Bichon Bolognez

Bichon Bolognez

GENERALITATI

Bolognese-ul este o jucarie bine construita, cu o blana distinctiva, alba. Din momentul in care au aparut, au fost folositi pe post de caine de companie, devenind rapid favoritul familiilor care dispun de un astfel de exemplar.

HRANA

Un Bichon Bolognese nu va fi niciodata un caine care sa dispuna de necesitati speciale in ceea ce priveste hrana. Nevoile lui sunt mici si mananca aproape orice, un astfel de caine fiind foarte usorde intretinut din punct de vedere al mancarii, pentru ca se hraneste cu absolut orice ii veti da.

COSTURI SI DURATA DE VIATA

Costul de achizitionarea al unui Bichon Bolognez este destul de mare, dar asta nu inseamna ca va va drena bugetul. Asta pentru ca, datorita clasificarii lor de catre registrul de evidenta, sunt considerati inca o rasa rara, drept urmare pretul lor fiind mai mare ca al altor caini. Bichon-ul Bolognez traieste aproximativ 14-15 ani, dar exista si fluctuatii semnificative, unii dintre ei avand o viata mai lunga sau mai scurta decat media existenta la ora actuala.

DESCRIERE

Bichon-ul Bolognez este un caine micut si bine facut, cu o blanita lunga care ii acopera in intregime corpul si capul. Urechile sunt suficient de departate incat sa ofere senzatia unui cap rotund, asemanandu-se cu un Bichon Frise, dar cu oase si forme mai bine definite si mai puternice. Un Bichon Bolognez poate atinge o inaltime de 30,5 cm si o greutate de 4 kg, normal, existand si exemplare care depasesc aceasta medie, dar foarte rar. La nastere, o femela poate da nastere unui numar de sase-sapte catei, dar media este situata la trei.

BOLI

Aparent, Bichon-ul Bolognez este un caine care dispune de o sanatate de fier, nelasandu-se atins de afectiunile de care alti stapani de caini se feresc. Nu exista boli specifice rasei, si nici celelalte nu isi fac un foarte mare efect asupra lor, un stapan al unui astfel de caine fiind cel putin fericit cand vine vorba de sanatatea cainelui sau.

ISTORIE

Se presupune ca Bolognese-ul provine din rasele de Bichon intalnite in sudul Italiei si Malta. Rasa lor a inceput sa fie dezvoltata cu multe secole in urma, la Bologna, undeva devreme, in secolele 11 sau 12. S-au bucurat de o mare popularitate intre familiile conducatoare, ca si in nobilimea de pe la 1500, fiind cainii de companie ai acestora. Acum 200 de ani si-au facut intrarea in Marea Britanie, prima data in Insulele Canare. Astazi, rasa este destul de rar intalnita, chiar si in Italia, astfel ca o parte din crescatorii de caini din Europa au trecut la o revitalizare, necesara, mai ales datorita numarului de persoane care isi doresc un astfel de caine.

EXERCITII SI DRESAJ

Cainii acestei rase nu au foarte mare nevoie de exercitii zilnice, 20 de minute fiindu-le suficient pentru a fi multumiti. Desi sunt innebuniti dupa plimbarile scurte, nu vor refuza nici una mai lunga, fiind multumiti sa mearga langa stapanii lor. Se bucura foarte mult sa se joace in gradina, astfel ca in cazul in care aveti asa ceva, va va fi foarte greu sa ii mai bagati in casa. Dresajul lor trebuie inceput devreme, dar sunt caini foarte inteligenti, care invata repede si care sunt multumiti sa isi multumeasca, la randul lor, stapanii.

CARACTER SI TEMPERAMENT

Bichon-ii Bolgonezi sunt caini foarte inteligenti, am putea spune chiar ca inteligenta lor este stralucitoare. Sunt foarte apropiati de stapani, pe care ii iubesc mult, si le ofera toata afectiunea posibila. Totusi, acest lucru va face ca decizia de a-i lasa singuri pentru mai mult timp sa fie una dificila. Se inteleg extrem de bine cu copii, si chiar cu ceilalti caini, indiferent de rasa. Cu strainii insa pot fi foarte rezervati, vor latra pentru a-si avertiza stapanii de ceva nou, dar nu sunt deloc agresivi, in cazul in care un strain patrunde in casa.


178 Comentarii
  • Anonim a scris la 02.08.2013 01:41:

    Vreau un câine cu nasu mare

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 02.07.2013 17:19:

    Buna ziua pe mine ma cheama Andreea am 11ani si as dori sa cumpar si eu un bichon bolognez pentru ca ador caini iar odata am avut un bichon maltez. Era foarte jucausa dar a trebuit s-o dam. As dori un bichon bolognez fata de o luna pentru ca maine 3 iulie e ziua mea si acest cadou ar fi cel mai bun din lume si aceasta era dorinta mea, va rog sa ma ajutati.

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 19.06.2013 14:09:

    Buna am si eu un bichon bolognez de 6 luni il cumparasem pentru cineva cadou dar mam atasat foarte repede de el avand in vedere ca inainte nici nu voiam sa aud de caini in casa mea si acum este parte din sufletul meu suntem mereu impreuna nu as putea sa il dau nici pentru miliarde intradevar preturile pentru acesti catei sunt mari eu l-am cumparat de dincolo dar merita toti bani nu regret nici o secunda......

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 24.04.2013 22:19:

    A? dori un bichon bolognez în schimbul unui tekel

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 09.01.2013 15:07:

    Nu sunteti altceva decat un inmultitor care vrea sa isi bata joc de munca crescatorilor seriosi. Tocmai din acest motiv nu aveti bunul simt sa postati cu numele si datele de contact reale. Cata vreme avem catei importati, catei multicampioni, cuiburi rare, pui foarte frumosi cu pedigree ,care au familii bune, nu vad cum se nasc la noi corcituri si stam cu cateii. Terminati cu minciunile si frustrarile. Sa va fie rusine! Pentru ceilalti, informati-va inainte de a lua un catel. Un catel de rasa este unul cu pedigree. Daca nu doriti catel de rasa, adoptati. Canisa Bolognese Uilaki's White Beauty

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 17.08.2011 16:19:

    Puiut de Bichon Bolognese, 7 saptamani, foarte dragut, activ, sanatos,culoare alba, carnet de sanatate, are 2 vaccinuri si 2 deparazitari interne. Se vinde cu cosulet, tavita cu boluri pentru mancare si apa, punga 3 kg mancare Royal Canin, perie,jucarie latex. pret: 800 lei putin negociabil

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 10.08.2011 11:02:

    as dori si eu din tot sufletul sa adopt un bichon..povestea mea e trista...am cumparat un bichon in martie, anul acesta si toata dragostea mi-am focalizat-o asupra ei pt ca era fetita, o chema Maia..era cel mai pur sufletel si aveam nevoie de ea ca sa respir in momentele grele..am rasfatat-o, am purtat-o peste tot cu mine, dormea cu mine, am iubit-o mai mult decat pe o fiinta umana ptca o consideram o extensie a partii mele bune..iubita mea fetita a murit acum 4 zile, a calcat o o masina pe cand eram la tara cu ea, intr-o fractiune de neglijenta..nu ma condamnati, pt ca e suficient ca plang mereu de atunci si ma doare sufletul..peste o saptamana jumatate e nunta mea, in 21 august..am visat ca o sa o port cu mine cu fundita roz si asta o sa faca ca nunta mea sa fie cea mai deosebita...mi-a secat toata buna dispozitie, cheful de pregatiri...ajutati-ma va rog...pt mine ar fi cel mai frumos cadou sa primesc un catelus...pe Maia nu o va inlocui nimeni, niciodata, a fost alinarea mea si nu vreau sa o considerun obiect care poate fi schimbat, dar am nevoie de ceva in schimb pentru ca am foarte multa dragoste de oferit unui animalut...nu vb despre oameni...va rog..e-mailul meu anca_hoha@yahoo.com

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 05.08.2011 15:15:

    cat costa un bichon bolognez.?....ca sunt foarte dragutsi.....si eu ador animalele si as vrea si eu un catzelush...dar ma intereseaza pretul...:p

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 28.07.2011 12:31:

    Am o intrebare pentru cunoscatori:care este diferenta intre un bichon maltez si unul bolognez, pentru ca as vrea sa-i cumpar si eu unul fetitei mele si nu stiu de care, dar si pentru ca ambii sunt foarte scumpi, pentru un buget de bugetar. Astept raspuns pe mail.

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 07.07.2011 18:41:

    Eu a sa am bichon o da,da

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 03.07.2011 13:30:

    sunt o fetita de 10 ani iubesc enorm animalele in special puii de cateii bichoni ajutati-ma si pe mine sa adopt un pui de bichon maltez va rog contactati-ma la adresa ady_driver50 multumesc

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 11.05.2011 15:44:

    foarte mult imi plac catei bichon maltez dona cineva????? bichonul dorit????????????

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 17.04.2011 21:33:

    Imi doresc f mult unul si o sa merg sa-l vad martea asta pe cel care vreau sa mi-l cumpar are 8 sapt.:D:)

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 12.04.2011 14:46:

    am o fetita de 6 ani si 4 luni acum 2ani ma rugat un prieten de familie din italia sai cumpar un bison ceia ce am si facut binenteles cu bani lui pana sai trimit catelusa a stat la mine 2 saptamani nu pot sa va povestesc cat de fericita a fost fetita mea dar totul sa ruinat la plecarea acestei cateluse de 2ani trebuie sami mint proiul copil in fiecare zi cai voi cumpara si eu o catelusa dar din pacate nu pot pentru ca sant somer doar sotia lucra si nu imi permit desi mias dori din tot sufletul ca si copilul meu sa fie fericit.SOS. daca poate cineva si isi permite as dori sa o pot face fericita pe fetita mea Daria de pasti daca se poate va rog nr. tel.0745301227voi raspunde.

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 19.02.2011 19:57:

    vreau si eu sa adoptez un bichon cine are sa ma contacteze la nr de tel 0764020232 de peferenta cateluse

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 29.01.2011 03:16:

    as dori sa adopt si eu un bichon... imi plac foarte mult doar ca nu am posibiliatea sa cumpar unul... sunt niste catei superbi.. contactati-ma la csc_sorin@yahoo.com

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 23.12.2010 19:30:

    as dori sa adopt un bichon,va rog ajutati-ma ,contactati-ma la email cristina1735@yahoo.com

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 04.12.2010 18:19:

    am un bichon care are diaree...ce as putea sa ii fac?are doar 3 luni.cum poate scapa de diaree?Poate sa imi zica cineva?Cabinetul medicului veterinar este inchis.(e seara)

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 19.11.2010 13:46:

    Am o intrebare,pe la cate zile isi deschid ochii puiutzii de bichon?? Ms :D:*

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 17.08.2010 21:34:

    am si eu unul de doua zileee si sunt foarte multumita de ellll:X

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 17.08.2010 21:34:

    am si eu unul de doua zileee si sunt foarte multumita de ellll:X

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 17.08.2010 13:38:

    vreau si eu un canie bichon bolognez sami iau sper ca o sa ma bucur de el mie imy plac forte mult cani albi si creti am stat la casa acolo am avut un cane alb dar mam mutat la apartamnt nu am putut sal iau cu mn pentru ca era un canie de talie inalta si pe alti care nui cunostea iy musca . as vrea sa cumpar cam la 50 euro sau sa adopt imy polace foarte mult rasa acesta de caine multa lume spune ca este foarte dragut si prietenos desigur nu inteleg cei care nu vor cani ca este frumos sa ai un canie in aparatmnt ca faci curat si nu mirose iurat ....daca aveti de vanzare sau de adoptat scrieti un email cu datele personmale pe .....(ples_denisa2009@yahoo.com)

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 17.08.2010 13:38:

    vreau si eu un canie bichon bolognez sami iau sper ca o sa ma bucur de el mie imy plac forte mult cani albi si creti am stat la casa acolo am avut un cane alb dar mam mutat la apartamnt nu am putut sal iau cu mn pentru ca era un canie de talie inalta si pe alti care nui cunostea iy musca . as vrea sa cumpar cam la 50 euro sau sa adopt imy polace foarte mult rasa acesta de caine multa lume spune ca este foarte dragut si prietenos desigur nu inteleg cei care nu vor cani ca este frumos sa ai un canie in aparatmnt ca faci curat si nu mirose iurat ....daca aveti de vanzare sau de adoptat scrieti un email cu datele personmale pe .....(ples_denisa2009@yahoo.com)

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 10.08.2010 15:18:

    am un catel bichon bolognes se cheama COCOLLINO de mica miam dorit un catel de companie dar tata nu mia cumparat pt k nu ii plac animalele.Am crescut si miam cumparat un catel stau cu prietenul intrun apartament si ne bucuram de cocollino ne face mereu sa radem ne ofera multa afectiune si dragoste ne jucam mult cu el il luam cu noi mereu nu prea il lasam singur acasa.Din pacate acum nu se simnte prea bine mereu vomita k mananca am fost cu el la o clinica de veterinari ia facut 5 injecti la interval de 2 zile noi ne rugam sa isi revina pt k fara el nu va mai fi la fel de bine si frumos;nu stiu daca putem sa il inlocuim cu un alt catel;suntem fffffff atasati de ELmancalar mama; Merita sa cumparati un catel bichon pt k va schimba VIATA.

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 10.08.2010 15:18:

    am un catel bichon bolognes se cheama COCOLLINO de mica miam dorit un catel de companie dar tata nu mia cumparat pt k nu ii plac animalele.Am crescut si miam cumparat un catel stau cu prietenul intrun apartament si ne bucuram de cocollino ne face mereu sa radem ne ofera multa afectiune si dragoste ne jucam mult cu el il luam cu noi mereu nu prea il lasam singur acasa.Din pacate acum nu se simnte prea bine mereu vomita k mananca am fost cu el la o clinica de veterinari ia facut 5 injecti la interval de 2 zile noi ne rugam sa isi revina pt k fara el nu va mai fi la fel de bine si frumos;nu stiu daca putem sa il inlocuim cu un alt catel;suntem fffffff atasati de ELmancalar mama; Merita sa cumparati un catel bichon pt k va schimba VIATA.

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 01.08.2010 13:19:

    am un bichon bolognes de patru ani ,este cel mai bun prieten,este foarte frumos de o inteligenta iesita din comun,este si foarte afectuos,recomand tuturor care-si doresc un caine aceasta rasa.

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 17.03.2010 16:07:

    Eu una m-am saturat de promisiuni solemne si de rugaminti pe net! Credeti ca un crescator va v-a da pe ochi dulci un pui? Care e certitudinea ca va fi bine ingrijit? Probabil ca aveti pretentia sa nu-l primiti nici macar castrat. Dar sa fie rasa pura, mic, dulce, iubitor. Treziti-va la realitate! Daca nu va permiteti achizitionarea lui, cu ce-l ingrjiti? Mancarea costa, vizitele la veterinar costa, cosmeticele costa, periile piaptanele costa, patutul costa, plus banii pentru tratamente daca D. fereste raceste sau lucruri 'minore'. Nu mai visati. Nimeni nu va veni la usa voastra cu un diamant de caine, doar ca sa vada un zambet, rautacioasa sau nu, ma catalogati cum vreti, dar serios acum, dupa ce un crescator a muncit de zor sa-si ingrijeasca cainii, i-a vegheat noaptea, a fost la medic cu ei, i-a toaletat, i-a iubit, se gandeste "ia hai sa fac o fapta buna, si sa-mi donez 1-2 pui, ca sa fac doi, trei copilasi fericiti" care poate o sa-i traga de blanita, care n-or sa stie sa-i ingrijeasca, care poate se vor plictisi de ei. Sunt n motive. Dar nu! Voi vreti caini, bichoni. Citesc ca unii vor bichon. Mai, de care? Nici macar asta nu stiti, dar voi vreti bichoni. Stiti ca asta nu e caine de plus...care sta intr-un loc cand nu mai aveti chef de el, si care se rostogoleste la comanda. E o mare responsabilitate, care va v-a urmari undeva la 15 ani. Nici macar un inmultitor, nu va v-a da un caine. De ce? Pentru ca prefera sa prosteasca oamenii, vanzandu-l cu 2-300 de euro. E criza? Adunati bani, sa iesiti din criza, si va luati unul cu pedigree. Dar ce credeti? Nu e mai benefic sa aveti un caine sanatos? Care sa se incadreze in standarde...? Ah, insa nu prea vad cum ar fi. Cand majoritatea dintre voi se duc in targ/ la petshop/ cauta pe net si gasesc fel de fel de oferte. Alea nu-s oferte, sunt doar chitibusuri care sa 'atraga' clienti. Serios acum, un caine nu e o jucarie, care daca i s-a stricat un ochi se coase la loc, e o vietate, si nu ma cred o desteapta care isi toceste degetele degeaba pe un forum. Eu sunt o persoana, care s-a saturat sa tot citeasca fel de fel de cereri. Aproape un an mi-am asteptat cainele. Dar nu regret nimic, este exact ceea ce mi-am dorit, costurile produse de un asemenea exemplar, nu sunt usor de trecut cu vederea, dar din iubire faci multe. Ma rasplateste cu iubire neconditionata, iar asta acopera orice cheltuilei, cand ajung acasa, ma asteapta o fatuca blanda, niste ochisori iubitori si o ploaie de pupici. Asta este de nepretuit. Merita orice banut. Nu va zgarciti. Nu merita, nu merita sa le dati o paine inmultitorilor si samsarilor, pentru ca reusesc fara niciun efor sa chinuie sute de caini, doar inmultindu-i pana la epuizare.

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 17.03.2010 16:07:

    Eu una m-am saturat de promisiuni solemne si de rugaminti pe net! Credeti ca un crescator va v-a da pe ochi dulci un pui? Care e certitudinea ca va fi bine ingrijit? Probabil ca aveti pretentia sa nu-l primiti nici macar castrat. Dar sa fie rasa pura, mic, dulce, iubitor. Treziti-va la realitate! Daca nu va permiteti achizitionarea lui, cu ce-l ingrjiti? Mancarea costa, vizitele la veterinar costa, cosmeticele costa, periile piaptanele costa, patutul costa, plus banii pentru tratamente daca D. fereste raceste sau lucruri 'minore'. Nu mai visati. Nimeni nu va veni la usa voastra cu un diamant de caine, doar ca sa vada un zambet, rautacioasa sau nu, ma catalogati cum vreti, dar serios acum, dupa ce un crescator a muncit de zor sa-si ingrijeasca cainii, i-a vegheat noaptea, a fost la medic cu ei, i-a toaletat, i-a iubit, se gandeste "ia hai sa fac o fapta buna, si sa-mi donez 1-2 pui, ca sa fac doi, trei copilasi fericiti" care poate o sa-i traga de blanita, care n-or sa stie sa-i ingrijeasca, care poate se vor plictisi de ei. Sunt n motive. Dar nu! Voi vreti caini, bichoni. Citesc ca unii vor bichon. Mai, de care? Nici macar asta nu stiti, dar voi vreti bichoni. Stiti ca asta nu e caine de plus...care sta intr-un loc cand nu mai aveti chef de el, si care se rostogoleste la comanda. E o mare responsabilitate, care va v-a urmari undeva la 15 ani. Nici macar un inmultitor, nu va v-a da un caine. De ce? Pentru ca prefera sa prosteasca oamenii, vanzandu-l cu 2-300 de euro. E criza? Adunati bani, sa iesiti din criza, si va luati unul cu pedigree. Dar ce credeti? Nu e mai benefic sa aveti un caine sanatos? Care sa se incadreze in standarde...? Ah, insa nu prea vad cum ar fi. Cand majoritatea dintre voi se duc in targ/ la petshop/ cauta pe net si gasesc fel de fel de oferte. Alea nu-s oferte, sunt doar chitibusuri care sa 'atraga' clienti. Serios acum, un caine nu e o jucarie, care daca i s-a stricat un ochi se coase la loc, e o vietate, si nu ma cred o desteapta care isi toceste degetele degeaba pe un forum. Eu sunt o persoana, care s-a saturat sa tot citeasca fel de fel de cereri. Aproape un an mi-am asteptat cainele. Dar nu regret nimic, este exact ceea ce mi-am dorit, costurile produse de un asemenea exemplar, nu sunt usor de trecut cu vederea, dar din iubire faci multe. Ma rasplateste cu iubire neconditionata, iar asta acopera orice cheltuilei, cand ajung acasa, ma asteapta o fatuca blanda, niste ochisori iubitori si o ploaie de pupici. Asta este de nepretuit. Merita orice banut. Nu va zgarciti. Nu merita, nu merita sa le dati o paine inmultitorilor si samsarilor, pentru ca reusesc fara niciun efor sa chinuie sute de caini, doar inmultindu-i pana la epuizare.

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 17.03.2010 16:07:

    Eu una m-am saturat de promisiuni solemne si de rugaminti pe net! Credeti ca un crescator va v-a da pe ochi dulci un pui? Care e certitudinea ca va fi bine ingrijit? Probabil ca aveti pretentia sa nu-l primiti nici macar castrat. Dar sa fie rasa pura, mic, dulce, iubitor. Treziti-va la realitate! Daca nu va permiteti achizitionarea lui, cu ce-l ingrjiti? Mancarea costa, vizitele la veterinar costa, cosmeticele costa, periile piaptanele costa, patutul costa, plus banii pentru tratamente daca D. fereste raceste sau lucruri 'minore'. Nu mai visati. Nimeni nu va veni la usa voastra cu un diamant de caine, doar ca sa vada un zambet, rautacioasa sau nu, ma catalogati cum vreti, dar serios acum, dupa ce un crescator a muncit de zor sa-si ingrijeasca cainii, i-a vegheat noaptea, a fost la medic cu ei, i-a toaletat, i-a iubit, se gandeste "ia hai sa fac o fapta buna, si sa-mi donez 1-2 pui, ca sa fac doi, trei copilasi fericiti" care poate o sa-i traga de blanita, care n-or sa stie sa-i ingrijeasca, care poate se vor plictisi de ei. Sunt n motive. Dar nu! Voi vreti caini, bichoni. Citesc ca unii vor bichon. Mai, de care? Nici macar asta nu stiti, dar voi vreti bichoni. Stiti ca asta nu e caine de plus...care sta intr-un loc cand nu mai aveti chef de el, si care se rostogoleste la comanda. E o mare responsabilitate, care va v-a urmari undeva la 15 ani. Nici macar un inmultitor, nu va v-a da un caine. De ce? Pentru ca prefera sa prosteasca oamenii, vanzandu-l cu 2-300 de euro. E criza? Adunati bani, sa iesiti din criza, si va luati unul cu pedigree. Dar ce credeti? Nu e mai benefic sa aveti un caine sanatos? Care sa se incadreze in standarde...? Ah, insa nu prea vad cum ar fi. Cand majoritatea dintre voi se duc in targ/ la petshop/ cauta pe net si gasesc fel de fel de oferte. Alea nu-s oferte, sunt doar chitibusuri care sa 'atraga' clienti. Serios acum, un caine nu e o jucarie, care daca i s-a stricat un ochi se coase la loc, e o vietate, si nu ma cred o desteapta care isi toceste degetele degeaba pe un forum. Eu sunt o persoana, care s-a saturat sa tot citeasca fel de fel de cereri. Aproape un an mi-am asteptat cainele. Dar nu regret nimic, este exact ceea ce mi-am dorit, costurile produse de un asemenea exemplar, nu sunt usor de trecut cu vederea, dar din iubire faci multe. Ma rasplateste cu iubire neconditionata, iar asta acopera orice cheltuilei, cand ajung acasa, ma asteapta o fatuca blanda, niste ochisori iubitori si o ploaie de pupici. Asta este de nepretuit. Merita orice banut. Nu va zgarciti. Nu merita, nu merita sa le dati o paine inmultitorilor si samsarilor, pentru ca reusesc fara niciun efor sa chinuie sute de caini, doar inmultindu-i pana la epuizare.

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 17.03.2010 15:40:

    Eu zic sa nu aruncam imediat cu noroi intr-un om realist. Din pacate, la noi sunt f multi inmultitori. Credeti ca lor le pasa ce simte cainele? Cum traieste? Cum ii merge? Daca necesita iubire? Daca necesita hrana de calitate? Nu! Nu ii intereseaza. BANII sunt prioritatea nr. 1. Trist dar adevarat. Caini pe banda rulanta. Iar cei care cumpara de la ei, apoi vin pe forumuri, si se vaita ca au caini bolnavi. DOCUMENTARE. Atat necesita fericirea cainelui De se sa le bagam bani in buzunar unor .....oameni e mult spus, nu merita asa un cuvant maret. De ce? Chiar daca achizitionarea unui caine cu pedigree este mai costisitoare, invatati sa cumparati calitate, nu cantitate. Daca faceti niste calcule veti vedea cum sunteti mai in pierdere, cumparand un pui cu sau fara PEDIGREE. In majoritatea cazurilor cainii fara pedigree, necesita ingrijire medicala, ceea ce inseamna costuri suplimentare,pe tratamente. Este atat de dureros sa-ti vezi puiul in perfuzii, iar tu neputincios pe langa el, nu poti face altceva decat sa speri, ca va fi bine, dar din pacate nu se intampla mereu asa cum dorim. Ganditi-va bine pe cine 'rasplatiti' cumparand o asemenea bijuterie. Citi inainte. Nu va cumparati un caine, doar dintr-un impuls, ca apoi sa-l aruncati in strada ca a rontait mobila, pantofii scumpi, ca deranjeaza vecinii latrand, sau ca nu puteti pleca in vacanta, poate chiar ca a crescut prea mare.

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 17.03.2010 15:40:

    Eu zic sa nu aruncam imediat cu noroi intr-un om realist. Din pacate, la noi sunt f multi inmultitori. Credeti ca lor le pasa ce simte cainele? Cum traieste? Cum ii merge? Daca necesita iubire? Daca necesita hrana de calitate? Nu! Nu ii intereseaza. BANII sunt prioritatea nr. 1. Trist dar adevarat. Caini pe banda rulanta. Iar cei care cumpara de la ei, apoi vin pe forumuri, si se vaita ca au caini bolnavi. DOCUMENTARE. Atat necesita fericirea cainelui De se sa le bagam bani in buzunar unor .....oameni e mult spus, nu merita asa un cuvant maret. De ce? Chiar daca achizitionarea unui caine cu pedigree este mai costisitoare, invatati sa cumparati calitate, nu cantitate. Daca faceti niste calcule veti vedea cum sunteti mai in pierdere, cumparand un pui cu sau fara PEDIGREE. In majoritatea cazurilor cainii fara pedigree, necesita ingrijire medicala, ceea ce inseamna costuri suplimentare,pe tratamente. Este atat de dureros sa-ti vezi puiul in perfuzii, iar tu neputincios pe langa el, nu poti face altceva decat sa speri, ca va fi bine, dar din pacate nu se intampla mereu asa cum dorim. Ganditi-va bine pe cine 'rasplatiti' cumparand o asemenea bijuterie. Citi inainte. Nu va cumparati un caine, doar dintr-un impuls, ca apoi sa-l aruncati in strada ca a rontait mobila, pantofii scumpi, ca deranjeaza vecinii latrand, sau ca nu puteti pleca in vacanta, poate chiar ca a crescut prea mare.

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 17.03.2010 15:40:

    Eu zic sa nu aruncam imediat cu noroi intr-un om realist. Din pacate, la noi sunt f multi inmultitori. Credeti ca lor le pasa ce simte cainele? Cum traieste? Cum ii merge? Daca necesita iubire? Daca necesita hrana de calitate? Nu! Nu ii intereseaza. BANII sunt prioritatea nr. 1. Trist dar adevarat. Caini pe banda rulanta. Iar cei care cumpara de la ei, apoi vin pe forumuri, si se vaita ca au caini bolnavi. DOCUMENTARE. Atat necesita fericirea cainelui De se sa le bagam bani in buzunar unor .....oameni e mult spus, nu merita asa un cuvant maret. De ce? Chiar daca achizitionarea unui caine cu pedigree este mai costisitoare, invatati sa cumparati calitate, nu cantitate. Daca faceti niste calcule veti vedea cum sunteti mai in pierdere, cumparand un pui cu sau fara PEDIGREE. In majoritatea cazurilor cainii fara pedigree, necesita ingrijire medicala, ceea ce inseamna costuri suplimentare,pe tratamente. Este atat de dureros sa-ti vezi puiul in perfuzii, iar tu neputincios pe langa el, nu poti face altceva decat sa speri, ca va fi bine, dar din pacate nu se intampla mereu asa cum dorim. Ganditi-va bine pe cine 'rasplatiti' cumparand o asemenea bijuterie. Citi inainte. Nu va cumparati un caine, doar dintr-un impuls, ca apoi sa-l aruncati in strada ca a rontait mobila, pantofii scumpi, ca deranjeaza vecinii latrand, sau ca nu puteti pleca in vacanta, poate chiar ca a crescut prea mare.

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 27.02.2010 22:39:

    Nu mai sp nimeni nik???nik???Se vede k e criza.....oamenilor!!!!!!!Ascultati-ma!Nu cumpara nimeni in aceasta perioada caini la 400-800 lei....Eu una nu as cumpara... Maxim 300-400 lei.Mai mult nu dau!Si sa va ganditi mai bine cu preturile astea....

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 27.02.2010 22:39:

    Nu mai sp nimeni nik???nik???Se vede k e criza.....oamenilor!!!!!!!Ascultati-ma!Nu cumpara nimeni in aceasta perioada caini la 400-800 lei....Eu una nu as cumpara... Maxim 300-400 lei.Mai mult nu dau!Si sa va ganditi mai bine cu preturile astea....

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 26.01.2010 11:04:

    buna ziua! intru pentru prima oara pe site. ma numesc gabriela si doresc tare mult un bichon pentru fiul meu, luca rafael de 1 an si 3 luni, innebunit dupa catei. am vazut ca cineva doneaza, insa nu stiu cum sa intru in legatura cu persoana respectiva. poate cineva sa ma ajute? va multumesc

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 25.01.2010 18:58:

    Si cat a costat????Va rog frumos!!!!!Se apropie ziua de nastere a mamei mele!!!Mai este o saptamana!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Va rog muuuuuuuuuult sa ma ajutati!!!!!!Nu dau mai mult de 500 ron!

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 24.01.2010 22:01:

    am un bichon de aproape 2 ani! este un catel fff inteligent , iubitor si amuzant, chiar merita toti banii!!! l-am luat de la Bucuresti de la crescatoria canisa KRIS

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 24.01.2010 20:08:

    Credeti ca va cumpara cineva bichonii astia la 200-300 euro????Frate ieftinitii si voi!!!E criza!!Cam pe la 400-500 ron..........

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 22.01.2010 18:05:

    Aveti de vanzare o bichonita la 200-300 lei?Am 11 ani si se apropie ziua mamei mele.Imi doresc din tot sufletul sa-i fac acest cadou!!!Va rog!!!!

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 18.01.2010 18:57:

    S-ar putea negocia la 500-550 RON? Var rog muuuuult!!!!

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 17.01.2010 16:15:

    mascul,vaccinat deparazitat carnet de sanatate si doua hainute:) telefon 0766324276

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 14.01.2010 18:46:

    Cat costa bichonul????Aloooooooooooo cnv sa-mi raspunda

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 14.01.2010 11:12:

    mi-am cumparat de 1 saptamina si eu o fetita e cea mai scumpa si m-am atasat enorm de ea, merita investitia

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 10.01.2010 10:14:

    avem un ciine la fel,o sa va trimitem o poza,dar va rugam sa ne spuneti ce rasa e pt ca noi nu stim exact.va rugam contactati-ne

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 09.01.2010 11:46:

    ma costat 500euro venit din Ungaria

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 02.01.2010 19:41:

    Cat costa bichonul bolognez????As vrea sa-mi raspunda fata care l-a primit in aceiasi zi cu verisoara ei.......... De unde l-ai cumparat???

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 02.01.2010 17:48:

    Cat a costat bichonul??

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 27.08.2009 01:37:

    dintre cei care au postat aici, nu stiu daca sunt 3-4 care au bolognese rasa pura( sau caine cu pedigree). ca sa lamurim: ca un pui sa aiba pedigree, parintii trebuie sa fie dusi in prealabil in cateva expozitii in care sa obtina dreptul de monta. in expozitiile din romania sunt prezenti aceiasi bichoni bolognesi, aceiasi proprietari. si atunci de unde atatea anunturi de la asa zisi "crescatori" ca vand catei cu pedigree optional? unde au obtinut acei oameni dreptul de monta si de a avea pedigree la puiuti? va pot justifica treaba asta cu cataloagele expozitiilor (in care apar toti cainii, proprietarii inscrisi in concurs ). cautati pe situl asociatiei chinologice la expozitii cand se organizeaza in orasele voastre. puteti merge ca vizitator, taxa de intrare e de obicei 5-10 lei. acolo veti vedea caini de rasa, puteti discuta cu crescatorii.... pana acum un pedigree costa la asociatia chinologica 20 ron, acum e 50. de ce optional caine cu pedigree? sau de ce anunturi de genu "fara pedigree - 250 euro" "cu pedigree - 350"?!!!! de ce va aruncati toti si cumparati caini fara pedigree de la cei care aduc caini la comanda sau cei care ofera optionale? cainele nu e masina sa mai pui un senzor de parcare una alta....cum il iei, asa il ai. mai informati-va pe ici pe colo cati caini din cei adusi la usa vin bolnavi.... cati mor. faceti-va calcule cat costa tratamente si operatii.....sa nu mai zic ca va mirati toti cand creste cainele ca nu arata a bolognese, sau are 7 kg in loc de maxim 4, ca are blana dreapta in loc sa fie creata, si asa mai departe....sunt atatea forumuri unde intra proprietari de caini de rasa, acolo gasiti toate informatiile de care aveti nevoie inainte de a achizitiona un caine. nici un certificat de "garantie sau tipicitate" nu va ofera garantia ca acel caine e de rasa. numai pedigreeul cainelui, care este ca si certificatul nostru de nastere. nu va luati dupa pasaport international si alte cele. pasaportu costa 10 ron la veterinar, il poti face la orice animal ca e sau nu de rasa. carnetul de sanatate la fel, orice animal il poate avea. se face la veterinar. un caine de rasa vine de la crescator cu urmatoarele acte: PEDIGREE ( nu marca de mancare, ci actul cainelui ), carnet de sanatate, cip. nici un crescator serios nu da puii din cuib decat dupa vartsa de 8 saptamani. crescatorul iti da sfaturi legate de cresterea piticilor, de hrana, toaletaj, ce e voie si ce nu e voie. nu va lasati furati de pozele cu puiutii. cand sunt micuti toti is dragalasi. cand cresc, nu mai aduc a bolognese, poate a nici un fel de bichon. sa va zic cati asa zisi bichoni intalnesc zilnic pe strada? cati imi spun ca un caine negru care seamana cu shi-tzu e maltese?si asa mai departe.... in final: NICI UN CRESCATOR SERIOS NU ARE MAI MULT DE 1-3 RASE IN CURTE. cine vinde 10 rase si mai aduce si la comanda e un inmultitor. ganditi-va singuri, cat timp aloca cineva care are 100 caini in ograda fiecarui caine????? ii lasa in padocuri, le pun apa si mancare si gata. un caine are nevoie si de atentie, de toaletaj, etc

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 27.08.2009 01:37:

    dintre cei care au postat aici, nu stiu daca sunt 3-4 care au bolognese rasa pura( sau caine cu pedigree). ca sa lamurim: ca un pui sa aiba pedigree, parintii trebuie sa fie dusi in prealabil in cateva expozitii in care sa obtina dreptul de monta. in expozitiile din romania sunt prezenti aceiasi bichoni bolognesi, aceiasi proprietari. si atunci de unde atatea anunturi de la asa zisi "crescatori" ca vand catei cu pedigree optional? unde au obtinut acei oameni dreptul de monta si de a avea pedigree la puiuti? va pot justifica treaba asta cu cataloagele expozitiilor (in care apar toti cainii, proprietarii inscrisi in concurs ). cautati pe situl asociatiei chinologice la expozitii cand se organizeaza in orasele voastre. puteti merge ca vizitator, taxa de intrare e de obicei 5-10 lei. acolo veti vedea caini de rasa, puteti discuta cu crescatorii.... pana acum un pedigree costa la asociatia chinologica 20 ron, acum e 50. de ce optional caine cu pedigree? sau de ce anunturi de genu "fara pedigree - 250 euro" "cu pedigree - 350"?!!!! de ce va aruncati toti si cumparati caini fara pedigree de la cei care aduc caini la comanda sau cei care ofera optionale? cainele nu e masina sa mai pui un senzor de parcare una alta....cum il iei, asa il ai. mai informati-va pe ici pe colo cati caini din cei adusi la usa vin bolnavi.... cati mor. faceti-va calcule cat costa tratamente si operatii.....sa nu mai zic ca va mirati toti cand creste cainele ca nu arata a bolognese, sau are 7 kg in loc de maxim 4, ca are blana dreapta in loc sa fie creata, si asa mai departe....sunt atatea forumuri unde intra proprietari de caini de rasa, acolo gasiti toate informatiile de care aveti nevoie inainte de a achizitiona un caine. nici un certificat de "garantie sau tipicitate" nu va ofera garantia ca acel caine e de rasa. numai pedigreeul cainelui, care este ca si certificatul nostru de nastere. nu va luati dupa pasaport international si alte cele. pasaportu costa 10 ron la veterinar, il poti face la orice animal ca e sau nu de rasa. carnetul de sanatate la fel, orice animal il poate avea. se face la veterinar. un caine de rasa vine de la crescator cu urmatoarele acte: PEDIGREE ( nu marca de mancare, ci actul cainelui ), carnet de sanatate, cip. nici un crescator serios nu da puii din cuib decat dupa vartsa de 8 saptamani. crescatorul iti da sfaturi legate de cresterea piticilor, de hrana, toaletaj, ce e voie si ce nu e voie. nu va lasati furati de pozele cu puiutii. cand sunt micuti toti is dragalasi. cand cresc, nu mai aduc a bolognese, poate a nici un fel de bichon. sa va zic cati asa zisi bichoni intalnesc zilnic pe strada? cati imi spun ca un caine negru care seamana cu shi-tzu e maltese?si asa mai departe.... in final: NICI UN CRESCATOR SERIOS NU ARE MAI MULT DE 1-3 RASE IN CURTE. cine vinde 10 rase si mai aduce si la comanda e un inmultitor. ganditi-va singuri, cat timp aloca cineva care are 100 caini in ograda fiecarui caine????? ii lasa in padocuri, le pun apa si mancare si gata. un caine are nevoie si de atentie, de toaletaj, etc

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 19.08.2009 22:36:

    De foarte mult timp imi doresc un catel, iar acum in sfarsit m-am decis sa imi iau unul.Insa, dupa toate lucrurile pe care le-am citit pe internet despre diferiti furnizori, am hotarat sa ma documentez mai mult.Daca ar putea cineva sa imi spuna de unde as putea sa iau un bichon bolognese de rasa, si mai ales SANATOS.Astept raspuns la adresa de e-mail ionela93lucy@yahoo.com . As dori un sfat de la fata care a postat mesajul "cateva sfaturi".Multumesc mult!

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 19.08.2009 22:36:

    De foarte mult timp imi doresc un catel, iar acum in sfarsit m-am decis sa imi iau unul.Insa, dupa toate lucrurile pe care le-am citit pe internet despre diferiti furnizori, am hotarat sa ma documentez mai mult.Daca ar putea cineva sa imi spuna de unde as putea sa iau un bichon bolognese de rasa, si mai ales SANATOS.Astept raspuns la adresa de e-mail ionela93lucy@yahoo.com . As dori un sfat de la fata care a postat mesajul "cateva sfaturi".Multumesc mult!

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 12.08.2009 19:42:

    Bichonelul meu Bolognez a murit in urma cu trei saptamani. Am mers cu el intr-un parc nou si de a doua zi a varsat si a avut diaree, doctorul l-a tratat timp de 4 zile pentru enterocolita, dar a murit subit in a patra seara. In urma autopsiei a iesit la iveala ca a fost intoxicat cu o substanta din gama decumarinice, foarte toxica si care este asimilata instantaneu in sange si ataca sistemul digestiv, provocand hemoragie interna. Aceasta substanta este folosita cu predilectie la otravurile pentru sobolani, dar in tarile civilizate se planteaza numai in cutii speciale, care impiedica contactul cu alte vietati. Ei bine, in Parcul Sebastian din sectorul 5 a lu' Vanghele zis Almanahe sau Gagal, otrava pentru sobolani este pusa la intamplare, iar unul dintre efecte este si moartea lui Pufy al meu. lipsa de responsabilitate si de reprezentare a efectelor propriilor fapte, indolenta, nesimtirea reprezinta un cancer care macina usor societatea Romaneasca. Am incercat sa gasesc alt bichonel, dar preturile sunt colosale, bag de seama ca este vorba despre o adevarata afacere cu bietele suflete. Daca aveti de vanzare la un pret de bun simt, bichon bolognez, va rog sa-mi scrieti pe e-mail. oricum, mesajul comentariului meu trebuia sa fie : ATENTIE LA PARCURI SI LA OTRAVURILE PENTRU SOBOLANI, INSECTE SI ALTELE !!!! DRESATI-VA CATEII SA NU MAI IA NIMIC DUPA JOS !!!!

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 12.08.2009 19:42:

    Bichonelul meu Bolognez a murit in urma cu trei saptamani. Am mers cu el intr-un parc nou si de a doua zi a varsat si a avut diaree, doctorul l-a tratat timp de 4 zile pentru enterocolita, dar a murit subit in a patra seara. In urma autopsiei a iesit la iveala ca a fost intoxicat cu o substanta din gama decumarinice, foarte toxica si care este asimilata instantaneu in sange si ataca sistemul digestiv, provocand hemoragie interna. Aceasta substanta este folosita cu predilectie la otravurile pentru sobolani, dar in tarile civilizate se planteaza numai in cutii speciale, care impiedica contactul cu alte vietati. Ei bine, in Parcul Sebastian din sectorul 5 a lu' Vanghele zis Almanahe sau Gagal, otrava pentru sobolani este pusa la intamplare, iar unul dintre efecte este si moartea lui Pufy al meu. lipsa de responsabilitate si de reprezentare a efectelor propriilor fapte, indolenta, nesimtirea reprezinta un cancer care macina usor societatea Romaneasca. Am incercat sa gasesc alt bichonel, dar preturile sunt colosale, bag de seama ca este vorba despre o adevarata afacere cu bietele suflete. Daca aveti de vanzare la un pret de bun simt, bichon bolognez, va rog sa-mi scrieti pe e-mail. oricum, mesajul comentariului meu trebuia sa fie : ATENTIE LA PARCURI SI LA OTRAVURILE PENTRU SOBOLANI, INSECTE SI ALTELE !!!! DRESATI-VA CATEII SA NU MAI IA NIMIC DUPA JOS !!!!

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 07.08.2009 11:58:

    acum 5 zile am gasit in zona lacului Cincis-Hunedoara o catelusa bichon,murdara,cu blana incalcita si tasata dar cu o pofta de joaca ce m-a impresionat. Nu a prea flamanzit pentru ca toti din zona ii dadeam de mancare. Mi s-a facut mila de ea si am luat-o acasa (desi mai am un pechinez de 9 ani cam incapatanat,moftoros si rautacios) pe considerentul ca dau anunt la tvnet si stapanii care au pierdut-o vor vedea anuntul si vor veni s-o ia acasa, dar nu a fost asa. Mi-a fost teama ca nu se v-a intelege cu catelul meu,dar vad ca se inteleg si se tolereaza.Intre timp (marti dupa amiaza)am fost sunata de o d-na care a vazut anuntul si ar vrea s-o ia astazi(vineri),dar eu m-am indragostit de fetita si nu mai vreau s-o dau, insa am o problema: va rog sa ma ajutati cu un sfat, are blanita atat de incalcita si tasata incat cu greu o pieptan,cum o pot face sa nu-si mai faca nevoile in casa si alte asemenea sfaturi sunt binevenite. va multumesc si-i multumesc lui dumnezeu ca am cunoscut aceasta rasa.

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 07.08.2009 11:58:

    acum 5 zile am gasit in zona lacului Cincis-Hunedoara o catelusa bichon,murdara,cu blana incalcita si tasata dar cu o pofta de joaca ce m-a impresionat. Nu a prea flamanzit pentru ca toti din zona ii dadeam de mancare. Mi s-a facut mila de ea si am luat-o acasa (desi mai am un pechinez de 9 ani cam incapatanat,moftoros si rautacios) pe considerentul ca dau anunt la tvnet si stapanii care au pierdut-o vor vedea anuntul si vor veni s-o ia acasa, dar nu a fost asa. Mi-a fost teama ca nu se v-a intelege cu catelul meu,dar vad ca se inteleg si se tolereaza.Intre timp (marti dupa amiaza)am fost sunata de o d-na care a vazut anuntul si ar vrea s-o ia astazi(vineri),dar eu m-am indragostit de fetita si nu mai vreau s-o dau, insa am o problema: va rog sa ma ajutati cu un sfat, are blanita atat de incalcita si tasata incat cu greu o pieptan,cum o pot face sa nu-si mai faca nevoile in casa si alte asemenea sfaturi sunt binevenite. va multumesc si-i multumesc lui dumnezeu ca am cunoscut aceasta rasa.

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 30.07.2009 18:07:

    Eu mi-am luat un bichon bolognese,cu pedigree,calitate show,la 300 de euro,din parinti campioni.

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 30.07.2009 18:07:

    Eu mi-am luat un bichon bolognese,cu pedigree,calitate show,la 300 de euro,din parinti campioni.

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 30.07.2009 18:07:

    Eu mi-am luat un bichon bolognese,cu pedigree,calitate show,la 300 de euro,din parinti campioni.

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 27.07.2009 12:44:

    astept oferte fetite bichon bolognese pt monta cu pedegree pentru un baetel 11 luni cu pedigree vacinat cu titluiri in expozitii adus din italia pt mai multe informatii uilaki_iosif@yahoo.com

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 27.07.2009 12:44:

    astept oferte fetite bichon bolognese pt monta cu pedegree pentru un baetel 11 luni cu pedigree vacinat cu titluiri in expozitii adus din italia pt mai multe informatii uilaki_iosif@yahoo.com

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 27.07.2009 12:44:

    astept oferte fetite bichon bolognese pt monta cu pedegree pentru un baetel 11 luni cu pedigree vacinat cu titluiri in expozitii adus din italia pt mai multe informatii uilaki_iosif@yahoo.com

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 27.07.2009 12:36:

    un bichon bolognese frumos , destept si micut cu pedigree si sigur ca nu e tzeapa costa de la 600 euro la 3000 euro

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 27.07.2009 12:36:

    un bichon bolognese frumos , destept si micut cu pedigree si sigur ca nu e tzeapa costa de la 600 euro la 3000 euro

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 27.07.2009 12:36:

    un bichon bolognese frumos , destept si micut cu pedigree si sigur ca nu e tzeapa costa de la 600 euro la 3000 euro

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 25.07.2009 22:00:

    Cel care cauta imperechere. Cainele are pedigree? Ok,tot eu am fost cea care a postat mesajul,"Cateva sfaturi" si va spun,ca l-am scris din inima,astazi am ajuns si eu cu puiutul meu acasa,o fetita de bichon bolognese,de 12 saptamani,cu PEDIGREE. Va jur,ca stand langa ea,sunt clipe de nepretuit,cu atata dragoste vine si ne pupa si se joaca incat...este o scumpa. Am 14 ani,si am asteptat 2 luni pana sa ajungla canisa unde este ea nascuta si 5 luni,pana sa ajunga la mine,dar sunt pe deplin fericita,caci stiu ca vom fi impreuna multi ani deacum incolo,si va fi sanatoasa. NU AVETI INCREDERE IN TOATE ANUNTURILE DE PE NET,MAI ALES PERSOANELE CARE EXAGEREAZA IN SPECIFICATII,GEN:Bichon bolognese alb ca spuma/neaua/,sau alb imaculat,ASA CEVA NU TREBUIE SPECIFICAT,ADICA UN BICHON BOLOGNESE ESTE STRICT ALB,PERMITAND CAND ESTE PUI,NEAVAND INCA BLANITA SCHIMBATA,PUTIN BEJ-BISCUIT LA URECHIUSE,ATAT!! Eu spun sa va documentati inainte. Cand veti vorbi cu un inmultitor,trebuie sa il recunoasteti,va va improbodi,de parca acel caine , pe care vreti sa il achizitionati de la el,este un super caine,aproape fara nevoi,posibil sa va spuna ca mananca orice,NU ESTE ADEVARAT,mancarea de baza fiind bobitele. Sau ca trebuie periat o data la an,NU ESTE ADEVARAT, o data la 2-3 zile,este bine. Cate si mai cate. Pe langa un crescator ADEVARAT,care va va spune,ca este o grija in plus,ca are nevoi,ca este ca si un copil,ca isi mai face nevoile prin casa,nu in acelasi loc,ceea ce un inmultiror va poate spune,ca stie sa faca la nisip/ziiar/covoras absorbant,de mic,nu este posibil,este ca si cum ai cere unui copil de 1.5 ani sa faca pipi la olita...va sfatuiesc din inima,sa va cumparati un caine cu pedigree,si sa impiedicam inmultitorii care nu ii vad decat o afacere! Sa ne auzim cu bine !

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 25.07.2009 22:00:

    Cel care cauta imperechere. Cainele are pedigree? Ok,tot eu am fost cea care a postat mesajul,"Cateva sfaturi" si va spun,ca l-am scris din inima,astazi am ajuns si eu cu puiutul meu acasa,o fetita de bichon bolognese,de 12 saptamani,cu PEDIGREE. Va jur,ca stand langa ea,sunt clipe de nepretuit,cu atata dragoste vine si ne pupa si se joaca incat...este o scumpa. Am 14 ani,si am asteptat 2 luni pana sa ajungla canisa unde este ea nascuta si 5 luni,pana sa ajunga la mine,dar sunt pe deplin fericita,caci stiu ca vom fi impreuna multi ani deacum incolo,si va fi sanatoasa. NU AVETI INCREDERE IN TOATE ANUNTURILE DE PE NET,MAI ALES PERSOANELE CARE EXAGEREAZA IN SPECIFICATII,GEN:Bichon bolognese alb ca spuma/neaua/,sau alb imaculat,ASA CEVA NU TREBUIE SPECIFICAT,ADICA UN BICHON BOLOGNESE ESTE STRICT ALB,PERMITAND CAND ESTE PUI,NEAVAND INCA BLANITA SCHIMBATA,PUTIN BEJ-BISCUIT LA URECHIUSE,ATAT!! Eu spun sa va documentati inainte. Cand veti vorbi cu un inmultitor,trebuie sa il recunoasteti,va va improbodi,de parca acel caine , pe care vreti sa il achizitionati de la el,este un super caine,aproape fara nevoi,posibil sa va spuna ca mananca orice,NU ESTE ADEVARAT,mancarea de baza fiind bobitele. Sau ca trebuie periat o data la an,NU ESTE ADEVARAT, o data la 2-3 zile,este bine. Cate si mai cate. Pe langa un crescator ADEVARAT,care va va spune,ca este o grija in plus,ca are nevoi,ca este ca si un copil,ca isi mai face nevoile prin casa,nu in acelasi loc,ceea ce un inmultiror va poate spune,ca stie sa faca la nisip/ziiar/covoras absorbant,de mic,nu este posibil,este ca si cum ai cere unui copil de 1.5 ani sa faca pipi la olita...va sfatuiesc din inima,sa va cumparati un caine cu pedigree,si sa impiedicam inmultitorii care nu ii vad decat o afacere! Sa ne auzim cu bine !

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 25.07.2009 22:00:

    Cel care cauta imperechere. Cainele are pedigree? Ok,tot eu am fost cea care a postat mesajul,"Cateva sfaturi" si va spun,ca l-am scris din inima,astazi am ajuns si eu cu puiutul meu acasa,o fetita de bichon bolognese,de 12 saptamani,cu PEDIGREE. Va jur,ca stand langa ea,sunt clipe de nepretuit,cu atata dragoste vine si ne pupa si se joaca incat...este o scumpa. Am 14 ani,si am asteptat 2 luni pana sa ajungla canisa unde este ea nascuta si 5 luni,pana sa ajunga la mine,dar sunt pe deplin fericita,caci stiu ca vom fi impreuna multi ani deacum incolo,si va fi sanatoasa. NU AVETI INCREDERE IN TOATE ANUNTURILE DE PE NET,MAI ALES PERSOANELE CARE EXAGEREAZA IN SPECIFICATII,GEN:Bichon bolognese alb ca spuma/neaua/,sau alb imaculat,ASA CEVA NU TREBUIE SPECIFICAT,ADICA UN BICHON BOLOGNESE ESTE STRICT ALB,PERMITAND CAND ESTE PUI,NEAVAND INCA BLANITA SCHIMBATA,PUTIN BEJ-BISCUIT LA URECHIUSE,ATAT!! Eu spun sa va documentati inainte. Cand veti vorbi cu un inmultitor,trebuie sa il recunoasteti,va va improbodi,de parca acel caine , pe care vreti sa il achizitionati de la el,este un super caine,aproape fara nevoi,posibil sa va spuna ca mananca orice,NU ESTE ADEVARAT,mancarea de baza fiind bobitele. Sau ca trebuie periat o data la an,NU ESTE ADEVARAT, o data la 2-3 zile,este bine. Cate si mai cate. Pe langa un crescator ADEVARAT,care va va spune,ca este o grija in plus,ca are nevoi,ca este ca si un copil,ca isi mai face nevoile prin casa,nu in acelasi loc,ceea ce un inmultiror va poate spune,ca stie sa faca la nisip/ziiar/covoras absorbant,de mic,nu este posibil,este ca si cum ai cere unui copil de 1.5 ani sa faca pipi la olita...va sfatuiesc din inima,sa va cumparati un caine cu pedigree,si sa impiedicam inmultitorii care nu ii vad decat o afacere! Sa ne auzim cu bine !

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 30.06.2009 12:37:

    Am un Bichon fermecator si mi-as dori sa il pot imperechea pentru a face puisori .. >:D< Cainele meu are varsta de 2 ani :D .. as vrea sa ma contacteze un proprietar/ra de Bichonitza E-mail: alex_bip80@yahoo.com

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 30.06.2009 12:37:

    Am un Bichon fermecator si mi-as dori sa il pot imperechea pentru a face puisori .. >:D< Cainele meu are varsta de 2 ani :D .. as vrea sa ma contacteze un proprietar/ra de Bichonitza E-mail: alex_bip80@yahoo.com

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 29.06.2009 01:24:

    Dragi iubitori de papusi vii, avem si noi de o luna o minunatie de bichon bolognese;DAR, nu asta as vrea sa va spun, ci ma alatur persoanei care a scris mesajul "cateva sfaturi", pt a va spune ca are fff mare dreptate!Fiti ff atenti de unde cumparati "animalute"!Noi l-am luat de pe site-ul :caini de vanzare.NU va sfatuiesc.Animalele sunt doar o afacere pt ei!Sunt din Oradea, aduc animale de la canishe din Ungaria (oare?), ofera garantie 7 zile,in caz de deces.Dar trebuie sa demonstrezi ca a murit pt ca ....,o lista ff scurta de cauze. Cand l-am primit avea 7 saptamani (desi am cerut sa aiba minim 2luni),Nu manca- saracutul nici nu stia, cred ca abia fusese intarcat.Desi am dat nenumarate telefoane, ni s-a spus ca mananca boabe!!! si el abia stia sa bea apa!6 zile a trait doar cu apa si perfuzii!Cele 2 minunate d.r veterinar care au luptat alaturi de noi nu i-au dat NICI o sansa de supravietuire; dar nu i-am dat voie sa inchida ochii definitiv, pt ca nu l-am luat pe post de jucarie -desi pt fetita noastra asta a devenit, ci de insotitor (eu am scleroza multipla, si am nevoie de el-nu mai intru in amanunte).L-am hranit cu seringa,cu lapte fara lactoza,apoi cu biberon de copii; si desi a pierdut 150gr, le-a recuperat rapid, pt ca , ce credeti ca mananca?? cereale de bebelusi, fara zahar, firestre! Ii place ff mult branza vaci degresata Lacteea, suc de morcov,portocala si mar (bea 200ml dintr-o suflare).Nu ii place carnea!!(noi suntem o familiee de ovo-lacto-vegetarieni; deci era al nostru de mult!!!).Bobite, mai putin pt ca nu se omoara dupa ele, singurele pe care le-a acceptat sunt cele de la Hills (baiat "subtire"). Revin : NU cumparati asa la intamplare (am dat 400euro pe el),interesati-va de firma, in masura in care aveti cum, NU va grabiti (ca noi), pt ca sa stiti ca suferinta prin care am trecut noi 3 oamnei si un catelus a fost f mare. Desi inainte de achizitie ni s-a promis "marea cu sarea",asistenta pt intocmirea pedigree, desi nu vine cu el, pt ca este f scump sa-l intocmeasca in Ungaria.....,blablabla, nu am obtinut decat indiferenta!Dar, nu-i las asa : saptamana asta fac reclamatie la protectia consumatorului - pt ca nu vor sa-mi dea numele canishei, sa-mi spuna numele parintilor.Consider ca sunt drepturile mele de cumparator - adica vrea sa stiu de unde provine :marfa livrata".Cu f multa nonsalanta, n-au binevoit sa-mi raspunda la email atunci cand i-am intrebat,nci cand i-am avertizat ca voi face plangere la protectia consumatorului.(pana la email am vb cu dr lor veterinar,care este un soi de sef). Inchei, pt ca este o parte f dureroasa pt mine,cu rugamintea ca daca totusi cineva s-a lovit de aceleasi probleme si ne poate ajuta cu un sfat, il primim cu bucurie. SFAT : bagati de seama, viitori "mami si tati" de unde cumparati!Mai bine mergeti la asoc.chinologica, la un veterinar... cautati o persoana particulara. Numai bine

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 29.06.2009 01:24:

    Dragi iubitori de papusi vii, avem si noi de o luna o minunatie de bichon bolognese;DAR, nu asta as vrea sa va spun, ci ma alatur persoanei care a scris mesajul "cateva sfaturi", pt a va spune ca are fff mare dreptate!Fiti ff atenti de unde cumparati "animalute"!Noi l-am luat de pe site-ul :caini de vanzare.NU va sfatuiesc.Animalele sunt doar o afacere pt ei!Sunt din Oradea, aduc animale de la canishe din Ungaria (oare?), ofera garantie 7 zile,in caz de deces.Dar trebuie sa demonstrezi ca a murit pt ca ....,o lista ff scurta de cauze. Cand l-am primit avea 7 saptamani (desi am cerut sa aiba minim 2luni),Nu manca- saracutul nici nu stia, cred ca abia fusese intarcat.Desi am dat nenumarate telefoane, ni s-a spus ca mananca boabe!!! si el abia stia sa bea apa!6 zile a trait doar cu apa si perfuzii!Cele 2 minunate d.r veterinar care au luptat alaturi de noi nu i-au dat NICI o sansa de supravietuire; dar nu i-am dat voie sa inchida ochii definitiv, pt ca nu l-am luat pe post de jucarie -desi pt fetita noastra asta a devenit, ci de insotitor (eu am scleroza multipla, si am nevoie de el-nu mai intru in amanunte).L-am hranit cu seringa,cu lapte fara lactoza,apoi cu biberon de copii; si desi a pierdut 150gr, le-a recuperat rapid, pt ca , ce credeti ca mananca?? cereale de bebelusi, fara zahar, firestre! Ii place ff mult branza vaci degresata Lacteea, suc de morcov,portocala si mar (bea 200ml dintr-o suflare).Nu ii place carnea!!(noi suntem o familiee de ovo-lacto-vegetarieni; deci era al nostru de mult!!!).Bobite, mai putin pt ca nu se omoara dupa ele, singurele pe care le-a acceptat sunt cele de la Hills (baiat "subtire"). Revin : NU cumparati asa la intamplare (am dat 400euro pe el),interesati-va de firma, in masura in care aveti cum, NU va grabiti (ca noi), pt ca sa stiti ca suferinta prin care am trecut noi 3 oamnei si un catelus a fost f mare. Desi inainte de achizitie ni s-a promis "marea cu sarea",asistenta pt intocmirea pedigree, desi nu vine cu el, pt ca este f scump sa-l intocmeasca in Ungaria.....,blablabla, nu am obtinut decat indiferenta!Dar, nu-i las asa : saptamana asta fac reclamatie la protectia consumatorului - pt ca nu vor sa-mi dea numele canishei, sa-mi spuna numele parintilor.Consider ca sunt drepturile mele de cumparator - adica vrea sa stiu de unde provine :marfa livrata".Cu f multa nonsalanta, n-au binevoit sa-mi raspunda la email atunci cand i-am intrebat,nci cand i-am avertizat ca voi face plangere la protectia consumatorului.(pana la email am vb cu dr lor veterinar,care este un soi de sef). Inchei, pt ca este o parte f dureroasa pt mine,cu rugamintea ca daca totusi cineva s-a lovit de aceleasi probleme si ne poate ajuta cu un sfat, il primim cu bucurie. SFAT : bagati de seama, viitori "mami si tati" de unde cumparati!Mai bine mergeti la asoc.chinologica, la un veterinar... cautati o persoana particulara. Numai bine

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 22.06.2009 12:17:

    de mult timp imi doresc un catel si m'am orientat spre un bichon bolognese, dar inca mai am niste intrebari. Daca puteti sa ma ajutati cu niste informatii suplimentare, pentru ca majoritatea persoanelor care au postat comentarii aici am vazut ca sunt posesori ai acestei rase. V'as fi recunoscatoare daca m'ati putea ajuta. Multumesc ! :D

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 17.06.2009 16:25:

    si eu am un catelash bichon bolognez si este asa de activ ca o baterie bine incarcata de multe ori oameni crede ca este un catel din plus este un caine extraodrdinar de jucaus si prietenos. Nu poti nu iubi un catel asa de dragut :x

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 13.06.2009 15:36:

    Am si eu o puiutza de Bichon,pe numele ei Tasha... multi ma intreaba "e pe baterii" ?? o minunatie de catzel :X nu ai cum sa nu iubesti asa ceva!

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 07.06.2009 21:34:

    vreau sa-mi cumpar si eu un b.bolognese dar acum sunt la faza de cautare ma interesez tot ce face cat este de sensibil ce mananca citesc ce scriu oamenii care au deja asemenea rasa are matusa mea b.bolognese are 5 ani dar nu are parul in jurul ochisorilor galbeniu si nici nu ia operat glandele lacrimare in schimb are f.f.f.mare grija de el!!!!!!!!! nu e usor sa ai un catel trebuie sa ai timp de el sa te ocupi de el!! si sa ai grija ce cumperi acum am ajuns sa nu mai am incredere in nimeni! zic ca e o rasa si cand crestr e mult mai mare de cat te astepti!!!! sa aveti grija de ei sunt adevarate bijuterii la casa omului.

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 01.05.2009 16:20:

    Oameni buni,un bichon,de orice rasa,CU PEDIGREE,se va inregistra in standarde,am citit de inaltime,o femela,de bichon bolognese,creste in medie cam 28 cm,la maturitate,INSA daca nu are pedigree,te poti astepta sa depaseasca si inaltimea si greutatea maxima. Un PEDIGREE nu este o fita de expozitii,este o SIGURANTA,ca ai un pui sanatos si din rasa pe care ti-o doresti. Degeaba va numiti cainii bichoni frise,bolognese,havanese sau maltese,daca nu au pedigree,pt ca in prmiul rand doar va miniti,cautati sa vedeti cata "putere" are pedigree-ul asupra cainelui. Daca ai pedigree,nu inseamna neaparat ca o sa ai un caine predestinat doar expozitiilor,unii caini nu au comportament de expo,in plus poti avea un caine cu ped,dar care sa aiba mici defecte de pigmentatie,de muscatura etc.,acesta este un caine PET In legatura cu spalatul,daca se murdareste este normal ca un caine sa fie spalat ,fiind un caine de apartament,orice bichon trebuie ingrijit,doar sta cu noi in casa. Nu trebuie spalat cu smapon de fiecare data cand vine de afara,doar cu apa cu sampon cam o data la 3 saptamani,dar cu apa,sa fie curatat MEREU,pe labute si burtica de afara,pt ca pe blanita lui se va umple de praf. PERIATUL este foarte important.De mic trebuie invatat sa fie periat. Chiar daca atunci cand este mic,si vi se va parea "aiurea",nu este,pt ca atunci cand va creste mare si va avea blanita lunga,va fi obisnuit cu toaletarea. MANCAREA este foarte important,sa nu ii dati mancare gatita ca pt voi,pt ei este prea sarata,si ii distrugeti stoamcul. Cl mai bine este ca mancarea lui de baza sa fie bobite. Intre bobiite ii puteti da si legume si fructe,sa nu ii dati lapte,sau oase de pui sau porc. Cele de vita fierte,mari,nu au nimic,pt ca nu are cum sa le manancae,propriu-zis,doar le roade. Puiul nu tre buie scos decat la 3 luni si jumatate,adica la 2 saptamani dupa al 3-lea vaccin,pana la aceasta varsta nu are voie sa fie in contact cu alti caini,sa aiba contact cu oameni care au pus mana pe alti caini,care cine stie poate ce boli avea,etc. MONTELE se fac daca ai un caine cu ped,si a primit drept de monta,cel putin sa fi fost cu el in 2 expo,abia atunci se poate monta o femela,cu un mascul,tot cu pedigree,suntmulte boli care se transmit si puilor,in urmor montelor necontrolate,sau a cainilor fara pedigree,sau cuteste ale parintilor. Poate cainele dvs pare sanatos pe dinafara,dar pe dinauntru,ar putea sa nu fie atat de sanator,pe cum pare.Vi se pare mult cand cititi si greu,dar nu este,ei necesita atenie,si ofera dragoste in schimb.Cer prea mult? Eu nu cred! GANDITI-VA bine,daca puteti respcta,aceste cerinte ale animalului,el ne face viata frumoasa,de asta trebuie si noi sa le-o facem Daca mai aveti nevoie de sfaturi,va ajut cu mare placere,pe id de mess : pepsilight95@yahoo.com VA ROG din suflet,documentati-va inainte,de a intra in proprietatea unui asemenea exemplar.Si nu va incredeti in toate siteurile de pe net,cu tot felul de anunturi,pt ca un caine,nu se ia de azi pe maine. Si eu o sa intru in posesia unui bochon bolognese cu pedigree. La vara,o femele mai exact

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 01.05.2009 16:20:

    Oameni buni,un bichon,de orice rasa,CU PEDIGREE,se va inregistra in standarde,am citit de inaltime,o femela,de bichon bolognese,creste in medie cam 28 cm,la maturitate,INSA daca nu are pedigree,te poti astepta sa depaseasca si inaltimea si greutatea maxima. Un PEDIGREE nu este o fita de expozitii,este o SIGURANTA,ca ai un pui sanatos si din rasa pe care ti-o doresti. Degeaba va numiti cainii bichoni frise,bolognese,havanese sau maltese,daca nu au pedigree,pt ca in prmiul rand doar va miniti,cautati sa vedeti cata "putere" are pedigree-ul asupra cainelui. Daca ai pedigree,nu inseamna neaparat ca o sa ai un caine predestinat doar expozitiilor,unii caini nu au comportament de expo,in plus poti avea un caine cu ped,dar care sa aiba mici defecte de pigmentatie,de muscatura etc.,acesta este un caine PET In legatura cu spalatul,daca se murdareste este normal ca un caine sa fie spalat ,fiind un caine de apartament,orice bichon trebuie ingrijit,doar sta cu noi in casa. Nu trebuie spalat cu smapon de fiecare data cand vine de afara,doar cu apa cu sampon cam o data la 3 saptamani,dar cu apa,sa fie curatat MEREU,pe labute si burtica de afara,pt ca pe blanita lui se va umple de praf. PERIATUL este foarte important.De mic trebuie invatat sa fie periat. Chiar daca atunci cand este mic,si vi se va parea "aiurea",nu este,pt ca atunci cand va creste mare si va avea blanita lunga,va fi obisnuit cu toaletarea. MANCAREA este foarte important,sa nu ii dati mancare gatita ca pt voi,pt ei este prea sarata,si ii distrugeti stoamcul. Cl mai bine este ca mancarea lui de baza sa fie bobite. Intre bobiite ii puteti da si legume si fructe,sa nu ii dati lapte,sau oase de pui sau porc. Cele de vita fierte,mari,nu au nimic,pt ca nu are cum sa le manancae,propriu-zis,doar le roade. Puiul nu tre buie scos decat la 3 luni si jumatate,adica la 2 saptamani dupa al 3-lea vaccin,pana la aceasta varsta nu are voie sa fie in contact cu alti caini,sa aiba contact cu oameni care au pus mana pe alti caini,care cine stie poate ce boli avea,etc. MONTELE se fac daca ai un caine cu ped,si a primit drept de monta,cel putin sa fi fost cu el in 2 expo,abia atunci se poate monta o femela,cu un mascul,tot cu pedigree,suntmulte boli care se transmit si puilor,in urmor montelor necontrolate,sau a cainilor fara pedigree,sau cuteste ale parintilor. Poate cainele dvs pare sanatos pe dinafara,dar pe dinauntru,ar putea sa nu fie atat de sanator,pe cum pare.Vi se pare mult cand cititi si greu,dar nu este,ei necesita atenie,si ofera dragoste in schimb.Cer prea mult? Eu nu cred! GANDITI-VA bine,daca puteti respcta,aceste cerinte ale animalului,el ne face viata frumoasa,de asta trebuie si noi sa le-o facem Daca mai aveti nevoie de sfaturi,va ajut cu mare placere,pe id de mess : pepsilight95@yahoo.com VA ROG din suflet,documentati-va inainte,de a intra in proprietatea unui asemenea exemplar.Si nu va incredeti in toate siteurile de pe net,cu tot felul de anunturi,pt ca un caine,nu se ia de azi pe maine. Si eu o sa intru in posesia unui bochon bolognese cu pedigree. La vara,o femele mai exact

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 01.05.2009 12:50:

    am si eu un bichon bolognese si este o dulceata !!! este cea mai mare bucurie din viata mea!!! oameni buni, credeti-ma este nemaipomenit sa ai un asemenea animal !!! el are 2 luni

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 01.05.2009 12:50:

    am si eu un bichon bolognese si este o dulceata !!! este cea mai mare bucurie din viata mea!!! oameni buni, credeti-ma este nemaipomenit sa ai un asemenea animal !!! el are 2 luni

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 30.04.2009 14:04:

    bolonezul la noi in tara este bichonul inmultitorilor,mic alb cret,restul nu conteaza,0.01%din bichoni bolonez sunt de rasa restul niste corcituri imputite pe care le aveti

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 30.04.2009 14:04:

    bolonezul la noi in tara este bichonul inmultitorilor,mic alb cret,restul nu conteaza,0.01%din bichoni bolonez sunt de rasa restul niste corcituri imputite pe care le aveti

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 30.04.2009 12:56:

    am si eu o dulceatza de bichon maltez are o luna si doua saptamani si o cheama Daissy si nu stiu ce are voie sa manance in afara de lapte,si cand am voie sa ies cu ea afara si de ce?

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 30.04.2009 12:56:

    am si eu o dulceatza de bichon maltez are o luna si doua saptamani si o cheama Daissy si nu stiu ce are voie sa manance in afara de lapte,si cand am voie sa ies cu ea afara si de ce?

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 25.04.2009 17:19:

    sunt cea mai fericita ca am un bichon bolognese !!!!

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 25.04.2009 17:19:

    sunt cea mai fericita ca am un bichon bolognese !!!!

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 25.04.2009 17:19:

    sunt cea mai fericita ca am un bichon bolognese !!!!

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 25.04.2009 13:38:

    ca sa albesti blanita din jurul ochilor ai 2 optiuni: 1 sa ii decolorezi blanita cu un decolorant special sau sa il operezi canalele lacrimale.

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 25.04.2009 13:38:

    ca sa albesti blanita din jurul ochilor ai 2 optiuni: 1 sa ii decolorezi blanita cu un decolorant special sau sa il operezi canalele lacrimale.

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 25.04.2009 13:38:

    ca sa albesti blanita din jurul ochilor ai 2 optiuni: 1 sa ii decolorezi blanita cu un decolorant special sau sa il operezi canalele lacrimale.

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 25.04.2009 13:29:

    Am o prietena care are un bichon si cum are curte si gradina se murdareste foarte des si cateodata il spala de 2 ori pe zi si ea este perfect sanatoasa (catelul).pe cine sa cred? in curand voi primi si eu unul

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 25.04.2009 13:29:

    Am o prietena care are un bichon si cum are curte si gradina se murdareste foarte des si cateodata il spala de 2 ori pe zi si ea este perfect sanatoasa (catelul).pe cine sa cred? in curand voi primi si eu unul

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 25.04.2009 13:29:

    Am o prietena care are un bichon si cum are curte si gradina se murdareste foarte des si cateodata il spala de 2 ori pe zi si ea este perfect sanatoasa (catelul).pe cine sa cred? in curand voi primi si eu unul

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 18.04.2009 19:30:

    o sa am un bichon bolognez

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 18.04.2009 19:30:

    o sa am un bichon bolognez

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 18.04.2009 19:30:

    o sa am un bichon bolognez

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 08.04.2009 22:51:

    o intrebare am si eu daca stie cineva ,,,,am un bichon bolocnes , are aproape 8 luni si i-a crescut parul foarte mare , si asi vrea sa stiu daca se tunde,,,

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 08.04.2009 22:51:

    o intrebare am si eu daca stie cineva ,,,,am un bichon bolocnes , are aproape 8 luni si i-a crescut parul foarte mare , si asi vrea sa stiu daca se tunde,,,

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 07.04.2009 22:17:

    la ce inaltime ajunge o femela bichon. am citit ca 25 de cm dar ca pui de 2 luni jumate are deja 20 de cm . nu vreau sa creasca prea mare.

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 07.04.2009 22:17:

    la ce inaltime ajunge o femela bichon. am citit ca 25 de cm dar ca pui de 2 luni jumate are deja 20 de cm . nu vreau sa creasca prea mare.

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 04.04.2009 21:51:

    am si eu o dulceata de bichon bolognese. acum e cald si-l scot zilnic afara. fiind alb, se murdareste usor. medicul veterinar mi-a spus sa-l spal o data pe luna. dar cum sa-l pastrez curat o luna daca se joaca pe afara? dumneavoastra cum procedati?(are 5 luni)

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 04.04.2009 21:51:

    am si eu o dulceata de bichon bolognese. acum e cald si-l scot zilnic afara. fiind alb, se murdareste usor. medicul veterinar mi-a spus sa-l spal o data pe luna. dar cum sa-l pastrez curat o luna daca se joaca pe afara? dumneavoastra cum procedati?(are 5 luni)

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 09.03.2009 13:27:

    Am si eu un bichon bolognez de 4 luni..vreau sa va spun k este ca un copil,iubitor si foatre inteligent!!am luat-o pe micky cu 350 euro din ungaria dar merita toti banii,este foarte dulce!!si este imposibil sa fie de vanzare bichon cu 400-600RON,nu are cum!!!!!iar in legatura cu blanita ei alba,exista un sampon special pt parul lor alb!!iiar la ochisori are blanitza uda si s-a patat din cauza k ii vine parul in ochi,eu tot timpul ii tai parul din jurul ochisorilor pt k sa nu lacrimeze si sa se pateze blanitza!!este cel mai frumos dar sa ai un catel bichon!

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 09.03.2009 12:08:

    NU este recomandat sa le face baie doar dupa terminarea schemei de vaccinuri,ADICA dupa 3 luni,si nu este VOIE sa fie scos afara pana la 3 luni si jumatate. Si baia se face pe tot corpul,o data la 3 saptamani.

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 08.03.2009 21:49:

    am un bishon bolognez.l-am primit de craciun.lam cumparat din ungaria. ii foarte dulce.deci oameni...va spun ca bishonii sunt foarte dulci

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 26.02.2009 11:29:

    extraordinar toata lumea isi doreste sa aiba un bichon....si totusi sunt foarte putini care ii au...eu am primit un bichon frise dar din pacate a murit,avea epilepsie...si am intentionat sa mi cumpar altul..intr un final mi a adus veterinara o fetita superba cu 300 de euro.asa ca mai oameni buni cum puteti crede ca va da careva un bichon cu 400-600 de ron????sunteti chiar ironici nu vi l puteti permite!dar ce sa mai zic sa l mai ingrijiti sa l ingrijiti???

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 08.02.2009 13:47:

    eu mi-am cumparat un bichon cu 300 de euro din ungaria....l-a adus acasa la mine gratis.gasiti anunt cu bichon pe site-ul ziarului Piata de la A la Z

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 04.02.2009 12:41:

    Pretul difera .. este intre 200 - 250 Euro. Dar Merita toti banii.

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 03.02.2009 07:45:

    buna am 12 ani sunt manuela de ziua mea in aprilie voi primi un bichon stau la bloc.DAR cred ca asta nu e o problema o sa il iubesc foarte mult.bichoni sunt caini foarte iubitori dar dak tu ii iubesti ei simt asta.va rog sa imi dati mai multe informatii bebytza_mik96@yahoo.com multumesc.sa va traiasca

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 29.01.2009 20:50:

    ii cel mai dulce catel din lume:P:P:P...mias dori din tot sufletu (binenteles ca mai putin decat un psp):P

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 20.01.2009 13:04:

    as vrea sa cumpar si eu un bichon nu conteaza de care dar sa fie din judetul suceava sau cat mai aproape daca aveti oferte contactati-ma pe adresa de mail diana_bigu@yahoo.com.multumesc anticipat.

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 18.01.2009 16:37:

    stie cineva cat costa un bichon???????

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 15.01.2009 14:20:

    vreau un catel de 8 sapt bison bolones absolut alb

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 10.01.2009 17:30:

    nu va suparati,pt doamna care zice ca a gasit un bischon bolognese dar nu il poate tine ca are copil mic......draga mea daca tot l-ai gasit pe strada de ce ceri bani pe el?si inca 250 de euro...totusi nu te gandesti ca poate cu siguranta e al cuiva si este cautat.....gasim un caine pe strada si apoi il vindem in euro....macar de nu mai ziceati asta...mi-ar fi rusine......macar da-l spre adoptie ca sunt atatea familii care si-ar dori unul dar nu au situatia materiala sa isi procure unu asemenea catel.....de fiecare data cand vad mesajul tau ma enervez teribil

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 10.01.2009 17:30:

    nu va suparati,pt doamna care zice ca a gasit un bischon bolognese dar nu il poate tine ca are copil mic......draga mea daca tot l-ai gasit pe strada de ce ceri bani pe el?si inca 250 de euro...totusi nu te gandesti ca poate cu siguranta e al cuiva si este cautat.....gasim un caine pe strada si apoi il vindem in euro....macar de nu mai ziceati asta...mi-ar fi rusine......macar da-l spre adoptie ca sunt atatea familii care si-ar dori unul dar nu au situatia materiala sa isi procure unu asemenea catel.....de fiecare data cand vad mesajul tau ma enervez teribil

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 10.01.2009 16:42:

    vreau caine fara bani rasa Bichon Bolognez pt o prietena cie are sa imi dea ma poate contacta pe nr de tel 0762891430

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 10.01.2009 16:42:

    vreau caine fara bani rasa Bichon Bolognez pt o prietena cie are sa imi dea ma poate contacta pe nr de tel 0762891430

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 06.01.2009 20:56:

    eu am bichon e Pufulet al meu:)(bichon bolognez)

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 06.01.2009 20:56:

    eu am bichon e Pufulet al meu:)(bichon bolognez)

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 06.01.2009 20:56:

    eu am bichon e Pufulet al meu:)(bichon bolognez)

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 05.01.2009 18:53:

    Doresc si eu un bichon pentru fetitele mele de 8 ani respectiv 18 ani. Pot oferi max 400 ron.Daca ma poate ajuta cineva va rog contactati-ma pe adresa de mail. zetu.liliana@yahoo.com Multumesc anticipat.

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 05.01.2009 18:53:

    Doresc si eu un bichon pentru fetitele mele de 8 ani respectiv 18 ani. Pot oferi max 400 ron.Daca ma poate ajuta cineva va rog contactati-ma pe adresa de mail. zetu.liliana@yahoo.com Multumesc anticipat.

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 05.01.2009 18:53:

    Doresc si eu un bichon pentru fetitele mele de 8 ani respectiv 18 ani. Pot oferi max 400 ron.Daca ma poate ajuta cineva va rog contactati-ma pe adresa de mail. zetu.liliana@yahoo.com Multumesc anticipat.

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 02.01.2009 19:30:

    NE dorim foarte mult un asemena caine si mai ales ne intereseaza cat costa un asemenea caine doarece nu avem un buget foarte mare.

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 02.01.2009 19:30:

    NE dorim foarte mult un asemena caine si mai ales ne intereseaza cat costa un asemenea caine doarece nu avem un buget foarte mare.

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 02.01.2009 19:30:

    NE dorim foarte mult un asemena caine si mai ales ne intereseaza cat costa un asemenea caine doarece nu avem un buget foarte mare.

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 28.12.2008 18:04:

    sunt cuminte jucaus si ascultator.sunt baiat 1an jumate am si sunt alb cu maro.0761969997

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 28.12.2008 18:04:

    sunt cuminte jucaus si ascultator.sunt baiat 1an jumate am si sunt alb cu maro.0761969997

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 28.12.2008 18:04:

    sunt cuminte jucaus si ascultator.sunt baiat 1an jumate am si sunt alb cu maro.0761969997

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 28.12.2008 12:59:

    buna deci daca va intereseaza .este foarte cuminte jucaus si frumos foc.sunati-ma daca va intereseaza asa de mult un bichon-bolognez alb-maro.pret.250 de euro.

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 28.12.2008 12:59:

    buna deci daca va intereseaza .este foarte cuminte jucaus si frumos foc.sunati-ma daca va intereseaza asa de mult un bichon-bolognez alb-maro.pret.250 de euro.

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 28.12.2008 12:59:

    buna deci daca va intereseaza .este foarte cuminte jucaus si frumos foc.sunati-ma daca va intereseaza asa de mult un bichon-bolognez alb-maro.pret.250 de euro.

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 28.12.2008 12:48:

    daca va intereseaza un bichon-bolognez puteti sa ma contactati la nr de tel;0761969997.este alb cu maro si varsta 2 anisorii.l-am gasit pe strada si nu pot sa il tin ca am un bebe.pret 250 de euro.

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 28.12.2008 12:48:

    daca va intereseaza un bichon-bolognez puteti sa ma contactati la nr de tel;0761969997.este alb cu maro si varsta 2 anisorii.l-am gasit pe strada si nu pot sa il tin ca am un bebe.pret 250 de euro.

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 28.12.2008 12:48:

    daca va intereseaza un bichon-bolognez puteti sa ma contactati la nr de tel;0761969997.este alb cu maro si varsta 2 anisorii.l-am gasit pe strada si nu pot sa il tin ca am un bebe.pret 250 de euro.

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 27.12.2008 23:59:

    buna!!!sunt alina shi sunt din alba iulia shi imi doresk mult dun katel sal adopt fara bany sai fak mamei o surpriza de ziua ei dak va ganditzy sami donatzy shi mie un katel ca acesta bichon ma putetzy contacta pe nr meu de telefon 0753046478 , acesta este nr meu de telefon eu iubesc ff mult cateii shi imi doresc iarasi unu deoarece am mai avut un catel shi mia murit lam dus la bunica mea shi nush ce sa intamplat shi am tinu la el ff mult facea parte din familie shi akum imi kaut un caine la fel ka el shi sa vb cu el.......la revedere

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 27.12.2008 23:59:

    buna!!!sunt alina shi sunt din alba iulia shi imi doresk mult dun katel sal adopt fara bany sai fak mamei o surpriza de ziua ei dak va ganditzy sami donatzy shi mie un katel ca acesta bichon ma putetzy contacta pe nr meu de telefon 0753046478 , acesta este nr meu de telefon eu iubesc ff mult cateii shi imi doresc iarasi unu deoarece am mai avut un catel shi mia murit lam dus la bunica mea shi nush ce sa intamplat shi am tinu la el ff mult facea parte din familie shi akum imi kaut un caine la fel ka el shi sa vb cu el.......la revedere

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 27.12.2008 23:59:

    buna!!!sunt alina shi sunt din alba iulia shi imi doresk mult dun katel sal adopt fara bany sai fak mamei o surpriza de ziua ei dak va ganditzy sami donatzy shi mie un katel ca acesta bichon ma putetzy contacta pe nr meu de telefon 0753046478 , acesta este nr meu de telefon eu iubesc ff mult cateii shi imi doresc iarasi unu deoarece am mai avut un catel shi mia murit lam dus la bunica mea shi nush ce sa intamplat shi am tinu la el ff mult facea parte din familie shi akum imi kaut un caine la fel ka el shi sa vb cu el.......la revedere

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 27.12.2008 19:58:

    vreau un caine id meu ruxandra_rux22 intrati va rog vreau unul neaparat..

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 27.12.2008 19:58:

    vreau un caine id meu ruxandra_rux22 intrati va rog vreau unul neaparat..

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 27.12.2008 19:58:

    vreau un caine id meu ruxandra_rux22 intrati va rog vreau unul neaparat..

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 27.12.2008 19:58:

    vreau un caine id meu ruxandra_rux22 intrati va rog vreau unul neaparat..

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 27.12.2008 19:58:

    vreau un caine id meu ruxandra_rux22 intrati va rog vreau unul neaparat..

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 27.12.2008 19:58:

    vreau un caine id meu ruxandra_rux22 intrati va rog vreau unul neaparat..

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 16.12.2008 21:38:

    vreau sa cumpar si eu un pui dar sa fie mic cum fac rost de unu ? si de unde?

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 16.12.2008 21:38:

    vreau sa cumpar si eu un pui dar sa fie mic cum fac rost de unu ? si de unde?

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 11.12.2008 20:55:

    hai frate ,peste tot gasesti cate un comment de genul: mi-as dori un bichon ,dar nu-mi permit !! pay atunci i-ati un caine pe care ti-l permiti!! un bichon ,sau un caine de rasa nu e asa usor de intretinut, ma refer si d.pd.v afectiv ,dar si material.....chiar nu vad sensul unor astfel de commenturi! in fine, nush cn ar da pe gratis (si unor necunoscuti )un bichon, deoarece e in voga s ai un astfel de caine si cu totii profita de acest lucru ,de aici si preturile exorbitante!! orikum bichonul maltez e cel mai fumos ,dupa parerea mea , yo am unul, e o dulceata de caine :P

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 11.12.2008 20:55:

    hai frate ,peste tot gasesti cate un comment de genul: mi-as dori un bichon ,dar nu-mi permit !! pay atunci i-ati un caine pe care ti-l permiti!! un bichon ,sau un caine de rasa nu e asa usor de intretinut, ma refer si d.pd.v afectiv ,dar si material.....chiar nu vad sensul unor astfel de commenturi! in fine, nush cn ar da pe gratis (si unor necunoscuti )un bichon, deoarece e in voga s ai un astfel de caine si cu totii profita de acest lucru ,de aici si preturile exorbitante!! orikum bichonul maltez e cel mai fumos ,dupa parerea mea , yo am unul, e o dulceata de caine :P

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 10.12.2008 20:52:

    imi doresc fff mult un astfel de catel!sunt constienta de fpt k necesita f multa atentie,dar sunt dispusa sa fac orice pt un astfel de catel!!as vrea sa adopt unul daca se poate!

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 10.12.2008 20:52:

    imi doresc fff mult un astfel de catel!sunt constienta de fpt k necesita f multa atentie,dar sunt dispusa sa fac orice pt un astfel de catel!!as vrea sa adopt unul daca se poate!

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 08.12.2008 00:07:

    am si yo 1 intrebare : ii pot taia parul din jurul ochilor ??? am inteles k ii afecteaza vederea ,dar nu vad cum i-ar afecta taiatul parului vederea,mai de graba dak ii las pletele acelea e mult mai nasol,ptr k nu vede mai nimik.

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 08.12.2008 00:07:

    am si yo 1 intrebare : ii pot taia parul din jurul ochilor ??? am inteles k ii afecteaza vederea ,dar nu vad cum i-ar afecta taiatul parului vederea,mai de graba dak ii las pletele acelea e mult mai nasol,ptr k nu vede mai nimik.

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 03.12.2008 20:28:

    as dorii si eu pt copii mei un catelus Bichon bolognez ,dar dac doreste sa faca o donatie deoarece nu ne putem permite cumpararea unuia . daca cineva are si doreste sa doneze unul ar face cel mai mare cadou pt copiii mei . va multumesc .

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 03.12.2008 20:28:

    as dorii si eu pt copii mei un catelus Bichon bolognez ,dar dac doreste sa faca o donatie deoarece nu ne putem permite cumpararea unuia . daca cineva are si doreste sa doneze unul ar face cel mai mare cadou pt copiii mei . va multumesc .

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 01.12.2008 23:13:

    pretul unui bichon cu pedigree e de 500-600 euro,fara 200-300 euro, plus costurile ulterioare cu vaccinuri, mancare, jucarii, patut, etc. cine nu are bani sa-l cumpere, nu o sa aiba nici sa-l intretina cum trebuie.iar cine e interesat cu adevarat, gaseste multe informatii despre bolognesi, trebuie numai cautat pe net. ma inervez cand vad oameni care vad cainele numai ca accesoriu, si asteapta sa ii sune cineva sa le dea totu mura in gura. nu sunt predispusi la boli genetice, nu sunt pretentiosi la mancare,nu lasa par daca ii periati macar la 2 zile, dar le trebuie multa atentie si afectiune. sunteti dispusi sa va luati concediu 2 saptamani dupa ce achizitionati un pui ca sa-l obisnuiti la voi acasa, ca sa-l curatati de 5-6 ori pe zi dupa ce face pisu si sa curatati covoru de nush cate ori pe zi? ganditi-va bine ce implica un puiut la voi acasa. va ofera multa dragoste, dar voi aveti rabdare, timp si bani?

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 01.12.2008 23:13:

    pretul unui bichon cu pedigree e de 500-600 euro,fara 200-300 euro, plus costurile ulterioare cu vaccinuri, mancare, jucarii, patut, etc. cine nu are bani sa-l cumpere, nu o sa aiba nici sa-l intretina cum trebuie.iar cine e interesat cu adevarat, gaseste multe informatii despre bolognesi, trebuie numai cautat pe net. ma inervez cand vad oameni care vad cainele numai ca accesoriu, si asteapta sa ii sune cineva sa le dea totu mura in gura. nu sunt predispusi la boli genetice, nu sunt pretentiosi la mancare,nu lasa par daca ii periati macar la 2 zile, dar le trebuie multa atentie si afectiune. sunteti dispusi sa va luati concediu 2 saptamani dupa ce achizitionati un pui ca sa-l obisnuiti la voi acasa, ca sa-l curatati de 5-6 ori pe zi dupa ce face pisu si sa curatati covoru de nush cate ori pe zi? ganditi-va bine ce implica un puiut la voi acasa. va ofera multa dragoste, dar voi aveti rabdare, timp si bani?

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 01.12.2008 23:13:

    pretul unui bichon cu pedigree e de 500-600 euro,fara 200-300 euro, plus costurile ulterioare cu vaccinuri, mancare, jucarii, patut, etc. cine nu are bani sa-l cumpere, nu o sa aiba nici sa-l intretina cum trebuie.iar cine e interesat cu adevarat, gaseste multe informatii despre bolognesi, trebuie numai cautat pe net. ma inervez cand vad oameni care vad cainele numai ca accesoriu, si asteapta sa ii sune cineva sa le dea totu mura in gura. nu sunt predispusi la boli genetice, nu sunt pretentiosi la mancare,nu lasa par daca ii periati macar la 2 zile, dar le trebuie multa atentie si afectiune. sunteti dispusi sa va luati concediu 2 saptamani dupa ce achizitionati un pui ca sa-l obisnuiti la voi acasa, ca sa-l curatati de 5-6 ori pe zi dupa ce face pisu si sa curatati covoru de nush cate ori pe zi? ganditi-va bine ce implica un puiut la voi acasa. va ofera multa dragoste, dar voi aveti rabdare, timp si bani?

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 05.11.2008 13:59:

    Sunt superbiiii!as vrea sa cumpar unul daca ma puteti ajuta astept la nr de tel 0746409870

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 05.11.2008 13:59:

    Sunt superbiiii!as vrea sa cumpar unul daca ma puteti ajuta astept la nr de tel 0746409870

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 03.11.2008 20:20:

    Pretul unui caine din acest exemplar.....incepe de la 200 de euro..depinde uneori ajunge chiar si pe la 400/500 dar merita

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 03.11.2008 20:20:

    Pretul unui caine din acest exemplar.....incepe de la 200 de euro..depinde uneori ajunge chiar si pe la 400/500 dar merita

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 08.10.2008 06:16:

    am si eu un bichon bolognez si e comoara mea....are 2 ani si 9 luni si este cel mai destept si smecher catel :).......stie sa obtina de la toata familia tot ce vrea el.......nu ezitati sa va luati bichon in casa ptr ca nu veti regreta niciodata....e bijuterieeeeee si viata vi se schimba total....va deveni un membru de familie, asa cum este si la mine acum

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 07.10.2008 12:09:

    sunt niste scumpi.......sunt adorabili indiferent ce fel de bichon sunt

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 03.10.2008 20:59:

    imi doresc si eu sa achizitionez un catelus micut pt fetita mea pana de CRACIUN,ma ajutati?0332458050,SIMONA din IASI

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 11.09.2008 13:30:

    bisonul meu lacrimeaza intens si are blanita in jurul ochilor,nu prea il ajuta picaturile si nici cremele pt. ochisori.ce as putea face sa i albesc blanita in jurul ochilor?

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 06.09.2008 10:33:

    Eu mi am luat un bolognese cu 250E de la o crescatorie din oradea Are acum 2 luni si ceva si e adorabil 8-> E extrem de inteligent cand ii spun NU! asculta. E minunabil:))))

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 05.09.2008 18:23:

    as dori si eu sa stiu...intre cat si cat m`ar costa un bichon bolognese??daca se poate un raspuns cat mai repede posibil.multumesc

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 01.09.2008 21:51:

    As dori sa stiu si eu in ce localitate se gasesc cateii si cum as putea procura si eu unul,ce pret au si ce garantie am ca puiul e sanatos la cumparare,daca are vaccinuri facute.exista posobilitatea sa vin eu sa il iau personal?

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 22.08.2008 14:04:

    vreau sa cumpar un bichon cat mai repede .

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 07.08.2008 18:20:

    as vrea sa stiu cat costa un bichon?? aproximativ...pt rasp id'u: s3xxy_lady_biank...va multumesc!:*

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 07.08.2008 18:20:

    as vrea sa stiu cat costa un bichon?? aproximativ...pt rasp id'u: s3xxy_lady_biank...va multumesc!:*

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 07.08.2008 15:16:

    m-ar interesa dak acest catel naparleste. As dori sa cumpar si eu unul iar acest detaliu este important deoarece eu stau intrun apartament.multumesc

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 07.08.2008 15:16:

    m-ar interesa dak acest catel naparleste. As dori sa cumpar si eu unul iar acest detaliu este important deoarece eu stau intrun apartament.multumesc

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 24.07.2008 22:51:

    deci`... m`ar intersesa caT cOsta un Bichon Bolognez! coNtactazi`ma pe id anndra_girl13 dak stiti` multumesk anticipaT![:*]

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 09.06.2008 15:54:

    Si eu am un Bichon Bolognese, in august implineste 2 anisori, cand era mai mic, a facut asa numita ''a treia pleoapa'' si a fost operat la ambii ochi ( operatie deloc dificila ) de atunci nu mai lacrimeaza deloc, are ochii foarte curati.Intrebati medicul veterinar! Eu am fost nevoita sa fac operatia, dar cum s-ar zice am impuscat 2 iepuri deodata, ca am scapat si de ochi inlacrimati :).Va pup si sa va traiasca bichonii :)).

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 09.06.2008 15:54:

    Si eu am un Bichon Bolognese, in august implineste 2 anisori, cand era mai mic, a facut asa numita ''a treia pleoapa'' si a fost operat la ambii ochi ( operatie deloc dificila ) de atunci nu mai lacrimeaza deloc, are ochii foarte curati.Intrebati medicul veterinar! Eu am fost nevoita sa fac operatia, dar cum s-ar zice am impuscat 2 iepuri deodata, ca am scapat si de ochi inlacrimati :).Va pup si sa va traiasca bichonii :)).

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 09.06.2008 15:54:

    Si eu am un Bichon Bolognese, in august implineste 2 anisori, cand era mai mic, a facut asa numita ''a treia pleoapa'' si a fost operat la ambii ochi ( operatie deloc dificila ) de atunci nu mai lacrimeaza deloc, are ochii foarte curati.Intrebati medicul veterinar! Eu am fost nevoita sa fac operatia, dar cum s-ar zice am impuscat 2 iepuri deodata, ca am scapat si de ochi inlacrimati :).Va pup si sa va traiasca bichonii :)).

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 09.06.2008 15:54:

    Si eu am un Bichon Bolognese, in august implineste 2 anisori, cand era mai mic, a facut asa numita ''a treia pleoapa'' si a fost operat la ambii ochi ( operatie deloc dificila ) de atunci nu mai lacrimeaza deloc, are ochii foarte curati.Intrebati medicul veterinar! Eu am fost nevoita sa fac operatia, dar cum s-ar zice am impuscat 2 iepuri deodata, ca am scapat si de ochi inlacrimati :).Va pup si sa va traiasca bichonii :)).

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 21.05.2008 15:29:

    posed un bichon bolognez de 1 an si jumatate nu a pus niciodata probleme de sanatate decat foarte rar mici indigestii . foarte adevarat cu ochii le gurg ochii si trebuie ingrijiti atent pt ca altfel se pateaza blanita de la ochi daca va pot ajuta cu informatii din exp de un an jumate cu bichonu meu - mail

    [Răspunde]
mai multe life.ro
mai multe Ştiri / Evenimente
  • Un câine s-a întors acasă după patru ani în care nimeni n-a ştiut de el
    Un câine s-a întors acasă după patru ani în care nimeni n-a ştiut de el

    În 2013, Molly, un ciobănesc german din Carolina de Nord, a plecat de acasă împreună cu cel mai bun prieten al său, un căţel din curtea vecină.

    CITEŞTE
  • Un câine a salvat de la moarte zeci de nuntaşi în Nigeria. Ce a făcut când o femeie se pregătea să se arunce în aer
 
X
Citeste mai mult»
  • Pedigree Teacup Maltese Puppies
    Pedigree Teacup Maltese Puppies

    Avem o grămadă frumoasă de pui maltezi. Calitate excelentă cu ochi mari negri. Sărut de Ch. Sammy și barajul este G-Champion, care este însoțit de mulți campioni în pedigree. Acum, luând un depozit pentru acești copii adorabili. Curente pe toate vaccinuri

    audreyprior3@gmail.com Postat la 14/06/2017 11:11
    Categoria: Oferte
  • DONEZ broasca testoasa

    Donez broasca testoasa in varsta de 4-5 ani. Este destul de mare ca si dimensiuni deja - cat o palma. Nu ii pot oferi conditiile necesare unui trai bun si sta mai mult singura. Nu ma pricep la acest tip de animal si mi-as dori sa o preia cineva care o poa

    mail.alexagombos@gmail.com Postat la 14/06/2017 11:11
    Categoria: Oferte
  • Pierdut caine lup negru
    Pierdut caine lup negru

    Pierdut caine lup negru,mascul, talie mare,varsta 8 ani,se afla sub tratament, zona Gara de Est - Obor, Sect.2, Bucuresti. Este microcipat. Data disparitiei 27.05.2017. Ofer recompensa! Tel.:0722.68.88.36 / 0752.17.79.19; email: dragosion1977@yahoo.com

    dragosion1977@yahoo.com Postat la 14/06/2017 11:11
    Categoria: Oferte
  • Pisoiasi Norocei nascuti pe 1 apr educati la litiera scumpi si jucausi
    Pisoiasi Norocei nascuti pe 1 apr educati la litiera scumpi si jucausi

    2 Puiuti de 2 luni, scumpi si dragastosi, ingrijiti si curatei crescuti in casa - Blackie si Costi, deparazitati, educati - invatati sa-si faca nevoile la litiera, pufosi si mancaciosi cauta un stapan/o stapana la fel de iubitoare si grijulie

    pavilic@yahoo.com Postat la 14/06/2017 11:11
    Categoria: Oferte
x
Aboneaza-te la newsletterul Zooland.ro