Eroul Meu - REX si Lata au castigat recunostinta stapanilor lor

Eroul Meu - REX si Lata au castigat recunostinta stapanilor lor

04.06.2010
eroul meuAndrei Savescu si Stefan Hurmuzache, elevi in clasa a IV-a a Scolii Little London, relateaza cu multa candoare povestile prietenilor lor Rex si Lata, doi caini de nadejde care au sarit in ajutorul celor doi copii aflati la un moment dat intr-o situatie dificila. Atat Andrei cat si Stefan au inteles ca relatia dintre om si animal transcende la un moment dat simpla prietenie. Copiii isi exprima recunostinta fata de cei doi prieteni nu numai prin grija si atentia pe care le-o acorda, ci si prin intermediul acestor povesti.

Proiectul Eroul Meu a intrat in cea de-a doua runda. Eroii de acasa catelusa Lia, pisica Lola si profesionistul KIM sunt primii finalisti ce vor concura pentru marele premiu - hrana Hill’s pentru un an -in luna octombrie.

Noutati Eroul Meu

Incepand cu aceasta luna, toti iubitorii de animale care isi inscriu povestile pe www.eroulmeu.ro , vor primi (pentru primul erou inscris) cate un voucher in valoare de 20 de lei oferit de MAXI PET. De asemenea finalistii vor primi in completarea premiilor Hill’s, cate un accesoriu sau o jucarie tot din partea MAXI PET.

Vier Pfoten prezinta povestile eroilor patrupezi care participa zi de zi alaturi de instructorii lor in activitatile campaniei „Caini pentru oameni”. Codrut, Tasha si Tuca sunt primii profesionisti inscrisi in proiect si in curand li se vor alatura si altii.

Obiectivul proiectului Eroul Meu este acela de a celebra relatia speciala care se creeaza intre un animal de companie si stapanul sau si de a identifica cele mai impresionante povesti ale caror protagonisti principali sunt prietenii nostri patrupezi. Proiectul este o initiativa a companiei Hill’s Pet Nutrition, companie partenera ce ofera castigatorilor, prin intermediul BIOVET - unic distribuitor al produselor sale pe piata din Romania, premii constand in hrana premium pentru animale din gama pe care o produce. Parteneri in acest proiect sunt ZooLand.ro, ZOOPEDIA, Vier Pfoten si MAXI PET.

Pentru mai multe detalii contactati:
Monica Median
Monica.median@dccom.ro
0745.16.00.11


0 Comentarii
mai multe life.ro
mai multe Ştiri / Evenimente
  • Un câine s-a întors acasă după patru ani în care nimeni n-a ştiut de el
    Un câine s-a întors acasă după patru ani în care nimeni n-a ştiut de el

    În 2013, Molly, un ciobănesc german din Carolina de Nord, a plecat de acasă împreună cu cel mai bun prieten al său, un căţel din curtea vecină.

    CITEŞTE
  • Un câine a salvat de la moarte zeci de nuntaşi în Nigeria. Ce a făcut când o femeie se pregătea să se arunce în aer
 
X
Citeste mai mult»
  • Pedigree Teacup Maltese Puppies
    Pedigree Teacup Maltese Puppies

    Avem o grămadă frumoasă de pui maltezi. Calitate excelentă cu ochi mari negri. Sărut de Ch. Sammy și barajul este G-Champion, care este însoțit de mulți campioni în pedigree. Acum, luând un depozit pentru acești copii adorabili. Curente pe toate vaccinuri

    audreyprior3@gmail.com Postat la 14/06/2017 11:11
    Categoria: Oferte
  • DONEZ broasca testoasa

    Donez broasca testoasa in varsta de 4-5 ani. Este destul de mare ca si dimensiuni deja - cat o palma. Nu ii pot oferi conditiile necesare unui trai bun si sta mai mult singura. Nu ma pricep la acest tip de animal si mi-as dori sa o preia cineva care o poa

    mail.alexagombos@gmail.com Postat la 14/06/2017 11:11
    Categoria: Oferte
  • Pierdut caine lup negru
    Pierdut caine lup negru

    Pierdut caine lup negru,mascul, talie mare,varsta 8 ani,se afla sub tratament, zona Gara de Est - Obor, Sect.2, Bucuresti. Este microcipat. Data disparitiei 27.05.2017. Ofer recompensa! Tel.:0722.68.88.36 / 0752.17.79.19; email: dragosion1977@yahoo.com

    dragosion1977@yahoo.com Postat la 14/06/2017 11:11
    Categoria: Oferte
  • Pisoiasi Norocei nascuti pe 1 apr educati la litiera scumpi si jucausi
    Pisoiasi Norocei nascuti pe 1 apr educati la litiera scumpi si jucausi

    2 Puiuti de 2 luni, scumpi si dragastosi, ingrijiti si curatei crescuti in casa - Blackie si Costi, deparazitati, educati - invatati sa-si faca nevoile la litiera, pufosi si mancaciosi cauta un stapan/o stapana la fel de iubitoare si grijulie

    pavilic@yahoo.com Postat la 14/06/2017 11:11
    Categoria: Oferte
x
Aboneaza-te la newsletterul Zooland.ro