Beagle

Beagle

GENERALITATI

Rasa Beagle face parte din rasele de caini de vanatoare. Practic, ogarii din acesta rasa sunt cei mai mici ogari intalniti pana in momentul de fata. Normal, o data cu trecerea timpului, au devenit si ei caini de casa, spre deliciul familiilor, care se bucura extraordinar de afectiunea lor.

HRANA

Beagle-ul nu este un caine cu foarte mari pretentii, dar asta nu inseamna ca poate fi multumit cu mancare de proasta calitate. Poate fi hranit atat cu mancare uscata, cat si cu conserve sau preparate mai speciale. Beagle-ul trebuie, in general, sa manance o data, maximum doua ori pe zi, asta mai ales datorita faptului ca are o clara tendinta catre ingrasare. Tocmai de aceea, cantitatea de mancare, ca si continutul nutritiv al acesteia, trebuie atent supravegheate.

COSTURI SI DURATA DE VIATA

Un Beagle nu este un caine foarte scump, comparativ cu altii. In ceea ce priveste intretinerea, se poate spune ca sunt ieftini, pastrarea si ingrijirea lor neimplicand aproape nici un fel de fonduri. Tendinta de viata a unui Beagle se intinde intre 12-15 ani, iar la nastere, o femela de Beagle poate aduce pe lume intre doi si 14 catei, dar media este de sapte.

DESCRIERE

Beagle
-ii sunt extrem de jucausi si foarte inteligenti, putand fi considerati niste caini extrem de calitativi din aceste puncte de vedere. Sunt caini compacti si atletici, se misca foarte bine si au un echilibru perfect pe picioare. Blana lor este scurta, dar foarte deasa, ceea ce ii ajuta sa treaca fara probleme de lunile geroase ale iernii. Beagle-ii masoara intre 33-40 cm inaltime, si cantaresc, de regula, intre 8 si 14 cm, desi, amintindu-ne ca au tendinta de a se ingrasa, pot depasi usor greutatea descrisa, daca mancarea nu le este atent controlata si dozata.

BOLI

Fiind un caine extrem de robust, un Beagle nu are tendinte mari de imbolnavire. Cu toate acestea, exista momente in care el poate avea unele probleme cu ochii, mai ales in ceea ce priveste cataracta, boala ce devina ereditara. In unele cazuri, dar extrem de rare, un Beagle poate dezvolta unele mici probleme la coloana vertebrala, dar departe de a reprezenta o problema. Dispozitia lor catre boala este redusa, dar asta nu trebuie sa va faca decat sa fiti atenti pentru ca eventualele posibilitati de imbolnavire sa fie reduse.

ISTORIE

Se spune ca vechii greci erau insotiti la vanatoare de o multime de ogari de vanatoare, undeva in jurul anului 400 i.e.n. Prin 1550, ogarii au inceput sa fie clasificati, conform scopului pe care il servea fiecare, si cam la acest an se vorbeste despre un ogar mai mic, folosit mai ales in vanatoarea de iepuri, denumit Begles. Versiunea Beagle a venit dupa ce ogarul a ajuns in Anglia, tara care l-a adoptat cu bratele deschise si de unde a venit si oficializarea acestui nume. Beagle-ul se trage, ancestral, din Foxhound si din Bloodhound, acesta din urma cunoscut ca "Kerry Beagle". La inceput, clasificarea a fost mai grea, datorita faptului ca Beagle-ul dispunea de mai multe tipuri de blana, in mai multe culori, inclusiv cea pe care o poarta acum. La acea vreme, exista chiar si un Beagle de buzunar, care masura 25 cm, si care purta denumirea de "Pocket Beagle".

DRESAJUL

Dresarea unui Beagle trebuie sa inceapa foarte devreme si sa fie ferma. Altfel, catelusul va scapa din mana, terorizand stapanii cu poznele sale si facand tot deranjul posibil prin casa. Un Beagle este foarte fericit sa isi multumeasca stapanul, dar trebuie sa ii aratati cu exactitate ce trebuie sa faca si sa fiti foarte ferm in ceea ce faceti. In plus, lipsa de antrenament il va transforma intr-o sirena indisciplinata, care va latra enervant ori de cate ori nu va veti dori acest lucru.

EXERCITII

Beagle-ul este unul dintre cainii care are nevoie de multa miscare. Din cauza puternicului lor instinct de vanatoare, ei nu trebuie lasati din mana pana ce nu invata foarte bine sa se intoarca la comanda. Nu va dura putin sa ii invatati acest lucru, dar efortul merita, pentru ca altfel va puteti trezi alergand dupa el. De asemenea, in cazul in care stati la curte, gardurile trebuie sa fie suficient de inalte pentru a nu le sari, tinand cont de faptul ca este un caine extrem de atletic, care isi va cauta caile necesare pentru a iesi din curtea in care este inchis.

CARACTER SI TEMPERAMENT
beagle

Beagle-ii sunt caini buni, foarte afectuosi si care isi vor crea locul lor special in familie, loc si rol pe care le vor lua in serios. Sunt mari iubitori ai copiilor, dar trebuie sa fie obisnuiti cu pisicile de timpuriu, daca aveti si asa ceva, pentru ca altfel nu vor face altceva decat sa le vaneze. Cainele va merge mai tot timpul cu capul in jos, adulmecand totul, ca un adevarat caine de vanatoare. Asa isi va determina si teritoriul, pe care il va verifica din cand in cand pentru a vedea care sunt schimbarile survenite in interiorul lui. In acest sens, un Beagle este un caine de paza perfect, desi, o data ce infractorul a patruns in casa, el prefera sa se joace cu el!

www.zooland.ro


140 Comentarii
  • Rus Luiza a scris la 06.09.2015 20:42:

    Buna ziua, sunt din Cluj si avem 2 fetite superbe de 6 saptamani, vacconateu, deparazitate, cu carnet de sanatate la zi. Poze la cerere. Pret 500 lei.

    [Răspunde]
  • Oprea a scris la 03.10.2015 16:28

    Vreau un băiețel Beagle

  • Anonim a scris la 28.08.2015 11:22:

    Am eu un puiut mascul de aproximativ 4 luni, de vanzare

    [Răspunde]
  • iulia a scris la 31.08.2015 21:14

    buna ziua. de unde sunteti si ce pret?

  • radu muntean a scris la 26.08.2015 21:24:

    as dorii eu , de unde santeti?

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 28.08.2015 11:21

    Buna ziua. Am un baiat de apx 4 luni, de vanzare.

  • Anonim a scris la 03.03.2014 23:19:

    Am avut o catelusa beagle, Beauty o chema. Din p?cate a murit in urma unei insuficiente renale la nici macar 8 ani. Chinul suferinta si durere cauzata de pierderea ei sunt greu de descris in cuvinte dar nu vreau sa intristez pe nimeni. Acesti catei sunt extraordinari, extrem de inteligenti si devotati pana in ultima lor clipa, va vor vedea pe voi, stapanii ca pe unicul lor univers si va vor idolatriza si iubi neconditionat . Mie Beauty mi-a umplut sufletul de fericire in fiecare al scurtei ei vieti, a fost prietenul meu cel mai bun... Nu cred ca mi-as mai lua vreodata un caine pentru ca suferinta cauzata de pierderea lor este mult prea mare dar daca totusi ma voi razgandi candva, cu siguran?? imi voi lua un beagle

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 17.12.2013 00:33:

    Buna,am nevoie de un Beagle cadou de craciun pentru prietena mea. Suma dispusa 350 ron. 0751061388, multumesc frumos.

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 11.07.2013 19:02:

    Am cumparat fara sa stiu in ce ma bag un Beagle, la inceput a fost tare greu pentru ca avea 2 luni si facea prin casa, rodea tot si ma cam adusese in pragul disperarii, pe parcurs am fost tentati sa-l dam in 2 luni cam de vreo 3-4 ori. Acum dupa 7 luni stiu ca niciodata nu o sa ma despart de catelul meu dragut, este foarte incapatanat, foarte destept, foarte jucaus , sunt topita dupa el, a meritat investitia .

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 16.03.2013 10:30:

    Da ma dar la caini cand vine primavara ii cade parul e ceva normal dar vezi ca este manuse care il dai pe el si cade parul eu am un tekel cu par mic simi doresc un Beagle dar o sai iau poate la vara cand voi avea bani daca o sa am desigur sil duc pe caine pe camp sil plimb sil sterg cu manusa de adunat parul si vezi ca merge sa stergi si patul daca intra in casa se aduna super parul eu nu prea am par de la Tekelul meu in casa ca fac asta zilnic ID frectita@yahoo.com

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 14.03.2013 00:36:

    Mi-as dorii din tot sufletul sa am si un animal de companie, un beagle, sunt pur si simplu innebunita dup? aceasta rasa de caini si imi doresc din toata inima sa am si eu un beagle. Daca cineva vede anuntul ma poate contacta la nr. de tel. 0736134376 sau pe mail georgy_frumushk@yahoo.com . Nu conteaz? sexul cainelui dar de preferinta sa fie 2-3 luni, iar posibilitatile mele materiale nu sunt extrem de bune dar ii pot oferii mult? dragoste si afectiune.

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 04.03.2013 15:41:

    Ce faceti ca sa nu-i mai cada parul? Am incercat diverse tratamrnte dar nu au dat rezultate.

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 22.08.2011 11:16:

    ofer beagle tricolor, baiat ptr monta. tel 0723763651. constanta

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 22.08.2011 11:12:

    ofer beagle (baiat) tricolor, ptr monta. are 1 an si 10 luni. doresc un pui (baiat). sunt din Constanta. poze pe e-mail. tel 0723763651.

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 09.08.2011 16:29:

    va rog cine are sami dea si mie un pwi de catelus maxim 2 luni rasa beagla sunt dispusa sa dau 100lei(noi)pe el nu conteaza sex-ul(am avut un pwi dar din pacate a murit imediat dupa ce lam primit )

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 08.08.2011 14:38:

    Adopt beagle baiat de maxim 1 luna id fantes1strechin

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 28.07.2011 13:06:

    Mai da ce va mai place sa cersiti caini...daca nu va permiteti sa dati 400 ron pe un caine si cersiti pe site-uri cum o sa va permiteti sa intretineti un caine? De ce nu adoptati unul care nu este de rasa daca tot va doriti caine?...sau cersiti adoptii ca apoi sa vindeti cainele? rusinica...mie scarba de oameni ca voi

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 07.07.2011 20:49:

    URGENT !!!! vand beagle, femela, 2 luni jumate, vaccinata la zii, nr tel 0745999318 200 RON URGENT !!!

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 07.07.2011 17:31:

    Cer spre adoptie, un beagle, indiferent de sex, pot oferi si o suma de bani, pt contact id cosmyn_andrey sau nr de tel 0720565846, creste intr un mediu placut si familial !

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 07.07.2011 13:05:

    adopt caine de buzunar

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 30.06.2011 22:02:

    Adopt puiut de beagle,id'ul meu este christine.2305,aici imi puteti cere si numarul de telefon.(BUCURESTI)

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 20.06.2011 14:55:

    donez beagle mascul tricolor jucaus si plin de viata 0729262243 , hmmydd96den@yahoo.com (CONSTANTA)

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 09.06.2011 19:48:

    Adopt puiut; pot sa platesc o suma modica. gabbi_lazar@yahoo.com.

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 08.06.2011 12:40:

    vand femela 4 luni rasa beagle . superba, jucausa inteligenta , pret 300 lei. o vand pt ca timpul si serviciul nu ne permit sa stam mai mult timp cu ea si sa-i oferim o educatie corespunzatoare. sunt din Teius - Alba tel. 0723515599

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 17.05.2011 16:34:

    As dori sa adopt un catel beagle...sunt din bucuresti id:andrei_Rgby13

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 10.05.2011 15:10:

    vand puiuti beagle rasa pura 500 ron trimit poze la cerere.informatii la 0751138445 sau id. monikakovacs85

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 06.05.2011 20:57:

    Vreau sa adopt un pui beagle,( Arad ). Cei care doneaza sa intre pe id`ul meu sa vorbim.kinga_girl_2006@yahoo.com

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 14.02.2011 19:21:

    Salut. As dori sa stiu si eu daca este cineva din iasi care are un pui de beagle pe care sa il dea spre adoptie.

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 20.01.2011 23:12:

    Buna ziua.Sunt o persoana iubitoare de caini...as vrea daca poate cineva sa imi ofere un pui de beagle...promit ca voi trimite filmari,poze cu el pentru a vedea ca traieste intr-un mod frumos si placut. SPer ca voi gasi o persoana care va dori sa doneze un pui.Va multumesc anticipat.

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 20.01.2011 23:11:

    Buna ziua.Sunt o persoana iubitoare de caini...as vrea daca poate cineva sa imi ofere un pui de beagle...promit ca voi trimite filmari,poze cu el pentru a vedea ca traieste intr-un mod frumos si placut. SPer ca voi gasi o persoana care va dori sa doneze un pui.Va multumesc anticipat.

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 19.01.2011 20:40:

    as dori sa donez un caine beagle !!!

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 22.12.2010 21:48:

    Buna,sunt un mare iubitor de animale si as vrea foarte mult sa adopt un Beagle!Ma gasiti pe mess:kvl_edy sau la 0746179194.

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 21.12.2010 21:46:

    Vand pui Beagle , rasa pura, tricolor, carnet de sanatate si microcip, varsta :10 sapt. , Nu asigur transport...din Focsani nr de telefon 0761670839

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 25.11.2010 18:14:

    Acest caine arata perfect cu batice! eu am mii si mii de batice! iubesc extrem de mult animalele, asa ca, cainele pe care il voi avea va fi cel mai norocos sa ma aiba pe mine ca stapana!! HA HA HA!!

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 25.11.2010 12:23:

    Vand puiuti beagle tricolori11 saptamani, 11 saptamani, 2 vaccine si 2 deparaitari, pret 550 ron tel. 0723.349.320

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 05.11.2010 20:04:

    dragi iubitori de beagle vom avea puiuti in luna decembrie la pretul dse 400 ron din superparinti pt info si poze trimiteti mail sau sunati 0751138445,monikakovacs85@yahoo.com.Mentionez ca sunt crescator cu experienta.

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 05.11.2010 20:04:

    dragi iubitori de beagle vom avea puiuti in luna decembrie la pretul dse 400 ron din superparinti pt info si poze trimiteti mail sau sunati 0751138445,monikakovacs85@yahoo.com.Mentionez ca sunt crescator cu experienta.

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 30.10.2010 12:08:

    am un catel beagle de vanzare care l-am achizitionat acum 3 saptamani , cu toate vaccinurile facute, sanatos, frumos si viguros. este mascul.toate bune si frumoase pana cand, nevasta-mea a inceput sa stranute foarte foarte des si sa-i lacrimeze ochii. am fost la doctor a facut analize si a reiesit ca e alergica la cainii , pisici etc.la cam tot ce e cu par {noroc ca eu nu sunt prea paros...} imi pare tare rau dar doctorul a spus ca nu mai trebuie sa tin catelul. de accea ........cu parere de rau trebuie sa-l vindem. pe el eu amdat 600 ron. il dam cu tot ce i-am cumparat, lesa, dormitor,etc.nr meu este 0721257754

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 30.10.2010 12:08:

    am un catel beagle de vanzare care l-am achizitionat acum 3 saptamani , cu toate vaccinurile facute, sanatos, frumos si viguros. este mascul.toate bune si frumoase pana cand, nevasta-mea a inceput sa stranute foarte foarte des si sa-i lacrimeze ochii. am fost la doctor a facut analize si a reiesit ca e alergica la cainii , pisici etc.la cam tot ce e cu par {noroc ca eu nu sunt prea paros...} imi pare tare rau dar doctorul a spus ca nu mai trebuie sa tin catelul. de accea ........cu parere de rau trebuie sa-l vindem. pe el eu amdat 600 ron. il dam cu tot ce i-am cumparat, lesa, dormitor,etc.nr meu este 0721257754

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 13.10.2010 08:39:

    Mai este valabil anuntul? Am o norvegiana de padure leita cu motanelul Felix. Sunteti din Bucuresti? Astept raspuns.

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 13.10.2010 08:39:

    Mai este valabil anuntul? Am o norvegiana de padure leita cu motanelul Felix. Sunteti din Bucuresti? Astept raspuns.

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 07.10.2010 10:46:

    Vand un pui de Beagle unui iubitor de Beagle . Abia s-a nascut. Tel. 0722354898

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 07.10.2010 10:46:

    Vand un pui de Beagle unui iubitor de Beagle . Abia s-a nascut. Tel. 0722354898

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 07.09.2010 23:16:

    cumpar beagle pana in 500 ron cu pedigree sunt din constanta si stau la casa e-mailul meu este cinzestrei@yahoo.com

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 07.09.2010 23:16:

    cumpar beagle pana in 500 ron cu pedigree sunt din constanta si stau la casa e-mailul meu este cinzestrei@yahoo.com

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 23.08.2010 11:22:

    Buna ziua iubitori de animalute, Doresc sa cumpar un pui de beagle, mascul, maxim 2 luni, ofer 400 ron, sunt din bucuresti, stau in ap de 3 cam, sper sa se adapteze, la achizitionare vreau sa vin cu un dr vetelinar, am pierdut un catelsu si de atunci imi este teama. Am uitat sa precizez, ma gasiti pe adresa de mail andreeacretu_m2002@yahoo.com

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 23.08.2010 11:22:

    Buna ziua iubitori de animalute, Doresc sa cumpar un pui de beagle, mascul, maxim 2 luni, ofer 400 ron, sunt din bucuresti, stau in ap de 3 cam, sper sa se adapteze, la achizitionare vreau sa vin cu un dr vetelinar, am pierdut un catelsu si de atunci imi este teama. Am uitat sa precizez, ma gasiti pe adresa de mail andreeacretu_m2002@yahoo.com

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 23.08.2010 11:19:

    Buna ziua iubitori de animalute, Doresc sa cumpar un pui de bealgle, mascul, maxim 2 luni, ofer 400 ron, sunt din bucuresti, stau in ap de 3 cam, sper sa se adapteze, la achizitionare vreau sa vin cu un dr vetelinar, am pierdut un catelsu si de atunci imi este teama.

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 23.08.2010 11:19:

    Buna ziua iubitori de animalute, Doresc sa cumpar un pui de bealgle, mascul, maxim 2 luni, ofer 400 ron, sunt din bucuresti, stau in ap de 3 cam, sper sa se adapteze, la achizitionare vreau sa vin cu un dr vetelinar, am pierdut un catelsu si de atunci imi este teama.

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 21.08.2010 10:24:

    Aceasta pagina are foarte multa dreptate despre rasa beagle , Desi atentionez catre toti detionatorii de beagle NU IL HRANITI DECAT CU BOABE DE CAINI , SI ESTE DE PREFERAT DOAR O MASA PE ZI, si la fel de multa grija sa aveti cu plimbara cainelui , va va trage destul de tare , dar in timmp acesta se va obisnui cu comanda AICI ! si il veti putea plimba fara lesa

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 21.08.2010 10:24:

    Aceasta pagina are foarte multa dreptate despre rasa beagle , Desi atentionez catre toti detionatorii de beagle NU IL HRANITI DECAT CU BOABE DE CAINI , SI ESTE DE PREFERAT DOAR O MASA PE ZI, si la fel de multa grija sa aveti cu plimbara cainelui , va va trage destul de tare , dar in timmp acesta se va obisnui cu comanda AICI ! si il veti putea plimba fara lesa

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 15.08.2010 09:32:

    Vreau sa adopt o beagle,de preferinta pui tineri. Va rog mult imi doresc mult,cine are sa ma contacteze la urmatorul nr de telefon:0740-543257 Multumesc!

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 15.08.2010 09:32:

    Vreau sa adopt o beagle,de preferinta pui tineri. Va rog mult imi doresc mult,cine are sa ma contacteze la urmatorul nr de telefon:0740-543257 Multumesc!

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 04.08.2010 22:06:

    Am un pui de beagle de 8 saptamani, mascul pe care il iubesc foarte mult, deci recomand tuturor aceasta rasa, iubitoare si foarte, foarte frumoasa!

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 26.07.2010 15:30:

    am si eu unul il cheama OTTO si este un nazdravan il iubesc!!

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 04.07.2010 22:49:

    Mai e "valabil" gagiul asta sexi? ca poate ne inrudim :))

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 27.06.2010 18:00:

    urgent sau cine poate sa mii aduca din ungaria.urgent ofer maxim 300-400lei

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 26.06.2010 15:00:

    vreau urgent un beeagle sau bsset 2 catei ofer maxim 400 lei.nr de tel 0744761480.URGENT

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 07.04.2010 23:32:

    am un beagle de 5 luni si un basset pe care l-am cumparat acum 2 zile (ca sa-i tina companie beagle-ului), se inteleg destul de ok, se poate si mai bine....parerea cuiva, preferabil de specialitate, am facut bine ca i-am luat pe amandoi tinand cont ca beagle-ul are o energie fulminanta iar basset-ul e mai puturos? oricum comparativ vorbind, basset-ul este de 1000 de ori mai cuminte si intelegator decat beagle-ul

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 07.04.2010 23:32:

    am un beagle de 5 luni si un basset pe care l-am cumparat acum 2 zile (ca sa-i tina companie beagle-ului), se inteleg destul de ok, se poate si mai bine....parerea cuiva, preferabil de specialitate, am facut bine ca i-am luat pe amandoi tinand cont ca beagle-ul are o energie fulminanta iar basset-ul e mai puturos? oricum comparativ vorbind, basset-ul este de 1000 de ori mai cuminte si intelegator decat beagle-ul

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 23.03.2010 10:59:

    Imi doresc un pui mascul Beagle 2-3 luni ofer max 400 lei

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 23.03.2010 10:59:

    Imi doresc un pui mascul Beagle 2-3 luni ofer max 400 lei

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 23.03.2010 10:59:

    Imi doresc un pui mascul Beagle 2-3 luni ofer max 400 lei

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 20.03.2010 01:02:

    Am avut o fetita beagal , care disparut din curte. Plecarea ei a last un mare gol ,in inimile noastre si mai ales in suflerul fiului nostru. Ea va ramane in inimile noastre si pt a umple golul lasat de KARA, am dorii un alt beagal. Va fi iubit, foarte bine ingrijit si mult mai bine pazit ! Pt.relatii. tel:0746507299 sau eva25ct@yahoo.com

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 20.03.2010 01:02:

    Am avut o fetita beagal , care disparut din curte. Plecarea ei a last un mare gol ,in inimile noastre si mai ales in suflerul fiului nostru. Ea va ramane in inimile noastre si pt a umple golul lasat de KARA, am dorii un alt beagal. Va fi iubit, foarte bine ingrijit si mult mai bine pazit ! Pt.relatii. tel:0746507299 sau eva25ct@yahoo.com

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 20.03.2010 01:02:

    Am avut o fetita beagal , care disparut din curte. Plecarea ei a last un mare gol ,in inimile noastre si mai ales in suflerul fiului nostru. Ea va ramane in inimile noastre si pt a umple golul lasat de KARA, am dorii un alt beagal. Va fi iubit, foarte bine ingrijit si mult mai bine pazit ! Pt.relatii. tel:0746507299 sau eva25ct@yahoo.com

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 10.03.2010 14:24:

    Am un Beagle de 4 luni, o frumusete, de vanzare; 0724.573.554

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 10.03.2010 14:24:

    Am un Beagle de 4 luni, o frumusete, de vanzare; 0724.573.554

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 10.03.2010 14:24:

    Am un Beagle de 4 luni, o frumusete, de vanzare; 0724.573.554

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 10.03.2010 14:24:

    Am un Beagle de 4 luni, o frumusete, de vanzare; 0724.573.554

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 19.02.2010 17:46:

    Donez pereche beagle....masculul are 1an si femela 5 luni , doresc ca cine ii adopta sa-i primeasca impreuna si sa aiba conditii bune de trai si sa fie iubiti si ingrijiti...tel:0765096166 sau 0767428565 ROG SERIOZITATE!!!

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 19.02.2010 17:46:

    Donez pereche beagle....masculul are 1an si femela 5 luni , doresc ca cine ii adopta sa-i primeasca impreuna si sa aiba conditii bune de trai si sa fie iubiti si ingrijiti...tel:0765096166 sau 0767428565 ROG SERIOZITATE!!!

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 18.02.2010 12:01:

    doresc sa adopt un pui de beagle (baiat). multumesc. tel 0723763651.

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 17.02.2010 23:23:

    Buna!! Imi doresc tare mult o femela Beagle!!! Ma gasiti la mess: katia2511 sau 0769.428.502!! Va multumesc!

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 15.02.2010 17:46:

    as vrea si eu un beagle fetita deoarece eu mai am un catel ciobanesc-terrier dar as vrea sa aiba companie daca se poate pe gratis va rrrrrrrooooooooooooggggggggg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 22.01.2010 17:10:

    scump domne scump dincolo era mai ieftin

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 22.01.2010 17:09:

    scump domne scump dincolo era mai ieftin

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 17.01.2010 12:14:

    as vrea si eu un beagle daca are cineva sa imi doneze unul....nu am bani sa il platesc dar sa il intretin ma si imprumur are cineva sa imi doneze si mie unul gratis hai va rog muuult

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 20.08.2009 11:16:

    Am un beagle, o frumusete, care tocmai a implinit 2 anisori, Cautam o fetita sa facem puisori. Doar ca nu avem pedigree, ceea ce pare sa fie o mare problema. Speram sa gasim.

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 20.08.2009 11:16:

    Am un beagle, o frumusete, care tocmai a implinit 2 anisori, Cautam o fetita sa facem puisori. Doar ca nu avem pedigree, ceea ce pare sa fie o mare problema. Speram sa gasim.

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 17.08.2009 13:44:

    Locuiesc in Craiova si fetita mea isi doreste cu ardoare un catel Beagle de cca 2 luni. Ii oferim loc de joaca la curte si toate conditiile pentru a se dezvolta armonios. Ne poate ajuta cineva? Pot fi contactat la mail: mitrea.daniel@gmail.com

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 17.08.2009 13:44:

    Locuiesc in Craiova si fetita mea isi doreste cu ardoare un catel Beagle de cca 2 luni. Ii oferim loc de joaca la curte si toate conditiile pentru a se dezvolta armonios. Ne poate ajuta cineva? Pot fi contactat la mail: mitrea.daniel@gmail.com

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 12.08.2009 14:56:

    ma intereseaza sa cumpar pui de beagle max. 3 luni, preferabil fetita. ma tem ca nu va pot oferi mai mult de 100-150 euro. mai avem acasa un pechinez si acum ne dorim f. tare si un puiut. locuiesc in bucuresti 0724 002 474 sorana

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 12.08.2009 14:56:

    ma intereseaza sa cumpar pui de beagle max. 3 luni, preferabil fetita. ma tem ca nu va pot oferi mai mult de 100-150 euro. mai avem acasa un pechinez si acum ne dorim f. tare si un puiut. locuiesc in bucuresti 0724 002 474 sorana

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 11.08.2009 16:45:

    vand beagle tricolori,masc si fem de 7 sapt,vaccinati,deparazitati,carnet de sanatate.pt contact:csillaszb23cj@yahoo.com sau tel:0745695444...pret:150 euro

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 11.08.2009 16:45:

    vand beagle tricolori,masc si fem de 7 sapt,vaccinati,deparazitati,carnet de sanatate.pt contact:csillaszb23cj@yahoo.com sau tel:0745695444...pret:150 euro

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 10.08.2009 23:54:

    Nu pot oferi mai mult de 150 de euro, dar as fi foarte foarte fericita sa pot imparti apartamentul cu un beagle. Locuiesc intr-un complex rezidential in afara orasului, deci ar avea suficient spatiu pentru miscare. Multumesc.

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 10.08.2009 23:54:

    Nu pot oferi mai mult de 150 de euro, dar as fi foarte foarte fericita sa pot imparti apartamentul cu un beagle. Locuiesc intr-un complex rezidential in afara orasului, deci ar avea suficient spatiu pentru miscare. Multumesc.

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 28.06.2009 20:28:

    Primesc sau eventual cumpar la un pret rezonabil catel de rasa.Conditii bune in tarc mare amenajat in curte,voi avea mare grija de el.Telefon:0746696165

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 28.06.2009 20:28:

    Primesc sau eventual cumpar la un pret rezonabil catel de rasa.Conditii bune in tarc mare amenajat in curte,voi avea mare grija de el.Telefon:0746696165

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 27.06.2009 16:32:

    de vanzare catelusi beagle tricolori,masc si fem de 6 sapt,vaccinati si deparazitati conform varstei,se pot tine atat la casa cat si in apart.poze reale cu puii oferiti spre vanzare.la cerere posibilitate transport in tara cu masina personala. mail:ana2000982@yahoo.com...tel:0752955145

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 27.06.2009 16:32:

    de vanzare catelusi beagle tricolori,masc si fem de 6 sapt,vaccinati si deparazitati conform varstei,se pot tine atat la casa cat si in apart.poze reale cu puii oferiti spre vanzare.la cerere posibilitate transport in tara cu masina personala. mail:ana2000982@yahoo.com...tel:0752955145

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 15.05.2009 09:56:

    M-ar interesa o fetita beagle, pana in 2 luni. daca are cineva vreo oferta va rog trimiteti cu poze la tudorache.nicoleta@gmail.com

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 10.05.2009 13:12:

    Cumpar pui de beagle cu varsta maxima de 10 saptamani. Sunt dispusa sa ofer in jur de 250E, maxim 300 daca are pedigree. Si eu am gasit pe net Arad, Cluj, Timisoara, insa stau in Bucuresti. Daca vinde cineva puiutz de beagle in bucuresti, il rog sa ma contacteze: alisuca88@yahoo.com. Multumesc

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 21.03.2009 19:47:

    Caut sa adopt un pui de Beagle 0-2 luni , sanatos .... ii voi oferii cele mai bune conditii pe care ii le poate oferi un iubitor de catelusi :p Oricand pe mess : id : ena2002us Multumesc.

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 03.03.2009 14:29:

    Dorim un catel beagle, tricolor. Pentru cei care nu se gandesc neaparat la bani, contactati-ne la telefon 0721746222. Nu putem oferi mai mult de 400 Ron pe el, dar stam la curte in Bucuresti si ii vom oferi multa afectiune. De asemenea, primul pui al catelului poate fi dat pentru vanzare " drept revansa" celui care ne ajuta acum. O zi buna!

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 05.02.2009 19:19:

    Am avut 6 caini pana acum si toti sunt in stare perfecta!Ii iubesc pe toti si nu asi renunta la nici unul!Insa,acest caine de aici are acel farmec acea sclipire in ochisori este intradevar un catelus DULCE!As da orice ca sa il am,e adorabil!Cred ca acest catel s-ar intelege de minune cu Lola,Dexi,Sarah,Zozo Blackey si Kara,catelusii mei minunati!Cainii sunt animalele mele preferate!Va rog din tot sufletul! tel:0730858981.Bucuresti.

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 01.02.2009 10:36:

    Dragii mei, Eu am primti cadou o fetitza beagle, insa locuiesc intr-o garsoniera. O dau cu 150 E - intrucat mi se pare normal sa dau macar o parte din bani inapoi prietenilor si daca vor sa-mi cumpere ei altceva. I-am facut vaccinuri confrom varstei, mai are doua de facut. E superba si prietenoasa. Pentru poze contactati-ma la mercada.records@gmail.com sau pe mess : seemoh@yahoo.com. Tel: 0724312208

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 30.01.2009 18:07:

    pentru cei care isi doresc cu adevarat un beagle suna-ti la 0744571305 disponibili 2 baieti si 1 fetita,ciini cu pedigree cu toate actele in ordine si cu cipurile implantate.

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 29.01.2009 15:48:

    dci ador catzelusul asta...numai ca nu da mama p el 600 d euro :-s...are cineva de 150 maixim? :-s nu va exista catel mai iubit si mai rasfatzat :X

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 18.01.2009 23:50:

    va ROg din SUfeltelu meu caRe aveTzi si voi un puisor de beagle dar s fie baietel ...... va rogg contactatimaa promit k voi avea grija de el si ii voi asigura tot ce este nevoie va fi un catelus fericitt :X:X JuRRRRR......Promitttttttttttt bebelusy_suq@yahoo.com

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 09.01.2009 14:26:

    Vand pui beagle ce pedigree, deparazitati si vaccinati. Tel:0744709635

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 09.01.2009 14:26:

    Vand pui beagle ce pedigree, deparazitati si vaccinati. Tel:0744709635

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 06.01.2009 19:50:

    Vreau sa adopt un catel beagle ,locuiesc langa brasov la casa si am spatiu destul de mare pentru el ,mai am animale dar as dori si un un catel beagle deci daca aveti spre adoptie un catel beagle (mascul-femela) va rog sa ma contactati pe mail dani_dolf@yahoo.com

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 06.01.2009 19:50:

    Vreau sa adopt un catel beagle ,locuiesc langa brasov la casa si am spatiu destul de mare pentru el ,mai am animale dar as dori si un un catel beagle deci daca aveti spre adoptie un catel beagle (mascul-femela) va rog sa ma contactati pe mail dani_dolf@yahoo.com

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 06.01.2009 19:50:

    Vreau sa adopt un catel beagle ,locuiesc langa brasov la casa si am spatiu destul de mare pentru el ,mai am animale dar as dori si un un catel beagle deci daca aveti spre adoptie un catel beagle (mascul-femela) va rog sa ma contactati pe mail dani_dolf@yahoo.com

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 28.12.2008 15:20:

    CUMPAR BEAGLE OFER 150 euro!

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 28.12.2008 15:20:

    CUMPAR BEAGLE OFER 150 euro!

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 28.12.2008 15:20:

    CUMPAR BEAGLE OFER 150 euro!

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 27.12.2008 23:50:

    vreau shji eu un pui de Beagle...cine are de dat sa ma contacteze pe id little_miss1992

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 27.12.2008 23:50:

    vreau shji eu un pui de Beagle...cine are de dat sa ma contacteze pe id little_miss1992

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 27.12.2008 23:50:

    vreau shji eu un pui de Beagle...cine are de dat sa ma contacteze pe id little_miss1992

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 25.12.2008 18:38:

    o rasa de caini foarte inteligenti si frumosi!

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 25.12.2008 18:38:

    o rasa de caini foarte inteligenti si frumosi!

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 15.12.2008 15:26:

    adopt catel beagle,de preferinta sa fie destul de micut.2-5 luni.nr de telefon 0721 800 793

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 15.12.2008 15:26:

    adopt catel beagle,de preferinta sa fie destul de micut.2-5 luni.nr de telefon 0721 800 793

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 07.12.2008 18:28:

    Doresc sa adopt un beagle ce are varsta de pana la un an ,eu sunt din judetul Alba ,astept raspunsurile dvs. ,va multumesc anticipat . Asi dorii sa fie un cadou de Anul Nou ,PENTRU FIUL MEU. Emailul meu este .stroia_marius2007@yahoo.com

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 07.12.2008 18:28:

    Doresc sa adopt un beagle ce are varsta de pana la un an ,eu sunt din judetul Alba ,astept raspunsurile dvs. ,va multumesc anticipat . Asi dorii sa fie un cadou de Anul Nou ,PENTRU FIUL MEU. Emailul meu este .stroia_marius2007@yahoo.com

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 07.12.2008 18:26:

    Doresc sa adopt un beagle ce are varsta de pana la un an ,eu sunt din judetul Alba ,astept raspunsurile dvs. ,va multumesc anticipat . Asi dorii sa fie un cadou de Anul Nou ,PENTRU FIUL MEU.

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 07.12.2008 18:26:

    Doresc sa adopt un beagle ce are varsta de pana la un an ,eu sunt din judetul Alba ,astept raspunsurile dvs. ,va multumesc anticipat . Asi dorii sa fie un cadou de Anul Nou ,PENTRU FIUL MEU.

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 16.11.2008 18:00:

    Donam beagle de 5 luni si jumatate unor persoane iubitoare de animale. Nu dorim nimic la schimb, ci doar grija fata de el. Locuim linga Bucuresti. Email ciprianp74ro@yahoo.com

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 16.11.2008 18:00:

    Donam beagle de 5 luni si jumatate unor persoane iubitoare de animale. Nu dorim nimic la schimb, ci doar grija fata de el. Locuim linga Bucuresti. Email ciprianp74ro@yahoo.com

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 16.11.2008 18:00:

    Donam beagle de 5 luni si jumatate unor persoane iubitoare de animale. Nu dorim nimic la schimb, ci doar grija fata de el. Locuim linga Bucuresti. Email ciprianp74ro@yahoo.com

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 05.11.2008 16:26:

    Sunt din Timisoara si as vrea sa cunosc un crescator de catelusi rasa ''Beagle'' care sami poata procura un pui mascul de 3 luni (aproximativ) pe la inceputul verii anului 2009. Pe la sfarsitul anului scolar ar fi perfect. As dori sa fiu contactat pe adresa de mail alex_smecher_max@yahoo.com. Va rog insistent, lasati mail sau cel mai bine contactati-ma pe yahoo! messenger. Va rog mult de tot.

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 05.11.2008 16:26:

    Sunt din Timisoara si as vrea sa cunosc un crescator de catelusi rasa ''Beagle'' care sami poata procura un pui mascul de 3 luni (aproximativ) pe la inceputul verii anului 2009. Pe la sfarsitul anului scolar ar fi perfect. As dori sa fiu contactat pe adresa de mail alex_smecher_max@yahoo.com. Va rog insistent, lasati mail sau cel mai bine contactati-ma pe yahoo! messenger. Va rog mult de tot.

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 03.11.2008 16:20:

    sunt din moreni ..judetzul dambovitza...imi doresc nespus de mult un pui de beagle..ador rasa aceasta...daca se poate cumva as vrea sa fiu anuntat daca cineva vinde sau daca exista vreun astfel de caine fara adapost...astept sa ma contactatzi la id'ul de mess unique_godlike@yahoo.com sau la nr de telefon 0728804212...va multumesc

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 03.11.2008 16:20:

    sunt din moreni ..judetzul dambovitza...imi doresc nespus de mult un pui de beagle..ador rasa aceasta...daca se poate cumva as vrea sa fiu anuntat daca cineva vinde sau daca exista vreun astfel de caine fara adapost...astept sa ma contactatzi la id'ul de mess unique_godlike@yahoo.com sau la nr de telefon 0728804212...va multumesc

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 29.09.2008 14:34:

    vand pui beagle de 8 sapt,un masc si o femela,vaccinati,deparazitati,carnet de sanatate. pret: 180 euro mail: csillaszb23cj@yahoo.com tel: 0745695444

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 13.09.2008 20:05:

    Am pierdut caine,3 luni si ceva,Este mic alb cu pete maroniii deschis,are ochii mari, si numele este kia este femela.Informatii:Lam pierdut in Ludus judet mures daca gasiti ceva contactatima pe adresa de email : elviradora@yahoo.com , si fratele lui pierdut catelus mic alb cu pete negre ochii caprui spre visiniu,Si inca un catelus mic maroniu 4 luni,Si alt catelus alb cu ochii albastrii pete maro grii si negre.Varog daca aflatii ceva sa ma contactatii la adresa de email: elviradora@yahoo.com numele lor :kia,boby,boby,boby

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 12.09.2008 15:52:

    de unde pot cumpara un beagle pt copii la un pret bun

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 28.08.2008 15:07:

    vreau sa cumpar un caine de rasa beagle nr. de tel:0753103463

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 09.08.2008 00:48:

    nu stiu cum scap cainele de purici;are de cand il stiu;dau cu picaturi,sampon,praf....4 feluri am incercat;cred ca beagalul are purici mai de soi;cum scap?stea_ra@yahoo.com;multumesc

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 09.08.2008 00:48:

    nu stiu cum scap cainele de purici;are de cand il stiu;dau cu picaturi,sampon,praf....4 feluri am incercat;cred ca beagalul are purici mai de soi;cum scap?stea_ra@yahoo.com;multumesc

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 09.08.2008 00:45:

    si beagalul nostru scotea florile,il certam,si credeam ca nu intelege;azi,are un an,e cuminte,nu mai rupe flori.In concluzie trebuie doar sa aveti rabdare sa se maturizeze;trebuie sa stie care sunt jucariile lui;dc nu are sa-i cumparati;sa-i spuneti cand ramane singur,altfel se simte frustrat si se razbuna rupand cine stie ce;succes.

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 09.08.2008 00:45:

    si beagalul nostru scotea florile,il certam,si credeam ca nu intelege;azi,are un an,e cuminte,nu mai rupe flori.In concluzie trebuie doar sa aveti rabdare sa se maturizeze;trebuie sa stie care sunt jucariile lui;dc nu are sa-i cumparati;sa-i spuneti cand ramane singur,altfel se simte frustrat si se razbuna rupand cine stie ce;succes.

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 13.07.2008 19:04:

    as vrea sa cumpar un pui de beagle...ador aceasta rasa de caini sunt din ploiesti dar nu conteaza...vreau sa cumpar neaparat

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 20.06.2008 16:27:

    caut tratament alergie beagle

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 17.06.2008 17:45:

    cumpar beagle o luna doua cel mult femela numai din bucuresti

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 11.04.2008 16:32:

    vreau si eu sa cumpar un pui de beagle.sunt din galati.cine ma poate ajuta sa aflu ce pret are un pui si de unde il pot achizitiona mai aproape de orasulk meu?va rog mult !

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 11.04.2008 16:32:

    vreau si eu sa cumpar un pui de beagle.sunt din galati.cine ma poate ajuta sa aflu ce pret are un pui si de unde il pot achizitiona mai aproape de orasulk meu?va rog mult !

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 11.04.2008 11:48:

    buna.as dori si yo sa adopt un caine beagle ....stiti cumva un centru de adoptii in brasov ?varsta sa fie cuprinsa intre 1 luna si 8 luni sau 1 an. si indiferent de varsta.astept raspunsuri...va multumesc

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 11.04.2008 11:48:

    buna.as dori si yo sa adopt un caine beagle ....stiti cumva un centru de adoptii in brasov ?varsta sa fie cuprinsa intre 1 luna si 8 luni sau 1 an. si indiferent de varsta.astept raspunsuri...va multumesc

    [Răspunde]
  • Anonim a scris la 04.03.2008 09:32:

    Am un caine rasa Beagle are varsta de 11 luni este o dulceata de caine eu si sotul meu il iubim f.mult, dar desi a fost dresat de catre doctorul lui timp de doua luni nu prea asculta de comenzi decat atunci cand este in lesa, si mai nou distruge tot in gradina(gard viu, pomi fructiferi rupe tot) ce sa facem?va rugam sa ne dati un sfat.

    [Răspunde]
mai multe life.ro
mai multe Ştiri / Evenimente
  • Un câine s-a întors acasă după patru ani în care nimeni n-a ştiut de el
    Un câine s-a întors acasă după patru ani în care nimeni n-a ştiut de el

    În 2013, Molly, un ciobănesc german din Carolina de Nord, a plecat de acasă împreună cu cel mai bun prieten al său, un căţel din curtea vecină.

    CITEŞTE
  • Un câine a salvat de la moarte zeci de nuntaşi în Nigeria. Ce a făcut când o femeie se pregătea să se arunce în aer
 
X
Citeste mai mult»
  • Pedigree Teacup Maltese Puppies
    Pedigree Teacup Maltese Puppies

    Avem o grămadă frumoasă de pui maltezi. Calitate excelentă cu ochi mari negri. Sărut de Ch. Sammy și barajul este G-Champion, care este însoțit de mulți campioni în pedigree. Acum, luând un depozit pentru acești copii adorabili. Curente pe toate vaccinuri

    audreyprior3@gmail.com Postat la 14/06/2017 11:11
    Categoria: Oferte
  • DONEZ broasca testoasa

    Donez broasca testoasa in varsta de 4-5 ani. Este destul de mare ca si dimensiuni deja - cat o palma. Nu ii pot oferi conditiile necesare unui trai bun si sta mai mult singura. Nu ma pricep la acest tip de animal si mi-as dori sa o preia cineva care o poa

    mail.alexagombos@gmail.com Postat la 14/06/2017 11:11
    Categoria: Oferte
  • Pierdut caine lup negru
    Pierdut caine lup negru

    Pierdut caine lup negru,mascul, talie mare,varsta 8 ani,se afla sub tratament, zona Gara de Est - Obor, Sect.2, Bucuresti. Este microcipat. Data disparitiei 27.05.2017. Ofer recompensa! Tel.:0722.68.88.36 / 0752.17.79.19; email: dragosion1977@yahoo.com

    dragosion1977@yahoo.com Postat la 14/06/2017 11:11
    Categoria: Oferte
  • Pisoiasi Norocei nascuti pe 1 apr educati la litiera scumpi si jucausi
    Pisoiasi Norocei nascuti pe 1 apr educati la litiera scumpi si jucausi

    2 Puiuti de 2 luni, scumpi si dragastosi, ingrijiti si curatei crescuti in casa - Blackie si Costi, deparazitati, educati - invatati sa-si faca nevoile la litiera, pufosi si mancaciosi cauta un stapan/o stapana la fel de iubitoare si grijulie

    pavilic@yahoo.com Postat la 14/06/2017 11:11
    Categoria: Oferte
x
Aboneaza-te la newsletterul Zooland.ro