Horoscop canin (Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion)

Horoscop canin (Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion)

cainiHaideti sa vedem ce spun astrele si despre urmatoarele patru  semne ale zodiacului.

Leu (23 iulie-22 august)

Leii sunt caracterizati de noblete si demnitate. Indiferent de originile sale, leul se va purta ca cineva de rang inalt.

Sunt lideri innascuti si nu vor ezita sa se lupte cu orice caine sau om pentru suprematie. Curiozitatea si setea de cunoastere ii indeamna sa descopere mereu lucruri noi. Le place sa iasa in natura si sa exploreze fiecare tufis, anuntand sonor fiecare  lucru interesant pe care il descopera.

Totii leii sunt prin natura lor, excelenti protectori ai familiei si ai bunurilor din subordinea lor.  Este dificil pentru un astfel de caine sa ii fie subminata autoritatea si sa ii fie ingradita libertatea. Accepta cu greu lesa sau sa fie inchis mult timp in apartament sau intr-un tarc.  Este un caine dominant, care va va da mult de furca.

Inca de mici, puiutii vor sa fie la conducere. De aceea este recomandat ca dresajul sa inceapa de timpuriu si sa aiba un ton calm, prietenos si amuzant. Acesti caini sunt niste perfectionisti si au o memorie foarte buna. Folositi aceste calitati in avantajul vostru.

Respecta si agreaza copii, pe care simt nevoia sa ii protejeze continuu.

Fecioara (23 august-22 septembrie)

Cainii-fecioara sunt pretiosi, sensibili si curiosi din fire. Le place sa exploreze si sa se joace cu toat felul de vietati (fluturi, pasari, gaze, rame etc).

In ciuda sensibilitatii lor, fecioarele sunt reticiente in a-si manifesta  trairile fata de stapan. Nu sunt genul de caine care sa sara pe stapan si sa ii linga fata atunci cand se intoarce acasa dupa mult timp. In schimb gaseste tot felul de metode (palpabile) sa iti demonstreze loialitatea si iubirea.
    
Mereu rafinati, cainii-fecioara sunt pretentiosi la mancare. Sunt si foarte curati, chiar si in cea mai ploioasa zi ei reusesc sa se intoarca acasa nemurdariti. O adevarata fecioara trebuie sa arate gratios, delicata si bine ingrijita.

Puiutii fecioara sunt cuminti si nu fac deloc zgomot. E usor sa ii inveti sa ii faca nevoile afara deoarece 1. iubesc curatenie si 2. inteleg usor ce li se cere. Au o inteligenta nativa si abilitatea de a copia gesturile stapanului.

Le place sa lucreze si sa isi tina mintea ocupata. Atentie insa sa nu ii plictisiti cu lectiile de dresaj prea lungi.

Balanta (24 septembrie-23 octombrie)

Balanta este semnul echilibrului si armoniei. Dragostea si prietenia absoluta definesc acesti caini. Sunt calmi si senini.  Rareori emit emotii sau actiuni negative, insa o balanta scoasa din pepeni va da mult de furca stapanului.

Cainii-balanta trebuie scosi la plimbare zilnic si dusi intr-un loc (parc) unde sa poata interactiona cu alti caini. Extrem de sociabile, balantele trebuie sa comunice si sa impoartaseasca gesturi si emotii cu semenii. Si nu numai, e bine sa ii prezentati cainelui, cat mai multi oameni, cu care sa interrelationeze.

Un caine-balanta va aduce numai lucruri bune in  casa voastra.  De regula,  aspectele negative stau departe de ei. Sunt caini prietenosi, veseli si foarte jucausi.

Balantele nu sunt usor de dresat. Cautati motivatia potrivita, precum si locul si tehnicile propice pentru a-i stimula.

Nu le plac confruntarile si nu manifesta agresivitate. Nu le place sa fie lasati singuri acasa, insa nici aglomeratiile. Cu un astfel de caine, totul trebuie sa fie in echilibru.

Scorpion (24 octombrie-22 noiembrie)

Indiferent de rasa, cainii-scorpion  vor avea un caracter profund, puternic si independent. Se spune ca sunt mesagerii sortii si ca vor aparea in viata ta la momentul oportun. Tind sa isi indrume destinul singuri. Aceste semne zodiacale isi aleg stapanul favorit, liderul haitei, sau il indeamna pe unul dintre membrii familiei sa isi atribuie acest rol.

Nu sunt caini prietenosi si nici nu incearca sa fie.  Sunt extrem de devotati stapanului, neinfricati si capabili sa faca orice sa il tina in siguranta. De multe ori intra in belele.

Sunt intuitivi si pot sa citeasca intentiile oamenilor si sa le foloseasca in avantajul propriu. Fara a schita vreo miscare a cozii, rotitele din mintea lor se invart rapid pentru a inchega un plan in orice situatie.

Sunt foarte inteligenti si invata repede. Au nevoie de o mana de fier intr-o manusa de catifea atunci cand vine vorba de educatia lor.

Scorpionii au tendinta sa se ingrase la varsta mijlocie. Asa ca aveti grija sa nu ii supralimentati. Masculii scorpion sunt foarte buni reproducatori.
 

Autor: Nicolae Hasegan

1 Comentarii
  • Nia a scris la 09.09.2014 04:52:

    Tour: Giveaway: H.A. Caine's Second Time Around WINNER One week ago I participated in a Blog Tour for H.A.Caine's new short story/novella,a0Second Time Around.a0H.A. was kind enoguh to allow me the opportunity to also giveaway a PDF copy

    [Răspunde]
mai multe life.ro
mai multe Ştiri / Evenimente
  • Un câine s-a întors acasă după patru ani în care nimeni n-a ştiut de el
    Un câine s-a întors acasă după patru ani în care nimeni n-a ştiut de el

    În 2013, Molly, un ciobănesc german din Carolina de Nord, a plecat de acasă împreună cu cel mai bun prieten al său, un căţel din curtea vecină.

    CITEŞTE
  • Un câine a salvat de la moarte zeci de nuntaşi în Nigeria. Ce a făcut când o femeie se pregătea să se arunce în aer
 
X
Citeste mai mult»
  • Pedigree Teacup Maltese Puppies
    Pedigree Teacup Maltese Puppies

    Avem o grămadă frumoasă de pui maltezi. Calitate excelentă cu ochi mari negri. Sărut de Ch. Sammy și barajul este G-Champion, care este însoțit de mulți campioni în pedigree. Acum, luând un depozit pentru acești copii adorabili. Curente pe toate vaccinuri

    audreyprior3@gmail.com Postat la 14/06/2017 11:11
    Categoria: Oferte
  • DONEZ broasca testoasa

    Donez broasca testoasa in varsta de 4-5 ani. Este destul de mare ca si dimensiuni deja - cat o palma. Nu ii pot oferi conditiile necesare unui trai bun si sta mai mult singura. Nu ma pricep la acest tip de animal si mi-as dori sa o preia cineva care o poa

    mail.alexagombos@gmail.com Postat la 14/06/2017 11:11
    Categoria: Oferte
  • Pierdut caine lup negru
    Pierdut caine lup negru

    Pierdut caine lup negru,mascul, talie mare,varsta 8 ani,se afla sub tratament, zona Gara de Est - Obor, Sect.2, Bucuresti. Este microcipat. Data disparitiei 27.05.2017. Ofer recompensa! Tel.:0722.68.88.36 / 0752.17.79.19; email: dragosion1977@yahoo.com

    dragosion1977@yahoo.com Postat la 14/06/2017 11:11
    Categoria: Oferte
  • Pisoiasi Norocei nascuti pe 1 apr educati la litiera scumpi si jucausi
    Pisoiasi Norocei nascuti pe 1 apr educati la litiera scumpi si jucausi

    2 Puiuti de 2 luni, scumpi si dragastosi, ingrijiti si curatei crescuti in casa - Blackie si Costi, deparazitati, educati - invatati sa-si faca nevoile la litiera, pufosi si mancaciosi cauta un stapan/o stapana la fel de iubitoare si grijulie

    pavilic@yahoo.com Postat la 14/06/2017 11:11
    Categoria: Oferte
x
Aboneaza-te la newsletterul Zooland.ro