac investiții și împrumuturi între indivizi de toate felurile. Ofer credite pe termen scurt, mediu și lung. Oferta mea este între 10.000 € și 75.000.000 € cu o rată a dobânzii de 3%, iar rambursarea se face lunar. Dacă sunteți interesat oricând, vă rog să mă întrebați contactați prin formularul de contact sau prin e-mail: pedroizu24@gmail.com

    [Răspunde]
  • pedro a scris la 10.12.2017 09:19:

    nevoie de împrumut între individuale grave Alo Sunt creditor între individ și eu acord credit tuturor persoană care are nevoie de finanțare. De asemenea, fac investiții și împrumuturi între indivizi de toate felurile. Ofer credite pe termen scurt, mediu și lung. Oferta mea este între 10.000 € și 75.000.000 € cu o rată a dobânzii de 3%, iar rambursarea se face lunar. Dacă sunteți interesat oricând, vă rog să mă întrebați contactați prin formularul de contact sau prin e-mail: pedroizu24@gmail.com

    [Răspunde]
  • OLIVIA DANIEL a scris la 27.11.2017 14:27:

    Buna, Sunt doamna Olivia Daniel, un creditor privat de împrumut, care oferă împrumuturi pentru oportunități de viață Ai nevoie de asistență financiară? Va putem ajuta Oferim împrumut cu o rată a dobânzii de 2% Deci, contactați-ne astăzi prin e-mail la: (oliviadaniel93@gmail.com) Căutați fonduri pentru a achita creditele și datoriile? Căutați bani pentru a plăti facturile? Căutați fonduri pentru a începe o afacere nouă? Aveți un proiect neterminat la îndemână din cauza finanțării necorespunzătoare? Aveți nevoie de bani pentru a investi în anumite domenii de specializare care te va profita? Și nu știi ce să faci. Oferim următoarele împrumuturi mai jos, Credite personale [sigure și nesecurizate] Împrumuturi pentru afaceri [securizate și negarantate] Împrumuturi combinate Credite pentru studenți Îmbunătățirea acasă Inventor Loans Credite auto Împrumuturi de consolidare, etc ... De aceea, contactați-ne astăzi prin e-mail la: (oliviadaniel93@gmail.com) pentru a începe să investiți pentru viitorul dvs. astăzi.

    [Răspunde]
  • Marcu Dorlca a scris la 27.11.2017 14:25:

    O zi buna, Numele meu este Marcu Dorlca, sunt din România. Vreau să depun mărturie despre creditorul bun care mi-a arătat lumina după ce a fost scamat de doi creditori internaționali diferiți pe Internet, toți promisi să-mi dea un împrumut după ce m-au făcut să plătesc o mulțime de impozite și nu mi-au dat nimic nu au avut rezultate pozitive. Mi-am pierdut banii grei câștigați și era un total de (3.000 de euro). Într-o zi am navigat pe Internet în căutarea confuză și frustrat, apoi am dat peste o mărturie de la o Femeie care a fost, de asemenea, scammed și în cele din urmă a fost legat de un credit legitim și de încredere doamna Alicia Radu (aliciaradu260@gmail.com) în cazul în care ea a luat în cele din urmă împrumutat, așa că am decis să contactez aceeași societate de împrumut și apoi le-am spus povestea mea despre cum am fost jefuit de doi creditori diferiți care nu au mai mult decât să-mi dea mai multă durere. Le explic prin e-mail. Mi-au spus să nu mai plâng pentru că mi-aș lua împrumutul de la compania lor și am făcut de asemenea alegerea potrivită contactând-o. Am completat formularul de împrumut și am făcut tot ce mi sa cerut și mi sa acordat o sumă de împrumut de (25.000,00 euro) de această mare companie. Aici sunt fericit cu familia mea astăzi pentru că mama Alicia Radu mi-a dat un împrumut, așa că îmi jur că voi continua să depun mărturie pe internet despre cum am primit împrumutul meu. Cred că și alți oameni mărturisesc și același creditor. Ai nevoie de un împrumut de urgență? Vă rugăm să contactați rapid mama prin e-mail: (aliciaradu260@gmail.com) Puteți să mă contactați dacă aveți nevoie de alte informații prin e-mail: (marcudorlca750@gmail.com)

    [Răspunde]
  • Julia Simon a scris la 26.11.2017 14:08:

    Numele meu este Julia Simon, vreau să folosesc acest mediu pentru a sfătui pe toată lumea să vă fie atent în obținerea unui împrumut de pe Internet pentru că atât de mulți creditori de internet aici sunt toți escrocii și ei sunt doar împărtășirea povestilor pentru a vă înșelăci din banii dvs., un împrumut de 150.000 de euro de la o femeie din Germania și am pierdut suma de 10.000 de euro fără a obține împrumutul, La această dată, pe 2 septembrie 2017, prietena mea Wulan Sari din locul meu de muncă mi-a spus cum a solicitat un împrumut de la Global Finance Limited și în cele din urmă a primit împrumutul. Niciodata nu am crezut-o pana nu am mers cu ea in banca pentru ao confirma si am fost uimit pentru ca am pierdut foarte multi bani doar pentru a obtine un imprumut pentru familia mea. Mai Allah a binecuvântat pe Mama Bună pentru ceea ce mi-a făcut pentru mine și pentru casa mea, i-am spus prietenei mele să mă prezinte mamei bune. Augsuta Ibramhim, Global Finance Limited, a făcut-o și am solicitat un împrumut de 45.000 de euro. Am respectat termenii și condițiile de împrumut ale companiei și cererea mea de credit a fost aprobată pentru mine fără stres și dificultăți.  În cele din urmă, am primit împrumutul în contul meu bancar și i-am sunat pe prietena mea Wulan Sari că am primit împrumutul și am introdus, de asemenea, atât de mulți oameni pentru mama Bună, doamna Augusta Ibramhim. Vreau ca tu să citești mărturia mea să contactezi mama bună dacă ai nevoie de un împrumut, ca să depui mărturie și despre bunăvoința mamei bune. așa că eu folosesc această cale pentru a informa fiecare român și alte persoane care este oportun să citească mărturia mea și el sau ea are nevoie de împrumuturi pentru a contacta Doamna Augusta Ibramhim prin EMAIL: [augustaibramhim11@gmail.com] Puteți să mă contactați dacă aveți nevoie de informații suplimentare prin adresa EMAIL: juliasimon460@gmail.com De asemenea, puteți să-l contactați pe prietena mea Wulan Sari prin adresa EMAIL: sariwulan3600@gmail.com încă o dată vă mulțumesc tuturor că ați citit mărturia mea și că ALLAH poate continua să ne binecuvânteze pe toți și să ne dea viață lungă și prosperitate

    [Răspunde]
  • HANNAH JAMES a scris la 19.11.2017 10:37:

    Buna, Numele meu este dna Hannah James, din România, un singur părinte, înainte ca soțul meu să moară să ne lase cu atâtea datorii, eram atât de confuz și de frustrat de cum Să citim datoriile imense. Într-o zi, trecând prin Internet, am dat peste o mărturie a (doamnei Gloria) despre cum doamna Mary William ia ajutat cu un împrumut. Așa că am cerut un împrumut de 280.000 Euro, cu o perioadă de 5 ani de la Companie prin poștă (susanpatrick18@gmail.com) Când am aplicat împrumutul, am făcut un jurământ lui DUMNEZEU că dacă am primit împrumutul. Voi lăsa lumea să știe ce a făcut pentru mine, spre marea mea surpriză Mai puțin de 12 ore, împrumutul meu a fost acordat la o rată a dobânzii de 2%. Acum am pus datoria soțului meu și am început o nouă viață și o afacere de-a mea proprie. Tocmai mi-am făcut jurămintele. Deci, dacă doriți vreun tip de împrumut de până la 2%, Dacă sunteți interesat, puteți contacta mama bună pe e-mailul ei. (Susanpatrick18@gmail.com) VA MULTUMESC TUTUROR

    [Răspunde]
  • JIM BUFFER a scris la 17.11.2017 16:06:

    Aplicați pentru împrumut un mod rapid și convenabil de plată a facturilor și reluarea finanțării proiectului dvs. cu cea mai ieftină rată a dobânzii de 3% pentru a ne contacta astăzi prin: trustfunds804@outlook.com. Împrumutul are nevoie de o ofertă de împrumut minimul nostru este de 1.000.00 alegerea împrumutului de bani, sunt o înregistrare certificată și creditorii Legit, ne puteți contacta astăzi dacă sunteți interesat de. Pentru a obține acest împrumut, contactați-mă pentru mai multe informații despre procesul de împrumut deoarece termenii și condițiile împrumuturilor și suma împrumutului vă vor fi transferate. Am nevoie de răspunsul dvs. urgent dacă sunteți interesat.

    [Răspunde]
  • OLIVIA DANIEL a scris la 14.11.2017 06:07:

    Buna, Sunt doamna Olivia Daniel, un creditor privat de împrumut, care oferă împrumuturi pentru oportunități de viață Ai nevoie de asistență financiară? Va putem ajuta Oferim împrumut cu o rată a dobânzii de 2% Deci, contactați-ne astăzi prin e-mail la: (oliviadaniel93@gmail.com) Căutați fonduri pentru a achita creditele și datoriile? Căutați bani pentru a plăti facturile? Căutați fonduri pentru a începe o afacere nouă? Aveți un proiect neterminat la îndemână din cauza finanțării necorespunzătoare? Aveți nevoie de bani pentru a investi în anumite domenii de specializare care te va profita? Și nu știi ce să faci. Oferim următoarele împrumuturi mai jos, Credite personale [sigure și nesecurizate] Împrumuturi pentru afaceri [securizate și negarantate] Împrumuturi combinate Credite pentru studenți Îmbunătățirea acasă Inventor Loans Credite auto Împrumuturi de consolidare, etc ... De aceea, contactați-ne astăzi prin e-mail la: (oliviadaniel93@gmail.com) pentru a începe să investiți pentru viitorul dvs. astăzi.

    [Răspunde]
  • ALICIA RADU a scris la 14.11.2017 06:05:

    Aveți nevoie de un împrumut de urgență pentru a vă achita datoriile sau aveți nevoie de un împrumut pentru a vă îmbunătăți afacerea? Aveți nevoie de un împrumut de consolidare sau de ipotecă? Ați fost respins de bănci și de alte instituții financiare? Nu căutați mai mult pentru că suntem aici pentru a vă face toate problemele financiare un lucru din trecut! acordăm împrumuturi companiilor, entităților private și persoanelor fizice, la o rată a dobânzii scăzută și accesibilă de 2%. Ne puteți contacta prin e-mail prin: (aliciaradu260@gmail.com) APLICAREA DATELOR 1) Denumirea ........................... 2) Țara ....................... 3) Adresa ...................... 4) Sexul ........................ 5) Starea civilă ............. 6) Ocupația ................ 7) Numărul de telefon ........... 8) poziția în locul muncii ..... 9) venit lunar .................... 10) Suma împrumutului ......... 11) durata împrumutului ..... 12) Scopul împrumutului .................. 13) Data nașterii ........................ Mulțumesc.

    [Răspunde]
  • VICTORIA ALBERTO a scris la 14.11.2017 06:03:

    Salut, numele meu este Victoria Alberto, victima unei fraude în mâinile creditorilor falși. am pierdut aproximativ 6.000 de euro pentru că aveam nevoie de un capital mare de 80.000 euro, aproape că am murit, nu aveam unde să merg. afacerea mea a fost distrusă, iar în acest proces mi-am pierdut fiul. Nu puteam să stau așa ceva din nou. în martie 2017, m-am întâlnit cu un prieten care mi-a prezentat o mamă bună, doamna Olivia Daniel, care în cele din urmă mi-a ajutat să obțin un împrumut într-o companie. mama bună vreau să folosesc această ocazie pentru a vă mulțumi și Dumnezeu să vă poată binecuvânta. De asemenea, îmi place să folosesc această ocazie pentru a vă sfătui pe colegii români, că există mulți escroci acolo, deci dacă aveți nevoie de un împrumut și doriți să vă asigurați rapid un împrumut, înregistrați-vă prin intermediul doamnei Olivia Daniel prin e-mail: (oliviadaniel93@gmail.com ). puteți să mă contactați și prin intermediul acestui e-mail: (victoriaalberto78@gmail.com). dacă aveți vreo îndoială. vă rog, ea este singura persoană de încredere și de încredere. Mulțumesc.

    [Răspunde]
  • Siti Aminah a scris la 14.11.2017 06:03:

    Buna, numele meu este Siti Aminah din Indonezia, vă rog să sugeram că toți cei de aici ar trebui să fie foarte atenți, deoarece există atât de mulți creditori falși de credite pe internet, dar aceștia sunt în continuare cei reali în compania de împrumuturi false. Am fost scammed de 4 împrumutatori diferite de împrumut, am pierdut o mulțime de bani pentru că am fost în căutarea unui împrumut de la compania lor. Aproape că am murit în acest proces pentru că am fost arestat de oameni pentru că am fost datori. Aproape am renunțat până când am cerut sfatul unui prieten care mi-a prezentat creditorul inițial al împrumutului și o companie foarte fiabilă care este mama Alicia Radu care mi-a luat împrumutul de 800 de milioane rupia Indonezia în mai puțin de 24 de ore Fără presiune și într- rată scăzută a dobânzii de 2%. Am fost foarte surprins când mi-am verificat contul bancar și am constatat că suma creditului pe care am solicitat-o ​​a fost transferată în contul meu bancar fără nici o întârziere sau dezamăgire, așa că am promis că voi împărtăși vestea bună, astfel încât oamenii să poată obține un împrumut cu ușurință fără presiune din Mama Alicia Radu Vreau să ai încredere în mama ta Alicia Radu, pentru că e foarte utilă în viața mea și în viața mea financiară. Trebuie să vă numărați foarte norocoși să aveți ocazia să citiți această mărturie astăzi. Deci, dacă aveți nevoie de un împrumut, contactați mama Alicia Radu prin e-mail: (aliciaradu260@gmail.com) De asemenea, poți să mă contactezi prin e-mailul meu: (sitiaminah6749@gmail.com) dacă ai nevoie de informații despre cum am primit împrumutul de la mama Alicia Radu, ești foarte liber să mă contactezi și îți voi răspunde cu plăcere pentru că te poți ajuta altele după ce ați primit împrumutul.

    [Răspunde]
  • ROXANA PETERS a scris la 13.11.2017 14:53:

    Atenţie! Aplicați pentru un împrumut rapid, sigur și convenabil, pentru împrumuturi Xmas, împrumuturi ipotecare, oferim împrumuturi de consolidare pentru a începe o nouă afacere sau pentru a vă re-finanța afacerea la o rată a dobânzii la prețuri accesibile de 2%. Contactați-ne astăzi prin intermediul: ROXANAPETERS40@GMAIL.COM. Suntem creditori legali și legali și vă vom servi mai bine! Ne puteți contacta astăzi dacă sunteți interesat în obținerea unui împrumut, contactați-ne pentru mai multe informații despre procesul de împrumut, cum ar fi termenii de împrumut și metoda de transfer a împrumutului. Așteptăm răspunsul dvs. dacă sunteți interesat și nu veți regreta. NOTĂ: ne puteți contacta prin e-mail: ROXANAPETERS40@GMAIL.COM Mulțumesc!

    [Răspunde]
  • Hobelman a scris la 12.11.2017 11:45:

    aplicați pentru un e-mail urgent de credit la prețuri accesibile: Hobelmanfinance@gmail.com Text sau apel +17816567138

    [Răspunde]
  • Hobelman a scris la 11.11.2017 16:39:

    aplicați pentru un e-mail urgent de credit la prețuri accesibile: Hobelmanfinance@gmail.com Text sau apel +17816567138

    [Răspunde]
  • Jamie Freeman a scris la 11.11.2017 08:40:

    Aveți nevoie de un împrumut rapid? Vrei o casă nouă? Aveți nevoie de bani de urgență pentru uz personal? Necesitatea de a împrumuta pentru orice motiv? Contactați-ne astăzi: Freemanloanfinance@gmail.com www.freemanfinance.webs.com Luați-vă împrumuturile acum, deoarece suntem autorizați și creditorii creditează la 2%. Serviciile noastre sunt rapide și foarte fiabile, deoarece aveți garanția obținerii împrumutului de îndată ce aplicați, împrumuturile sunt aprobate în termen de 30 de minute de la aplicare. Contactați-ne acum la (Freemanloanfinance@gmail.com) și obțineți împrumuturile dvs. astăzi.

    [Răspunde]
  • SUSAN PATRICK a scris la 02.11.2017 12:07:

    Căutați un împrumut autentic? Vreau să profit de această ocazie pentru a informa pe toată lumea că doamna Susan Patrick este un debitor privat care oferă împrumuturi pentru oportunități de viață. Aveți nevoie de un împrumut de urgență pentru a vă achita datoriile sau aveți nevoie de un împrumut pentru a vă îmbunătăți afacerea? Ați fost refuzat de bănci și de alte instituții financiare? Aveți nevoie de un împrumut de consolidare sau de credit ipotecar? căutați mai multe, pentru că suntem aici pentru a face toate problemele dvs. financiare un lucru din trecut. Oferim fonduri persoanelor fizice care au nevoie de asistență financiară, care au un credit rău sau au nevoie de bani pentru plata facturilor, să investească în afaceri la o rată de 2%. Vreau să folosesc acest mediu pentru a vă informa că oferim asistență fiabilă și benefică și că vom fi dispuși să oferim un împrumut. Deci, vă rugăm să ne contactați astăzi prin e-mail la: (susanpatrick18@gmail.com) Deci, dacă doriți să obțineți un împrumut de la compania mea, ne puteți contacta astăzi. Aveți nevoie de un împrumut de urgență pentru o rată ieftină? Ești în datorii? Aveți un credit rău? Ați fost refuzat de bănci sau de creditori? Aveți nevoie de un împrumut pentru a vă începe propria afacere? Aveți nevoie de un împrumut pe viață? Aveți nevoie de un împrumut pentru locuință / investiție? contactați-ne prin adresa noastră de e-mail: (susanpatrick18@gmail.com) Deci, dacă doriți să obțineți un împrumut de la compania mea, ne puteți contacta astăzi. SALUTARI

    [Răspunde]
  • REGINA GOMEZ a scris la 29.10.2017 17:00:

    Buna, BINE ATI VENIT LA COMPANIA DE ÎMPRUMUT FINANCIAR REGINA * Aveți finanțări proaste? * Căutați investiții sau împrumuturi personale? * Ai nevoie de bani pentru a plăti facturile și a plăti datoriile? * Aveți nevoie de împrumut de afaceri fără stres și aprobare rapidă? * Ai nevoie de împrumut pentru a cumpăra o mașină sau o casă. Nu căutați mai mult pentru că sunteți acum în locul potrivit. "REGINA FINANCE" este aici pentru a vă oferi zâmbetul financiar pe față. Oferim toate tipurile de împrumuturi la o rată a dobânzii la prețuri accesibile și ieftine. Capitalul nostru este garantat și sigur, fericirea clienților noștri este forța noastră, suntem un furnizor de asigurări cu reputație, legitimă și acreditată. Acordăm împrumut persoanelor fizice și companiilor care au nevoie de asistență în numerar. Contactați-ne prin e-mail: (reginafinance90@gmail.com).

    [Răspunde]
  • Susana Bonita a scris la 28.10.2017 22:31:

    O zi buna,   Dragul meu prieten sunt Susana Bonita Sunt aici pentru ca bunica doamnei Melissa, care îmi oferă împrumutul meu de $ 100.000,00 USD, sunt aici pentru a vă permite să știți că există oameni diferiți în viață Mulțumesc lui Dumnezeu că mi- Melissa, care îmi fac visele, internetul dragului meu prieten este plin de înșelătorie și acum poți obține împrumutul prin intermediul doamnei Melissa din Italia prin e-mail-ul personal; mrsmelissaloanfinance@outlook.com pentru mai multe detalii.

    [Răspunde]
  • Susana Bonita a scris la 28.10.2017 00:27:

    O zi buna,   Dragul meu prieten sunt Susana Bonita Sunt aici pentru ca bunica doamnei Melissa, care îmi oferă împrumutul meu de $ 100.000,00 USD, sunt aici pentru a vă permite să știți că există oameni diferiți în viață Mulțumesc lui Dumnezeu că mi- Melissa, care îmi fac visele, internetul dragului meu prieten este plin de înșelătorie și acum poți obține împrumutul prin intermediul doamnei Melissa din Italia prin e-mail-ul personal; mrsmelissaloanfinance@Outlook.com pentru mai multe detalii.

    [Răspunde]
  • Julia Simon a scris la 27.10.2017 09:53:

    O zi buna, Numele meu este Julia Simon din Malaezia, vreau să folosesc acest suport pentru a sfătui pe toată lumea să vă fie atent în obținerea unui împrumut aici, am solicitat un împrumut de aproximativ 120.000 dolari de la o femeie din Turcia și am pierdut aproximativ 5.000 dolari fără a lua împrumuturi , au cerut din nou și din nou costul, eu plătesc aproape 5.000 de dolari încă nu am primit un împrumut, mi-au arătat de două ori două femei diferite în Germania, voi continua să păstrez speranța în Dumnezeu Atotputernic pe care o voi întâlni persoana potrivită într-o zi, pentru că am fost respinsă de bancă aici în Malaezia. Dumnezeu să fie gloria, în ianuarie 2017. Prietenul meu mi-a prezentat-o ​​pe o mamă bună, doamna Augusta Ibramhim, CEO al GARANTEE TRUST LOAN, și am aplicat pentru 100.000 de dolari Am crezut că este o glumă și o fraudă, dar am primit împrumutul meu mai puțin de 24 de ore numai 2% fără garanții. Sunt foarte fericit pentru că am fost salvat de la a deveni săraci. Așadar, vreau să folosesc această ocazie pentru a-mi sfătui pe ceilalți malaysieni că există mulți escroci acolo, deci dacă aveți nevoie de un împrumut și doriți să vă asigurați rapid un împrumut, înregistrați- Augusta Ibramhim și o puteți contacta prin e-mail: (augustaibramhim11@gmail.com). puteți să mă contactați și prin e-mailul meu: (juliasimon460@gmail.com). dacă aveți vreo îndoială. vă rog, ea este singura persoană de încredere și de încredere. Încă o dată vă mulțumesc tuturor că ați citit mărturia mea și că Dumnezeu poate continua să ne binecuvânteze pe toți și să ne dea viață lungă și prosperitate.

    [Răspunde]
  • MARIAN SAVIC a scris la 27.10.2017 09:29:

    Buna tuturor, Numele meu este Marian Savic Mai întâi de toate apreciez sentimentul de securitate, pentru că am fost înșelat online aici înainte ca un prieten care a primit un împrumut să mă conecteze la Email: ivanaluka04@gmail.com După ce am trimis o copie a cărții mele de identitate și a detaliilor contului meu, împrumutul meu a fost aprobat, a fost de necrezut, am crezut că ar fi la fel ca alții, care mi-au luat banii și nu am mai auzit de ei din nou, în aproximativ o oră mai târziu, "DA" am fost sunat de banca mea că a existat un depozit în contul meu. Acestea sunt reale, tot ce trebuie să faceți este să urmați instrucțiunile și procesul de aplicare  compania este o companie bună, m-au ajutat când aveam nevoie de bani, de aceea mărturisesc despre faptele lor bune .. vă rog, atunci când obțineți în final împrumutul, asigurați-vă că îi informați pe oameni și despre munca bună a acestei companii , astfel încât să nu cadă victimă în mâinile oamenilor falsi și inimii, care se numesc ei înșiși creditori corporativi, în timp ce aceștia doar înșeală și măresc durerea în oameni. mă puteți contacta prin gmail: mariansavic271@gmail.com, în cazul în care aveți nevoie de informații suplimentare

    [Răspunde]
  • Siti Aminah a scris la 22.10.2017 22:03:

    Buna, numele meu este Siti Aminah din Indonezia, vă rog să sugerăm că toți cei de aici ar trebui să fie foarte atenți, deoarece există atât de mulți creditori falși de credite pe internet, dar aceștia sunt în continuare cei reali în compania de împrumuturi false. Am fost scammed de 4 împrumutatori diferite de împrumut, am pierdut o mulțime de bani pentru că am fost în căutarea unui împrumut de la compania lor. Aproape că am murit în acest proces pentru că am fost arestat de oameni pentru că am fost datori. Aproape am renunțat până când am cerut sfatul unui prieten care mi-a prezentat creditorul inițial al împrumutului și o companie foarte fiabilă care este mama Alicia Radu care a primit împrumutul meu de 800 de milioane rupia Indonezia în mai puțin de 24 de ore Fără presiune și la rată scăzută a dobânzii de 2%. Am fost foarte surprins când mi-am verificat contul bancar și am constatat că suma creditului pe care am solicitat-o ​​a fost transferată în contul meu bancar fără nici o întârziere sau dezamăgire, așa că am promis că voi împărtăși vestea bună, astfel încât oamenii să poată obține un împrumut cu ușurință fără presiune din Mama Alicia Radu Vreau să ai încredere în mama ta Alicia Radu, pentru că e foarte utilă în viața mea și în viața mea financiară. Trebuie să vă numărați foarte norocoși să aveți ocazia să citiți astăzi această mărturie. Deci, dacă aveți nevoie de un împrumut, contactați mama Alicia Radu prin e-mail: (aliciaradu260@gmail.com) De asemenea, poți să mă contactezi prin e-mailul meu: (sitiaminah6749@gmail.com) dacă ai nevoie de informații despre cum am primit împrumutul de la mama Alicia Radu, ești foarte liber să mă contactezi și îți voi răspunde cu plăcere pentru că te poți ajuta altele după ce ați primit împrumutul.

    [Răspunde]
  • VICTORIA ALBERTO a scris la 22.10.2017 22:01:

    Salut, numele meu este Victoria Alberto, victima unei fraude în mâinile creditorilor falși. am pierdut aproximativ 6.000 de euro pentru că aveam nevoie de un capital mare de 80.000 euro, aproape că am murit, nu aveam unde să merg. afacerea mea a fost distrusă, iar în acest proces mi-am pierdut fiul. Nu puteam să stau așa ceva din nou. în martie 2017, m-am întâlnit cu un prieten care mi-a prezentat o mamă bună, doamna Olivia Daniel, care în cele din urmă mi-a ajutat să obțin un împrumut într-o companie. mama bună vreau să folosesc această ocazie pentru a vă mulțumi, și poate Dumnezeu să vă binecuvânteze în continuare. De asemenea, îmi place să folosesc această ocazie pentru a vă sfătui pe colegii români, că există mulți escroci acolo, deci dacă aveți nevoie de un împrumut și doriți să vă asigurați rapid un împrumut, înregistrați-vă prin intermediul doamnei Olivia Daniel prin e-mail: (oliviadaniel93@gmail.com ). puteți să mă contactați și prin intermediul acestui e-mail: (victoriaalberto78@gmail.com). dacă aveți vreo îndoială. vă rog, ea este singura persoană de încredere și de încredere. Mulțumesc.

    [Răspunde]
  • SUSAN PATRICK a scris la 19.10.2017 23:47:

    Cauți un împrumut autentic? Vreau să profit de această ocazie pentru a informa pe toată lumea că doamna Susan Patrick, un creditor privat de împrumut, care oferă împrumuturi pentru oportunități de viață. Aveți nevoie de un împrumut de urgență pentru a vă achita datoriile sau aveți nevoie de un împrumut pentru a vă îmbunătăți afacerea? Ați fost respinsă de bănci și de alte instituții financiare? Aveți nevoie de un împrumut de consolidare sau de ipotecă? căutați mai mult, pentru că suntem aici pentru a face toate problemele dvs. financiare un lucru din trecut. Acordăm fonduri persoanelor fizice care au nevoie de asistență financiară, care au un credit rău sau au nevoie de bani pentru a plăti facturile, pentru a investi în afaceri la o rată de 2%. Vreau să folosesc acest mediu pentru a vă informa că oferim asistență fiabilă și beneficiară și că vom fi dispuși să oferim un împrumut. Deci, contactați-ne astăzi prin e-mail la: (susanpatrick18@gmail.com) Deci, dacă doriți să obțineți un împrumut de la compania mea, ne puteți contacta astăzi. Ai nevoie de un împrumut de urgență pentru o rată ieftină? Ești în datorii? Aveți un credit rău? Ați fost refuzat de bănci sau de creditori? Aveți nevoie de un împrumut pentru a vă începe propria afacere? Aveți nevoie de un împrumut pe viață? Aveți nevoie de un împrumut de locuință / investiție? contactați-ne prin adresa noastră de e-mail: (susanpatrick18@gmail.com) Deci, dacă doriți să obțineți un împrumut de la compania mea, ne puteți contacta astăzi. SALUTARI

    [Răspunde]
  • Patricia Martins a scris la 15.10.2017 11:42:

    mesajul tauNumele meu este Patricia Martins, din România, un singur părinte, înainte ca soțul meu să moară să ne lase cu atâta datorii, eram atât de confuz și frustrat de cum să plătesc datoria imensă. Într-o zi trecusem prin internet, am dat peste o mărturie a lui (Pedro Gonçalo) despre cum GINA MORGAN ia ajutat cu un împrumut. Așa că am solicitat un împrumut de 85.000 EURO cu o durată de 5 ani de la Companie prin poșta ei (ginamorganloancompany@gmail.com) Când am aplicat pentru împrumut am făcut un jurământ lui DUMNEZEU că, dacă primesc împrumutul, voi să știe lumea ce a făcut pentru mine, spre surprinderea mea cea mai mare, în mai puțin de 48 de ore, împrumutul meu a fost acordat cu o rată a dobânzii de 2%. Acum am stabilit datoria soțului meu și am început o nouă viață și o afacere proprie. Tocmai mi-am îndeplinit jurămintele. Deci, dacă doriți vreun tip de împrumut de până la 2%, vă rugăm să contactați GINA MORGAN LOAN COMPANY LTD pe e-mailul ei ginamorganloancompany@gmail.com

    [Răspunde]
  • daniel john a scris la 13.10.2017 12:44:

    Aveți nevoie de un împrumut? Vrei să fii stabil din punct de vedere financiar? Sau doriți să vă extindeți afacerea? Oferim împrumut de companie, împrumut auto, împrumut de afaceri și împrumut personal, la o rată a dobânzii foarte redusă de 2%, cu o durată confortabilă care este negociabilă. Această ofertă este deschisă tuturor celor care vor putea să plătească în timp util. Contactați-ne astăzi prin e-mailul nostru: (danieljohnloancompany@gmail.com) Vă aștept răspuns rapid. Daniel John

    [Răspunde]
  • Laura a scris la 13.10.2017 09:34:

    Buna ziua, ma numesc Laura din Romania, imi doresc imediat sa spun asta si sa public acest lucru online de dragul creditorilor, cred ca voi putea sa folosesc aceasta ocazie pentru a ajuta pe cei care cauta un imprumut acest motiv pentru aceasta se datorează faptului că am găsit pe cineva care mi-a împrumutat 30 000 de leu și îmi promit să-și publice numele pe site-ul României după primirea împrumutului. nu ar trebui să vă simțiți niciodată reticenți în obținerea unui împrumut pentru că vă puteți găsi în continuare ajutorul. incase oricine este interesat să obțină un împrumut trebuie să contacteze e-mailul lor la: LOANOFFER1044@HOTMAIL.COM

    [Răspunde]
  • Augusta Ibramhim a scris la 12.10.2017 14:01:

    Îmi pare rău pentru ceea ce ați trecut înainte, infectați această problemă în mâinile creditorilor falși, vă asigur aici 100% suntem o companie de încredere care în prezent înființează o schemă în formă de împrumut pentru a ajuta diverse persoane precum și organizațiile care au intenții de renovare, datorii? Aveți nevoie de un împrumut de urgență pentru a vă plăti datoria sau aveți nevoie de un împrumut pentru a vă îmbunătăți afacerea? Ați fost refuzat de bănci și de alte instituții financiare? Aveți nevoie de un împrumut de consolidare sau de credit ipotecar? refinanțare? și, de asemenea, crearea de echipamente de afaceri. Sunt o femeie internațională de afaceri și un împrumut care a oferit împrumuturi diferitelor persoane și firme din Europa, Asia, Africa și alte părți ale lumii. Vreau să știți că această companie este o companie autentică cu rezultate bune. De asemenea, doresc să vă informez că nu am fost implicați niciodată în activități de fraudă. și vă pot asigura că ceea ce altă companie nu poate face pentru dvs., o voi face pentru dvs. și vă voi face fericiți și vă veți zâmbi pe față. îți dau cuvântul meu doar să ai încredere în mine și nu vei regreta să faci afaceri cu noi, căutăm mai multe, pentru că suntem aici pentru a rezolva toate problemele tale financiare, un lucru din trecut. Împrumuturile noastre pentru persoanele care au nevoie de asistență financiară, care au un credit rău sau au nevoie de bani pentru a plăti facturile pentru o investiție de afaceri la o rată de 2%. Vreau să folosesc acest mediu pentru a vă informa că oferim asistență fiabilă și că vom fi dispuși să împrumutăm. Vă rugăm să ne contactați astăzi prin adresa de e-mail: (augustaibramhim11@gmail.com)

    [Răspunde]
  • Mrs. Vasquez Reynolds a scris la 11.10.2017 14:34:

    Attention! Attention!! Attention!!!, Do you need an urgent financial credit ***? *Email : bdsfn.com@gmail.com Emaill: anatiliatextileltd@gmail.com Very fast and direct transfer to your bank account * Repayment starts Six months after you get your Loan in your bank account * Low interest rate of 1% * Long-term repayment (1-30 years) Height * Flexible ***then monthly payment *.Email : bdsfn.com@gmail.com Name : Country : Phone number : Amount Needed as Loan : Purpose of Loan : Have you applied for loan online before (yes or no) Email : bdsfn.com@gmail.com Emaill: anatiliatextileltd@gmail.com Mrs. Pranchment Dura Emaill: anatiliatextileltd@gmail.com How long will it be financed? After submitting the application *** You can expect a preliminary answer less than 24 hours funding in 72-96 hours after receiving the information they need yours. Email : bdsfn.com@gmail.com Emaill: anatiliatextileltd@gmail.com Name : Country : Phone number : Amount Needed as Loan : Purpose of Loan : Have you applied for loan online before (yes or no) Email : bdsfn.com@gmail.com Emaill: anatiliatextileltd@gmail.com Mrs. Pranchment Dura

    [Răspunde]
  • Jean Carlos a scris la 08.10.2017 02:29:

    Aveți nevoie de un împrumut pentru a începe activitatea sau pentru a vă plăti facturile și o finanțare corporativă pentru bunuri imobiliare și orice fel de finanțare a afacerilor. ( Creditplusfinance11@gmail.com ) Oferim, de asemenea, împrumuturi persoanelor fizice, firmelor și organismelor corporative la rata dobânzii de 3%. Noi oferim împrumut oamenilor serioși care sunt interesați de împrumut dacă sunteți interesați să contactați acest e-mail: Creditplusfinance11@gmail.com

    [Răspunde]
  • LARRY ELLISON a scris la 07.10.2017 04:21:

    Aveți nevoie de un împrumut autentic pentru a vă achita facturile, a începe o afacere sau orice alt tip de împrumut, contactați-l pe dl Larry Ellison la { Larryellisonfinance@gmail.com } Email: Larryellisonfinance@gmail.com

    [Răspunde]
  • Eric Jordan a scris la 05.10.2017 09:20:

    Bună ziua tuturor! Numele meu este Eric Jordan, am o sotie frumoasa si 3 copii. Acum 2 săptămâni am avut nevoie disperată de bani, așa că m-am gândit să am un împrumut, apoi am fugit în atâtea mâini greșite, care au pretins că sunt împrumutați de împrumut, fără să știe că sunt toți escrocii. Ei au colectat 4000 € de la mine și refuză să mă trimită prin e-mail. Am devenit foarte confuz și frustrat, am devenit o zi beat, o zi de credință am mers la Bar pentru o băutură și apoi am întâlnit un vechi prieten, i-am spus tot ce sa întâmplat cu mine, să-mi spună că ma va prezenta la GINA MORGAN LOAN COMPANY LTD, a spus compania este autentică și de încredere, mi-a spus cum a ajutat compania și el și familia sa. Deci am colectat adresa ei de email (ginamorganloancompany@gmail.com), i-am contactat imediat am ajuns acasă, mi-a spus regulile și reglementările și am urmat, apoi după procesarea împrumutului, în mai puțin de 24 de ore, am primit împrumutul meu de € 50,000 ... Sunt sigur că va fi, de asemenea, bucuroasă să vă ajute, așa că dacă sunteți interesat de un împrumut, puteți să o contactați și pe acest e-mail: ginamorganloancompany@gmail.com

    [Răspunde]
  • Good Day Dear Loan Seeker, a scris la 01.10.2017 22:14:

    Good Day Dear Loan Seeker, *Debt Consolidation Loans *Business Loans *Personal Loans *Home Loans *Car Finance *Commercial Loans *Investments Loans *Debts Consolidation *Business Planning *Commercial Development Finance *Properties Mortgages *Bad credit loans *commercial loans *Start-up- working capital loans *Construction loans *Car loans, *Hotel loans*Student loans We awaits your urgent application form to be filled ok. Email Us: (bdsfn.com@gmail.com) Loan application form: Full Name:.................... Country:..................... State:.............. City:.............. Sex:......................... Phone Number:........... Loan Amount :........... Monthly income:.......... Occupation:................... .... Loan Period:....................... ................ Purpose of Loan:......................... ........... E-mail address:...................... ................ Have You Applied Before?.................... CONTACT EMAIL: bdsfn.com@gmail.com CONTACT EMAIL: anatiliatextileltd@gmail.com Mrs.Emilia Fedorcakova **Are you financially squeezed? **Do you seek funds to pay off credits and debts? **Do you seek finance to set up your own business? **Are you in need of private or business loans for various purposes? **Do you seek loans to carry out large projects? Loan application form: Full Name:.................... Country:..................... State:.............. City:.............. Sex:......................... Phone Number:........... Loan Amount :........... Monthly income:.......... Occupation:................... .... Loan Period:....................... ................ Purpose of Loan:......................... ........... E-mail address:...................... ................ Have You Applied Before?.................... CONTACT EMAIL: bdsfn.com@gmail.com CONTACT EMAIL: anatiliatextileltd@gmail.com Mrs.Emilia Fedorcakova

    [Răspunde]
  • LARRY ELLISON a scris la 27.09.2017 14:21:

    VREAȚI UN UN ÎMPRUMUT Sunteți un bărbat sau o femeie de afaceri? Aveți nevoie de fonduri pentru a vă începe propria afacere? Aveți nevoie de împrumut pentru a vă rezolva datoriile sau pentru a vă plăti facturile sau pentru a începe o afacere frumoasă? Aveți nevoie de fonduri pentru finanțarea proiectului dvs.? E-mail: ( Larryellisonfinance@gmail.com ) Oferim servicii garantate de împrumut de orice valoare și în orice parte a lumii pentru persoane fizice, societăți, agenți imobiliari și corporații la rata superioară a dobânzii de 2%. Pentru cerere și mai multe informații, trimiteți răspunsuri la următoarea adresă de e-mail: Larryellisonfinance@gmail.com

    [Răspunde]
  • Julia Simon a scris la 27.09.2017 14:13:

    Buna tuturor, Numele meu este Julia Simon din Jakarta din Indonezia, vreau să folosesc acest suport pentru a sfătui pe toată lumea să vă aducă aminte la obținerea unui împrumut aici, am solicitat un împrumut de aproximativ € 120.000 EURO de la o femeie din Turcia și am pierdut aproximativ € 52.000 EURO fără a lua împrumuturi, au cerut din nou și din nou costul, plătesc aproape € 52.000 EURO de dolari încă nu am primit un împrumut, mi-au arătat de aproximativ două ori două femei diferite în Filipine, sper că mă voi întâlni persoana potrivita, dar eu nu. Dumnezeu să fie gloria, am întâlnit un prieten care tocmai a solicitat un împrumut și a primit împrumutul fără stres, așa că mi-a prezentat-o ​​doamnei Augusta Ibramhim, CEO Gurantee Trust Loan și am aplicat pentru suma de € 155.000 de euro pe care am crezut-o a fost o glumă și o fraudă, dar am primit împrumutul meu în mai puțin de 24 de ore doar 2% fără garanții. Sunt foarte fericit pentru că am fost salvat de a deveni sărac așa că am sfaturi tuturor oamenilor de aici care au nevoie de împrumuturi pentru a contacta Doamna Augusta Ibramhim prin e-mail: augustaibramhim11@gmail.com Puteți să mă contactați dacă aveți nevoie de alte informații prin e-mail: juliasimon460@gmail.com Încă o dată vă mulțumesc tuturor că ați citit mărturia mea și că Dumnezeu poate continua să ne binecuvânteze pe toți și să ne dea viață lungă și prosperitate

    [Răspunde]
  • Loana George a scris la 27.09.2017 14:07:

    O zi buna, Suntem un guvern legitim și guvernamental. Suntem o companie de asistență financiară Sunteți un bărbat sau o femeie de afaceri? Sunteți în orice situație financiară sau aveți nevoie de fonduri pentru a vă începe propria afacere? Aveți nevoie de împrumut pentru a vă rezolva datoriile sau pentru a vă plăti facturile sau pentru a începe o afacere frumoasă? Aveți un scor de credit scăzut și sunteți gata să obțineți împrumut de capital de la băncile locale / alte instituții financiare? Aveți nevoie de un împrumut sau de finanțare pentru orice motiv, cum ar fi * Imprumut personal * Împrumut de afaceri * Împrumut de capital propriu * Împrumut de consolidare a datoriei Acordăm împrumut companiilor, entităților private și persoanelor fizice cu dobândă redusă și rate accesibile de 2%. Ne puteți contacta prin e-mail prin: Mrs. Loana George (loanageorge11@gmail.com) APLICAREA DATELOR 1) Numele complet: _____________ 2) Teren: ___________________ 3) Poziția actuală în locul locului de muncă: ___________________ 4) Adresa: _______________ 5) Stat: _________________ 6) Țara: _______________ 7) Numele companiei (dacă este cazul): _ 8) Împrumut Suma necesară: ____ 9) Scopul împrumutului: _______ 10) Durata împrumutului: _________ 11) Data nașterii: _________ 12) Sex: ________________ 13) Starea civilă: ________ 14) Religia: ___________ 15) Venit lunar: ________ 16) Număr de telefon: _________________ 17) Fax: ___________________ 18) cod poștal: ___________ 19Ați aplicat vreodată___ Adresa de email ___________________ Mulțumesc În acest sens, vă vom furniza un program bine plătit pentru rambursarea împrumutului.

    [Răspunde]
  • christian carlos a scris la 21.09.2017 14:38:

    Aveți nevoie de un împrumut pentru a începe activitatea sau pentru a vă plăti facturile și o finanțare corporativă pentru bunuri imobiliare și orice fel de finanțare a afacerilor. aplicați acum la? ( Christianfinance11@gmail.com ) Oferim, de asemenea, împrumuturi persoanelor fizice, firmelor și organismelor corporative la rata dobânzii de 3%. Îți dau împrumut persoanelor serioase care sunt interesate de împrumut dacă sunt interesați să contactezi acest e-mail: Christianfinance11@gmail.com

    [Răspunde]
  • Jean Carlos a scris la 18.09.2017 11:08:

    Aveți nevoie de un împrumut de urgență pentru a vă plăti facturile, a începe o afacere sau vreun fel de împrumut, contactați domnul Jean Carlos pe { Creditplusfinance11@gmail.com }

    [Răspunde]
  • Olivia Daniel a scris la 17.09.2017 18:38:

    Buna, Sunt doamna Olivia Daniel, Ai nevoie de un împrumut de urgență pentru a-ți plăti datoriile sau ai nevoie de un împrumut pentru a-ți îmbunătăți afacerea? Aveți nevoie de un împrumut de consolidare sau de ipotecă sau în alte scopuri? Ați fost respins de bănci și de alte instituții financiare? Nu căutați mai mult pentru că suntem aici pentru a vă face toate problemele financiare un lucru din trecut! acordăm împrumuturi companiilor, entităților private și persoanelor fizice la o rată a dobânzii scăzută și accesibilă de 2% pentru o perioadă fixă de 1-20 ani și o perioadă de grație de șase luni înainte de începerea tranșei lunare. Ne puteți contacta prin e-mail prin: (oliviadaniel93@gmail.com)

    [Răspunde]
  • susan a scris la 16.09.2017 23:15:

    Dragă domnule doamnă, Aveți nevoie de un împrumut personal? Sau un împrumut de afaceri pentru a începe o afacere proprie? Oferim împrumuturi persoanelor fizice și companiilor la nivel mondial. Compania noastră financiară bine cunoscută a câștigat o bunăvoință imensă în furnizarea de servicii de finanțare cu capital de risc clienților noștri. Compania noastră financiară de capital oferă soluții financiare pentru proiecte mari precum aceasta, transportul de suprafață, infrastructura medicală și așa mai departe. Dacă sunteți interesat de serviciul nostru, vă rugăm să ne contactați prin e-mail aici jacksonloanhelp@gmail.com pentru detalii Salutari, Doamna Susan Smith Secretar general

    [Răspunde]
  • MAGRET JAMES a scris la 16.09.2017 17:03:

    Buna, Ai nevoie de un împrumut urgent ??? Sunteți în datorie? Aveți un credit rău? ați fost respins de bănci, aveți nevoie de un împrumut pentru a începe o afacere proprie? Noi oferim împrumuturi oamenilor în ciuda scorurilor lor slabe / rele. Oferim atât împrumuturi de afaceri, cât și împrumuturi personale cu o durată lungă și scurtă pe care ați ales-o, cu dobândă redusă la 2% pe an pentru persoane fizice și companii. Programatorul nostru de împrumut este rapid și fiabil, se aplică astăzi și obține răspunsul instant. creditele sunt bine asigurate, garantate 100%, iar clienții sunt asigurați cu maximă siguranță. Pentru mai multe informații, contactați-ne prin adresa noastră de e-mail: (MAGRETJAMES321@GMAIL.COM) și obțineți împrumutul dvs. astăzi. E-mail: (MAGRETJAMES321@GMAIL.COM) Doamna Magret James MD / CEO

    [Răspunde]
  • carlos a scris la 15.09.2017 10:27:

    Ai nevoie de un împrumut? Ați căutat unde să obțineți un împrumut? Ați încercat să obțineți vreun fel de împrumut? apoi aplicați acum la (carlosellisonfinance@gmail.com) dacă doriți să obțineți un împrumut la prețuri accesibile. Împrumutul este oferit aici la o rată a dobânzii foarte scăzută de 2%. Contactați-ne acum dacă sunteți interesat. *

    [Răspunde]
  • Midwest a scris la 07.09.2017 04:13:

    Suntem o alianță națională de creditori ipotecari care oferă o gamă largă de produse de împrumut pentru a se potrivi cu o gamă largă de nevoi ale clienților. De asemenea, oferim finanțare pentru consolidarea datoriilor, cheltuieli personale, achiziționarea de mașini, expansiunea afacerilor și multe altele. acum știți dacă vă calificați pentru finanțare: midwestloanservices@gmail.com

    [Răspunde]
  • Eric Jordan a scris la 05.09.2017 10:25:

    mesajul tauBună ziua tuturor! Numele meu este Eric Jordan, am o sotie frumoasa si 3 copii. Acum 2 săptămâni am avut nevoie disperată de bani, așa că m-am gândit să am un împrumut, apoi am fugit în atâtea mâini greșite, care au pretins că sunt împrumutați de împrumut, fără să știe că sunt toți escrocii. Ei au colectat de la mine 4000 de euro și refuză să mă trimită prin e-mail. Am devenit foarte confuz și frustrat, am devenit o zi beat, o zi de credință am mers la Bar pentru o băutură și apoi am întâlnit un vechi prieten, i-am spus tot ce sa întâmplat cu mine, să-mi spună că ma va prezenta la GINA MORGAN LOAN COMPANY LTD, a spus compania este autentică și de încredere, mi-a spus cum a ajutat compania și el și familia sa. Deci am colectat adresa ei de email (ginamorganloancompany@gmail.com), i-am contactat imediat am ajuns acasă, mi-a spus regulile și reglementările și am urmat, apoi după procesarea împrumutului, în mai puțin de 24 de ore, am primit împrumutul meu de €50,000 EURO. Sunt sigur că va fi, de asemenea, bucuroasă să vă ajute, așa că dacă sunteți interesat de un împrumut, puteți să o contactați și pe acest e-mail: ginamorganloancompany@gmail.com

    [Răspunde]
  • Guarantee Trust Loan a scris la 03.09.2017 13:01:

    GARANTIE TRUST LOANS LIMITED Draga Împrumutat, Aveți nevoie de obținerea imediată a împrumutului legitim a fost întotdeauna o mare problemă pentru nevoile financiare ale clienților. Problema creditelor și a securității este ceva ce consumatorii sunt din ce în ce mai preocupați de căutarea unui împrumut de la un creditor legal. Rata dobânzii la împrumutul meu este de 2%, iar suma minimă pe care o veți rambursa un împrumut de 25.000 € este, de ce este suma maximă de 500.000.000,00 €. Dacă doriți să obțineți asistență financiară, vă rugăm să ne contactați astăzi: guaranteeetrustloan24hours@gmail.com Cerere de împrumut Numele beneficiarului: ......... Beneficiarul adresei: .......... Țară:......... Stat:....... .. Oraș:......... Cod postal:......... Număr de telefon:...... ... Fax:......... Data de nastere:......... Sex: ......... Starea civilă:......... Profesie: ...... ...... Suma cerută: ...... Scopul împrumutului: ......... Durata creditului / împrumutului: ......... De îndată ce ați completat detaliile de mai sus vor fi transmise către noi Protocolul / verificarea departamentului pentru revizuirea imediată și continuă procesarea aplicațiilor. Universitatea din Dammam Director de Sucursala: Mrs. Guarantee Trust Loan GTL Adresa de e-mail: guaranteeetrustloan24hours@gmail.com

    [Răspunde]
  • Wulan Sari a scris la 03.09.2017 12:47:

    Buna ziua tuturor, eu sunt doamna Wulan Sari din Turcia, am vrut imediat sa folosesc acest mediu pentru a marturisi despre modul in care Dumnezeu ma indreptat catre un Legator lucrativ si creditor real care mi-a schimbat viata de la iarba la gratie, de la a fi saraca la un bogat femeie Cine se poate lauda de o viata sanatoasa si bogata fara stres sau dificultati financiare. După luni de încercare de a obține un împrumut pe internet și scammed o sumă de 5200 de euro pentru că aveam nevoie de un capital mare de 45.000 de euro. Pentru a-mi îmbunătăți afacerea aproape că am murit, nu aveam unde să merg. Afacerea mea a fost distrusă și în acest proces aproape că mi-am pierdut fiul. Nu am putut să stau așa ceva din nou. Acum 2 săptămâni, un prieten mi-a prezentat o creditoră bună, doamna Loana George, care în cele din urmă mi-a ajutat să obțin un împrumut de la o companie bună și mi-a prezentat-o ​​pe GARANTEE TRUST LOAN LIMITED și am aplicat pentru 37.000 de euro. glumă sau o fraudă, dar am primit împrumutul meu în mai puțin de 24 de ore numai pentru 2% fără garanții. Sunt foarte fericit pentru că am fost salvat de la a deveni săraci pentru cineva din Turcia agian așa că am sfaturile tuturor mea urmează în Turcia aici, care au nevoie de împrumuturi pentru a contacta doamna Loana George prin e-mail: loanageorge11@gmail.com și vă pot asigura că veți obține un împrumut fără pedeapsă regretă, pentru asta așa am primit împrumutul meu de la Loana George ea o persoană de încredere, poți să mă contactezi dacă ai nevoie de alte informații prin sariwulan3600@gmail.com Toate cele bune.

    [Răspunde]
  • LARRY ELLISON a scris la 03.09.2017 05:27:

    VREAȚI UN UN ÎMPRUMUT Sunteți un bărbat sau o femeie de afaceri? Aveți nevoie de fonduri pentru a vă începe propria afacere? Aveți nevoie de împrumut pentru a vă rezolva datoriile sau pentru a vă plăti facturile sau pentru a începe o afacere frumoasă? Aveți nevoie de fonduri pentru finanțarea proiectului dvs.? E-mail: ( Larryellisonfinance@gmail.com ) Oferim servicii garantate de împrumut de orice valoare și în orice parte a lumii pentru persoane fizice, societăți, agenți imobiliari și corporații la rata superioară a dobânzii de 2%. Pentru cerere și mai multe informații, trimiteți răspunsuri la următoarea adresă de e-mail: Larryellisonfinance@gmail.com

    [Răspunde]
  • Jean Carlos a scris la 29.08.2017 19:01:

    Aveți nevoie de un împrumut de urgență pentru a vă plăti facturile, pentru a începe o afacere sau pentru orice alt tip de împrumut, contactați domnul Jean Carlos pe { Creditplusfinance11@gmail.com }

    [Răspunde]
  • Norton Finance a scris la 29.08.2017 12:03:

    Sunteți în revizuire a datoriilor sau administrație? Ești pe lista neagră? Te lupți pentru a face față plăților lunare? Doriți să cumpărați o casă, un automobil sau un împrumut de afaceri, dar vă aflați în revizuirea datoriei sau în administrare? Dacă ați răspuns DA la oricare dintre întrebările mele? Vă rugăm să ne contactați prin e-mail: nortonfinance2017@gmail.com

    [Răspunde]
  • Jamie Freeman a scris la 29.08.2017 08:28:

    Suntem creditori creditori de creditare de la 2% atât pentru persoane fizice și firme, contactați-ne astăzi la FREEMANLOANFINANCE@GMAIL.COM și să obțineți aprobat pentru serviciile noastre de împrumut rapid. whatsapp: +15184251167

    [Răspunde]
  • Marcia Retnawati a scris la 26.08.2017 20:49:

    Buna, Numele meu este Marcia Retnawati din orașul Batan Miroto Semarang din Indonezia, vreau să folosesc acest mediu pentru a sfătui pe toată lumea să vă fie atent să obțineți un împrumut aici, atât de mulți creditori de împrumut aici sunt toți escrocii și sunt doar aici pentru a vă înșelăci Banii tăi, am solicitat un împrumut de aproximativ 100 de milioane de la o femeie din Malaezia și am pierdut aproximativ 6 milioane de euro fără a lua împrumuturi, au cerut din nou și din nou costul, plătesc aproape 6 milioane de euro încă nu am primit un împrumut, Dumnezeu să fie gloria, am întâlnit un prieten care tocmai a aplicat împrumutul și a obținut împrumutul fără stres, așa că mi-a prezentat-o ​​doamnei Alicia Radu și am cerut 500 de milioane, cred că a fost o glumă și O fraudă, dar am primit împrumutul meu în mai puțin de 24 de ore doar 2% fără garanții. Sunt foarte fericit pentru că am fost salvat de la săraci. Așa că am sfaturi tuturor oamenilor de aici, care au nevoie de împrumuturi pentru a contacta Doamna Alicia Radu, prin e-mail: aliciaradu260@gmail.com Puteți să mă contactați în continuare dacă aveți nevoie de informații suplimentare prin e-mail: Marciaretnawati450@gmail.com Încă o dată vă mulțumesc tuturor că ați citit mărturia mea și că Dumnezeu poate continua să ne binecuvânteze pe toți și să ne dea viață lungă și prosperitate

    [Răspunde]
  • SZACHOWSKI a scris la 25.08.2017 03:16:

    Ofertă de împrumut ÎN 48 de ORE.....E-MAIL:::szachowski.roman01@gmail.com Sunt SZACHOWSKI, acționar și operator financiar. Indiferent dacă sunteți persoană fizică în (szachowski.roman01@gmail.com)Romania, Polonia, Germania, Slovacia, Franța, Elveția, Canada, Belgia, Portugalia, Italia sau oriunde în lume, Băncile și care au nevoie să împrumute bani între individ, acord creditelor oamenilor serioși și cinstiți care îmi pot rambursa împrumutul într-un timp normal. Capacitatea mea de creditare este de la 5.000 € la 50.000.000 € cu o rată de 2%, condiții foarte simple și fără probleme. De asemenea, fac investiții și împrumuturi între indivizi de toate felurile. Ofertele mele de credit sunt pe termen scurt, mediu și lung. Transferurile mele sunt asigurate de către Bancă pentru securitatea tranzacției către orice persoană. Dacă sunteți interesat, contactați-mă în schimb prin adresa personală:....E-MAIL:::szachowski.roman01@gmail.com

    [Răspunde]
  • SZACHOWSKI a scris la 25.08.2017 03:14:

    Ofertă de împrumut ÎN 48 de ORE.....E-MAIL:::szachowski.roman01@gmail.com Sunt SZACHOWSKI, acționar și operator financiar. Indiferent dacă sunteți persoană fizică în (szachowski.roman01@gmail.com)Romania, Polonia, Germania, Slovacia, Franța, Elveția, Canada, Belgia, Portugalia, Italia sau oriunde în lume, Băncile și care au nevoie să împrumute bani între individ, acord creditelor oamenilor serioși și cinstiți care îmi pot rambursa împrumutul într-un timp normal. Capacitatea mea de creditare este de la 5.000 € la 50.000.000 € cu o rată de 2%, condiții foarte simple și fără probleme. De asemenea, fac investiții și împrumuturi între indivizi de toate felurile. Ofertele mele de credit sunt pe termen scurt, mediu și lung. Transferurile mele sunt asigurate de către Bancă pentru securitatea tranzacției către orice persoană. Dacă sunteți interesat, contactați-mă în schimb prin adresa personală:....E-MAIL:::szachowski.roman01@gmail.com

    [Răspunde]
  • SZACHOWSKI a scris la 25.08.2017 03:12:

    Ofertă de împrumut ÎN 48 de ORE.....E-MAIL:::szachowski.roman01@gmail.com Sunt SZACHOWSKI, acționar și operator financiar. Indiferent dacă sunteți persoană fizică în (szachowski.roman01@gmail.com)Romania, Polonia, Germania, Slovacia, Franța, Elveția, Canada, Belgia, Portugalia, Italia sau oriunde în lume, Băncile și care au nevoie să împrumute bani între individ, acord creditelor oamenilor serioși și cinstiți care îmi pot rambursa împrumutul într-un timp normal. Capacitatea mea de creditare este de la 5.000 € la 50.000.000 € cu o rată de 2%, condiții foarte simple și fără probleme. De asemenea, fac investiții și împrumuturi între indivizi de toate felurile. Ofertele mele de credit sunt pe termen scurt, mediu și lung. Transferurile mele sunt asigurate de către Bancă pentru securitatea tranzacției către orice persoană. Dacă sunteți interesat, contactați-mă în schimb prin adresa personală:....E-MAIL:::szachowski.roman01@gmail.com

    [Răspunde]
  • lee a scris la 24.08.2017 20:44:

    Buna ziua tuturor creditorilor de credite private (Lee Hernandez, Loan, Firm) Furnizez tot felul de împrumuturi, împrumuturi de afaceri la domiciliu pentru consolidarea capitalului personal pentru împrumuturi pentru studenți etc. Ofer credite persoanelor fizice la rata de 3% și compania cea mai de încredere și mai sigură in lume. Dacă sunteți interesat atunci contactați această firmă privată acum pentru a oferi împrumut tuturor Categoriile de solicitanți, fie că sunt companii sau pentru utilizarea personalului, mai jos sunt detaliile de contact ale companiei Trimiteți un e-mail la: Leehernanadezloanfinance@gmail.com Felul meu de viata clienti viitoare multumesc.

    [Răspunde]
  • Jamie Freeman a scris la 21.08.2017 05:26:

    Doriți să împrumutați și să nu știți de unde să obțineți un împrumut autentic? Doriți să începeți o afacere, dar nu aveți capital? Căutați bani de urgență pentru uz personal? Trebuie să solicitați un împrumut pentru orice motiv? Speranța dvs. este în sfârșit aici, deoarece oferim împrumuturi rapide și fiabile pentru toți cei care au nevoie de o rată a dobânzii de doar 2%, serviciul nostru este 100% autentic și sunteți garantat să primiți împrumutul odată ce vi se aplică. astăzi. Salutari, Jamie Freeman www.freemanfinance.webs.com Freemanloanfinance@gmail.com.

    [Răspunde]
  • AVANT LOANS a scris la 19.08.2017 04:02:

    Aveți un numerar rău sau aveți nevoie de fonduri pentru a plăti facturile, Aveți nevoie de un împrumut personal sau de afaceri fără stres și cu aprobare rapidă? Dacă da, contactați-ne astăzi, deoarece în prezent oferim împrumuturi în numerar la o rată a dobânzii superbă de 2%. Capitalul nostru este garantat și sigur, fericirea clienților noștri este forța noastră, suntem un furnizor de asigurări de renume, legitim și acreditat. Oferim împrumut persoanelor fizice și companiilor care au nevoie de asistență în numerar. Contactați-ne prin e-mail: (avantloanson@gmail.com)

    [Răspunde]
  • JIM BUFFER a scris la 19.08.2017 01:14:

    Salut, căutați un împrumut foarte autentic? La o rată convenabilă de interes? Procesat în 24 de ore. Ați fost refuzat în mod consecvent de băncile dvs. și de alte instituții financiare? Trust Funds oferă împrumuturi cuprinse între 1.000.00 și 50.000.000,00, la o rată a dobânzii de 3%. Contactați-ne astăzi prin e-mail: trustfunds804@outlook.com

    [Răspunde]
  • JIM BUFFER a scris la 19.08.2017 01:13:

    Salut, căutați un împrumut foarte autentic? La o rată convenabilă de interes? Procesat în 24 de ore. Ați fost refuzat în mod consecvent de băncile dvs. și de alte instituții financiare? Trust Funds oferă împrumuturi cuprinse între 1.000.00 și 50.000.000,00, la o rată a dobânzii de 3%. Contactați-ne astăzi prin e-mail: trustfunds804@outlook.com

    [Răspunde]
  • magret james a scris la 18.08.2017 21:30:

    Buna, Ai nevoie de un împrumut de urgență ??? Sunteți în datorie? Aveți un credit rău? Ați fost respins de bănci, aveți nevoie de un împrumut pentru a începe o afacere proprie? Acordăm împrumuturi Oamenilor, în ciuda scorurilor lor slabe / rele. Oferim atât împrumuturi de afaceri, cât și împrumuturi personale cu o durată lungă și scurtă pe care ați ales-o cu rată scăzută a dobânzii la 2% pe an pentru persoane fizice și companii. Programatorul nostru de împrumut este rapid și fiabil, aplicați astăzi și obțineți răspunsul instant. Împrumuturile sunt bine asigurate, garantate 100%, iar clienții sunt asigurați cu maximă siguranță. Pentru mai multe informații, contactați-ne prin adresa noastră de e-mail: (MAGRETJAMES321@GMAIL.COM) și obțineți împrumutul dvs. astăzi. Doamna Magret james / CEO E-mail: (MAGRETJAMES321@GMAIL.COM)

    [Răspunde]
  • magret james a scris la 18.08.2017 20:02:

    Buna, Ai nevoie de un împrumut de urgență ??? Sunteți în datorie? Aveți un credit rău? Ați fost respins de bănci, aveți nevoie de un împrumut pentru a începe o afacere proprie? Acordăm împrumuturi Oamenilor, în ciuda scorurilor lor slabe / rele. Oferim atât împrumuturi de afaceri, cât și împrumuturi personale cu o durată lungă și scurtă pe care ați ales-o cu rată scăzută a dobânzii la 2% pe an pentru persoane fizice și companii. Programatorul nostru de împrumut este rapid și fiabil, aplicați astăzi și obțineți răspunsul instant. Împrumuturile sunt bine asigurate, garantate 100%, iar clienții sunt asigurați cu maximă siguranță. Pentru mai multe informații, contactați-ne prin adresa noastră de e-mail: (MAGRETJAMES321@GMAIL.COM) și obțineți împrumutul dvs. astăzi. Doamna Magret james / CEO E-mail: (MAGRETJAMES321@GMAIL.COM)

    [Răspunde]
  • VICTORIA ALBERTO a scris la 16.08.2017 13:42:

    Salut, numele meu este Victoria Alberto, victima unei fraude în mâinile creditorilor falși. Am pierdut aproximativ 6.000 de euro pentru că aveam nevoie de un capital mare de 80.000.Eu aproape că am murit, nu aveam unde să merg. Afacerea mea a fost distrusă, iar în acest proces mi-am pierdut fiul. Nu puteam să stau așa ceva din nou. În martie 2017, m-am întâlnit cu un prieten care mi-a prezentat o mamă bună, doamna Olivia Daniel, care în cele din urmă mi-a ajutat să obțin un împrumut într-o companie. Mama bună vreau să profit de această ocazie pentru a vă mulțumi, și Dumnezeu poate continua să vă binecuvânteze. De asemenea, îmi place să folosesc această ocazie pentru a-mi sfătui colegii din România, că există mulți escroci acolo, deci dacă aveți nevoie de un împrumut și doriți să obțineți rapid un împrumut, înregistrați-vă prin intermediul doamnei Olivia Daniel prin e-mail: (oliviadaniel93@gmail.com ). Puteți să mă contactați și prin intermediul acestui e-mail: (victoriaalberto78@gmail.com). Dacă aveți vreo îndoială. Vă rog, ea este singura persoană de încredere și de încredere. Mulțumesc.

    [Răspunde]
  • Morrisom a scris la 16.08.2017 06:03:

    Bună, acesta este domnul Morrison Hurley. Vreau să anunț publicului că oferim orice tip de împrumut publicului larg. De la 2.000 de euro la 50.000.000 de euro. Împrumutul nostru este rapid și ușor și poate fi procesat în 24 de ore. Deci ai nevoie de un împrumut pentru a-ți plăti datoria? Aveți nevoie de un împrumut pentru a cumpăra o mașină sau o oră? Aveți nevoie de un împrumut pentru a începe o afacere sau pentru a vă finanța afacerea? Indiferent de ce aveți nevoie de un împrumut, contactați-ne acum și suntem dispuși să vă ajutăm. Adresa de email: morisonhurley@gmail.com MORRISON HURLEY

    [Răspunde]
  • willis a scris la 14.08.2017 17:46:

    Ai nevoie de un împrumut pentru a-ți plăti facturile? În prezent, oferim împrumut pentru împrumut, împrumut de afaceri, împrumut pentru locuință, împrumut agricol, împrumut personal, împrumut auto etc. Dacă aveți nevoie de un împrumut, indicați interesul dvs. pentru a vă putea trimite detalii suplimentare. Contactați-ne prin e-mail de mai jos

    [Răspunde]
  • Loana George a scris la 13.08.2017 14:49:

    O zi buna, Suntem un guvern legitim și guvernamental. Suntem o companie de asistență financiară. Împrumutăm fonduri persoanelor fizice care au nevoie de asistență financiară, care au un raport de credit rău sau care au nevoie de bani pentru a plăti facturile pentru a investi în afaceri. Vreau să utilizez acest sprijin pentru a vă informa că oferim asistență fiabilă beneficiarului, pentru că vă voi oferi un împrumut de 2%, deci nu ezitați să solicitați un împrumut deoarece CEO GARANȚIA TRUST LOAN LIMITED. Vă vom oferi cele mai bune servicii. Rendered Services include * Refinance * Acasă Îmbunătățire * Împrumut împrumut * Credite Auto * Consolidarea datoriilor * Linie de credit * A doua ipotecă * Afaceri Credite * Personale Credite * Credite Internaționale.   Broderie informativă:   Numele complet: Sex: Starea civilă: Adresa: ZIP / Oraș: Țară: Data de nastere: finanţare: Suma solicitată: Durata împrumutului: Salariu / Venit anual: Ocupaţie: Scopul împrumutului: Telefon: Fax:   Motto: Oferim clienților noștri un credit securizat, iar programul de garanție le va obține. Toate cele bune. Doamna Loana George / MD / Contactați E-mail: loanageorge11@gmail.com

    [Răspunde]
  • ALICIA RADU a scris la 03.08.2017 17:43:

    Buna, Sunt doamna Alicia Radu, creditor privat de împrumut, care acordă împrumuturi pentru oportunități de viață. Sunteți în orice fel de dificultăți financiare? Are nevoie de un împrumut pentru consolidarea datoriilor, la o rată de construcție de 2%, împrumut imobiliar, refinanțare, scop personal, de afaceri sau bani de urgență? Sunteți un om de afaceri sau femei care se gândesc la extinderea afacerii dvs. oferind împrumuturi de toate tipurile. Dacă sunteți interesat, contactați-ne astăzi prin (aliciaradu260@gmail.com) APPLICATION DATA 1) Numele complet: 2) Țara: 3) Adresa: 4) Stat: 5) Sex: 6) Starea civilă: 7) Ocupatia: 8) Număr de telefon: 9) Poziția curentă în locul locului de muncă: 10) Venit lunar: 11) Suma imprumutului necesar: 12) Durata împrumutului: 13) Scopul împrumutului: 14) Religia: 15) Ați aplicat înainte: 16) Data nașterii: Mulțumiri,

    [Răspunde]
  • YULI a scris la 03.08.2017 17:42:

    Buna, Numele meu este Yuli din South Jakarta în Indonezia, vreau să folosesc acest mediu pentru a sfătui pe toată lumea să vă fie atent să obțineți un împrumut aici, atât de mulți creditori de împrumut aici sunt toți escrocii și sunt doar aici pentru a vă înșelăci din banii dvs., Am cerut un împrumut de aproximativ 200 de milioane de dolari de la o femeie din Dubai și am pierdut aproximativ 10 milioane de euro fără a lua împrumuturi, au cerut din nou și din nou costul, plătesc aproape 10 milioane de euro încă nu am primit un împrumut, Dumnezeu să fie gloria, am întâlnit un prieten care tocmai a aplicat împrumutul și a obținut împrumutul fără stres, așa că mi-a prezentat doamna Olivia Daniel și am depus cereri pentru 400 de milioane, cred că a fost o glumă și O fraudă, dar am primit împrumutul meu în mai puțin de 24 de ore doar 2% fără garanții. Sunt foarte fericit pentru că am fost salvat de la săraci. Așa că am sfaturi tuturor oamenilor de aici, care au nevoie de împrumuturi pentru a contacta Doamna Olivia Daniel, prin e-mail: (oliviadaniel93@gmail.com) Puteți să mă contactați dacă aveți nevoie de alte informații prin e-mail: (yuliy3531@gmail.com) Încă o dată vă mulțumesc tuturor că ați citit mărturia mea și că Dumnezeu poate continua să ne binecuvânteze pe toți și să ne dea viață lungă și prosperitate

    [Răspunde]
  • HELEN WILSON a scris la 02.08.2017 04:18:

    Buna, Sunteți financiar în jos? Ai nevoie de un împrumut imediat pentru a-ți plăti datoriile sau ai nevoie de un împrumut pentru a-ți rezolva afacerea? Aveți nevoie de un împrumut de consolidare sau de un credit ipotecar? Ați fost respinsă de bănci și de alte instituții financiare? Nu mai cautati pentru ca doamna HELEN WILSON, un creditor privat de credit, este aici pentru a va zâmbi pe fata si a face toate problemele tale financiare un lucru din trecut! Acordăm împrumut societăților, entităților private și persoanelor fizice cu dobândă redusă și rate accesibile de 2%. Ne puteți contacta prin e-mail prin: (helenwilson719@gmail.com) Mulțumiri

    [Răspunde]
  • sandra a scris la 28.07.2017 16:02:

    Numele meu este Sandra, viața mea sa întors! După 7 ani de căsnicie ruptă, soțul meu mi-a lăsat doi copii. M-am simtit ca viata mea era pe punctul de a se termina aproape sinucidere, am fost emotional in jos de foarte mult timp. Datorită unei vrăjitoare numită Lord odudu, pe care l-am cunoscut online. Într-o zi credincioasă, pe măsură ce navighez prin internet, am dat peste mărturii despre mărturisirea acestui vrajitor. Unii oameni au mărturisit că le-a adus înapoi pe iubitul lor Ex, unii au mărturisit că el restaurează uterul, vindecă cancerul și alte boli, că unii au mărturisit că poate vrăji pentru a opri divorțul și așa mai departe. De asemenea, am întâlnit o mărturie specială, era despre o femeie numită Lydia, ea a mărturisit despre modul în care a adus înapoi iubitul ei Ex în mai puțin de 2 zile și, la sfârșitul mărturiei sale, a renunțat la adresa de e-mail a Domnului. După ce am citit toate acestea, am decis să încerc. L-am contactat pe VIA Email și i-am explicat problema. În doar 48 de ore, soțul meu sa întors la mine. Ne-am rezolvat problemele și suntem mai fericiți decât înainte de DOMNUL odudu, este într-adevăr un om talentat și nu voi opri publicarea lui pentru că este un om minunat ... Dacă aveți o problemă și căutați o adevărată castă de vrăji Pentru a vă rezolva toate problemele. Încercați oricând oduduspiritualshrine@gmail.com, el ar putea fi răspunsul la întrebările dvs.   1. ÎNAINTE DE ÎNALTĂ   2. LOTTERII CÂȘTIGĂRII.   3. BATEREA COPILULUI.   4. ÎNCĂLCAREA CURSULUI DE GENERARE.   5. ÎNȚELEGEREA LOCULUI DE MUNCĂ.   6. PROMOVAREA LOCURILOR.   7. SPUN MONEY.   8. PROTECȚIA SPIRITUALĂ.   9. ÎNGRIJIREA BERCELOR.   10. SPELL BEAUTY.

    [Răspunde]
  • Larry a scris la 28.07.2017 05:37:

    Aveți nevoie de un împrumut de afaceri? Aveți nevoie de un împrumut autentic? Vrei să-ți plătești facturile? Aveți nevoie de împrumut personal? Aveți nevoie de orice fel de împrumut? Aveți nevoie de împrumut de proiect? Vrei să fii stabil din punct de vedere financiar? Email: larryellisonfinance@gmail.com Completați formularul de solicitare. 1) Numele complet: 2) Țara: 3) Suma necesară: 4) Durata împrumutului: 5) Număr de telefon: Email: larryellisonfinance@gmail.com

    [Răspunde]
  • Dl Derek Douglas a scris la 27.07.2017 16:06:

    Bună ziua, Aplica pentru un împrumut rapid și convenabil de a plăti facturile și pentru a începe o nouă afacere și proiectul dumneavoastră la o rată a dobânzii de 3% de contact ne la; easyloanfirm2020@gmail.com Cu respect. Dl Derek Douglas easyloanfirm2020@gmail.com 3% oferta de împrumut convenabil

    [Răspunde]
  • Larry a scris la 23.07.2017 22:18:

    NEVOIE DE ÎMPRUMUT Sunteți un bărbat sau o femeie de afaceri? Aveți nevoie de fonduri pentru a vă începe propria afacere? Aveți nevoie de împrumut pentru a-ți plăti datoriile sau pentru a-ți plăti facturile sau pentru a începe o afacere frumoasă? Aveți nevoie de fonduri pentru finanțarea proiectului dvs.? E-mail: ( larryellisonfinance@gmail.com ) Oferim servicii garantate de împrumut de orice valoare și în orice parte a lumii pentru persoane fizice, societăți, agenți imobiliari și corporații la rata superioară a dobânzii de 2%. Pentru cerere și mai multe informații, trimiteți răspunsuri la următoarea adresă de e-mail: larryellisonfinance@gmail.com

    [Răspunde]
  • ELIZABETH ANDY a scris la 15.07.2017 01:41:

    Cauți un împrumut? Sau ați fost refuzat un împrumut de la o bancă sau o instituție financiară pentru unul sau mai multe motive? Aveți locul potrivit pentru soluțiile dvs. de împrumut aici! Oferim împrumuturi companiilor și persoanelor fizice la o rată a dobânzii scăzută și accesibilă de 2%. Vă rugăm să ne contactați prin e-mail astăzi prin intermediul   (Patriciajames205 @ gmail.com / elizabethandy95@gmail.com) APPLICATION DATA 1) numele ........................... 2) Statul ....................... 3) Adresa ...................... 4) Sexul ........................ 5) starea civilă ............. 6) Lucrul ................ 7) Numărul ........... 8) poziția la locul de muncă ..... 9) venit lunar .................... 10) Total credite ......... 11) durata împrumutului ..... 12) Scopul împrumutului .................. 13) Data nașterii ........................ Mulțumiri.

    [Răspunde]
  • Hobelman a scris la 14.07.2017 17:57:

    Aveți nevoie de orice fel de împrumut? Dacă da, atunci contactați-mă astăzi pentru o Împrumut rapid la rata dobânzii de 3% email hobelmanfinance@gmail.com +14153602014 hobelmanfinance@gmail.com http://hobelmanjaroen.wixsite.com/jaroenfinance Dl. Hobelman Jaroen

    [Răspunde]
  • Hobelman a scris la 14.07.2017 17:56:

    Aveți nevoie de orice fel de împrumut? Dacă da, atunci contactați-mă astăzi pentru o Împrumut rapid la rata dobânzii de 3% email hobelmanfinance@gmail.com +14153602014 hobelmanfinance@gmail.com http://hobelmanjaroen.wixsite.com/jaroenfinance Dl. Hobelman Jaroen

    [Răspunde]
  • ROLAND HOOK a scris la 12.07.2017 14:37:

    I have being hearing about this blank ATM card for a while and i never really paid any interest to it because of my doubts. Until one day i discovered a hacking guy called MR CLIFFORD. He is really good at what he is doing. Back to the point, i inquired about The Blank ATM Card. If it works or even Exist. They told me Yes and that its a card programmed for random money withdraws without being noticed and can also be used for free online purchases of any kind. This was shocking and i still had my doubts. Then i gave it a try and asked for the card and agreed to their terms and conditions. praying and hoping it was not a scam i used the blank CARD and it was successful i withdraw nor less than $20,000 every day the blank CARD worked like a magic and now i have become rich and famous in my society, if you want to order for the blank ATM CARD here is there email address : cliffordhackerspays@gmail.com....

    [Răspunde]
  • shevlin a scris la 05.07.2017 05:46:

    buna Ați încercat să căutați un împrumut și ați fost dezamăgiți de instituția dvs. financiară sau aveți nevoie de un împrumut veritabil, contactați acum nortionloanconsultant@gmail.com pentru împrumutul dvs. imediat. telefon: +17815611941 WhatsApp: +2349022703318, mult noroc

    [Răspunde]
  • sandra a scris la 03.07.2017 21:12:

    Numele meu este Sandra, viața mea sa întors! După 7 ani de căsătorie ruptă, soțul meu mi-a lăsat doi copii. M-am simtit ca viata mea era pe punctul de a termina aproape sinucidere, am fost emotionala in jos de foarte mult timp. Mulțumită unei vrăjitoare numită Lord odudu, pe care l-am întâlnit online. Într-o zi credincioasă, în timp ce navighez prin internet, am dat peste mărturii despre mărturia acestui vrajitor. Unii oameni au mărturisit că le-a adus înapoi pe iubitul lor Ex, unii au mărturisit că reface pântecele, vindecă cancerul și alte boli, unii au mărturisit că poate vrăji pentru a opri divorțul și așa mai departe. De asemenea, am întâlnit o mărturie specială, despre o femeie numită Lydia, ea a mărturisit despre modul în care a adus înapoi iubitul ei Ex în mai puțin de două zile și, la sfârșitul mărturiei sale, a renunțat la adresa de e-mail a DOMNULUI. După ce am citit toate acestea, am decis să încerc. L-am contactat pe VIA Email și i-am explicat problema. În doar 48 de ore, soțul meu sa întors la mine. Ne-am rezolvat problemele și suntem mai fericiți decât înainte de Lordul odudu, este într-adevăr un om talentat și nu voi opri publicarea lui pentru că este un om minunat ... Dacă aveți o problemă și căutați o adevărată castă de vrăjitor Pentru a vă rezolva toate problemele pentru dvs. Încercați oricând oduduspiritualshrine@gmail.com, el ar putea fi răspunsul la întrebările dvs.   1. REALIZAREA EXECUTIEI   2. LOTTERII CÂȘTIGĂRII.   3. BATEREA COPILULUI.   4. REFLECȚIA CURSULUI DE GENERARE.   5. ÎNȚELEGEREA LOCULUI DE MUNCĂ.   6. PROMOVAREA LOCURILOR.   7. SPRE MONEY.   8. PROTECȚIA SPIRITUALĂ.   9. ÎNGRIJIREA BERCELOR.   10. SPELL BEAUTY.

    [Răspunde]
  • d a scris la 03.07.2017 15:29:

    Aveți nevoie de un împrumut de 2% pentru a vă anula datoriile / facturile sau pentru a începe o afacere? Apoi luați în considerare problemele dvs. financiare rezolvate. Firma de împrumut david oferă împrumuturi personale, împrumuturi corporative, credite pentru studenți, credite garantate și negarantate. Copiați și contactați prin e-mail: d.carl5@aol.com

    [Răspunde]
  • david a scris la 03.07.2017 15:24:

    Aveți nevoie de un împrumut de 2% pentru a vă anula datoriile / facturile sau pentru a începe o afacere? Apoi luați în considerare problemele dvs. financiare rezolvate. Firma de împrumut david oferă împrumuturi personale, împrumuturi corporative, credite pentru studenți, credite garantate și negarantate. Copiați și contactați prin e-mail: d.carl5@aol.com

    [Răspunde]
  • MARCIA RETNAWATI a scris la 02.07.2017 20:30:

    Buna, Numele meu este Marcia Retnawati din orașul Batan Miroto Semarang din Indonezia, vreau să folosesc acest mediu pentru a sfătui pe toată lumea să vă fie atent în obținerea unui împrumut aici, atât de mulți creditori de împrumut aici sunt toți escrocii și sunt doar aici pentru a vă înșelăci Banii tăi, am aplicat pentru un împrumut de aproximativ 100 de milioane de la o femeie din Malaezia și am pierdut aproximativ 6 milioane de euro fără să iau împrumuturi, au cerut din nou și din nou costul, plătesc aproape 6 milioane încă nu am primit un împrumut, Dumnezeu să fie gloria, am întâlnit un prieten care tocmai a aplicat împrumutul și a obținut împrumutul fără stres, așa că mi-a prezentat-o ​​doamnei Alicia Radu și am cerut 500 de milioane, cred că a fost o glumă și O fraudă, dar am primit împrumutul meu în mai puțin de 24 de ore doar 2% fără garanții. Sunt foarte fericit pentru că am fost salvat de la săraci. Așa că am sfaturi tuturor oamenilor de aici, care au nevoie de împrumuturi pentru a contacta Doamna Alicia Radu, prin e-mail: aliciaradu260@gmail.com Puteți să mă contactați în continuare dacă aveți nevoie de alte informații prin e-mail: Marciaretnawati450@gmail.com Încă o dată vă mulțumesc tuturor că ați citit mărturia mea și că Dumnezeu poate continua să ne binecuvânteze pe toți și să ne dea viață lungă și prosperitate

    [Răspunde]
  • horstgunther a scris la 02.07.2017 11:23:

    Buna, numele meu este horst. Sunt creditor privat care acordă un împrumut privat și corporativ unui terț. Aveți nevoie de un împrumut de urgență și nu știți de unde să-l găsiți? Apoi căutați mai multe și cereți astăzi creditul. Dacă ați fost respins de atâtea bănci? Aveți nevoie de finanțare pentru a vă stabili afacerea? Aveți nevoie de finanțare pentru o anumită afacere? Aveți nevoie de un împrumut personal? Creditul meu variază de la creditul personal la cel de afaceri. Rata dobânzii este foarte accesibilă și procesul nostru de împrumut este foarte rapid. Sunt foarte nerăbdător să am toate problemele dvs. financiare în trecut. Dacă sunteți într-adevăr gata să vă rezolvați problemele financiare. Dacă sunteți interesat să completați formularul de date, vă pot da termenii. FORMULAR DE FORMĂ DE CREDIT: 1) NUMELE DUMNEAVOASTRĂ ......................................... 2) ȚARA TA ... 3) PROFESIA DVS. ............................. 4) STATUTUL CIVIL ...................... 5) NUMĂRUL TELEFONIC .................................. 6) VENITUL LUNAR .............................. 7) adresa ........................................... 8) Obiectivul ............................................ 9) CEREREA DE ÎMPRUMUT 10) Telefon ........................................ 11) Durata împrumutului ................................. Adresa mea de e-mail este prezentată mai jos: horstgunther055@gmail.com Aștept cu nerăbdare să fac afaceri cu tine.

    [Răspunde]
  • IVANA LUKA a scris la 30.06.2017 10:31:

    Aveți nevoie de un împrumut imediat pentru a vă plăti datoriile sau aveți nevoie de un împrumut pentru a vă rezolva afacerea? Aveți nevoie de un împrumut de consolidare sau de un credit ipotecar? Ați fost respins de bănci și de alte instituții financiare? Nu căutați mai mult pentru că suntem aici pentru a vă face toate problemele financiare un lucru din trecut! Acordăm împrumut societăților, entităților private și persoanelor fizice cu dobândă redusă și rate accesibile de 2%. Ne puteți contacta prin e-mail prin: (ivanaluka04@gmail.com) APLICAȚII DE DATE 1) numele ........................... 2) Țara ....................... 3) Adresa ...................... 4) Sexul ........................ 5) starea civilă ............. 6) Lucrul ................ 7) Numărul de telefon ........... 8) poziția la locul de muncă ..... 9) venit lunar .................... 10) împrumut total ......... 11) Durata creditului ..... 12) împrumut de destinație .................. 13) Data nașterii ........................ Mulțumiri.

    [Răspunde]
  • harry potter a scris la 26.06.2017 03:21:

    Buna ziua, Sunteți în căutarea pentru libertate financiară? ești în Datorii, ai nevoie de un împrumut pentru a începe o nouă afacere? sau colaps financiar, ai nevoie de un împrumut de a cumpara o masina sau o casa? Au dvs. bancar în Finanțarea refuza? Vrei pentru a îmbunătăți dvs. financiare? au nevoie de un împrumut facturile sunt plătite? nu caut mai mult, noi vă urez bun venit pentru o oportunitate pentru toate tipurile de credite de la un foarte accesibile dobânzii de 2% pentru alte informații, contactați-ne acum prin e-mail la:(betterwaycompany234@gmail.com) Ai nevoie de un împrumut de afaceri? Ai nevoie de un credit de nevoi personale? Vrei să cumperi o mașină? Vrei să-și refinanțeze? Ai nevoie de un credit ipotecar? Ai nevoie de un capital imens pentru a începe off cu propunerea ta de afaceri sau de expansiune? Ți-ai pierdut speranța și crezi că nu există nici o cale de ieșire, și sarcini financiare persistă? Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați pentru o posibilă cooperare de afaceri Contactati-ne prin e-mail: (betterwaycompany234@gamil.com)

    [Răspunde]
  • lina a scris la 25.06.2017 01:27:

    Ce surpriză tocmai am primit un împrumut de la o companie numită Carpa Holdings Limited, un prieten mi-a spus să mă adresez companiei, unde și el a obținut împrumutul, din cauza sfatului meu, care mi-a fost dat de prietenul care a solicitat împrumutul într-un Carpa Holdings Limited și mi sa oferit împrumutul pe care l-am solicitat, așa că sfatul meu pentru dvs. este că o companie Carpa Holdings Limited este una dintre cele mai bune companii din lume care oferă împrumut, deci dacă aveți nevoie de un împrumut, puteți să-i contactați În e-mailul lor de la compania carpaholdings@gmail.com

    [Răspunde]
  • Henry Goh a scris la 24.06.2017 02:12:

    FLOURISH FINANCE este o firmă de credit aprobată de guvern, acordăm împrumuturi persoanelor fizice și organizațiilor cu o rată a dobânzii de 2% la nivel mondial. Întoarce-te la mine dacă e interesat de mai multe detalii prin această corespondență: fffirm@hotmail.com

    [Răspunde]
  • HENRIETTA JONES a scris la 24.06.2017 01:21:

    Bună ziua, aceasta este de a informa publicul larg că Ms. Henrieta Jones, o bună reputație împrumut privat creditor a deschis o oportunitate economică pentru toți cei care au nevoie de orice ajutor financiar. Aveți nevoie de un împrumut de urgență pentru a vă debloca datoriile sau aveți nevoie de un împrumut pentru acasă pentru a vă îmbunătăți afacerea? Ați fost respins de bănci și de alte instituții financiare? Nu te uita mai departe, pentru că suntem aici pentru toate problemele tale financiare. Am asigurat rata dobânzii la credite de 2% dintre persoane fizice, companii și societăți într-un mod clar și ușor de înțeles, termeni și condiții. Nu este necesară verificarea creditului, 100% garantată. Trimiteți-ne un e-mail la: (HENRIETTAJONESLOANFIRM@YAHOO.COM)

    [Răspunde]
  • magret james a scris la 22.06.2017 16:42:

    Buna, Ai nevoie de un împrumut de urgență ??? Sunteți în datorie? Aveți un credit rău? Ați fost respins de bănci, aveți nevoie de un împrumut pentru a începe o afacere proprie? Noi oferim împrumuturi oamenilor în ciuda scorurilor lor slabe / rele. Oferim atât împrumuturi de afaceri, cât și împrumuturi personale cu o durată lungă și scurtă pe care ați ales-o, cu dobândă redusă la 2% pe an pentru persoane fizice și companii. Programatorul nostru de împrumut este rapid și fiabil, se aplică astăzi și obține răspunsul instant. Împrumuturile sunt bine asigurate, 100% garantate și clienții sunt asigurați cu maximă siguranță. Pentru informații suplimentare, contactați-ne prin adresa noastră de e-mail: (MAGRETJAMES321@GMAIL.COM) și obțineți împrumutul dvs. astăzi. Doamna Magret james / CEO E-mail: (MAGRETJAMES321@GMAIL.COM)

    [Răspunde]
  • eric financee a scris la 22.06.2017 00:20:

    Aveți nevoie de împrumuturi pentru proiecte, investiții, împrumuturi personale, împrumuturi pentru afaceri, împrumuturi pentru locuințe, împrumuturi pentru studenți, credite de consolidare și împrumuturi pentru diverse proiecte? Pentru cei care doresc să obțină un împrumut de la compania noastră ar trebui să ne contactați astăzi la (ericfinancee@gmail.com sau ericfinancee@outlook.com) și să vă împrumutați astăzi.

    [Răspunde]
  • YULI a scris la 21.06.2017 04:12:

    Buna, Numele meu este Yuli of South Jakarta din Indonezia, vreau să folosesc acest mediu pentru a sfătui pe toată lumea să vă fie atent în obținerea unui împrumut aici, atât de mulți creditori de împrumut aici sunt toți escrocii și sunt doar aici pentru a vă înșelăci din banii dvs., Am cerut un împrumut de aproximativ 200 de milioane de dolari de la o femeie din Dubai și am pierdut aproximativ 10 milioane fără să iau împrumuturi, au cerut din nou și din nou costul, plătesc aproape 10 milioane încă nu am primit un împrumut, Dumnezeu să fie gloria, am întâlnit un prieten care tocmai a aplicat împrumutul și a obținut împrumutul fără stres, așa că mi-a prezentat-o ​​doamnei Olivia Daniel și am cerut 400 de milioane, cred că a fost o glumă și O fraudă, dar am primit împrumutul meu în mai puțin de 24 de ore doar 2% fără garanții. Sunt foarte fericit pentru că am fost salvat de la săraci. Așa că am sfaturi tuturor oamenilor de aici, care au nevoie de împrumuturi pentru a contacta Doamna Olivia Daniel, prin e-mail: (oliviadaniel93@gmail.com) Puteți să mă contactați dacă aveți nevoie de alte informații prin e-mail: (yuliy3531@gmail.com) Încă o dată vă mulțumesc tuturor că ați citit mărturia mea și că Dumnezeu poate continua să ne binecuvânteze pe toți și să ne dea viață lungă și prosperitate

    [Răspunde]
  • michael william a scris la 18.06.2017 00:32:

    Obținerea unui împrumut legitim a fost întotdeauna o problemă uriașă Pentru clienții care au probleme financiare și au nevoie de o soluție. Problema creditelor și a garanțiilor este ceva la care clienții sunt întotdeauna îngrijorați atunci când solicită un împrumut de la un creditor legitim. Dar ... am făcut această diferență în industria de creditare. Putem aranja un împrumut de la 10.500 $. La 9500.000.000 dolari la 3% interesați Răspundeți imediat la acest e-mail: micheaelwilliamfilm@gmail.com Serviciile noastre includ următoarele: Consolidarea datoriilor A doua ipotecă Împrumuturi de afaceri Imprumuturi personale Împrumuturi internaționale Împrumut de orice fel Împrumut familial E.T.C Nu există asigurări sociale și niciun cec de credit, 100% garanție. Tot ce trebuie să faceți este să ne spuneți exact ce vreți și vă vom face cu adevărat visul vostru real. (LAND UP LOAN COMPANY). Spune DA când băncile tale spun NU. În cele din urmă, finanțăm o firmă de împrumut la scară mică, intermediari, instituții financiare la scară mică pentru că avem capital nelimitat. Pentru mai multe detalii despre achiziționarea unui împrumut, contactați-ne. Răspundeți imediat la acest e-mail: micheaelwilliamfilm@gmail.com

    [Răspunde]
  • Dell Loan a scris la 16.06.2017 16:00:

    Wij willen niet meteen concurreren tegen bodemtarieven bij grootbanken, die veelal gekoppeld zijn aan een aantal (veel) te dure bijkomende producten. Dit noemt dan “koppelverkoop”. Zij willen meer dan dat … maar daarover hier geen woord. Wij gaan verder dan daar waar de bank stopt. Wij werken met een groot aantal instellingen, elk met eigen mogelijkheden : Hypotheekleningen aan competitieve tarieven, maar ZONDER koppelverkoop, ook voor herfinancieringen Tot 100% Bij nieuwbouw ook de BTW en bijkomende kosten Tot 30 jaar Tot 75-jarige leeftijd Slechts 1 jaar anciënniteit Interim ja, indien stabiel gedurende meer dan 24 maand. Kindergeld soms aan 100% Geconsolideerd pensioen tot 100% Invaliditeitsuitkering tot 100% Inkomsten uit NL of LUX tot 100% Huuropbrengsten 2e rang Ook zware CENTRALISATIES Zwarte lijst, tot strikt maximaal 80% van de vrije verkoopwaarde. Interesse ? Of hebt u een probleem ? Wij hebben ervaring in kredieten sinds 1973 !!

    [Răspunde]
  • IVANA LUKA a scris la 13.06.2017 08:01:

    Ai nevoie de un împrumut imediat pentru a-ți plăti datoriile sau ai nevoie de un împrumut pentru a-ți rezolva afacerea? Aveți nevoie de un împrumut de consolidare sau de un credit ipotecar? Ați fost respinsă de bănci și de alte instituții financiare? Nu căutați mai mult pentru că suntem aici pentru a vă face toate problemele financiare un lucru din trecut! Acordăm împrumut societăților, entităților private și persoanelor fizice cu dobândă redusă și rate accesibile de 2%. Ne puteți contacta prin e-mail prin: (ivanaluka04@gmail.com) APLICAȚII DE DATE 1) numele ........................... 2) Țara ....................... 3) Adresa ...................... 4) Sexul ........................ 5) starea civilă ............. 6) Lucrul ................ 7) Numărul de telefon ........... 8) poziția la locul de muncă ..... 9) venit lunar .................... 10) împrumut total ......... 11) Durata creditului ..... 12) Împrumut de destinație .................. 13) Data nașterii ........................ Mulțumiri.

    [Răspunde]
  • worldwildloancompany@gmail.com a scris la 13.06.2017 07:06:

    Sunteți în orice fel de dificultate financiară? Sau ai nevoie de un împrumut la o rată foarte scăzută a dobânzii pentru a-ți plăti facturile și a începe o nouă viață, ajutorul tău este la pasul tău de ușă, noi suntem în administrație pentru a vă ajuta în situația dvs. contactați-ne astăzi la :( Worldwildloancompany@gmail.com) pentru împrumut ușor și fiabil, oferim împrumut de la 2% companiilor și firmelor care se află în situații financiare și care au nevoie de ajutor. Situația dvs. poate fi schimbată, de asemenea, sprijinul dvs. este preocuparea noastră.

    [Răspunde]
  • better way company a scris la 13.06.2017 02:28:

    Buna, Căutați libertatea financiară? Esti în datorii, ai nevoie de un împrumut pentru a incepe o afacere nouă? Sau vă prăbușiți financiar, aveți nevoie de o împrumut care să cumpere o mașină sau o casă? Banca dvs. Să fie refuzată vreodată de finanțare? Vrei să-ți îmbunătățești finanțarea? Au nevoie de o împrumut pe care facturile le plătesc? Nu ne uităm mai mult, vă urez bun venit pentru o oportunitate de a obține toate tipurile de împrumuturi la o dobândă foarte accesibil de 2% pentru alte Pentru informații, contactați-ne acum prin e-mail la: (betterwaycompany234 @ gmail. com) Aveți nevoie de o împrumut de afaceri? Aveți nevoie de un împrumut personal? Vrei să cumperi o mașină? Doriți să refinanțați? Aveți nevoie de un împrumut ipotecar? Aveți nevoie de o imensă capitală pentru a vă începe propunerea De afaceri sau de extindere? V-ați pierdut speranța și credeți că nu există nici o cale de ieșire, iar povara ta Financiar încă persistă? Numele companiei: betterwaycompany Companie de e-mail betterwaycompany234@gmail.com Compania NMLS ID: 315276 Va rugam sa nu ezitati sa ne contactati pentru o eventuala cooperare in afaceri Contactati-ne prin email: (betterwaycompany234@gmail.com) Toate cele bune, Fred peterson

    [Răspunde]
  • OLIVIA DANIEL a scris la 06.06.2017 21:22:

    Buna, Sunt doamna Olivia Daniel, Ai nevoie de un împrumut de urgență pentru a-ți achita datoriile sau ai nevoie de un împrumut pentru a-ți îmbunătăți afacerea? Aveți nevoie de un împrumut de consolidare sau de ipotecă sau în alte scopuri? Ați fost respinsă de bănci și de alte instituții financiare? Nu căutați mai mult pentru că suntem aici pentru a vă face toate problemele financiare un lucru din trecut! Acordăm împrumuturi companiilor, entităților private și persoanelor fizice la o rată a dobânzii scăzută și accesibilă de 2% pe o perioadă fixă de 1-20 ani și o perioadă de grație de șase luni înainte de începerea ratei lunare. Ne puteți contacta prin e-mail prin: (oliviadaniel93@gmail.com) APLICAREA DATELOR 1) Nume: 2) Țara: 3) Adresa: 4) Sex: 5) Starea civilă: 6) Ocupația: 7) Număr de telefon: 8) locul în locul locului de muncă: 9) venit lunar: 10) Suma împrumutului: 11) durata împrumutului: 12) Scopul împrumutului: 13) Data nașterii: Mulțumesc

    [Răspunde]
  • Lon a scris la 06.06.2017 03:06:

    Salutare tuturor, Numele meu este Lon, sunt din ROMANIA și sunt aici pentru a vă prezenta o scurtă istorie a mărturiei împrumutului pe care l-am primit de la * FOXX Aid Company *. Cautam un împrumut legal împrumutat cu câteva zile în urmă când am primit e-mailul de la această companie și mi-au dat un împrumut rapid. Aplicați pentru un împrumut rapid de astăzi contact de e-mail: (foxx.loanfinancialaid@gmail.com) .. Împărtășiți această veste bună și obțineți dvs. de împrumut today.Stay Blessed.

    [Răspunde]
  • IVANA LUKA a scris la 03.06.2017 13:01:

    Ai nevoie de un împrumut imediat pentru a-ți plăti datoriile sau ai nevoie de un împrumut pentru a-ți rezolva afacerea? Aveți nevoie de un împrumut de consolidare sau de un credit ipotecar? Ați fost respinsă de bănci și de alte instituții financiare? Nu căutați mai mult pentru că suntem aici pentru a vă face toate problemele financiare un lucru din trecut! Acordăm împrumut societăților, entităților private și persoanelor fizice cu dobândă redusă și rate accesibile de 2%. Ne puteți contacta prin e-mail prin: (ivanaluka04@gmail.com) APLICAȚII DE DATE 1) numele ........................... 2) Țara ....................... 3) Adresa ...................... 4) Sexul ........................ 5) starea civilă ............. 6) Lucrul ................ 7) Numărul de telefon ........... 8) poziția la locul de muncă ..... 9) venit lunar .................... 10) împrumut total ......... 11) Durata creditului ..... 12) Împrumut de destinație .................. 13) Data nașterii ........................ Mulțumiri.

    [Răspunde]
  • James Vigo a scris la 01.06.2017 23:36:

    Aveți nevoie de un împrumut pentru orice motiv? Dacă da, aceasta este o companie de împrumut care este gata să vă servească pentru a vă satisface, aplicați acum @ vigo_004 @ yahoo.com pentru un împrumut la prețuri accesibile cu dobândă de 2% în scopuri private și de cooperare, fără întârziere, fără complicații, imprumutul! Doamna Franca mai rău Aștept un răspuns urgent!

    [Răspunde]
  • PAULA PINTO a scris la 31.05.2017 11:34:

    Buna, Numele meu este Paula Pinto, am fost victima unei fraude în mâinile creditorilor falși. Am pierdut aproximativ 45000 de dolari pentru că aveam nevoie de un capital mare de 200.000 de dolari. Aproape că am murit, nu aveam unde să merg. Afacerea mea a fost distrusă și în acest proces mi-am pierdut fiul. Nu am putut să stau așa ceva din nou. În aprilie 2017, prietenul meu mi-a prezentat o mamă bună, doamna Ana Michael, care în cele din urmă mi-a ajutat să obțin un împrumut într-o companie de împrumut în care lucrează. Bună mamă Ana Michael, vreau să profit de această ocazie pentru a vă mulțumi și poate continua Dumnezeu Să te binecuvânteze. De asemenea, doresc să folosesc această ocazie pentru a-i sfătui pe indonezienii că există mulți escroci, deci dacă aveți nevoie de un împrumut și doriți să obțineți rapid un împrumut, înregistrați-vă numai prin doamna Ana Michael și puteți să o contactați prin e-mail: (anamichaelguarantytrustloans @ gmail.com). De asemenea, puteți să mă contactați prin e-mailul meu: (paulapinto890@gmail.com). Dacă aveți vreo îndoială. Vă rog, ea este singura persoană de încredere și de încredere. Mulțumesc.

    [Răspunde]
  • bishop a scris la 27.05.2017 11:13:

    Aveți nevoie de un împrumut de urgență pentru a vă plăti facturile? Aveți nevoie de un împrumut pentru a începe o afacere? Aveți nevoie de un împrumut pentru a cumpăra o casă sau pentru a cumpăra o mașină? Dacă răspunsul dvs. este da, contactați-ne astăzi pe adresa: bishopf21loan@gmail.com

    [Răspunde]
  • Dl. Roland Fredrick a scris la 27.05.2017 07:34:

    Salutare tuturor, Sunt creditor privat de împrumut, creditor fiabil și fiabil; Îi împrumut companiilor și persoanelor fizice la o rată a dobânzii scăzută și accesibilă de 2%. Dacă vi s-a refuzat un împrumut de la o instituție financiară bancară pentru unul sau mai multe motive. Căutați un împrumut de afaceri, împrumut personal, împrumut ipotecar, împrumut auto, împrumut student, împrumut de consolidare a datoriei, împrumut negarantat și capital de risc? Sunteți în locul potrivit pentru soluția dvs. de împrumut Dacă sunteți interesat de oferta de împrumut, vă rugăm să ne contactați prin e-mail: (rolandfredrickloaninsuranceplc@hotmail.com) Salutari, Dl. Roland Fredrick

    [Răspunde]
  • blessing a scris la 22.05.2017 03:38:

    OFERTA DE OFERTA AFFORDABILA Bună, Care sunt nevoile dvs. financiare? Acordăm împrumuturi la un nivel scăzut de 2,000.00 dolari, până la maximum 100.000.000,00 $ Confort de durată, variind de la 1 la 30 de ani, la o rată a dobânzii foarte scăzută de 3%. Aveți nevoie de un împrumut de afaceri? Ai nevoie de un împrumut personal? Doriți să cumpărați o mașină? Doriți să refinanțați? Ai nevoie de o ipotecă? Aveți nevoie de un capital imens pentru a începe propunerea dvs. de afaceri sau de extindere? Avea Ai pierdut speranța și crezi că nu există nici o cale de ieșire și poveri financiare Încă persistă? Va rugam sa nu ezitati sa ne contactati pentru o eventuala cooperare in afaceri Contactați-ne prin e-mail: Blessingfirm@yahoo.com

    [Răspunde]
  • Emily a scris la 20.05.2017 15:57:

    Buna ziua tuturor, Ma numesc doamna Emily Dany si vorbesc ca cea mai fericita persoana din toata lumea larga azi si mi-am spus ca orice creditor care-mi salveaza familia din situatia noastra precara, ii voi spune numele intregii lumi si Sunt fericit sa spun ca familia mea este inapoi pentru bine pentru ca aveam nevoie de un imprumut de 70.000 de euro pentru a-mi incepe viata de peste tot ca si cum am o singura mama cu 2 copii si lumea mi sa parut ca ma agata pana cand A întâlnit pe DUMNEZEU a trimis creditorul împrumutat care mi-a schimbat viața și pe cea a familiei mele, un DUMNEZEU care se teme de creditorul împrumutului, doamna Suzan Mitchell, ea a fost Salvatorul DUMNEZEU trimis să-mi salveze familia și la început am crezut că nu va fi posibil până Am primit un împrumut de 70.000 de euro și i-aș sfătui pe oricine care are nevoie de un împrumut să o contacteze pe doamna Suzan Mitchell prin e-mail la adresa (suzanmitchell2@gmail.com) pentru că ea este cel mai înțelept și mai amabil creditor. Dumnezeu să vă binecuvânteze și să vă păstrați pe toți

    [Răspunde]
  • Ben a scris la 13.04.2017 09:45:

    Buna, Sunt Dr. Ben Peterson, un creditor împrumut privat, care oferă împrumuturi oportunitate de viață timp. Sunteți în orice fel de dificultăți financiare? Are nevoie de un împrumut de consolidare a datoriei, la o rată de 2% construcție, credit imobiliar, refinanțeze, personal, scop de afaceri sau bani de urgență? Ești un om de afaceri sau femei care se gândesc de a extinde dvs. de afaceri, oferind de creditare de toate tipurile. dacă este interesat să ne contactați astăzi prin intermediul (24hoursloanservices@gmail.com)

    [Răspunde]
  • Ben a scris la 11.04.2017 19:36:

    Buna, Sunt Dr. Ben Peterson, un creditor împrumut privat, care oferă împrumuturi oportunitate de viață timp. Sunteți în orice fel de dificultăți financiare? Are nevoie de un împrumut de consolidare a datoriei, la o rată de 2% construcție, credit imobiliar, refinanțeze, personal, scop de afaceri sau bani de urgență? Ești un om de afaceri sau femei care se gândesc de a extinde dvs. de afaceri, oferind de creditare de toate tipurile. dacă este interesat să ne contactați astăzi prin intermediul (24hoursloanservices@gmail.com)

    [Răspunde]
  • Elizerbeth logan a scris la 08.04.2017 21:22:

    Buna ziua Everyone.Have ai fost în căutarea pentru opțiuni financiare pentru dvs. achiziție nouă acasă, construcții, credit imobiliar, refinanța, consolidarea datoriilor, în scop personal sau de afaceri? bun venit în viitor! finanțare ușor de făcut cu noi. contactați-ne ca oferim serviciile noastre financiare la o rată scăzută a dobânzii și la prețuri accesibile de 3% pentru termen lung și scurt de împrumut. Interesat Solicitant trebuie să ne contactați pentru achiziționarea ulterioară de împrumut procedures.elizerbethloganloanfirm@gmail.com

    [Răspunde]
  • MARIAN SAVIC a scris la 07.04.2017 20:53:

    Ciao, il mio nome è Marian Savic, ero vittima di una frode nelle mani degli istituti di credito falsi. Ho perso circa $ 45000.00 perché avevo bisogno di un grande capitale di $ 200,000.00. Sono quasi morto, non avevo nessun posto dove andare. La mia attività è stata distrutta e nel processo ho perso mio figlio. Non potevo sopportare di nuovo che questo accada. nel mese di gennaio 2017, Il mio amico mi ha fatto conoscere una buona madre, la signora Ivana Luka, che alla fine mi ha aiutato a ottenere un prestito in una società di prestito dove lavora .Good madre Ivana Luka, voglio cogliere l'occasione per ringraziare voi e che Dio continua per benedirvi. Vorrei anche cogliere l'occasione per consigli connazionali che ci sono molti truffatori là fuori, quindi se avete bisogno di un prestito, e si desidera ottenere un prestito veloce, registrare solo attraverso la signora Ivana Luka ed è possibile contattare la sua via e-mail: (ivanaluka04 @ gmail.com). è possibile anche contattare me attraverso la mia e-mail: (mariansavic271@gmail.com). se avete qualche dubbio. si prega di lei è l'unica persona affidabile e degno di fiducia. Grazie.

    [Răspunde]
  • eric financee a scris la 28.03.2017 12:38:

    Ai nevoie de împrumuturi pentru proiecte, investiții, credite personale, credite de afaceri, credite pentru locuințe, student împrumuturi, credite de consolidare și împrumuturi pentru diverse proiecte? pentru cei care doresc să obțină un împrumut de la compania noastra ar trebui să ne contactați astăzi la (ericfinancee@gmail.com sau ericfinancee@outlook.com), puteți apela, de asemenea, +1 936-681-9131 sau text pentru mai multe și de a lua împrumut de azi.

    [Răspunde]
  • Jamie Freeman a scris la 14.03.2017 06:42:

    Noi vă oferim încredere și rapid credit de nevoi personale și de afaceri, la o rată a dobânzii fixă ​​de 2%, Aceasta este o firmă licențiată și vă sunt garantate de a obține fondurile de împrumut de la noi, odată ce aplicați. Daca sunteti interesati va rugam sa ne un email prin e-mail: Freemanloans@hotmail.com

    [Răspunde]
  • RUTH EDWIN a scris la 05.03.2017 14:29:

    Bună ziua, numele meu este dna Ruth Edwin, o victimă a fraudei în mâinile creditorilor false. i-au pierdut aproximativ 23.000 €, deoarece am nevoie de un capital mare de 55.000 €. Aproape că a murit, am avut nici un loc pentru a merge. afacerea mea a fost distrusă, iar în acest proces am pierdut fiul meu. Nu am putut sta din nou, acest lucru se întâmplă. în ianuarie 2017 am întâlnit un prieten bun, care mi-a prezentat o mamă bună, doamna Mary William, că în cele din urmă ma ajutat să asigure un credit într-o companie. Mamă bună Vreau să folosesc această ocazie pentru a vă mulțumesc, și poate Dumnezeu să continue să vă binecuvânteze. Am dori, de asemenea, să folosească această oportunitate de a consilia colegii români, că există mai mulți escroci acolo, așa că, dacă aveți nevoie de un împrumut, și doresc să obțină un credit rapid, numai prin dna înregistra Mary William prin e-mail: marywilliam902@gmail.com. De asemenea, puteți să mă contactați prin intermediul acestui e-mail: ruthedwin98@gmail.com. dacă aveți orice îndoială. te rog ea este singura persoană de încredere și de încredere. Mulțumesc.

    [Răspunde]
  • Dewi a scris la 03.03.2017 06:09:

    În căutarea unui împrumut este o soluție atunci când este nevoie de fonduri substanțiale și, uneori, dintr-o dată. De exemplu, în scopul de afaceri sau o afacere, taxele de școlarizare ale copiilor, taxe de spital și așa mai departe. Nici o problemă în căutarea unui împrumut pentru a acoperi lipsa de fonduri, problema este în cazul în care pentru a obține un împrumut garantat. Nu fac nici o greșeală în a alege unde să împrumute bani. Alege un loc sigur pentru a împrumuta bani pentru a nu fi prins suma de creditare care ar determina creșterea creanțăși. Care este un loc sigur pentru a obține un împrumut aceste fonduri? Aici e de locuri bune pentru a obține un credit: (Cahya Kirana Firma de credit) E-mail: cahya.creditfirm@gmail.com .... de asemenea, puteți să mă contactați prea la adresa mea de email pentru mai multe informații la dewim090@gmail.com,, ,, această firmă este confirmat pozitiv. Dumnezeu să ne ajute pe toți (Amin)

    [Răspunde]
  • stonehouseorg a scris la 27.02.2017 14:49:

    Primi împrumut de urgență rapid și astăzi la 2% în 30 de minute. Contactati-ne pentru mai multe informații prin e-mail: stonehouseorg@gmail.com

    [Răspunde]
  • Smith wilkinson a scris la 26.02.2017 16:00:

    ComentariuAi nevoie de împrumut de urgență ??? Ești în datorii? Ai rău de credit? aveți nevoie de un împrumut ?, Am da imprumuturi oamenilor, in ciuda scorurile lor slabe / bad credit. Noi da atât de afaceri și împrumuturi personale cu o durată pe termen lung și scurt, la alegere. Programul nostru de împrumut este rapid și de încredere, se aplică astăzi și de a lua înapoi câmp instantanee. împrumuturile noastre sunt variind de la minim $ 5,000.00USD și maximum $ 50,000,000.00 USD, la o rată a dobânzii de 3% fără. creditele noastre sunt bine asigurate, 100% garantat Clienții și sunt maxime asigurate Securitate. ÎMPRUMUT FORMULAR DE CERERE DE MAI JOS: Nume: Alte nume): Gen: Starea civilă: Adresa: Oras / Cod postal: Țară: Religie: Data de nastere: Suma necesară pentru ca Împrumut: Durata creditului: Venit lunar / anual Sursa de venit: Ocupaţie: Scop pentru împrumut: Casă Telefon: Telefon mobil: V-ați aplicat pentru un împrumut inainte de? Cum ai auzit despre EMAIL: Smithwilkinsonloanfunds@gmail.com

    [Răspunde]
  • Ben a scris la 19.02.2017 13:22:

    Buna, Sunt Dr. Ben Peterson, un creditor împrumut privat, care oferă împrumuturi oportunitate de viață timp. Ești în nici un fel de dificultăți financiare? Are nevoie de un împrumut de consolidare a datoriei, la o rată de 2% construcție, credit imobiliar, refinanța, personal, scop de afaceri sau bani de urgență? Ești un om de afaceri sau femeile care se gândesc extinderea dvs. de afaceri, oferind de împrumuturi de orice tip. Daca sunteti interesati sa ne contactati astăzi prin (24hoursloanservices@gmail.com)

    [Răspunde]
  • Jamie Freeman a scris la 19.02.2017 07:54:

    Ești în căutarea unui împrumut autentic ?? Ai nevoie de un împrumut de orice fel si pentru orice motiv ?? Sunteți în căutarea de a cumpăra o casă nouă? În căutarea de afaceri de capital ?? Suntem în sfârșit aici pentru a ajuta ca noi oferim împrumuturi de încredere la rata dobânzii la doar 2%. debitori interesați să ne contacteze acum la (Freemanloanfinance@gmail.com), Freemanfinance.webs.com și a ajunge acolo împrumuturi astăzi. Mulțumiri. Jamie Freeman E-mail: Freemanloanfinance@gmail.com, Freemanloans@hotmail.com

    [Răspunde]
  • fred williams a scris la 19.02.2017 07:38:

    Buna, Sunteți în căutarea pentru libertate financiară? sunteți în datorii, aveți nevoie de un împrumut pentru a începe o nouă afacere? sau colaps financiar, aveți nevoie de un împrumut de cumpărare o mașină sau o casă? Au banca în vreodată Finanțe refuză? Care doriți să îmbunătățească financiară? au nevoie de un împrumut facturile sunt răsplătite? nu caută mai mult, noi vă urez bun venit pentru o oportunitate pentru toate tipurile de credite la o obține rate ale dobânzii foarte accesibile de 3% pentru alte tipuri Pentru informații, contactați-ne acum prin e-mail la adresa: (betterwaycompany234@gmail.com) Ai nevoie de un împrumut de afaceri? Ai nevoie de un credit de nevoi personale? Doriți să cumpărați o mașină? Doriți să refinanțeze? Ai nevoie de un credit ipotecar? Ai nevoie de un imens capital pentru a începe propunerea dvs. de afaceri sau de extindere? V-ați pierdut speranța și crezi că nu există nici o cale de ieșire, și sarcinile financiare persistă încă? Va rugam sa nu ezitati sa ne contactati pentru o posibila cooperare de afaceri Contactați-ne prin e-mail: (betterwaycompany234@gamil.com) ok

    [Răspunde]
  • Mustafa Bello a scris la 22.01.2017 01:51:

    ComentariuBuna, Acesta este un mesaj vital pentru cei care caută de împrumut sau de finanțare. Aceasta este o firmă privată care oferă împrumut la o rată foarte scăzută de 3%. Serviciile noastre sunt foarte rapide, iar starea de livrare este de 100%. Dacă depuneți cererea de aici, te va invita mai mult și de a depune mărturie pentru alții. Noi oferim împrumut pentru persoanele cu rău de credit,, companii de afaceri, investitori angajați, imobiliare, student, bărbați și femei de afaceri fără loc de muncă și altele. Doar intra in contact cu noi la mustafacapitals@gmail.com. Vă vom trimite un email imediat înapoi cu termenii și condițiile. Salutări în numele lui Allah. Salutari, Mustafa.

    [Răspunde]
  • Mr Sylvester a scris la 27.12.2016 09:50:

    Ai nevoie de un împrumut sau un ajutor financiar pentru a Boost dvs. de afaceri sau să plătească facturile? Contact Pentru Information.Via E-mail sylvesterhomefinance@gmail.com

    [Răspunde]
  • ALEXANDRA COHUTIU a scris la 18.12.2016 10:45:

    salutări Numele meu este CHARLY KERKIR. Doar pentru a împărtăși acest moment de distracție cu tine. Am primit doar un împrumut de 30.000 € într-un agent economic francez major. Cu ea a avut satisfacție totală. În prezent, eu sunt femeia a pus fericit pe pământ. Și acest lucru, datorită unui om. Dumnezeu este Cel care a pus în cale. Și Eu vin să împărtășesc această mărturie cu voi. Numele lui este CHARLY KERKIR. Acesta este un om care și-a respectat întotdeauna angajamentele. Acesta este un om de cuvânt. Este unic. Dacă vă aflați în nevoie să împrumute bani, Vă îndemn să le contactați. Este un om foarte eficient la gata cu documente de încredere. Am făcut doar o singură plată înainte de a primi creditul meu. Pentru mai multe informații despre acest om, Vă rugăm să contactați-mă prin e-mail: cohutiualexandra132@gmail.com Sau contactați creditor la: charlykerkir@gmail.com mulțumesc

    [Răspunde]
  • ALEXANDRA COHUTIU a scris la 18.12.2016 10:44:

    salutări Numele meu este CHARLY KERKIR. Doar pentru a împărtăși acest moment de distracție cu tine. Am primit doar un împrumut de 30.000 € într-un agent economic francez major. Cu ea a avut satisfacție totală. În prezent, eu sunt femeia a pus fericit pe pământ. Și acest lucru, datorită unui om. Dumnezeu este Cel care a pus în cale. Și Eu vin să împărtășesc această mărturie cu voi. Numele lui este CHARLY KERKIR. Acesta este un om care și-a respectat întotdeauna angajamentele. Acesta este un om de cuvânt. Este unic. Dacă vă aflați în nevoie să împrumute bani, Vă îndemn să le contactați. Este un om foarte eficient la gata cu documente de încredere. Am făcut doar o singură plată înainte de a primi creditul meu. Pentru mai multe informații despre acest om, Vă rugăm să contactați-mă prin e-mail: cohutiualexandra132@gmail.com Sau contactați creditor la: charlykerkir@gmail.com mulțumesc

    [Răspunde]
  • ALEXANDRA COHUTIU a scris la 18.12.2016 10:43:

    salutări Numele meu este CHARLY KERKIR. Doar pentru a împărtăși acest moment de distracție cu tine. Am primit doar un împrumut de 30.000 € într-un agent economic francez major. Cu ea a avut satisfacție totală. În prezent, eu sunt femeia a pus fericit pe pământ. Și acest lucru, datorită unui om. Dumnezeu este Cel care a pus în cale. Și Eu vin să împărtășesc această mărturie cu voi. Numele lui este CHARLY KERKIR. Acesta este un om care și-a respectat întotdeauna angajamentele. Acesta este un om de cuvânt. Este unic. Dacă vă aflați în nevoie să împrumute bani, Vă îndemn să le contactați. Este un om foarte eficient la gata cu documente de încredere. Am făcut doar o singură plată înainte de a primi creditul meu. Pentru mai multe informații despre acest om, Vă rugăm să contactați-mă prin e-mail: cohutiualexandra132@gmail.com Sau contactați creditor la: charlykerkir@gmail.com mulțumesc

    [Răspunde]
  • ALEXANDRA COHUTIU a scris la 18.12.2016 10:42:

    salutări Numele meu este CHARLY KERKIR. Doar pentru a împărtăși acest moment de distracție cu tine. Am primit doar un împrumut de 30.000 € într-un agent economic francez major. Cu ea a avut satisfacție totală. În prezent, eu sunt femeia a pus fericit pe pământ. Și acest lucru, datorită unui om. Dumnezeu este Cel care a pus în cale. Și Eu vin să împărtășesc această mărturie cu voi. Numele lui este CHARLY KERKIR. Acesta este un om care și-a respectat întotdeauna angajamentele. Acesta este un om de cuvânt. Este unic. Dacă vă aflați în nevoie să împrumute bani, Vă îndemn să le contactați. Este un om foarte eficient la gata cu documente de încredere. Am făcut doar o singură plată înainte de a primi creditul meu. Pentru mai multe informații despre acest om, Vă rugăm să contactați-mă prin e-mail: cohutiualexandra132@gmail.com Sau contactați creditor la: charlykerkir@gmail.com mulțumesc

    [Răspunde]
  • ALEXANDRA COHUTIU a scris la 18.12.2016 10:37:

    salutări Numele meu este CHARLY KERKIR. Doar pentru a împărtăși acest moment de distracție cu tine. Am primit doar un împrumut de 30.000 € într-un agent economic francez major. Cu ea a avut satisfacție totală. În prezent, eu sunt femeia a pus fericit pe pământ. Și acest lucru, datorită unui om. Dumnezeu este Cel care a pus în cale. Și Eu vin să împărtășesc această mărturie cu voi. Numele lui este CHARLY KERKIR. Acesta este un om care și-a respectat întotdeauna angajamentele. Acesta este un om de cuvânt. Este unic. Dacă vă aflați în nevoie să împrumute bani, Vă îndemn să le contactați. Este un om foarte eficient la gata cu documente de încredere. Am făcut doar o singură plată înainte de a primi creditul meu. Pentru mai multe informații despre acest om, Vă rugăm să contactați-mă prin e-mail: cohutiualexandra132@gmail.com Sau contactați creditor la: charlykerkir@gmail.com mulțumesc

    [Răspunde]
  • Ferdinand Leo a scris la 05.12.2016 00:13:

    ÎMPRUMUT OPORTUNITATE: Solicitați un credit garantat de urgență? Ai probleme obtinerea unui credit pentru capital de lucru de la nivel local bănci și alte instituții financiare? Acest serviciu este de a oferi sprijin financiar persoanelor fizice, oameni de afaceri și femei în afaceri. Daca sunteti interesati va rugam sa ne contactati acum via e-mail: Ferdinandleofinance@gmail.com Suntem la dispoziția dumneavoastră. ne e-mail acum la: Ferdinandleofinance@gmail.com pentru a obține formularul de cerere de împrumut. Toate cele bune, Ferdinand Leu Manager de la Co-Operation

    [Răspunde]
  • MR LAKE COOK a scris la 08.11.2016 10:23:

    XMAS XMAS & ANUL NOU ÎMPRUMUT ACUM I.want să-i mulțumesc domnului Lake Cook, pentru a da-mi de credit. Am văzut dovada de ea on-line. Am luat un împrumut de la compania și mai puțin de 24 de ore am primit un credit. În cazul în care aveți nevoie de împrumut de urgență, se aplică pentru un credit de e-mail rapid - lac cook07@gmail.com XMAS XMAS & ANUL NOU ÎMPRUMUT ACUM

    [Răspunde]
  • Dl Miller Porter a scris la 04.11.2016 01:07:

    Salutare tuturor, Sunt Miller Porter un creditor împrumut privat cu reputație bună de lucru, millerporter102@yahoo.com Aplică astăzi dacă aveți nevoie de urgență împrumut de la o companie de renume, cu condiții bune și relațiile de muncă, atunci ar trebui să ne contactați pe măsură ce oferim credite la Rata dobânzii accesibile de 3%, iar munca cu noi va fi o experiență bună. În cazul în care sunteți interesat, de contact noi prin e-mail: millerporter102@yahoo.com +2349057519652 http://millerporter102.wix.com/potterfirms millerporter102@yahoo.com Aștept răspunsul rapid Dl Miller Porter

    [Răspunde]
  • marcio a scris la 22.10.2016 12:44:

    împrumut! împrumut!! împrumut!!! Sunte?i în cautarea pentru o companie de împrumut privat reputa?ie ?i acreditat care ofera împrumuturi pentru oportunitate de timp de via?a. Noi oferim toate tipurile de împrumut într-un mod foarte rapid ?i u?or, credit de nevoi personale, credit auto, Creditul pentru locuin?a, Student împrumut, afaceri de împrumut, împrumut de investi?ii, de consolidare a datoriei, ?i multe altele. A?i fost respinse de catre banci ?i alte institu?ii financiare? Ai nevoie de un împrumut de consolidare sau un credit ipotecar? Cautare nu mai mult ca noi suntem aici pentru a face toate necazurile tale financiare, un lucru din trecut. Noi fonduri de împrumut la persoane fizice ?i juridice care au nevoie de asisten?a financiara, la rata de 2%. Nu exista un numar de securitate sociala necesara ?i nici o verificare de credit este necesar, 100% garantat. Vreau sa folosesc acest mediu pentru a va informa ca am acorda asisten?a fiabila ?i beneficiar ?i vom fi bucuro?i sa va ofere un împrumut. A?a ca ne e-mail azi la: (knihsmarcio@gmail.com) pentru a aplica acum pentru un împrumut.

    [Răspunde]
  • Ben a scris la 17.10.2016 15:25:

    Buna, Sunt Dr. Ben Peterson, un creditor împrumut privat, care oferă împrumuturi oportunitate de viață timp. Ești în nici un fel de dificultăți financiare? Are nevoie de un împrumut de consolidare a datoriei, la o rată de 2% construcție, credit imobiliar, refinanța, personal, scop de afaceri sau bani de urgență? Ești un om de afaceri sau femeile care se gândesc extinderea dvs. de afaceri, oferind de împrumuturi de orice tip. Daca sunteti interesati sa ne contactati astăzi prin (24hoursloanservices@gmail.com)

    [Răspunde]
  • Harley Davidson a scris la 16.10.2016 15:37:

    Atenţie. Ai nevoie de împrumut urgent? Noi dăm afară de împrumut pentru persoanele interesate care sunt în căutarea de împrumut cu bună-credință și cu rata dobânzii de 3%. Esti serios în nevoie de un împrumut de urgență? atunci sunteți la locul potrivit. Noi dăm afară împrumut de afaceri, credit de nevoi personale, împrumut de Crăciun, și așa mai departe. Contactati-ne pentru solicitarea de împrumut pentru a satisface cererea dumneavoastră și a stabilit de problemă financiară. contactați-ne astăzi prin e-mail: harley_credit@yahoo.com Vă mulțumim ca ne așteptăm răspunsul dumneavoastră. Harley Davidson împrumut.

    [Răspunde]
  • Morris leo a scris la 10.09.2016 11:17:

    Buna, Căutați un împrumut de consolidare a datoriei, negarantate împrumut, împrumut de afaceri, împrumut acasă, credit auto, student de împrumut, credit de nevoi personale, de capital de risc, etc! Sunt un creditor privat, am acorda împrumuturi companiilor și persoanelor fizice la rată scăzută și rata dobânzii la prețuri accesibile de 2%. e-mail la: morrisloanfrom@gmail.com

    [Răspunde]
  • Richard Roger a scris la 11.08.2016 15:04:

    Buna.   Acest lucru este de a informa publicul larg pe care le oferim împrumut de a face pe cei care au nevoie de asistență financiară. Noi oferim toate tipurile de împrumut variind de la $ 5,000.00 la $ 50,000,000.00 dolari la rata dobânzii de 2% pe an. împrumut nostru este de garanție și închidem cu împrumut nostru de 24 de ore. În cazul în care aveți nevoie de un împrumut rapid și de încredere, apoi să ne contactați prin e-mail (bridgefs.intl@gmail.com)   Semnat. Dl Richard Roger. bridgefs.intl@gmail.com Pod Group.

    [Răspunde]
  • Robert James a scris la 11.08.2016 03:37:

    Sunt un creditor privat și investitor, ai nevoie de un împrumut legitim, onest, cu reputație și rapid? Noi vă putem ajuta cu garanție de credit de 100%, oferă de afaceri și de credit individuale, Mai mult decât atât, vom finanța, de asemenea tot felul de proiecte. Pentru mai multe detalii contactati-ne la: Churchill.investment88@gmail.com

    [Răspunde]
  • John Ahmed a scris la 01.08.2016 08:32:

    Sunt un creditor privat și investitor, Ai nevoie de un împrumut legitim, onest, cu reputație și rapid? Vă pot ajuta cu 100% împrumut de garanție, sunt oferind de afaceri și de credit individual, Mai mult, de asemenea, vom finanța tot felul de proiecte. Pentru mai multe detalii contactati-ne la: russell.credit40@gmail.com

    [Răspunde]
  • Mrs.Betty Mabel a scris la 29.07.2016 13:39:

    Stimați investitori / Candidați financiare. Suntem un privat inregistrat Investitori / împrumut Creditor, Ai nevoie de asistență financiară? Ești în mizerie financiară sau datorii? Noi oferim împrumut la o rată a dobânzii de 3% la 1 an la 30 de ani de rambursare perioadă de durată pentru individuale și companiile care au nevoie de asistență financiară și la orice parte a world.We da împrumuturi variind de la 5.000 $ la $ suma de 500.000.000, MONEDE: USD, CAD, KWD, OMR, SGD, RUB, GBP, AUD, MYR, ZAR, IDR, UAH, PHP, credite MUR, EURO.Our sunt bine asigurate pentru securitate maximă este prioritatea noastră, Pierdeti dormi noaptea îngrijorătoare cum să obțineți un creditor de împrumut legit? Ești în sărăcie? Ai nevoie de asistență financiară (împrumut) pentru a stabili-o afacere? Noi vă putem ajuta financiar. Interesate individuale sau societățile ar trebui să ne contactați prin: E-mail: {betty.mabel227@gmail.com} Numele complet: Suma necesară: Durata de împrumut: Scopul creditului: Numar de contact: Țară: Stat: Sex: Salutari a dvs. în Serviciu, Betty Mabel E-mail: betty.mabel227@gmail.com

    [Răspunde]
  • Madrigal Ander Martina a scris la 05.07.2016 15:27:

    Buna ziua tuturor numele meu este Madrigal Ander Martina, este de mare bucurie i spun acest lucru astăzi ca bunul Dumnezeu a făcut un lucru de fericire în viața mea prin Dr. Maria Rosa, care mi-a dat un împrumut de 200,000.00 € pentru afacerea mea proiect după ce au căutat atât de mult și atât de multe dezamăgire am venit disponibile pe mai un post de modul în care ea a ajuta oamenii și am văzut unii oameni spun lucruri bune despre ea, așa că am decis să încerc și spre surprinderea mea, ea mi-a dat împrumutului solicitat, fără nici un stres acest lucru este ceea ce am numita favoare lui Dumnezeu niciodată nu este foarte ușor de a găsi oameni ca acest lucru, așa că am decis să împartă fericirea mea, astfel încât să știți fi să mergi dacă sunteți în căutarea pentru împrumut aceasta este compania drept o femeie de cuvintele ei Dumnezeu va continua să favorizeze vă doamnă e-mail ei comapny cherishhouseofloans@gmail.com, cherishhouseofloans@gmail.com

    [Răspunde]
  • Bishop a scris la 21.06.2016 09:42:

    Buna, Sunt Episcopul T.D Jakes, un creditor împrumut privat, care oferă împrumuturi oportunitate de viață timp. Ai nevoie de un împrumut de urgență pentru a plăti datoriile sau ai nevoie de un împrumut pentru a îmbunătăți afacerea ta? Ați fost respinse de către bănci și alte instituții financiare? Ai nevoie de un împrumut de consolidare sau ipotecar? cauta mai mult, deoarece noi suntem aici pentru a face toate problemele tale financiare, un lucru din trecut. Noi împrumuta fonduri pentru persoanele care au nevoie de asistență financiară, care au un credit rău sau care au nevoie de bani pentru a plăti facturile, pentru a investi în interes de afaceri, la o rată de 2%. Vreau să folosesc acest mediu pentru a vă informa că furnizăm o asistență fiabilă și beneficiar și va fi dispus să ofere un împrumut. Așa că ne contactați astăzi prin e-mail la adresa: (bishopjakesloancompany@gmail.com)

    [Răspunde]
  • Loredana Beretta a scris la 11.06.2016 06:14:

    Sunt Loredana beretta un creditor împrumut privat, care face diferite tipuri de împrumuturi către țările Internațional de urgență cu rată a dobânzii de 3%, dacă este interesat vă rugăm să contactați-mă prin e-mail: lori.beretta40@gmail.com Motto: Fericirea ta este satisfactia noastra Noi trăim prin motto-ul nostru, noi va putem ajuta

    [Răspunde]
  • standard loan a scris la 06.06.2016 15:43:

    -- Ești în nevoie de bani pentru a începe sau extinde o afacere? împrumut de îngrijire medicală împrumut auto Credit ipotecar Împrumut de student împrumut de afaceri Noi oferim Suma de împrumut de orice sumă. Trebuie sa fii serios și de încredere. Va oferim, de asemenea, la o rată și la prețuri accesibile tuturor celor interesati individ ar trebui sa ne contactati acum prin e-mail: cstandardloan@gmail.com

    [Răspunde]
  • dewi ahmad a scris la 26.04.2016 05:32:

    Ai datorii, sau ai refuza un împrumut de la bancă? Echipa noastra va ajuta la rezolvarea problemei cu o rată a dobânzii de 2%. Vă recomandăm un împrumut rapid pentru orice scop. Numai cartea de identitate, verificare rapidă, formalități minime, acceptabilitate mare de propuneri și decizii de credit în mai puțin de 24 de ore fără a fi nevoie de a furniza o dovadă de venit. Am avut o mare cantitate de împrumut de perioadă de plată de până la 10 miliarde EuroOur este de la 6 luni până la 20 de ani. Nu există verificări de credit sau istoricul de credit. Veniti la noi, ne ocupăm toți într-o singură zi. Contactati-ne azi prin e-mail: dewiahmad.loanfirm@gmail.com

    [Răspunde]
  • Dl. John Ahmed a scris la 09.03.2016 04:22:

    Căutați un acces ușor la legitim împrumuturi companie de împrumut, Instant aprobare, Nici o garanție, scăzută, asigurați-vă că vizitați Russell Credit Company compania dreptul de împrumut, oferim toate tipurile de credite la 3%. Daca sunteti interesati va rugam sa ne contactati prin e-mail la adresa: russell.credit40@gmail.com Dl. John Ahmed

    [Răspunde]
  • Penny Bard a scris la 09.03.2016 01:53:

    Ai nevoie de un împrumut ... ..? Contact Dl Penny Bard, un creditori privați și în managementul imobiliar. Aici vine o ofertă bună de împrumut pentru toți cei care au nevoie de asistență financiară, la o rată scăzută de 3%. Cu Crucea Roșie Îmbunătățirea împrumut, puteți spune la revedere de la tot criza financiară și dificultăți. Ne da împrumuturi de orice sumă. Noi luptăm criza financiară și pentru a da o cameră pentru viitor luminos în societatea noastră, așa cum facem afacerea noastra .Daca sunteti interesat ar trebui să indice interesul dumneavoastră și vă vom asista în asigurarea dvs. de credit. Se aplica cu detalii. 1. Numele dumneavoastră: 2. Suma necesară: 3. Țara ta: 4. Durata de împrumut: 5. Adresa: Numar 6. Telefon: 7. Venit lunar: 8. ID VALID: (Internațională sau națională) Persoana de contact: dl Penny Bard. E-mail: penny.bard1@gmail.com Cu respect echipa pe.

    [Răspunde]
  • Penny Bard a scris la 09.03.2016 01:50:

    Ai nevoie de un împrumut ... ..? Contact Dl Penny Bard, un creditori privați și în managementul imobiliar. Aici vine o ofertă bună de împrumut pentru toți cei care au nevoie de asistență financiară, la o rată scăzută de 3%. Cu Crucea Roșie Îmbunătățirea împrumut, puteți spune la revedere de la tot criza financiară și dificultăți. Ne da împrumuturi de orice sumă. Noi luptăm criza financiară și pentru a da o cameră pentru viitor luminos în societatea noastră, așa cum facem afacerea noastra .Daca sunteti interesat ar trebui să indice interesul dumneavoastră și vă vom asista în asigurarea dvs. de credit. Se aplica cu detalii. 1. Numele dumneavoastră: 2. Suma necesară: 3. Țara ta: 4. Durata de împrumut: 5. Adresa: Numar 6. Telefon: 7. Venit lunar: 8. ID VALID: (Internațională sau națională) Persoana de contact: dl Penny Bard. E-mail: penny.bard1@gmail.com Cu respect echipa pe.

    [Răspunde]
  • Penny Bard a scris la 08.03.2016 17:01:

    Ai nevoie de un împrumut ... ..? Contact Dl Penny Bard, un creditori privați și în managementul imobiliar. Aici vine o ofertă bună de împrumut pentru toți cei care au nevoie de asistență financiară, la o rată scăzută de 3%. Cu Crucea Roșie Îmbunătățirea împrumut, puteți spune la revedere de la tot criza financiară și dificultăți. Ne da împrumuturi de orice sumă. Noi luptăm criza financiară și pentru a da o cameră pentru viitor luminos în societatea noastră, așa cum facem afacerea noastra .Daca sunteti interesat ar trebui să indice interesul dumneavoastră și vă vom asista în asigurarea dvs. de credit. Se aplica cu detalii. 1. Numele dumneavoastră: 2. Suma necesară: 3. Țara ta: 4. Durata de împrumut: 5. Adresa: Numar 6. Telefon: 7. Venit lunar: 8. ID VALID: (Internațională sau națională) Persoana de contact: dl Penny Bard. E-mail: penny.bard1@gmail.com Cu respect echipa pe.

    [Răspunde]
  • mr Benson a scris la 27.02.2016 04:47:

    Salut, Sunt dl Benson, am oferi împrumut la o rată foarte scăzută de 3% pe annual.i stii nevoie de un împrumut, vă puteți îmbunătăți stabilitatea financiară, putem oferi orice tip de împrumut pe care ni le need.contact acum prin e -mail : financailcredit02@gmail.com în condiții de siguranță și de încredere Mai jos este unele informații despre împrumut nostru, care ar trebui să ia în considerare: oferim împrumuturi companiilor într-o rată de 3% Nu verificare a creditului pe termen implicate a creditului nu poate depăși 30 de ani. Solicitantul trebuie să fi împlinit vârsta de 18.To a începe procesul de achiziție de împrumut:-ne credite formale cerere de umplere corespunzător creditului FORMULAR DE CERERE DE ÎMPRUMUT (PRIMA INFORMAȚII NECESARE LA DUMNEAVOASTRĂ) * Numele aplicantului: * Adresa: * Oraș: * Stat: * Țară: * Sex: * Starea civilă: * Ocupatia: * Venit lunar: * Tel: * Mobil: * Scopul creditului: * Suma creditului necesar: * Durata creditului: * Atunci când se aplică înainte de: Vă mulțumim pentru înțelegere și cooperare. Toate cele bune.

    [Răspunde]
  • MR SLOVES a scris la 26.02.2016 17:02:

    ComentariuGrijile financiare se încheie Ai nevoie de un împrumut personal sau de un împrumut de afaceri? oferta noastra este cea mai buna si de incredere pentru tine oferta. Suma creditului: 10.000.00 euro la 20 de milioane de euro perioadă de durată: 1 la 25 de ani obține împrumut dvs. aprobat în termen de 3 zile, contactați-ne acum pentru mai multe informații: sloves_walton@yahoo.com

    [Răspunde]
  • MR SLOVES a scris la 26.02.2016 16:54:

    Grijile financiare se încheie Ai nevoie de un împrumut personal sau de un împrumut de afaceri? oferta noastra este cea mai buna si de incredere pentru tine oferta. Suma creditului: 10.000.00 euro la 20 de milioane de euro perioadă de durată: 1 la 25 de ani obține împrumut dvs. aprobat în termen de 3 zile, contactați-ne acum pentru mai multe informații: sloves_walton@yahoo.com

    [Răspunde]
  • Mr Eliot Benson a scris la 28.01.2016 01:32:

    Buna ziua Sir / Madam Sunt dl Benson Eliot. un creditor privat bani. Am da împrumuturi cu o rată a dobânzii de 2% pe anuale și în suma de $ 1000.00 la $ 500,000,000.00 ca oferta de împrumut. 100% Proiect de finanțare cu împrumuturi garantate și negarantate sunt disponibile. Ne sunt garantate în oferirea de servicii financiare la numeroase clientilor nostri peste tot în lume. Cu pachetele noastre de creditare flexibile, împrumuturile pot fi prelucrate și fondurile transferate de către debitor în cel mai scurt timp posibil. Ne desfășurăm activitatea în termeni clari și ușor de înțeles și oferim împrumuturi de toate tipurile la clientii interesati, firme, companii, și tot felul de organizații de afaceri, persoane fizice și investitori imobiliari. Doar completati formularul de mai jos și să se întoarcă la noi cum ne așteptăm răspunsul dumneavoastră rapid și imediat. EMAIL: eliotloancompany@gmail.com Informații împrumutat 1. numele complete: ........ 2. Contact Adresa: .......... 3. Suma creditului necesare: ........ 4. durata împrumutului .......... 5. Numărul de telefon direct: ........ e-mail: eliotloancompany@gmail.com TOATE CELE BUNE

    [Răspunde]
  • Mr Eliot Benson a scris la 28.01.2016 01:14:

    Buna ziua Sir / Madam Sunt dl Benson Eliot. un creditor privat bani. Am da împrumuturi cu o rată a dobânzii de 2% pe anuale și în suma de $ 1000.00 la $ 500,000,000.00 ca oferta de împrumut. 100% Proiect de finanțare cu împrumuturi garantate și negarantate sunt disponibile. Ne sunt garantate în oferirea de servicii financiare la numeroase clientilor nostri peste tot în lume. Cu pachetele noastre de creditare flexibile, împrumuturile pot fi prelucrate și fondurile transferate de către debitor în cel mai scurt timp posibil. Ne desfășurăm activitatea în termeni clari și ușor de înțeles și oferim împrumuturi de toate tipurile la clientii interesati, firme, companii, și tot felul de organizații de afaceri, persoane fizice și investitori imobiliari. Doar completati formularul de mai jos și să se întoarcă la noi cum ne așteptăm răspunsul dumneavoastră rapid și imediat. EMAIL: eliotloancompany@gmail.com Informații împrumutat 1. numele complete: ........ 2. Contact Adresa: .......... 3. Suma creditului necesare: ........ 4. durata împrumutului .......... 5. Numărul de telefon direct: ........ e-mail: eliotloancompany@gmail.com TOATE CELE BUNE

    [Răspunde]
  • Stanley Cole. a scris la 29.12.2015 04:05:

    Salut, Sunt dl Stanley Cole (CEO), United fonduri Plc. Sunt un creditor privat împrumut, am oferi împrumuturi pentru organizațiile de afaceri și persoane fizice la un interes scăzut Rata de 3%. Dacă sunteți interesat în obținerea unui împrumut de la noi, a reveni la ne acum prin e-mail cu următoarele informații .. (unitedfundsplc001@gmail.com) Detalii necesar; Nume complet: Suma necesară: Durată: Telefon: Adresa: Ţară: Mulțumesc. Dl Stanley Cole. Se aplică pentru împrumut de urgență și pentru a începe anul.

    [Răspunde]
  • Stanley Cole. a scris la 29.12.2015 03:59:

    Salut, Sunt dl Stanley Cole (CEO), United fonduri Plc. Sunt un creditor privat împrumut, am oferi împrumuturi pentru organizațiile de afaceri și persoane fizice la un interes scăzut Rata de 3%. Dacă sunteți interesat în obținerea unui împrumut de la noi, a reveni la ne acum prin e-mail cu următoarele informații .. (unitedfundsplc001@gmail.com) Detalii necesar; Nume complet: Suma necesară: Durată: Telefon: Adresa: Ţară: Mulțumesc. Dl Stanley Cole. Se aplică pentru împrumut de urgență și pentru a începe anul.

    [Răspunde]
  • Stanley Cole. a scris la 29.12.2015 03:56:

    Salut, Sunt dl Stanley Cole (CEO), United fonduri Plc. Sunt un creditor privat împrumut, am oferi împrumuturi pentru organizațiile de afaceri și persoane fizice la un interes scăzut Rata de 3%. Dacă sunteți interesat în obținerea unui împrumut de la noi, a reveni la ne acum prin e-mail cu următoarele informații .. (unitedfundsplc001@gmail.com) Detalii necesar; Nume complet: Suma necesară: Durată: Telefon: Adresa: Ţară: Mulțumesc. Dl Stanley Cole. Se aplică pentru împrumut de urgență și pentru a începe anul.

    [Răspunde]
  • ABUNERO NITA SERVICE a scris la 03.12.2015 03:40:

    În cazul în care obținerea unui împrumut de la banca dvs. nu este ușor, aveți nevoie de un nou bancă. Tăiați poveste lungă scurt, nu garant, Collateral Nu, Nu Povestiri și de a face dvs. de împrumut se întâmple rapid și ușor, simplu și convenabil cu condițiile de rambursare convenabil și condiții, am da credit pe termen lung de 6 luni la maximum 10 de ani. Va oferim urmatoarele tipuri de împrumuturi și multe altele; * Xmas Credite * Credite personale (credit fără garanții) * Credite de afaceri (credit fără garanții) * Împrumut de consolidare. * Combinație de împrumut. * Home Improvement. * Credite comerciale. * Investițiile Credite. * Credite de dezvoltare. * Achiziționarea Credite. * Credite de construcții și multe altele. Pentru mai multe informații vă rugăm să sunați +2347050251612 sau trimite un e-mail la nitasolutions@hotmail.com pentru răspuns rapid sa ne contactati prin e-mail. Termeni și condiții se aplică E-mail: nitasolutions@hotmail.com Salutări, Al tău în serviciu. Abunero Nita (C.E.O de ABUNERO NITA SERVICE)

    [Răspunde]
  • Mr Diego Carlos a scris la 06.10.2015 23:25:

    Draga debitor,   Aplica pentru Xmas de împrumut la rata dobânzii de 2%, va putem ajuta cu orice sumă ai nevoie furnizate Puteți plătiți ne Back.This este o notificare generală pentru public. Suntem un creditor reputație și legitim de împrumut Ne da toate tipurile de credite, cum ar fi credite personale, credite comerciale, împrumuturi de afaceri, credite de investitii, etc. Pentru mai multe informatii contactati-ne prin (cooperativeworld.org@gmail.com) și a obține dvs. împrumut Xmas rapid și ușor.

    [Răspunde]
  • Dl Trust a scris la 28.08.2015 08:03:

    Numele meu este Trust, am înregistrat o împrumuturi creditor privat care vă permite să garanteze creditele pentru persoane fizice și întreprinderi din întreaga lume și semnătura orice organism care au nevoie de asistență financiară. Dau împrumuturi, mai multe informații despre împrumut mea E-mail: trustloanlender2013@outlook.com Completati si RETURN Nume: ................. Țara: ............... Varsta: .................... f: .................. Suma necesară: .............. Împrumut Durata: ................. Numar de telefon ........... Salutări. E-mail: trustloanlender2013@outlook.com Va vom contacta pentru detalii. Toate cele bune, Dl Trust

    [Răspunde]
  • Doamna. Elena a scris la 21.08.2015 08:16:

    Candidați împrumut dragi !!! Ești în dificultăți financiare? Nu doriți să începeți propria afacere sau de a plati datoria? Aceasta companie de împrumut a fost stabilită de către organizațiile pentru drepturile omului din întreaga lume, cu unicul scop de a ajuta pe cei săraci și persoanele cu dificultăți financiare ale vieții. Dacă doriți să se aplice pentru un împrumut, pentru a primi înapoi la noi cu detaliile de mai jos e-mail: elenanino07@gmail.com nume: Suma împrumutului necesar: Împrumut Durata: Numar de mobil: Vă mulțumesc și Dumnezeu să binecuvânteze Doamna. Elena

    [Răspunde]
  • doamna Elena a scris la 08.08.2015 20:45:

    În atenția: împrumut Oferta Aplica acum ******************** ****************** Sunt doamna Elena, un creditor privat bani Ai nevoie de un împrumut pentru a porni afacerea sau pentru a plăti facturile și un financiar corporativ pentru imobil, precum și orice fel de finanțare a afacerilor. Am oferi, de asemenea credite pentru persoane fizice, firme și persoane juridice de la rata dobânzii bun. Am da împrumut la oameni minte grave, care sunt interesați de împrumut în cazul în care Contactați acest e-mail: elenanino07@gmail.com

    [Răspunde]
  • BETTY MABEL a scris la 27.05.2015 12:47:

    SOLICITANTUL DEAR Ai nevoie de 100% FINANCE? POT servicii au nevoie dvs. financiare cu mai PROBLEMĂ Payback. De aceea am fondului pe care il doar 3%. ORICE circumstanțele, care desfășoară activități independente, pensionari, au un rating de credit săraci; Noi va putem ajuta flexibile de rambursare OVER 2 la 20 de ani. Contactati-ne la: betty.mabel227@outlook.com NUME COMPLET: Suma de împrumut: CREDIT DURATA: ȚARA: NUMAR DE TELEFON: NOTĂ: TOATE RĂSPUNSURILE trebuie trimise prin intermediul: betty.mabel227@outlook.com Multumesc BETTY MABEL

    [Răspunde]
  • BETTY Judy a scris la 30.03.2015 14:51:

    ALO Ai nevoie de 100% FINANCE? I CAN de servicii au nevoie tale financiare, cu mai puțin PROBLEMĂ Payback. De aceea am ALIMENTATI SĂ doar 5%. ORICE circumstanțele, care desfășoară activități independente, pensionari, au un rating de credit săraci; Noi va putem ajuta flexibile de rambursare PESTE 2 la 20 de ani. Contactati-ne la: lenderbetty.judy55@gmail.com NUMELE COMPLET: Suma de împrumut: CREDIT DURATA: ȚARA: NUMĂR DE TELEFON: NOTĂ: ALL RĂSPUNSUL trebuie trimise prin intermediul: lenderbetty.judy55@gmail.com Multumesc BETTY Judy

    [Răspunde]
  • daniel c a scris la 26.08.2014 15:57:

    Bună ziua, eu sunt domnul Daniel camere, o agenție privată de creditare de împrumut care oferă împrumuturi oportunitate durata de viață pentru a achita facturile personale, datorii și pentru a stabili propria afacere. finanțare de împrumut sunt, de asemenea, acordarea de privat companii și persoane fizice, la o rată de 3,5%. Deci, contactati-ne azi   prin e-mailuri, danielchambers717@outlook.com DATE debitorului:   Numele complet: .......................................................   Tara: ......................................................... ..   Adresa: ..........................................................   State: ............................................................ ..   Sex: ................................................................   Starea civila: .................................................   Ocupatia: ................................................... ..   Număr de telefon: ................................................   Poziția prezent, în loc de muncă: .....................   Venitul lunar: .............................................   Suma de împrumut Necesare: .....................................   Durata de împrumut: ................................................   Scopul creditului: .......................................... ..   Religia: ...................................................... ..   Ați aplicat înainte .................................   Data nașterii ............................................... .....................   mulțumiri,   Dl Daniel C.

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 03.03.2014 07:04:

    contact pentru 3% asigura ?i negarantate împrumut. împrumuta sum? de la 5000 la maxim sum? de 5000.000 EUR. r?spuns via de e-mail. rajendrakumar@qq.com

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 22.12.2013 16:23:

    E?ti în nevoie de un împrumut? Vrei s? dea roade facturile? Nu vrei s? fie stabil? financiar? Oferim împrumut Auto, împrumut de afaceri, credit de nevoi personale, împrumut companie pentru o rat? a dobânzii foarte redus de 2% cu Durata confortabil, care este negociabil. Aceast? ofert? este deschis la tot ceea ce va fi în m?sur? s? ramburseze înapoi în cauza timp. Re?ine?i c? interval de timp de rambursare este negociabil iar rata dobânzii este de 2% persoane interesate trebuie s? completeze acest formular de cerere INFORMATII PRIMUL necesare sunt: Prenume: ______ Nume: _______ Oras: ____________ Cod postal: ________ De stat: __________ Tara: _________ Sex: __________ Data na?terii: ___ Telefon: _______ Starea civila: __ Ocupa?ia: ______ Suma creditului: _____ Scopul creditului: _ Împrumut Durata: ___ Venitul lunar: __ V-a?i aplicat pentru împrumut înainte (da sau nu) .. Toate r?spunsurile la acest e-mail: florajaneloanfirm@gmail.com

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 30.11.2013 23:06:

    E?ti în nevoie de un împrumut? Vrei s? dea roade facturile? Nu vrei s? fie stabil? financiar? Oferim împrumut Auto, împrumut de afaceri, credit de nevoi personale, împrumut companie pentru o rat? a dobânzii foarte redus de 2% cu Durata confortabil, care este negociabil. Aceast? ofert? este deschis la tot ceea ce va fi în m?sur? s? ramburseze înapoi în cauza timp. Re?ine?i c? interval de timp de rambursare este negociabil iar rata dobânzii este de 2% persoane interesate trebuie s? completeze acest formular de cerere INFORMATII PRIMUL necesare sunt: Prenume: ______ Nume: _______ Oras: ____________ Cod postal: ________ De stat: __________ Tara: _________ Sex: __________ Data na?terii: ___ Telefon: _______ Starea civila: __ Ocupa?ia: ______ Suma creditului: _____ Scopul creditului: _ Împrumut Durata: ___ Venitul lunar: __ V-a?i aplicat pentru împrumut înainte (da sau nu) .. Toate r?spunsurile la acest e-mail: florajaneloanfirm@gmail.com

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 01.08.2013 07:28:

    S? m? prezint în mod corespunz?tor, eu sunt domnul Rodrigo LULI un creditor privat i da afarã de împrumut la rata dobânzii de 3%. Aceasta este o oportunitate financiar la u?a ta pas, se aplic? ast?zi ?i de a lua împrumut rapid. Exist? multe de acolo în c?utarea pentru o oportunitate financiar? sau asisten?? peste tot locurile ?i înc? totu?i ele sunt în imposibilitatea de a ob?ine unul. Dar acest lucru este o oportunitate financiar la u?a ta pas ?i, ca atare, nu v? pute?i permite pentru a pierde aceast? oportunitate. Acest serviciu este de a face atât persoane fizice, companii, oameni de afaceri ?i femei. Valoarea creditului Pute?i alege între orice cantitate de alegerea dvs. pentru mai multe informa?ii contactati-ne prin e-mail: rodrigoluliloanfirm@yahoo.com

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 01.08.2013 07:25:

    S? m? prezint în mod corespunz?tor, eu sunt domnul Rodrigo LULI un creditor privat i da afarã de împrumut la rata dobânzii de 3%. Aceasta este o oportunitate financiar la u?a ta pas, se aplic? ast?zi ?i de a lua împrumut rapid. Exist? multe de acolo în c?utarea pentru o oportunitate financiar? sau asisten?? peste tot locurile ?i înc? totu?i ele sunt în imposibilitatea de a ob?ine unul. Dar acest lucru este o oportunitate financiar la u?a ta pas ?i, ca atare, nu v? pute?i permite pentru a pierde aceast? oportunitate. Acest serviciu este de a face atât persoane fizice, companii, oameni de afaceri ?i femei. Valoarea creditului Pute?i alege între orice cantitate de alegerea dvs. pentru mai multe informa?ii contactati-ne prin e-mail: rodrigoluliloanfirm@yahoo.com

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 29.07.2013 16:44:

    Buna ziua Doresc s? mul?umesc Domnului pentru ceea ce a f?cut ast?zi, în via?a mea am doar aplicat pentru o suma creditului de 10.000 de euro de la aceasta companie crezând c? nu va primi împrumutul astfel la cea mai mare surpriza mea m-am a?ezat la casa mea am obtinut o alert? pe phnoe mea, care i-au fost creditate cu suma de 10.000 de euro, eu sunt atât de fericit pentru ceea ce dl John Elliot a f?cut doar voi pentru totdeauna fi recunosc?tor-l contacteze prin acest e-mail: johnsonloanfirm@live.co.uk el este real ....

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 09.07.2013 17:25:

    * Salut?ri: Ob?inerea unui împrumut legitime au fost întotdeauna o problem? mare pentru clien?i nevoia financiar?. Problema de credit ?i garan?ii sunt ceva clien?ii sunt întotdeauna interesat în c?utarea unui împrumut de la un creditor legitim. Dar serviciile private de credit. a f?cut o diferen?? în industria de creditare. Mr.Peace Lilmit Financial Services ofer? împrumuturi la 3% a fost creditat de c?tre creditor creditelor acordate clientelei locale ?i interna?ionale. Am avut privilegiul de a satisface nevoile lor financiare. Problema de credit voi opri de la obtinerea împrumut care ave?i nevoie. Serviciile noastre includ urm?toarele: - * Credite pentru investitori * Consolidarea datoriilor * În al doilea rând Ipoteca * Credite de afaceri * Credite personale * Credit International Nevoilor personale Detalii: * Suma de împrumut Necesare: * Scopul creditului: * Tara: * Nume: * Lungime: * Varsta: * Telefon: * * Contact E = mail: * peaceloans@hotmail.com * Securitate social? ?i nici o verificare de credit, 100% garan?ie. Tot ce trebuie sa faci este s? ne ?tie exact ce vrei ?i va face cu siguranta visul adev?rat. Mr.Peace Lilmit servicii financiare. spune da atunci când b?ncile spun NU. în cele din urm? un fond de împrumut de mici dimensiuni, intermediari, institu?ii financiare mici avem de capital nelimitat *. * Sincer, de a?teptare pentru r?spunsul dumneavoastr?. Salutari Mr.Peace limit? servicii de împrumut. *

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 21.06.2013 11:57:

    ave?i nevoie de un împrumut gratuit de urgen??, timpul este acum Contactati-ne azi pentru un împrumut rapid cu o rat? sc?zut? a dobânzii philipyoung63@yahoo.com. noi suntem aici pentru a v? ajuta financiar

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 18.07.2011 15:43:

    va rog ajutati-ma in legatura cu vecinul meu.el mi-a omorat 4 pisici.el are porumbei si in spatele casei are curse de pisici ca cica pisicile ii mananca porumbeii,dar nu e adevarat .pisicile mele niciodata nu a mancat porumbei si as vrea sa aflu care este nr de telal protectie animalelor

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 18.07.2011 15:40:

    am nevoie de ajutor,in legauta gu vecinul meu dobitoc care mi-a omorat pana acum 4 pisici.el are porumbei ,si in spatele casei are curse pentru pisici.intr-o seara am auzit o pisica zbierand la vecinul meu care e mai animal decat animalele.as vrea sa stiu care este nr de tel al protectiei animalelor deoarece nu m-ai pot tine nici un animal din cauza vecinului

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 09.04.2010 21:50:

    in zilele noastre nu mai exista iubire pentru animale doar se folosesc iar cand deranjeaza trebuiesc eliminate si nu oricum ci in cele mai crude metode.a innebunit lumea.acela care isi pune mintea cu un animal fara aparare este un las.sa se masoare cu unul ca el nu cu un biet animal.au si ei suflete si pe ei ii doare atunci cand sunt loviti.cel mai rau ca sunt putini ceia care au curaj sa apere un animal.va rog dati o lege foarte aspra pentru acesti monstri.doamna cu vecinul nebun da-i un sut cu toata puterea la problema sau de cate ori iesi afara ia cu tine ceva cu care sa-l pocnesti.apropo pentru cei de la curte care au catele de ce nu dati o lege obligatorie de sterilizare?atunci sar imputina caini vagabonzi ca majoritatea de acolo provin.

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 09.04.2010 21:50:

    in zilele noastre nu mai exista iubire pentru animale doar se folosesc iar cand deranjeaza trebuiesc eliminate si nu oricum ci in cele mai crude metode.a innebunit lumea.acela care isi pune mintea cu un animal fara aparare este un las.sa se masoare cu unul ca el nu cu un biet animal.au si ei suflete si pe ei ii doare atunci cand sunt loviti.cel mai rau ca sunt putini ceia care au curaj sa apere un animal.va rog dati o lege foarte aspra pentru acesti monstri.doamna cu vecinul nebun da-i un sut cu toata puterea la problema sau de cate ori iesi afara ia cu tine ceva cu care sa-l pocnesti.apropo pentru cei de la curte care au catele de ce nu dati o lege obligatorie de sterilizare?atunci sar imputina caini vagabonzi ca majoritatea de acolo provin.

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 14.03.2010 23:43:

    am o nelamurire.azi am fost intr-un pet-shop si printre multele pasari in cusca nimfelor era un papagal verde(nu ii stiu rasa)cifulit si un ochi ranit, o nimfa il ciugulea si el incerca sa-si piteasca capul intre aripi...era singurul de aceea rasa in acea cusca si era si de talie mai mica decat nimfele(de aceea cred k nici la mancare n-avea mare acces) statea in marginea custii cat mai restrans si arata de parca era intr-o continua stare de lesin.Chestia e ca nu avea nici inel pe picior si din cate stiu eu pentru a putea vinde un papagal acesta trebuie sa fie crescut in captivitate si cei crescuti in captivitate au un inel de metal pe picior.Eu asi fi luat acea pasare nuami sa o salvez din starea in care era dar pretul afisat pentru ea era de 500RON nu am independenta financiara si nu asi reusi niciodata sa obtin atatia bani pentru a cumpara acea pasare la acel pret. La cum arata nu cred k mai avea mult de trait si nici nu cred k va fi careva dispus sa dea atatia bani pe o pasare ciufulita si chioara. Ma gandeam sa ma adresesz unui vanzator sau unui manager al acelui magazin sa-i spun punctul meu de vedere si sa-l sperii un pic cu o plangere, poate imi va da pasarea la un pret mai mic.Eu ca si afacerist asi prefera sa imi vand marfa decat sa imi moara si sa nu am nici un fel de profit ba mai mult sa risc si un control din cauza ei.de aceea asi avea nevoie de cateva informatii legislative clare despre condtiiile de comercializare a papagalilor pentru a stii exact cu ma confrunt. Va rog ajutati-ma daca aveti cunostiinte in domeniu sau chiar si un link orice informatie.VA multumesc!

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 14.03.2010 23:43:

    am o nelamurire.azi am fost intr-un pet-shop si printre multele pasari in cusca nimfelor era un papagal verde(nu ii stiu rasa)cifulit si un ochi ranit, o nimfa il ciugulea si el incerca sa-si piteasca capul intre aripi...era singurul de aceea rasa in acea cusca si era si de talie mai mica decat nimfele(de aceea cred k nici la mancare n-avea mare acces) statea in marginea custii cat mai restrans si arata de parca era intr-o continua stare de lesin.Chestia e ca nu avea nici inel pe picior si din cate stiu eu pentru a putea vinde un papagal acesta trebuie sa fie crescut in captivitate si cei crescuti in captivitate au un inel de metal pe picior.Eu asi fi luat acea pasare nuami sa o salvez din starea in care era dar pretul afisat pentru ea era de 500RON nu am independenta financiara si nu asi reusi niciodata sa obtin atatia bani pentru a cumpara acea pasare la acel pret. La cum arata nu cred k mai avea mult de trait si nici nu cred k va fi careva dispus sa dea atatia bani pe o pasare ciufulita si chioara. Ma gandeam sa ma adresesz unui vanzator sau unui manager al acelui magazin sa-i spun punctul meu de vedere si sa-l sperii un pic cu o plangere, poate imi va da pasarea la un pret mai mic.Eu ca si afacerist asi prefera sa imi vand marfa decat sa imi moara si sa nu am nici un fel de profit ba mai mult sa risc si un control din cauza ei.de aceea asi avea nevoie de cateva informatii legislative clare despre condtiiile de comercializare a papagalilor pentru a stii exact cu ma confrunt. Va rog ajutati-ma daca aveti cunostiinte in domeniu sau chiar si un link orice informatie.VA multumesc!

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 14.03.2010 23:43:

    am o nelamurire.azi am fost intr-un pet-shop si printre multele pasari in cusca nimfelor era un papagal verde(nu ii stiu rasa)cifulit si un ochi ranit, o nimfa il ciugulea si el incerca sa-si piteasca capul intre aripi...era singurul de aceea rasa in acea cusca si era si de talie mai mica decat nimfele(de aceea cred k nici la mancare n-avea mare acces) statea in marginea custii cat mai restrans si arata de parca era intr-o continua stare de lesin.Chestia e ca nu avea nici inel pe picior si din cate stiu eu pentru a putea vinde un papagal acesta trebuie sa fie crescut in captivitate si cei crescuti in captivitate au un inel de metal pe picior.Eu asi fi luat acea pasare nuami sa o salvez din starea in care era dar pretul afisat pentru ea era de 500RON nu am independenta financiara si nu asi reusi niciodata sa obtin atatia bani pentru a cumpara acea pasare la acel pret. La cum arata nu cred k mai avea mult de trait si nici nu cred k va fi careva dispus sa dea atatia bani pe o pasare ciufulita si chioara. Ma gandeam sa ma adresesz unui vanzator sau unui manager al acelui magazin sa-i spun punctul meu de vedere si sa-l sperii un pic cu o plangere, poate imi va da pasarea la un pret mai mic.Eu ca si afacerist asi prefera sa imi vand marfa decat sa imi moara si sa nu am nici un fel de profit ba mai mult sa risc si un control din cauza ei.de aceea asi avea nevoie de cateva informatii legislative clare despre condtiiile de comercializare a papagalilor pentru a stii exact cu ma confrunt. Va rog ajutati-ma daca aveti cunostiinte in domeniu sau chiar si un link orice informatie.VA multumesc!

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 14.03.2010 23:43:

    am o nelamurire.azi am fost intr-un pet-shop si printre multele pasari in cusca nimfelor era un papagal verde(nu ii stiu rasa)cifulit si un ochi ranit, o nimfa il ciugulea si el incerca sa-si piteasca capul intre aripi...era singurul de aceea rasa in acea cusca si era si de talie mai mica decat nimfele(de aceea cred k nici la mancare n-avea mare acces) statea in marginea custii cat mai restrans si arata de parca era intr-o continua stare de lesin.Chestia e ca nu avea nici inel pe picior si din cate stiu eu pentru a putea vinde un papagal acesta trebuie sa fie crescut in captivitate si cei crescuti in captivitate au un inel de metal pe picior.Eu asi fi luat acea pasare nuami sa o salvez din starea in care era dar pretul afisat pentru ea era de 500RON nu am independenta financiara si nu asi reusi niciodata sa obtin atatia bani pentru a cumpara acea pasare la acel pret. La cum arata nu cred k mai avea mult de trait si nici nu cred k va fi careva dispus sa dea atatia bani pe o pasare ciufulita si chioara. Ma gandeam sa ma adresesz unui vanzator sau unui manager al acelui magazin sa-i spun punctul meu de vedere si sa-l sperii un pic cu o plangere, poate imi va da pasarea la un pret mai mic.Eu ca si afacerist asi prefera sa imi vand marfa decat sa imi moara si sa nu am nici un fel de profit ba mai mult sa risc si un control din cauza ei.de aceea asi avea nevoie de cateva informatii legislative clare despre condtiiile de comercializare a papagalilor pentru a stii exact cu ma confrunt. Va rog ajutati-ma daca aveti cunostiinte in domeniu sau chiar si un link orice informatie.VA multumesc!

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 23.02.2010 15:48:

    PRIMARUL DIN ORASUL TARGOVISTE,UCIGAS DE CAINI FARA STAPAN

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 23.02.2010 15:48:

    PRIMARUL DIN ORASUL TARGOVISTE,UCIGAS DE CAINI FARA STAPAN

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 29.07.2009 22:18:

    as vrea tare mult sa lucrez la voi...ce as putea sa fac?iubesc mult animalele...nu imi place sa le vad suferind,nu imi place sa ii vad pe altii facandu-le rau...cum as putea sa va ajut si eu?pisicul meu preferat a fost omorat de vecinii"binefacatori" iar eu nu am putut face nimic....acum un alt pisic mi-a disparut!mi-au ranit un catel,mi-au otravit multi altii iar eu nu pot face nimic....AJUTATI-MA!!!

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 29.07.2009 22:18:

    as vrea tare mult sa lucrez la voi...ce as putea sa fac?iubesc mult animalele...nu imi place sa le vad suferind,nu imi place sa ii vad pe altii facandu-le rau...cum as putea sa va ajut si eu?pisicul meu preferat a fost omorat de vecinii"binefacatori" iar eu nu am putut face nimic....acum un alt pisic mi-a disparut!mi-au ranit un catel,mi-au otravit multi altii iar eu nu pot face nimic....AJUTATI-MA!!!

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 29.07.2009 22:18:

    as vrea tare mult sa lucrez la voi...ce as putea sa fac?iubesc mult animalele...nu imi place sa le vad suferind,nu imi place sa ii vad pe altii facandu-le rau...cum as putea sa va ajut si eu?pisicul meu preferat a fost omorat de vecinii"binefacatori" iar eu nu am putut face nimic....acum un alt pisic mi-a disparut!mi-au ranit un catel,mi-au otravit multi altii iar eu nu pot face nimic....AJUTATI-MA!!!

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 08.12.2008 21:45:

    buna ziua ajutatima si pe mine am chemat seara trecuta politia ca un dobitoc de vecin a prins un caine de pe strada si la bagat in curte la el si a pus caini lui sal omoare am facut apel la politie si ce credeti mau amendat ca de ce iam deranjat ca nu e de competitia lor auzi la ei ce sa fac acum nu mai am incredere in politia asta nenorocita

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 08.12.2008 21:45:

    buna ziua ajutatima si pe mine am chemat seara trecuta politia ca un dobitoc de vecin a prins un caine de pe strada si la bagat in curte la el si a pus caini lui sal omoare am facut apel la politie si ce credeti mau amendat ca de ce iam deranjat ca nu e de competitia lor auzi la ei ce sa fac acum nu mai am incredere in politia asta nenorocita

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 19.11.2008 21:13:

    Am gasit pe internet o adresa www.sterilizeaza.ro si am sunat am facut o programare. Un echipaj s-a deplasat la fata locului si a ridicat u nr de 9 caini pe care urma sa-i inapoieze in termen de 2 saptamani, sterilizati microcipati, deparazitati etc. Dupa 3 sapt ma trezesc cu un singur caine din cei 9 si incep sa dau telefoane. Sunt de o neseriozitate rara, nu stiu unii de alti si e o dezorganizare totala. A trebuit sa dau nu stiu cate tel sa aflu ceva despre caini si nimic ma trimite-au de la uni la altii. Vreau sa fac o plangere si nu stiu ce aricol din lege ii pedepseste pt asta.

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 19.11.2008 21:13:

    Am gasit pe internet o adresa www.sterilizeaza.ro si am sunat am facut o programare. Un echipaj s-a deplasat la fata locului si a ridicat u nr de 9 caini pe care urma sa-i inapoieze in termen de 2 saptamani, sterilizati microcipati, deparazitati etc. Dupa 3 sapt ma trezesc cu un singur caine din cei 9 si incep sa dau telefoane. Sunt de o neseriozitate rara, nu stiu unii de alti si e o dezorganizare totala. A trebuit sa dau nu stiu cate tel sa aflu ceva despre caini si nimic ma trimite-au de la uni la altii. Vreau sa fac o plangere si nu stiu ce aricol din lege ii pedepseste pt asta.

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 19.11.2008 21:13:

    Am gasit pe internet o adresa www.sterilizeaza.ro si am sunat am facut o programare. Un echipaj s-a deplasat la fata locului si a ridicat u nr de 9 caini pe care urma sa-i inapoieze in termen de 2 saptamani, sterilizati microcipati, deparazitati etc. Dupa 3 sapt ma trezesc cu un singur caine din cei 9 si incep sa dau telefoane. Sunt de o neseriozitate rara, nu stiu unii de alti si e o dezorganizare totala. A trebuit sa dau nu stiu cate tel sa aflu ceva despre caini si nimic ma trimite-au de la uni la altii. Vreau sa fac o plangere si nu stiu ce aricol din lege ii pedepseste pt asta.

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 25.09.2008 01:33:

    Daca vrem sa ii ajutam, o sa reusim, trebuie doar sa ne gandim la o posibilitate, din pacate banul conduce si in situatia asta, este cel mai puternic tel al meu, sa construiesc un adapost, insa sunt convinsa ca pana voi reusii sa dispun de aceea suma, ei vor fi omorati. Trebuie sa existe o cale, sa adunam niste fonduri de la fiecare iubitor de animale, trebuie sa existe publicitate si pentru acest lucru. De ce in alte tari situatia aceasta sta altfel, de ce ei au bani pentru aceste fiinte, daca tara noastra "nu dispune" de o suma modica as putea spune in comparatie cu alte investitii inutile, sa facem acest lucru posibil noi. Vrem nu vrem suntem oameni, si din cauza noastra au ajuns acolo, dincauza aceasta pe unii dintre noi ne intristeaza situatia lor, insa cu toate acestea nu facem nimic. Nu stiu cum as putea face acest lucru auzit de toti iubitorii de animale, insa un cont de fonduri ar putea ajuta... intr- o oarecare masura. Stiu ca sunt destui oameni care au incercat sa ajute aceste animale, adoptand cat au putut, insa nu e de ajuns, ei se inmultesc spre disperarea tuturor, si nu isi dau seama ca asta ii distruge. Ce putem face!!! Am ajuns in pragul disperarii , m am saturat sa vad cum sunt omorati, de exmplu 6 pui de catel maidanez au fost legati cu sarma si mancati de alti caini de lupta, la randul lor indrumati de niste baieti destul de tineri...cine poate fi capabil de asa ceva, sau un alt barbat din provincie a legat un maidanez de masina, si l-a purtat asa pana a murit....nu e posibil...de ce lor?? nu fac altcva decats a traiasca in jungla asta care le-am creat-o....de ce?? Protectia animalelor la noi in tara nu exista!!! este nula, toti banii care au fost alocati pentru aceste adaposturi sunt bagati in vilele acelor nenorociti. Nu exista zi in care sa nu imi doresc sa ii ajut intr-un fel si ca mine probabil ca mai sunt. daca vreti sa veniti cu vreo idee out_of_it_88@yahoo.com

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 04.09.2008 10:26:

    Exista la Dumbrava-Ciurea Iasi un individ pe nume de Acatrinei Mihaita care dintr-o placere sadica chinuie si omoara animale in special caini.De nenumarate ori a spanzurat caini.Unul saracul ultima data dumnezeu stie cum dar a scapat din spanzuratoare si a venit acasa.Dar nu s-a mai dus la casa lui ci la altcineva.Acum pe 3 sept.2008 a taiat gatul la doi caini care a vrut sa-i arunce la tomberon dar a facut lumea galagie si asa ca i-a abandonat pe o ulita.As vrea sa stiu unde ma pot adresa si ce se poate face cu acest om daca il mai pot numi asa.Poate ma ajuta cineva.Multumesc mult !

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 14.08.2008 00:37:

    Eu cu sotul meu posedam un caine comunitar de talie mijlocie.Astazi in parc o doamna de la primaria capitalei a inclus cainele meu in categoria cainilor de talie mare si probabil si agresiv deoarece mi-a spus ca trebuie sa-l plimb cu botnita.Intrebarea mea este unde pot gasi clasificarea raselor de caini.Iar daca un caine de talie mijlocie este mare atunci un dog geman sau un arlechin ce este,un dinozaur?

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 22.07.2008 19:49:

    ma pretind un spp-ist si vreau ca toata lumea sa tremure de frica mea, in plus doresc ca nimeni sa nu aiba vreun animal in bloc. Le torn in cap laturi sau otrava, le arunc de la fereastra toate gunoaiele ce le am in casa: inclusiv imi golesc vezele cu flori (sau hivecele) ce s-au imputit. Asa consider EU ca trebuie sa fie un CETATEAN demn de a locui in bloc.

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 14.07.2008 23:15:

    Eu m-am certat cu doua babe nesuferite de pe scara , pt ca catelusii fac galagie ( au doar o saptamana), babe care ameninta ca vor otravi cateaua. Las la o parte orice urma de bun simt si le voi replica exact asa cum nu imi place sa o fac. Dar cum e posibil sa se gandeasca ca doar copilul lor, creatura umana are dreptul sa urle in fiecare dimineata, are dreptul sa tipe cand iese afara in fata blocului, are dreptul sa dea cu batul in pisici sau in caini, are dreptul sa existe?! de cand noi oamenii decidem cine are dreptul sa existe si cine nu? eu cui trebuie sa ma adresez ca sa se faca ceva si in acest sens?mentionez ca eu am deja un caine in casa, dar recunosc ca o hranescp e aceasta catelusa alaturi de alti vecini iubitori de animale si nu mi s-a intamplat niciodata sa fiu brutala cu vreun caine sau sa simt ca sunt amenintata de vreun caine. Cui trebuie sa ma adresez ca sa salvez catelusa cu puii?

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 29.06.2008 12:59:

    care de obicei ies cu ranga afara daca aud un ciine,...si vorbesc de un catel de trei luni prins in gar dul din jurul blocului si lovit in cap cu ranga de vecin sa nu mai tipe..sau de alt catel adult talie mica a incercat sa sara acelasi gard si a ramas atirnat cu laba din spate intre spatiile gardului...ora 2 noaptea vecinul a tras cu arma am iesit era disperat habar nu am cum am facut sa l scap ,,cu vointa si patura...a reusit sa fuga iar mie vecinul mi a chemat politia care la 8 dimineata batea la usa mea nu am deschis si mi a facut proc verb de amenda ptr tulburarea linistii publice...e adevarat am 4 ciini in ap de 2 camere cind oi gasi pe cineva doritor si iubitor nu o sa fiu nebuna sa i tin pe toti,,,doi o sa dau...dar pina atunci am trei usi sparte cu ciocanul facute dantele scuipaturi injurii televiziunu proces calvar..amenintari cu moartea cu distrugerea cu pietre si bite in geamuri cu aceleasi trei dne care sustin activitatea asoc de locatari al carei vicepres este vecinul presedinte fostul subordonat iar casiera nevasta prietenului...ciinii 'atra la bataile in usa sau in geam..normal...nu pot face nimic...mai ales ca au cistigat procesul sunt in recurs sa evacuez animalele..nu mai spun ca am in circa si sobolanii blocului..si ghenele care sunt sub fereastra mea de la 2 blocuri..al dracului ghinion

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 02.05.2008 13:45:

    Sunt mai mult decat disperata. Am pretins intotdeauna ca animalele sunt cel mai frumos dar de la natura oferit omului. De aceea, trebuie sa le iubim neconditionat. Avem o frumusete de dalmatian (mascul) care acum 10 luni a fost izbit de catre o masina si ca urmare a accidentului a ramas cu o labuta inerta din cauza sectionarii longitudinale a muschiului care face extensia labei. Am suferit enorm, am facut, toata familia mai mult decat ne-a stat in putinta sa isi revina, tratamente, fizioterapie, masaj, etc dar din pacate nu am putut sa il ajutam mai mul pentru recuperarea fizica. In ceea ce preiveste psihicul am lucrat toata familia sa il facem sa inteleaga ca nu este o tragedie. S-a obisnuit pana la urma cu ideea si si-a revenit psihic, inconjurandu-l cu toata dragostea noastra dar, avem o foarte mare problema cu vecinii de sub noi care nu iubesc animalele deloc si care ne terorizeaza psihic pe toti, lovind in calorifere in momentul cand catelul nostru merge prin casa. Si noi si cainele am ajuns sa tresarim la fiecare pas facut prin propria casa de teama sa nu cumva sa bata iar in calorifere. Cainele nostru a ajuns sa se ascunda usb patura in momentul in care aude batai in calorifer. Nu stim ce sa mai facem si cui sa ne adresam sa ne lase in pace si cat trebuie sa mai induram acest calvar. Noi ca noi, ca intelegem, dar cainele nostru cum intelege si cum sa il facem sa priceapa ca nu i se va intampla nimic, dupa ce ca am lucrat cu psihicul lui dupa accident. Va rugam din suflet sa ne dati un sfat util. Va multumim din suflet. Cu stima Fam. Olteanu, Bacau

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 02.05.2008 13:45:

    Sunt mai mult decat disperata. Am pretins intotdeauna ca animalele sunt cel mai frumos dar de la natura oferit omului. De aceea, trebuie sa le iubim neconditionat. Avem o frumusete de dalmatian (mascul) care acum 10 luni a fost izbit de catre o masina si ca urmare a accidentului a ramas cu o labuta inerta din cauza sectionarii longitudinale a muschiului care face extensia labei. Am suferit enorm, am facut, toata familia mai mult decat ne-a stat in putinta sa isi revina, tratamente, fizioterapie, masaj, etc dar din pacate nu am putut sa il ajutam mai mul pentru recuperarea fizica. In ceea ce preiveste psihicul am lucrat toata familia sa il facem sa inteleaga ca nu este o tragedie. S-a obisnuit pana la urma cu ideea si si-a revenit psihic, inconjurandu-l cu toata dragostea noastra dar, avem o foarte mare problema cu vecinii de sub noi care nu iubesc animalele deloc si care ne terorizeaza psihic pe toti, lovind in calorifere in momentul cand catelul nostru merge prin casa. Si noi si cainele am ajuns sa tresarim la fiecare pas facut prin propria casa de teama sa nu cumva sa bata iar in calorifere. Cainele nostru a ajuns sa se ascunda usb patura in momentul in care aude batai in calorifer. Nu stim ce sa mai facem si cui sa ne adresam sa ne lase in pace si cat trebuie sa mai induram acest calvar. Noi ca noi, ca intelegem, dar cainele nostru cum intelege si cum sa il facem sa priceapa ca nu i se va intampla nimic, dupa ce ca am lucrat cu psihicul lui dupa accident. Va rugam din suflet sa ne dati un sfat util. Va multumim din suflet. Cu stima Fam. Olteanu, Bacau

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 14.04.2008 20:04:

    haideti, lasati-o incolo de treaba, fac si eu un comentariu de bun-simt si nu il adaugati. de ce cenzurati? nu inteleg

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 14.04.2008 20:04:

    haideti, lasati-o incolo de treaba, fac si eu un comentariu de bun-simt si nu il adaugati. de ce cenzurati? nu inteleg

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 14.04.2008 19:59:

    intrucat zilnic se intampla tragedii, consider necesar sa se faca educatie prin mijloacele mass-media. copiii nu stiu care este comportamentul adecvat in vecinatatea cainilor: nu e voie sa fuga tipand, nu trebuie sa ii ameninte cu batul, nu trebuie sa-i agite aducand langa ei o pisica in brate, etc.nici unii adulti nu cunosc aceste lucruri. tragedii se intampla si din cauza ca parintii nu isi supravegheaza copiii , ii lasa singuri pe strazi, ii lasa singuri afara la ore tarzii .

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 14.04.2008 19:59:

    intrucat zilnic se intampla tragedii, consider necesar sa se faca educatie prin mijloacele mass-media. copiii nu stiu care este comportamentul adecvat in vecinatatea cainilor: nu e voie sa fuga tipand, nu trebuie sa ii ameninte cu batul, nu trebuie sa-i agite aducand langa ei o pisica in brate, etc.nici unii adulti nu cunosc aceste lucruri. tragedii se intampla si din cauza ca parintii nu isi supravegheaza copiii , ii lasa singuri pe strazi, ii lasa singuri afara la ore tarzii .

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 14.04.2008 19:59:

    intrucat zilnic se intampla tragedii, consider necesar sa se faca educatie prin mijloacele mass-media. copiii nu stiu care este comportamentul adecvat in vecinatatea cainilor: nu e voie sa fuga tipand, nu trebuie sa ii ameninte cu batul, nu trebuie sa-i agite aducand langa ei o pisica in brate, etc.nici unii adulti nu cunosc aceste lucruri. tragedii se intampla si din cauza ca parintii nu isi supravegheaza copiii , ii lasa singuri pe strazi, ii lasa singuri afara la ore tarzii .

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 14.04.2008 19:59:

    intrucat zilnic se intampla tragedii, consider necesar sa se faca educatie prin mijloacele mass-media. copiii nu stiu care este comportamentul adecvat in vecinatatea cainilor: nu e voie sa fuga tipand, nu trebuie sa ii ameninte cu batul, nu trebuie sa-i agite aducand langa ei o pisica in brate, etc.nici unii adulti nu cunosc aceste lucruri. tragedii se intampla si din cauza ca parintii nu isi supravegheaza copiii , ii lasa singuri pe strazi, ii lasa singuri afara la ore tarzii .

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 14.04.2008 19:59:

    intrucat zilnic se intampla tragedii, consider necesar sa se faca educatie prin mijloacele mass-media. copiii nu stiu care este comportamentul adecvat in vecinatatea cainilor: nu e voie sa fuga tipand, nu trebuie sa ii ameninte cu batul, nu trebuie sa-i agite aducand langa ei o pisica in brate, etc.nici unii adulti nu cunosc aceste lucruri. tragedii se intampla si din cauza ca parintii nu isi supravegheaza copiii , ii lasa singuri pe strazi, ii lasa singuri afara la ore tarzii .

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 14.04.2008 19:59:

    intrucat zilnic se intampla tragedii, consider necesar sa se faca educatie prin mijloacele mass-media. copiii nu stiu care este comportamentul adecvat in vecinatatea cainilor: nu e voie sa fuga tipand, nu trebuie sa ii ameninte cu batul, nu trebuie sa-i agite aducand langa ei o pisica in brate, etc.nici unii adulti nu cunosc aceste lucruri. tragedii se intampla si din cauza ca parintii nu isi supravegheaza copiii , ii lasa singuri pe strazi, ii lasa singuri afara la ore tarzii .

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 11.04.2008 16:48:

    Sunt mai mult decat disperata. Am pretins intotdeauna ca animalele sunt cel mai frumos dar de la natura oferit omului. De aceea, trebuie sa le iubim neconditionat. Avem o frumusete de dalmatian (mascul) care acum 10 luni a fost izbit de catre o masina si ca urmare a accidentului a ramas cu o labuta inerta din cauza sectionarii longitudinale a muschiului care face extensia labei. Am suferit enorm, am facut, toata familia mai mult decat ne-a stat in putinta sa isi revina, tratamente, fizioterapie, masaj, etc dar din pacate nu am putut sa il ajutam mai mul pentru recuperarea fizica. In ceea ce preiveste psihicul am lucrat toata familia sa il facem sa inteleaga ca nu este o tragedie. S-a obisnuit pana la urma cu ideea si si-a revenit psihic, inconjurandu-l cu toata dragostea noastra dar, avem o foarte mare problema cu vecinii de sub noi care nu iubesc animalele deloc si care ne terorizeaza psihic pe toti, lovind in calorifere in momentul cand catelul nostru merge prin casa. Si noi si cainele am ajuns sa tresarim la fiecare pas facut prin propria casa de teama sa nu cumva sa bata iar in calorifere. Cainele nostru a ajuns sa se ascunda usb patura in momentul in care aude batai in calorifer. Nu stim ce sa mai facem si cui sa ne adresam sa ne lase in pace si cat trebuie sa mai induram acest calvar. Noi ca noi, ca intelegem, dar cainele nostru cum intelege si cum sa il facem sa priceapa ca nu i se va intampla nimic, dupa ce ca am lucrat cu psihicul lui dupa accident. Va rugam din suflet sa ne dati un sfat util. Va multumim din suflet. Cu stima Fam. Olteanu, Bacau

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 11.04.2008 16:48:

    Sunt mai mult decat disperata. Am pretins intotdeauna ca animalele sunt cel mai frumos dar de la natura oferit omului. De aceea, trebuie sa le iubim neconditionat. Avem o frumusete de dalmatian (mascul) care acum 10 luni a fost izbit de catre o masina si ca urmare a accidentului a ramas cu o labuta inerta din cauza sectionarii longitudinale a muschiului care face extensia labei. Am suferit enorm, am facut, toata familia mai mult decat ne-a stat in putinta sa isi revina, tratamente, fizioterapie, masaj, etc dar din pacate nu am putut sa il ajutam mai mul pentru recuperarea fizica. In ceea ce preiveste psihicul am lucrat toata familia sa il facem sa inteleaga ca nu este o tragedie. S-a obisnuit pana la urma cu ideea si si-a revenit psihic, inconjurandu-l cu toata dragostea noastra dar, avem o foarte mare problema cu vecinii de sub noi care nu iubesc animalele deloc si care ne terorizeaza psihic pe toti, lovind in calorifere in momentul cand catelul nostru merge prin casa. Si noi si cainele am ajuns sa tresarim la fiecare pas facut prin propria casa de teama sa nu cumva sa bata iar in calorifere. Cainele nostru a ajuns sa se ascunda usb patura in momentul in care aude batai in calorifer. Nu stim ce sa mai facem si cui sa ne adresam sa ne lase in pace si cat trebuie sa mai induram acest calvar. Noi ca noi, ca intelegem, dar cainele nostru cum intelege si cum sa il facem sa priceapa ca nu i se va intampla nimic, dupa ce ca am lucrat cu psihicul lui dupa accident. Va rugam din suflet sa ne dati un sfat util. Va multumim din suflet. Cu stima Fam. Olteanu, Bacau

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 09.04.2008 13:44:

    Sint DISPERATA! Am 2 bisoni(metis) talie medie si am mari probleme cu un vecin care de cite ori ne intersectam intimplator pe scara ii loveste cu piciorul sau sacosa si face scandal! Nu mai spun ce injurii ...Ieri a indraznit chiar sa ne loveasca pe mine si pe sotul meu ...Am fost la politie dar credeti ca mai putem face ceva care sa-l sperie putin sa ne lase animaleie inpace? Mai am o vecina cu catel si are si ea necazuri....Va rog sa ma ajutati !

    [Răspunde]
mai multe life.ro
mai multe Ştiri / Evenimente
  • Un câine s-a întors acasă după patru ani în care nimeni n-a ştiut de el
    Un câine s-a întors acasă după patru ani în care nimeni n-a ştiut de el

    În 2013, Molly, un ciobănesc german din Carolina de Nord, a plecat de acasă împreună cu cel mai bun prieten al său, un căţel din curtea vecină.

    CITEŞTE
  • Un câine a salvat de la moarte zeci de nuntaşi în Nigeria. Ce a făcut când o femeie se pregătea să se arunce în aer
 
X
Citeste mai mult»
  • Pedigree Teacup Maltese Puppies
    Pedigree Teacup Maltese Puppies

    Avem o grămadă frumoasă de pui maltezi. Calitate excelentă cu ochi mari negri. Sărut de Ch. Sammy și barajul este G-Champion, care este însoțit de mulți campioni în pedigree. Acum, luând un depozit pentru acești copii adorabili. Curente pe toate vaccinuri

    audreyprior3@gmail.com Postat la 14/06/2017 11:11
    Categoria: Oferte
  • DONEZ broasca testoasa

    Donez broasca testoasa in varsta de 4-5 ani. Este destul de mare ca si dimensiuni deja - cat o palma. Nu ii pot oferi conditiile necesare unui trai bun si sta mai mult singura. Nu ma pricep la acest tip de animal si mi-as dori sa o preia cineva care o poa

    mail.alexagombos@gmail.com Postat la 14/06/2017 11:11
    Categoria: Oferte
  • Pierdut caine lup negru
    Pierdut caine lup negru

    Pierdut caine lup negru,mascul, talie mare,varsta 8 ani,se afla sub tratament, zona Gara de Est - Obor, Sect.2, Bucuresti. Este microcipat. Data disparitiei 27.05.2017. Ofer recompensa! Tel.:0722.68.88.36 / 0752.17.79.19; email: dragosion1977@yahoo.com

    dragosion1977@yahoo.com Postat la 14/06/2017 11:11
    Categoria: Oferte
  • Pisoiasi Norocei nascuti pe 1 apr educati la litiera scumpi si jucausi
    Pisoiasi Norocei nascuti pe 1 apr educati la litiera scumpi si jucausi

    2 Puiuti de 2 luni, scumpi si dragastosi, ingrijiti si curatei crescuti in casa - Blackie si Costi, deparazitati, educati - invatati sa-si faca nevoile la litiera, pufosi si mancaciosi cauta un stapan/o stapana la fel de iubitoare si grijulie

    pavilic@yahoo.com Postat la 14/06/2017 11:11
    Categoria: Oferte
x
Aboneaza-te la newsletterul Zooland.ro